Váltanátok-e országot az új párotokért?

indította: Anna
Zoltán
Zoltán küldte
január 25. 23:31

Szép estét! Ha van kiért akkor én személy szerint bármikor! Útlevéllel is rendelkezem úgy hogy nem hinném hogy az országokkal lenne valami probléma is.

1
Szilvia
Szilvia küldte
január 25. 10:01

Én 30 éve 27 évesen váltottam, mostanában megfordul a fejemben a "visszaváltás" gondolata, de nem tudom igazán, hogy jó ötlet-e. Ezért nekem most egy kétlakiság a legszimpatikusabb megoldás. Egy igazi partnerrel aztán el lehetne dönteni, hogy melyik is lenne mindkettőnknek hosszútávon a legjobb. Legnagyobb gondom "itt", hogy ennyi idő után se tudtam megszokni az osztrák mentalitást.

1
Imre
Imre küldte
január 25. 10:00

Tudod Imola, én szeretek ragaszkodni a társadalmi normákhoz, és valljuk be, hogy bármennyire is dívik nálunk ez a szokás, bizonyos előítéletek azért még léteznek.

Imola
Imola küldte
január 25. 09:39

@Imre: ehhez nem kell országot váltani... 😳🙄

Imre
Imre küldte
január 25. 09:32

Én szívesen költöznék kannibálokhoz, hiszen ha kihűlt a szerelem, akkor a nőből még mindig lehetne egy nagyot lakmározni. Igaz, arra nincs semmi garancia, hogy nem én kerülök az étlapra.

Attila
Attila küldte
január 25. 08:27

Kedves Tünde ,, ez nagyon jó kérdés :) természetesen igen,, mennék,, Bárhol a világon,, ha a kapcsolat boldogságrol szólna,,egy igazi kapcsolatért persze,, de hol van az még??? nem költöznék azonnal,, amedig a 2 fél tisztában van bizalommal és az öszinteségell és persze a célt együtt irják ki,, a szerelemben nincs távolság,, csak kifogás,, ahogyan szoktam mondani vannak emberek ekik egy házban élnek együtt egy kéznyujtásnyira,,de oly távol egymástól :)

Tünde
Tünde küldte
január 24. 20:01

Én igen,gondolkodás nélkül ,mivel sokat dolgoztam külföldön. Amig kint voltam, a társkereső csevegője volt a közösségi oldalam.,de tavaly még kevés külföldön élő férfi volt. Ma már nincsenek távolságok.A többlaki életnek is megvan a jó és rossz oldala is. Konkrétan most se tudom mi lenne a helyes helység név,amit beirhatnék.🤔 A lányom is kint él Németországban,és nagyon sok ismerősöm,akik párjuk miatt mentek külföldre:Ausztrália,Franciaország,Svájc,London,Mauritius...Bárhol landolhatnánk..🙂

1 1
Zoltán
Zoltán küldte
január 24. 19:59

Én most inkább a pár hiánya miatt váltanék... Itt semmit se lehet kezdeni

Attila
Attila küldte
január 24. 18:12

Szerintem, ha mind ket fel komolyan gondolja a kapcsolatot, akkor ennek semmi akadalya nincs. Persze ehhez sok minden szüksegeltetik, mint peldaul feltetel nelküli bizalom, öszinteseg es hüseg.

2
Zsolt
Zsolt küldte
január 24. 02:17

Nagy valószínűséggel nem...

Imola
Imola küldte
január 22. 20:55

Hollandia nekem is nagyon tetszett, az északi (úgymond "elmaradottabb") régió kifejezetten élhető, emberi léptékű.

2
László
László küldte
január 22. 20:51

Csaó,5.éve járom Európát , kis teher autóval,1-2-3 hétig kint de mindig örömmel indulok neki és vissza haza, itthon nem igazán vár senki jó kajával,és egyebekkel. Nehezen tudnám elképzelni hogy valahol le ragadjak ,bár talán 1 ország van amit nagyon szeretek ez Hollandia :), de így jönni-menni ,rengeteg kiló métert,országokat , városokat,embereket,tájakat,vizeket,hegyeket végig autózni,fotózni,élményt szerezni ez egy program. De a programozásnak vége egészségügyi okok miatt , itt a lehetőség és bármi jöhet.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország