Van mackós téma a társkeresőn, akkor legyen molett is!

indította: Csilla, 1 hónapja
 • Tibcsi küldte
  február 01. 17:19

  De szerintem a karcsúság 10-20 évet képes fiatalítani a +10-20 kg-os állapothoz képest. Férfit is, nőt is. Nem csak fiatalít, hanem egészségesebb és olcsóbb állapot is. Az emberek akkor kapnak elismerést, ha az egészséges karcsúság felé közelítenek, nem pedig akkor, ha híznak. Ez csak a véleményem, és tiszteletben tartom a többi hozzászóló alkatát, ízlését és véleményét. :)

  2
 • Zsuzska küldte
  január 31. 13:03

  Sziasztok! Szerintem (ha csak nem betegségről van szó) a súly az egyetlen amin lehet változtatni.Én 3.éve veszítettem el állandó ápolást igénylő közeli hozzátartózómat.1.évig 0-24-ben nagyon nehéz feladat volt és 30 kg-ot fogytam.De azt azt az idegőrlő időt nem kívánom senkinek.Persze lehet cikizni,hogy miért nem tartottam azt a súlyomat.Ennyit a különbség a stresszes és a nyugodt élet között.Sokkal nagyobb problémának látom ha egy valóban igénytelen,tudatlan,már-már hajléktalan kinézetű emberke keres fiatal,csinos,iskolázott,gazdag,szőke,kék szemű 18.éves lányt..Nekem az az elvárásom,hogy ne legyen "se több,se kevesebb" mint én vagyok.

  3
 • István küldte
  január 27. 08:23

  Hát szerintem is inkább legyen mit fogni :) na persze egészséges határok vannak, de az a nő akinél eddig szebbet nem láttam sem volt vékony, teltkarcsú alkat, de ehhez még jött valami olyan belső kisugárzás is ami nőkben ritka vagy legalábbis én még nem találkoztam hasonlóval sem. Igazi női tartás van benne, nem is tudnám megfogalmazni. De akárhogy nézem a testalkat csak egy másodlagos tényező kell, hogy legyen. Ha valami megfog a másik emberben akkor ez úgyis háttérbe szorul.

  1 7
 • Attila küldte
  január 26. 07:56

  Nálam elsö sorban a molett(dundi) alkatok jönnek be,ök vannak elönyben,,azután a többi ,, De most tényleg,, mit nézzem a páromnak a sulyát??? ha Ö igy érzi Magát .jó melletem és harmoniában vagyunk,,akor kit érdekel??? Ö ugyis tenni fog érte,, észre veszi hogy mi a jó,, lefonyni vagy meghizni,, Hisz a Nök szeretnek játszani,,3 kérdés,bokolás,, és a tökéletes választ várják,, néha pont az elenkezöjét kell mondani,,a tökéletes választ,, Tudom,, ne hazudjunk magunknak,, ugyis a külsö számit,,nem de?? elsö randin fogadjunk hogy mások a Nö testét nézik elöre,, át pásztázzák,, nem is a szemét vagy az öszinte mosolyát,, Szerintem a Nö attöl Nö hogy boldog valaki mellet,, nem hogy molett vagy vékony,, 😊

  5 3
 • István küldte
  január 26. 05:07

  Szerintem is jó lenne a keresés bővítése. Például a "molett","szeret utazni","nem diplomás","bulizós" vagy a "nem bulizós" kategória is.

  3
 • Ilona küldte
  január 26. 00:21

  @Gábor: Igen, a molett hölgyek közül sokan gondolhatják így. Javaslom légy kitartó, ha valóban érdekel a hölgy. A molett kategóriába tartozom én is, de ennek ellenére rendszeresen néznek meg olyanok, akiknél a testsúly 55-70 kg-ra van beállítva.🙂 Molett és molett között is van differencia ez nem vitás, mint ahogy az sem, hogy a férfiaknál az össz benyomás számít. Azért reménykedem hogy a küllem mellet érték az IQ/EQ is.

  3
 • Szilvia küldte
  január 26. 00:20

  Sziasztok! Én sem vagyok vékony. De a molett is mindenkinek mást jelent kinek mi fér bele. Az tény , hogy több a kereslet az 50-60kg-s nőkre. Pedig molett és molett között is van különmbség ugye magasság függő is kin hogyan oszlik el az a súly. Na meg nem mindegy hogy izom vagy zsír az összetétel!... De hát ezzel foglalkozzanak a fittneszguruk😂🤣😂😉 Azért jó hogy nem vagyunk egyformák. Ízlések és pofonok kinek mi...😂🤣😉☺

  3
 • Gábor küldte
  január 25. 23:45

  Molett/vékony csak egy tényező a sok közül. Volt modell alkatú (176/57) és molett (160/115) barátnőm is. Valójában a molett hölgyekkel nehezebb megismerkedni, mert sokkal gyakrabban lepasszolnak, nem válaszolnak. Vagy azt gondolják, hogy mivel én viszonylag sportos alkat vagyok, ezért nem illünk össze, vagy azt, hogy csak a re hajtok, vagy egyszerűen nem jövök be nekik. Mivel nem válaszolnak, valószínűleg sosem fogom megtudni.

  4
 • Zsolt küldte
  január 25. 12:21

  Sziasztok! Nekem nem jönnek be annyira a molett hölgyek, viszont azért csont és bőr se legyen. :) Egy 160 / 60-70, vagy 170 / 70-80 még úgy gondolom belefér. De persze nem fogom ráállítani a mérlegre a hölgyeket, hogy te 70 kiló vagy te jöhetsz, te 72 kiló nem jöhetsz... :) Úgyis az összbenyomás számít, és nem egy-egy konkrét adat...

  5
 • Péter küldte
  január 25. 12:11

  Sziasztok! Nekem bejönnek a telt, molett hölgyek. 😉😉😉😛😝🤣

  6
 • Márti küldte
  január 25. 11:56

  Krisztina ezért (is) javasoltam Balázsnak a keresés funkció bővítését. Nem nézegetném feleslegesen azokat az urakat, akik az 50 - 60 kilós hölgyekért rajonganak 😀. Egyébként is, a szerelem fogyaszt... ezt az opciót ki kéne újra próbálni 😉.

  2
 • Krisztina küldte
  január 25. 08:13

  Sziasztok! Én is néha gondolkodom,hol kezdődik a molett és a túlsúlyos kategória? Nagyon sok társkereső adatlapján 60-65,maximum 70 kg-nál "véget ér a nő".A 170-175 cm-es is. Ez természetesen a mackós,túlsúlyos férfiaknál is így van,mintha legalábbis büszkélkedni való trófeát keresnének. Előbb-utóbb azzal kezdem a bemutatkozóm,hogy elmúltam 60 kiló,sőt 70 is😀. Ne olvassanak annyit lejjebb feleslegesen akiknek ez a fő keresési szempont

  4 3
 • Zoli küldte
  január 09. 20:01

  Nekem nem a külső számít nekem csak molett barátnőim voltak és eddigi tapasztalataim szerint sokkal erősebbek ószintébbek és sokkal erősebben tudnak szeretni és adni és harcolni magukért és másokért is.

  4 6
 • Gyuri küldte
  január 07. 22:30

  Eszter szia én pl nem szeretem a vékony hölgyeket mert a vékony hölgyek másnak egy molett hölgyeknel a kisugárzása nagyon jó és szép

  2 1
 • Csilla küldte
  január 07. 20:39

  És akkor itt jön egy újabb kérdés. Honnan kezdődik a molett?

  5
 • Roland küldte
  január 07. 19:36

  Csilla, csak a magam nevében. Én is inkább átlagos alkatú partnert keresek, de nem ez a legfontosabb. Ráadásul molett és molett között is hatalmas különbségek vannak.

  3
 • Eszter küldte
  január 07. 19:21

  Na erre a kérdésre tuti, hogy igen a válasz. Szerintem a férfiak többség inkább plázacicát szeretne. De például van, akinél megvan az oka, hogy miért nem plázacica alkat. Én mondjuk sajnos túlsúlyos vagyok, mert mozgássérült vagyok. Így a sportolással problémák vannak, ami miatt a fogyás is nehezebb. Ezen kívül attól még ugyan úgy emberek a molettek is. Ugyan úgy családot szeretnénk. De sajnos ebben a témában is túl sok az előítélet.

  4
 • Csilla küldte
  január 07. 18:45

  A molett alkatúakat ritkábban keresik a férfiak a társkeresőkön?

  1


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102