Vajon miért írja szinte minden Hölgy, hogy diplomás párt keres?

indította: István
András
András küldte
október 31. 21:25

Én eddig nem nagyon láttam olyan hölgy adatlapot ahol diplomás férfit keresnek! Persze azért biztos van ilyen! Szerintem nem kell ezt annyira komolyan venni… Ha valaki nem felel meg az összes paraméternek, attól még lehet kezdeményezni a kapcsolatot, nem gondolom hogy ezen múlna a dolog!

3
Anna
Anna küldte
október 31. 19:24

Talán azt hiszik,azzal biztosra mennek. Talán... Lehet anyagi szempontból is persze. Vagy azt hiszik,hogy másképp bánik majd velük egy "okos" férfi😁 Keressünk egyet és kérdezzük meg! Én az építőiparban dolgozó férfiakat vonzom😂 De számomra mindegy mivel foglalkozik,mi a végzettsége. Nem attól lesz ember vagy jó hozzám.

1
Lajos
Lajos küldte
október 31. 17:18

Szerintem azért írja szinte minden hölgy, hogy diplomás párt keres, mert diplomás párt keres...

1
Tamás
Tamás küldte
október 17. 20:54

Mert nem tudják,hogy az iskolai végzettség és az IQ nagysága semmilyen kapcsolatban sem áll!

4
Lajos
Lajos küldte
szeptember 12. 14:54

@Andrea: Ezzel kicsit vitatkoznék. Annyi politikus van az országban, akiknek van diplomájuk...

2
Andrea
Andrea küldte
szeptember 04. 20:06

A diploma semmit sem ér, ha nincs hozzá sem szív, sem ész.... Mellesleg általánosítani nem igazán kifizetődő egy társkeresőn: "szinte minden hölgy".... Keresni kell olyat, aki nem diplomában méri az embert, a társat.

1
Lili
Lili küldte
szeptember 03. 20:08

@Lajos: szerintem lépjünk ezen túl! A téma címét is túltárgyaltuk ezerszer, aki írta, nem is olvassa már.

1
Lajos
Lajos küldte
szeptember 03. 16:06

Valahol lemaradtam. Valaki elmondaná kinek van baja a saját véleménnyel? Az egész fórum arra van, hogy a saját véleményünket jó vagy rossz helyesírással megosszuk mindenkivel...

László
László küldte
szeptember 03. 15:50

@Hajnal: És amikor én a saját véleményemet elmondom, ráadásul a saját szavaimmal. Sőt! A helyesírásra is odafigyelek. És akkor jönnek azok, akiket ez zavar, és már nincsenek is ott a hozzászólásaim. Csak mert van, aki magára veszi, mintha inge lenne.

1
Margit
Margit küldte
augusztus 29. 19:44

@Csaba: Látom neked teljesen mindegy

Norbi
Norbi küldte
augusztus 28. 20:14

@Hajnal: Hogyne ismernék,a saját bölcsességeimet.🤣

Csaba
Csaba küldte
augusztus 28. 08:21

Szia Emese ! Ha egy kicsit engedékenyebb lennél irántam a beállításaidban , akkor lehet , hogy én lennék a Hozzád való !

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország