Viselkedési tippek és szabályok az első találkozásra

indította: Balázs
Hajni
Hajni küldte
december 18. 11:43

@Kata: Nagyon frappánsan megfogalmaztad, minden szó igaz! 😉

Borbala
Borbala küldte
november 23. 12:57

Csak a személyes tapasztalataim alapján szolok hozzá,semmiképp sem szabad kiteregetni egyből a dolgainkat,főleg nem a multbéli vagy az utolsó kapcsolat negativ élményeit.

1
Tünde
Tünde küldte
november 20. 17:48

@László: Micsoda Úriember vagy! 😀

László
László küldte
november 06. 05:32

Első randis viselkedés. Ez egy pengeél. Ha nem közeledik a férfi a hölgy felé, tehát marad az angol hidegvér, akkor a hölgy azt hiheti, hogy nem indult be a kémia a palinál. Ha viszont túlzottan intenzív a közeledés, azt meg lerohanásnak veheti a hölgy. Hogy hol az arany középút? Nehéz megtalálni. Mindenkinél máshol. De udvariasan, fokozva a közeledést figyelve a hölgy reakcióit, lehet kicsiket előre lépni. Tehát a lényeg. Mindíg udvariasan, tisztelettudóan, nyíltan viselkedjünk. Öltözzünk az alkalomhoz, és ne akarjunk másnak látszani, mint akik vagyunk.

2 1
Anita
Anita küldte
október 29. 10:02

jaja, a videochat-et probalom eroltetni, de van, aki iszonyodik tole, mert "majd eloben a kemia". Ok, legyen, de a hamis foto megoli a kemiat -- ferfiaknal is, gondolom az is milyen kiabrandito lehet, ha megjelenik egy idosebb/koverebb/rancosabb stb no. Ertem en, h igy akarnank novelni az eselyt legalabb az elso randira/randiig, de ez nem jo irany :((((((

2
Nóra
Nóra küldte
október 28. 21:58

@Csilla: Köszönöm Csilla! 🙂

Tomi
Tomi küldte
október 28. 20:54

És a másik ilyen csodálatos dolog, mikor az évek számában mellébeszélnek... Értem én, hogy nem illik megkérdezni, nade mikor egyértelműen látszik hogy nagyon alányúlt. Van akit az élet rendesen megdobált, de nem lesz nyerő egy randin, ha fel kell hívni telefonon, "Ne haragudj, de nem talállak sehol."

4
Csilla
Csilla küldte
október 28. 20:17

@Anita: sajnálom, hogy ilyen programban volt részed. A videochat, skype segíthet ezt kivédeni. Joggal érezted magad becsapva. A valósághoz hozzátartozik, hogy sok hölgy is megjelenik társkeresőn olyan fotókkal, amiken úgy néznek ki, hogy köszönő viszonyban sincsenek azzal, aki majd az esetleges randira elmegy. (Akkor sem voltak olyanok, amikor a nem egyszer 4-5 éves kép készült, nemhogy most...) Ha valaki így egyszer megkapta a kamuzós címkét, azt nagyon nehezen mossa le magáról...a kémiát is jó eséllyel elfelejtheti.

1
Anita
Anita küldte
október 28. 20:00

@Csilla: en parszor belefutottam abba, h nem aktualis kepek voltak fent vkinel. A randin meg kiderult, h igen, biztosan ugy nezett ki 5-10 evvel ezelott, de sajnos azt az allapotot nem sikerult konzervalnia. Es itt mar az egesz helyzet hihetetlenul bena. En egyreszt becsapva ereztem magam, a pasinak viszont szemmel lathatoan semmi problemaja nem volt ezzel, elintezte annyival, h igen nem egeszen frissek a kepei, sot van, aki megmondta, h egyebkent eselye sem lenne randira, de hatha a randin a szemelyes varazsa kisugarzik es "mindent visz". Ilyenkor mennyi esely van, h beindul a kemia? Hmm.

1
Csilla
Csilla küldte
október 28. 19:11

@Nóra: jól látod. Bármilyen kozmetikázott tény bizalmatlanságot ébreszt, ilyenkor joggal merül fel a kérdés: ha valamiben nem fedte az igazságot, amit mondott magáról a randipartnered, vajon másban sem volt őszinte? Odafigyeléssel teljesebb képet tudunk alkotni a valóságról, ha nem csak azt nézed, amit ír/mond a másik fél, hanem amit tesz. Ez utóbbi sokkal lényegesebb. Mennyire vannak összhangban a szavai és a cselekedetei (testbeszéde is)? Nem könnyű, de eredményes, ha úgy csinálsz, mintha egy némafilmet néznél és az eredményt elfogadod, nem próbálod meg kimagyarázni. A másik ember iránti tisztelet jele, ha egyértelműen közöljük, hogy el tudunk-e képzelni folytatást. Egy-két beszélgetés után szerintem még nem alakul ki kötődés két ember közt, így kellemetlen érzések nélkül is elfogadható, sőt ismerkedésnél teljesen benne van a pakliban, hogy bármelyikünk úgy érzi, valamit mégsem mozdított meg benne a másik.

2
Nóra
Nóra küldte
október 23. 08:42

Mindenképpen pozitívan és őszintén induljunk el a randevúra. Nincs értelme taktikázni, elég fárasztó és hamar kiderül az igazi éned!😊Tiszteljük meg a partnerünket, érezzük jól magunkat. Még akkor is,ha tudjuk,hogy nem lesz 2. randi,de attól függetlenül egy kellemes beszélgetés részese lehettünk egy értekes emberkével!

1
Tamás
Tamás küldte
október 23. 02:44

Szerintem alapvető, mindenki adja saját magát. A további randikon úgy is kiderül a valódi énje. Öltözz úgy, hogy megtiszteljed vele a partnered, ez egy különleges alkalom kettőtöknek. Viselkedj úgy, ahogy a másiktól elvárod.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország