Társkereső Albertirsa

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Albertirsa környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb albertirsai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány albertirsai társkereső bemutatkozása

Nem szeretem az unalmas hétköznapokat. A legjobb módja a kikapcsolódásnak, bármi is legyen az, ha azt nem egyedül teszi az ember. Vidám, sokat humorizáló, kissé talán felpörgetett életet élek, de amikor kell tudok arra időt fordítani, amire kell. ;) Társ? Igen, az kell nekem! :)

Egy albertirsai társkereső férfi, Miki (32)

Szia! Ha te is komoly kapcsolatot keresel, akkor már van valami közös bennünk. Fontosnak tartom az őszinteséget, hűséget, természetességet. Van még folytatása a bemutatkozásomnak, de ezt bővebben, ha meg akarsz ismerni.

Egy albertirsai társkereső nő, Heni (45)

IDE SOK TETSZETŐS SZÉP, ÁJTATOS SZÓT LEHET ÍRNI, AMI SOK ESETBEN NEM IGAZ, DE NEM AZ A CÉLOM, HOGY RANDIKRA JÁRJAK, HANEM HOGY MEGTALÁLJAM A PÁROMAT! Albertirsán kertes családi házamban lakom. Budapest Nyugati Pályaudvarig járok vonattal dolgozni. OLYAN HÖLGYET KERESEK AKI VALÓBAN A PÁRJÁT KERESI (nem szexpartnert, kalandot, stb.) és akinek NINCS GYERMEKE, de AKAR! Ha neked is ez a célod és látsz esélyt a párkapcsolatunkra, akkor TETSZIKELJ vagy ÍRJ (A KETTŐ SZERINTEM EGYET JELENT, hogy látunk lehetőséget a közös jövőnkre, a céljaink azonosak), én is így teszek (elsősorban TETSZIKELEK, ha visszajelzés van, akkor írok)! Kalandor, kampányidőszakos, cicababa hölgyek kíméljenek, keressenek mást. A mielőbbi személyes találkozást szorgalmazom, melyen meg lehet beszélni sokmindent.

Egy albertirsai társkereső férfi, Pál (50)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Albertirsa

Albertirsa

Pest megye

Albertirsa

+36 (1) 604 3102