Társkereső Albertirsa

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Albertirsa környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb albertirsai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány albertirsai társkereső bemutatkozása

Keresem a párom.Az összeköltözés megoldható nálunk szerintem. Albertirsán lakom egy kertes családi házban az édesanyámmal. Budapest Nyugati Pályaudvarig járok vonattal dolgozni. Ha színpatikus vagy "tetszikellek", ha te is így gondolod, akkor tegyed te is ezt vagy írj!

Egy albertirsai társkereső férfi, Pál (50)

Nem szeretem az unalmas hétköznapokat. A legjobb módja a kikapcsolódásnak, bármi is legyen az, ha azt nem egyedül teszi az ember. Vidám, sokat humorizáló, kissé talán felpörgetett életet élek, de amikor kell tudok arra időt fordítani, amire kell. ;) Társ? Igen, az kell nekem! :)

Egy albertirsai társkereső férfi, Miki (31)

Olyan valakit keresek, akihez jó hazajönni, aki hagyja, hogy szeressem. Aki társam lenne kirándulásban, sétában vagy csak egy esti teraszon üldögélésben. Aki az ölembe hajtaná a fejét és én játszanék a hajával. Akit szeretni lehet és aki viszontszeret. Jazz, egy pohár rozé, csendes beszélgetések. Egy film otthon, egy színház néha, egy pad a Duna partján. Hát, valami ilyesmi... Volna kedved?

Egy albertirsai társkereső férfi, István (49)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Albertirsa

Albertirsa

Pest megye