Váltanátok-e országot az új párotokért?

indította: Anna, 4 hete
 • Zoltán küldte
  január 25. 23:31

  Szép estét! Ha van kiért akkor én személy szerint bármikor! Útlevéllel is rendelkezem úgy hogy nem hinném hogy az országokkal lenne valami probléma is.

  1 1
 • Szilvia küldte
  január 25. 10:01

  Én 30 éve 27 évesen váltottam, mostanában megfordul a fejemben a "visszaváltás" gondolata, de nem tudom igazán, hogy jó ötlet-e. Ezért nekem most egy kétlakiság a legszimpatikusabb megoldás. Egy igazi partnerrel aztán el lehetne dönteni, hogy melyik is lenne mindkettőnknek hosszútávon a legjobb. Legnagyobb gondom "itt", hogy ennyi idő után se tudtam megszokni az osztrák mentalitást.

  2
 • Imre küldte
  január 25. 10:00

  Tudod Imola, én szeretek ragaszkodni a társadalmi normákhoz, és valljuk be, hogy bármennyire is dívik nálunk ez a szokás, bizonyos előítéletek azért még léteznek.

 • Imola küldte
  január 25. 09:39

  @Imre: ehhez nem kell országot váltani... 😳🙄

 • Imre küldte
  január 25. 09:32

  Én szívesen költöznék kannibálokhoz, hiszen ha kihűlt a szerelem, akkor a nőből még mindig lehetne egy nagyot lakmározni. Igaz, arra nincs semmi garancia, hogy nem én kerülök az étlapra.

 • Attila küldte
  január 25. 08:27

  Kedves Tünde ,, ez nagyon jó kérdés :) természetesen igen,, mennék,, Bárhol a világon,, ha a kapcsolat boldogságrol szólna,,egy igazi kapcsolatért persze,, de hol van az még??? nem költöznék azonnal,, amedig a 2 fél tisztában van bizalommal és az öszinteségell és persze a célt együtt irják ki,, a szerelemben nincs távolság,, csak kifogás,, ahogyan szoktam mondani vannak emberek ekik egy házban élnek együtt egy kéznyujtásnyira,,de oly távol egymástól :)

  2 1
 • Tünde küldte
  január 24. 20:01

  Én igen,gondolkodás nélkül ,mivel sokat dolgoztam külföldön. Amig kint voltam, a társkereső csevegője volt a közösségi oldalam.,de tavaly még kevés külföldön élő férfi volt. Ma már nincsenek távolságok.A többlaki életnek is megvan a jó és rossz oldala is. Konkrétan most se tudom mi lenne a helyes helység név,amit beirhatnék.🤔 A lányom is kint él Németországban,és nagyon sok ismerősöm,akik párjuk miatt mentek külföldre:Ausztrália,Franciaország,Svájc,London,Mauritius...Bárhol landolhatnánk..🙂

  1 1
 • Zoltán küldte
  január 24. 19:59

  Én most inkább a pár hiánya miatt váltanék... Itt semmit se lehet kezdeni

 • Attila küldte
  január 24. 18:12

  Szerintem, ha mind ket fel komolyan gondolja a kapcsolatot, akkor ennek semmi akadalya nincs. Persze ehhez sok minden szüksegeltetik, mint peldaul feltetel nelküli bizalom, öszinteseg es hüseg.

  1 3
 • Zsolt küldte
  január 24. 02:17

  Nagy valószínűséggel nem...

 • Imola küldte
  január 22. 20:55

  Hollandia nekem is nagyon tetszett, az északi (úgymond "elmaradottabb") régió kifejezetten élhető, emberi léptékű.

  3
 • László küldte
  január 22. 20:51

  Csaó,5.éve járom Európát , kis teher autóval,1-2-3 hétig kint de mindig örömmel indulok neki és vissza haza, itthon nem igazán vár senki jó kajával,és egyebekkel. Nehezen tudnám elképzelni hogy valahol le ragadjak ,bár talán 1 ország van amit nagyon szeretek ez Hollandia :), de így jönni-menni ,rengeteg kiló métert,országokat , városokat,embereket,tájakat,vizeket,hegyeket végig autózni,fotózni,élményt szerezni ez egy program. De a programozásnak vége egészségügyi okok miatt , itt a lehetőség és bármi jöhet.

  1
 • Irén küldte
  január 22. 19:19

  Erre a kérdésre nem lehet egy egyszerű igennel, vagy nemmel válaszolni. Ugyanis fiatalabb koromban biztos hogy komolyan elgondolkoztam volna rajta, és szerintem váltottam is volna országot az általam szeretett férfi miatt. Jelenleg azonban már nem hiszem hogy megtudnám ezt tenni, hiszen ezer szállal kötődök már ide.

 • Szilvia küldte
  január 22. 19:10

  Nem egyszerű. Itt vannak a barátok család otthon gyerek ami ide köti az embert. Így a nem felé hajlok.

 • Imre küldte
  január 22. 17:17

  Ha Catherine Zeta-Jones felhívna, hogy a kedvemért kirúgta Michael Duglast, akkor megfontolnám. Ha esetleg megszűnne a szer hatása, ami alatt ezt a döntését meghozta, akkor remélem, lenne olyan gáláns, hogy a visszautamat kifizetné...............

  1
 • Imola küldte
  január 22. 16:53

  Én váltanék, ha biztos vagyok abban, hogy működőképes a kapcsolat.

  1 4
 • Anna küldte
  január 22. 16:16

  Balázs teljes mértékben egyetértek Veled abban, hogy nem egyszerű. Engem pl. az általad felsoroltak ide, Németországba kötnek. Jöhetne jogosan a kérdés, miért vagyok magyar Társkeresőn!? Mert a remény hal meg utoljára 😊Hátha...

  1
 • Balázs küldte
  január 22. 14:56

  Ha számomra úgy hozná az élet, akkor miért ne! Azonban sokunkat idekötnek a saját dolgai: munka, gyerekek és a barátok. Így már a választás sem olyan egyszerű!

  2
 • Anna küldte
  január 22. 13:22

  Mivel én lassan 10 éve, hogy országot váltottam, és építettem fel egy új életet, ebből adódik a kérdésem: ha itt ezen a fórumon találnék Társra, vajon váltana-e országot? Én jelen pillanatban úgy érzem, hogy nem tudnék újra otthon élni. 🙂

  1


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102