Társkereső Pest megye

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pest megye környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb Pest megyei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

Pest megyei társkereső nők

Sziasztok! Hajni vagyok. Komoly Pest megyei társkereső férfiak jelentkezését várom.
31 Budapesten töltött év és a válásom után épp 12 éve a Naszály hegy lábához költöztem, így könnyen ki tudjátok számolni, hány éves vagyok :-) A munkám továbbra is Budapesthez köt, ha az ottani nyüzsgésben elfáradok, klassz ide, a Nyugalomba haza érkezni. Ez a kettő jelenleg tökéletesen kiegészíti egymást és itt is állandó mozgásban lehetek, többnyire túrabakancsban, két örökmozgó foxi-keverékkel, de gyakran két keréken is 🚴‍♀️, a Dunakanyarban. Sajnos nem saját tollból, de régen fejezte ki ennyire találóan bármi/bárki is a mostanában jellemző gondolataimat. Vigyázzatok, ez lesz a hosszabb: "Én már nem... Én már nem akarok rohanni, elfáradtam. Nem akarok megfelelni senkinek. Nem tartozom elszámolással az életemről. Azt csinálok, amit akarok, ha én jól érzem magam, akkor nincs mit megbánnom. Csak meg akarok állni, abbahagyni a versenyfutást az idővel. Nem sietni, nem futni, csak sétálni szeretnék. Nem akarok azon agyalni, kinek hiányzom, ki szeret, ki nem, ki keres, ki nem, kinek számítok és kinek nem. Egy életem van, azt teszem, ami nekem jó, nem kérek a megfelelésből. Én már nem… Én már nem akarok válaszokat a múltamból, az emberektől, akik cserben hagytak, akik ott hagytak, akik miatt kifordultam magamból és akiknek nem számítok. Már nem keresem a miérteket, inkább csak elfelejtem a kérdést, és azt, hogy volt. Nem volt igazi, nem volt helyes, nem jó helyre szálltam fel, vagy csak rossz állomáson kötöttem ki, de már újra visszatértem és saját magam vagyok. Én már nem… Én már nem várok, de nem is rohanok, egyszerűen csak hagyom megtörténni a dolgokat, hagyom a sorsot, hogy engedjen. Nem várok senkire, nem vesztegetem az időmet. Én már elengedtem a múltam… Én még nem… Én még nem adom fel, szárnyalok. Én még élek, néha még futok, néha már nem rohanok, csak megyek az úton és ha kereszteződéhez érek, hagyom, hogy a szívem irányítson. Én még igen… Én még élek, még akarok szeretni, én még sok boldog pillanatot akarok, én még utazni gondolatom, én még táncolni akarok az esőben, stoppolni akarok az országúton, elfeküdni egy virágos réten. Ölelni akarom azokat, akiket szeretek, sikítani akarok egy hullámvasúton, látni a világ csodáit, piramist látni és hegyeket mászni, új kultúrákat megismerni. Én még ÉLNI akarok! Én már nem…. Én már nem félek, nem félek az egyedülléttől, nem félek attól, hogy nem kellek, nem akarok félni attól, hogy fájni fog. Én csak élek, ha kell őrülten, ha kell kockáztatva, minél több saját pillanattal, ami mind az enyém. Nem rohanok, nem futok, vagy ha igen, néha megállok, hogy körülnézzek, van-e mellettem valaki."

Hajni

42
Kedves Pest megyei társkereső
Sziasztok! Csilla vagyok. Komoly Pest megyei társkereső férfiak jelentkezését várom.
Természetet, állatokat barát sokat megjárt nő vagyok ,vidéken kertes házban élek .Keresem a társam, lelkemen keresztül vezet hozzám az út . Nos Őt keresem 😉 "Hogy miért nincs valakim? Mert nem Valakit keresek. Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, virágot hoz és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és beszélgetni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán továbbmegy. A Valaki fontos ember, tudja mit akar, rám szól, ha elkenődött a festék, ha kilóg a blúz, ha ottmaradt a morzsa a fogamon. A Valaki fel és lecserélhető, ma van-holnap nincs, súlytalan madár, ki ágról ágra száll. Valakije Mindenkinek lehet. Én nem az életemhez, a napjaimhoz, a perceimhez, hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot. Egy csendet a magányomhoz, egy bölcsőt a gondolataimhoz, egy szájat a szavaimhoz. Gyógyírt az üvöltésemhez, szigetet a szívemhez, erős kart a botlásaimhoz. Hogy bársonyos, puha öl legyek a magányához, hogy ünnep legyek a perceihez, hogy oltalmazó menedék legyek a gyengeségeihez. Valakit, aki nem Valaki, aki egyetlenegy, aki csend, rend, káosz, kiáltás, muzsika és öröm. Akinek szeme, füle, bőre, szája, lélegzete vagyok, aki világ és világosság, aki súlyos és súlytalan. Akiben boldogan tudok lakni és nem szól rám, ha koszos cipővel az ágyra fekszem, aki a magasba dob és elkap, ha zuhanok. Akinek én vagyok a folytatása és ő az én elejem, aki kimondja, amit álmomban gondolok, akit betűkabátba burkolhatok, akinek nem vagyok sok és nem vagyok kevés, se túl hideg, se túl meleg, hanem pont jó. Aki akkor jön, mikor jönnie kell, aki megérdemli a kidobott éveket, az üres falakat, az elpazarolt ifjúságom, a zajos életem. Akinek cinkosa vagyok, pajtás és múzsa, akivel el lehet a ruhásszekrény aljába, aki lenyalja velem a fakanalat. És ez nem lehet Valaki, csak olyan, akinek a sorsa az enyém tükre, a folt a ruháján az én cérnámhoz való, a lépte visszhangzása altató mesém, illata béke, hangja megváltásom. Ezért van Senkim és ezért nincs Valakim. Mert a Valakire sohasem kell várni, az jöhet ma, tegnap, holnap, vagy akármikor. A sors-társ az más. Az akkor jön, mikor pontban jönnie kell és nem érkezik Valakihez vagy Bárkihez. Csak hozzám, mert én Én vagyok." Bihari Viktória

Csilla

48
Kedves Pest megyei társkereső
Sziasztok! Erzsébet vagyok. Komoly Pest megyei társkereső férfiak jelentkezését várom.
Mottóm: még mindig hiszek a szerelemben. Két éve váltam el, jelenleg két felnőtt gyermekemmel és unokámmal élek saját otthonomban. Mérleg jegyben születtem, olyan is vagyok :) . Szeretem az embereket, örök bizakodó vagyok, hiszek bennük de nem vagyok naiv. Szeretem a vidámságot, lételemem a nevetés igyekszem csak pozitív kisugárzású emberekkel körülvenni magam. Hiszem azt hogy semmi sincs véletlenül a sors nagy rendező s ha észrevesszük apró ajándékait boldogan megyünk végig utunkon. Mostanra eljutottam odáig, hogy nyitott vagyok párkapcsolatra, barátságra, kapcsolatra. Nyilvánvalóan én is azért regisztráltam erre az oldalra, hogy párt vagy barátot találjak magamnak akivel jókat tudok beszélgetni, nevetni, aki elfogad s akit én is elfogadok. Aki nem akar megváltoztatni és akit én sem fogok annyi bizonyos. Hiszek abban hogy valaki vár engem lehetőség szerint az fog rám találni akit én is várok. Munkámról annyit hogy nagyon szeretem. Emberekkel foglalkozom mindig is emberekkel foglalkoztam sorsok játszódnak le előttem ilyen vagy olyan módon. Közigazgatásban dolgozom. Családomról: elváltam. Három gyermekem van 24, 23 és 20 évesek. Van egy unokám is két éves. Két lányom és unokám velem élnek. Ha nyitott vagy pl. kisgyermekekre akkor annyit mondhatok egy csodás kis kétévest ismerhetsz meg mellettem unokám személyében. Ma már gyermekeim is pártolják hogy új kapcsolatom legyen, mindenben támogatnak. Szeretem a színházat, a koncerteket, szeretek kirándulni, várost nézni. Szeretem az időmet barátaim társaságában tölteni. Vidám vagyok és másokat is sok-sok nevetéssel nevettetéssel ajándékozok meg. Ha továbbiakban felkeltettem az érdeklődésedet írj, és válaszolok szívesen. Mást most nem írnék magamról a döntés a kezedben van akarsz-e többet megtudni rólam. Annyit írnék még hogy nem vagyok Barbi baba, három gyermeket szültem. Külsőmre, öltözékemre igényes vagyok de nem vagyok agár vékony, igaz kövér sem. Úgy pont egészséges :) a külsőm. Úgyhogy divatmodellt személyemben nem kapsz.

Erzsébet

52
Kedves Pest megyei társkereső
Sziasztok! Arlett vagyok. Komoly Pest megyei társkereső férfiak jelentkezését várom.
A naptár szerint 64 éves leszek idén. Nem szeretnék "korban hozzám illő" társat találni, sokkal inkább lélekben hozzám illőt, kortól függetlenül :) Sajnos a "korban hozzám illők" közül nagyon is kilógok, amikor egy olyan koncerten voltam, ahol az én korosztályombeli közönség volt, csupa öregembert és asszonyt láttam, a maguk begyepesedett gondolkodásmódjával - ez nem látható, hanem érzékelhető volt -, betegségeivel, lelassult reakciójaival, stb. Ismerem azt a viccet, hogy: Ha elmúltál 30, néha vannak rosszabb napjaid. Ha elmúltál 40, néha vannak jobb napjaid. Ha elmúltál 50, és nem fáj semmid, vagy álmodsz, vagy meghaltál..... Ezzel a legmesszebbmenőkig nem értek egyet! Már csak azért sem, mert a 60+nem is szerepel benne.... Nem tudom, ki lesz az, aki elolvassa a bemutatkozásomat, aki egyáltalán végig olvassa, és veszi a fáradságot, hogy visszajelezzen, reményeim szerint pozitívan :) Itt most magamat kellene reklámoznom, felkelteni az érdeklődést, kitenni a kirakatba a csábító nem is tudom mijeimet. Ez a marketing. Felkelteni az igényt olyasvalami iránt, ami addig eszébe sem jutott a szerencsétlen delikvensnek. Bocsánat, negatív vagyok. Semmi bajom a marketinggel, a világ mostani berendezkedésével van bajom, hogy ebben a világban helye van egyáltalán a marketingnek.. Persze itt ez nem annyira helyén való megfogalmazás, hiszen aki itt van, annak van igénye erre-arra. Szóval, ha érdekel egy teljesen nem szokványos női személy, aki "csinosnak mondott, önhibáján kívül elvált", nyitott, a humorérzéket magasan értékeli, kész az új kihívásokra, bármikor megfőz egy ínycsiklandó babgulyást, eltáncol veled egy cha cha chát vagy lemegy spárgába (inkább a fejenállást választanám elsőre )írj, keress bátran!

Arlett

63
Kedves Pest megyei társkereső
Sziasztok! Judit vagyok. Komoly Pest megyei társkereső férfiak jelentkezését várom.
"Az Elektromos Szerzetes pontosan ugyanolyan háztartási gépezet, mint a mosogatógép vagy a videó. A mosogatógép elvégzi az ember helyett a fárasztó mosogatást, a videómagnó megnézi helyette a fárasztó tévéműsorokat, az Elektromos Szerzetes pedig arra való, hogy mindenfélét elhiggyen az ember helyett, és így megkímélje attól az egyre terhesebb feladattól, hogy neki kelljen elhinni azt a számtalan dolgot, amit a világ el akar hitetni vele." (Douglas_Adams) "Minden egyes döntésünkkel, minden lélegzetünkkel kinyitunk ajtókat, sok másikat meg bezárunk. A legtöbbször észre sem vesszük."(Douglas_Adams) "Bármely ösvényét is járod Végzet kertjének, nem egyszer, de sokszor kell választanod. Az ösvények elágaznak. Minden lépés, melyet Végzet kertjében teszel, választás; és minden választás meghatározza a jövő ösvényeit. Ám megeshet, hogy mikor végigsétálsz az életen s visszatekintesz, csak egyetlen ösvényt látsz magad mögött; és nem lesz más előtted, csak a sötétség. Olykor az ember Végzet ösvényeiről álmodik, s hasztalan töpreng. Az ösvényekről álmodik melyekre rálépett, s amelyekre nem... Az ösvények szétválnak, elágaznak és újra egyesülnek; talán maga Végzet sem tudja, hogy a kanyargó és kacskaringós utak valójában hová vezetnek. De ha mégis tudná, akkor sem árulná el neked. Végzet megőrzi titkait."(Neil Gaiman) Két kedvenc írómtól kértem kölcsön mondatokat, amíg magamtól nem jönnek a szavak.

Judit

40
Kedves Pest megyei társkereső

Első Találkozás

Pest megyei társkereső férfiak

Sziasztok! Gábor vagyok. Komoly Pest megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Szia :) Köszönöm, hogy rám kattintottál. A legfontosabb így kezdésnek! DOHÁNYZOM! Ha szerinted a dohányos emberek a társadalom ellenségei, alsóbrendűbbek mint jómagad és megveted őket, akkor 100%, hogy nem engem keresel. Természetesen én nem egy "paraszt" bagós vagyok... nem gyújtok rá a buszmegállókban, nem fújom a füstöt az emberekre és alapból igyekszem ennek a (káros) emnek egymagamban hódolni. Ha kisgyerek kerül a közelembe akár úton vagy bárhol akkor pedig igyekszem elrejteni vagy rá sem gyújtani, csak azért, hogy ne is lássa... Tudom ettől nem változik semmi sem, de én így érzem helyesnek. Ha te nem dohányzol az nekem rendben van, én viszont ha akarok rágyújtok, de mindenképp tiszteletben tartok másokat magam körül. Igaz, hogy mostanában már több kísérletem is volt arra, hogy ne gyújtsak rá, az elmúlt időszak rekordja pedig 10 nap volt! Ez minden gond nélkül eltelt és ha nem SZERETNÉK cigarettázni, akkor rá sem gyújtottam volna. Tehát nem vagyok láncdohányos és egyszer le is fogom tenni végleg, de az nem ma lesz. Aztán, hogy tovább rontsam a rólam alkotott képedet itt van még egy nagyobbacska tény. Szeretem az alkoholos italokat! Nem, nem minden pacsuli-lónyálat és nem mértéktelenül. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy utálok lerészegedni és mégjobban útálok másnapos lenni (nem is voltam már 10+ éve). Viszont szeretek öcskössel bedobni pár sört a hétvégén, apummal borozni, vagy inni vele egy kör házit stb... Hétköznap csak ritkán iszok egy sört de azt is csak szigorúan este. Nem vagyok a nappali italozás híve... Nos, talán ez lett volna az a két dolog rólam ami miatt általában az embert semmi perc alatt elítélik és a társadalom mocskának bélyegzik sajnos. Szóval, ha benned ezek negatív érzéseket váltottak ki akkor köszönöm a figyelmedet! Tehát, ha még itt vagy és olvasol az egy pozitív jel, köszönöm. Van néhány hobbim, könnyen beleszeretek új dolgokba és akár komolyan függőjévé is tudok válni bizonyos cselekedeteknek ha azok nagyon érdekelnek. Ilyen hobbijaim a fotózás, a gitározás, a számítógépes dolgok, tárgyak bütykölése stb... Vannak ezen túl más jellegű dolgok amiknek időnként szívesen hódolok, ilyenek például a túrázás, kirándulások és utazások, nyelvtanulás (bár ez utóbbi egy ideje el van hanyagolva nagyon), mozizás, olvasás, színház... és biztosan tudnék még mást is mondani, de ne csak erről szóljon minden. :) Kit keresek? Hiszen ez egy társkereső oldal, szóval illő lenne erről is írni pár sort. Hát kérem, nem egyszerű de a legfontosabb talán az, hogy NEM MINDEN ÁRON keresek társat! Nagyon jól érzem magam a bőrömben egyedül és igaz, hogy sokkal jobb lenne "valakivel" de csak akkor ha tényleg érzem is amit kell. Ebből talán levontad a következtetést, hogy nem kívánok programozni és az egytáboriokból is kinőttem már régen. Ha én rád írok, az azt jelenti, hogy valami megfogott benned és felkeltetted az érdeklődésem, ez nem azt jelenti, hogy "arra" hajtok, hanem sokkal inkább azt, hogy szívesen beszélnék veled, hogy megismerjelek kicsit jobban. A lány akit keresek az, kedves, a szája nem akkora mint a bécsi kapu és nincsenek olyan elvárásai amik nem normálisak --> ezt kifejthetném, de nem teszem. Főleg azért mert mindenkinek mást jelent a "normális" szó. Aztán ugye, legyen hűséges és tudja mit jelent az hogy megbecsülni valakit és megbecsülve lenni. Különösképpen nem ugrálok a műanyag dolgokért így pedig ahogy étkezések folyamán így társkeresés közben is kerülöm a "kamu" dolgokat. Tehát ha egy lány 5+ centis műkörmökkel, egy talicskányi vakolattal a fején és méretes műszempillával érzi csak magát jól, akkor én inkább elkerülöm. Nem ítélem el, csak nekem nem fér bele. Ettől függetlenül vannak határok amin belül egyáltalán nem zavar egy csinos smink, egy festett haj, egy diszkrétebb tetóválás vagy akár egy aranyos műköröm. De a külső számomra mondhatni csak másodlagos, igaz akkor is lényeges. A szemüveg az egyik gyengém, de nem elvárás, hogy szemüveges legyen a jövőbéli partnerem :) Egyébként szeretek és tudok is főzni. Van 2 háziállatom, 1 kutya és 1 macska. Az előbbi udvaron tartott az utóbbi pedig a szolgájának tekint... de hát ilyenek a macskák :) Én magam egyébként egy kertes házban élek, mely jelenleg is építés és alakítás alatt áll. Több generációs családi ház, a családi telken... így mondhatni, hogy egyedül élek, külön életterem van és külön bejáratom. Mivel éltem már pár helyen az országban és a világban is, így végül ez mellett döntöttem... Nem tudom mit hoz a jövő, igazából a vidéki élet szerelmese vagyok, így ha egyszer lehetőségem adódik egy tanyára költözni, akkor kicsi az esélye, hogy nemet mondanék rá. Akárhogy is nézzük, szerintem idáig már sokan nem olvassák el a bemutatkozást, de ha mégis eljutottál idáig akkor KÖSZÖNÖM SZÉPEN a figyelmed. Ha mindezek után érdekesnek találsz és szívesen megismernél akkor ne légy rest írni. Feltéve ha nem az a régimódi meggyőződés lebeg a szemed előtt, hogy a pasinak kell üzennie elsőnek. Legyen szép napod! Ölelés, puszi stb... kinek mi a szimpatikus :)

Gábor

31
igényes társkereső Pest megye
Sziasztok! András vagyok. Komoly Pest megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Én egy aktívan sportoló , önálló , magával békében élő , vidám ,megjelenés képes ember vagyok Drága és gyönyörű Hölgyek ! Én tudom - mert írjátok is - ,hogy ti a sziporkázó humorú , Pierce Bosnan , Leonardo di Caprió vagy a megfélemlíthetetlen Jason Statham hibridjét szeretnétek az oldalatokon tudni és az igazat megvallva , én sem utasítanám vissza a 30 éves Gina Lollobrigida közeledését de sajna ők nem itt keresnek párt. Valamilyen kompromisszumot kell kötnünk , ha nem akarunk a hátralévő életünkben egyedül ébredni . Hogy én mit szeretnék ? Először is azt , hogy innen olvasd hangosan mert , tudjuk , hogy a nők egyik erogén zónája a fülükben van ! :-) Tehát : Hogy ha hazaérsz elmeséld , hogy milyen öröm v. bánat ért. Hogy lássam a mosolyodat vagy megvígasztaljalak . Hogy ha éjjel felébredek akkor lássam és halljam hogy békésen alszol és szuszogsz mellettem . Valakinek akit szépnek látok azt mondani ,szia drágám de vártalak már vagy na gyere főzzünk valami finomat , vagy hogy milyen illatos az ágynemű - de jó lesz benne össze . Hogy törődjek veled , hogy törődhess velem . Hogy az ismerőseid szemében irigységet láss , hogy milyen rendezett pasiba karolsz bele . Hogy ha vasárnap reggel ágyba viszem neked a kávét és Te visszaaludtál , felsimogathassalak és szeretetet lássak a szemedben .. Vagy hallani azt , hogy gyere üljünk le egy kávéra , nem fognak elszaladni azok a virágok a kertből és Te tudod , hogy mindet neked ültettem ! Hogy mögéd lopózva átkaroljalak és megpusziljam a nyakad és Te erre megfordulsz és megölelsz ! Szeretem a pajkoskodást a vidámkodást a virágnyelnen évődést de gyűlölöm a képmutatást a mellébszélést . És most mondok egy meglepőt . Kimondom azt amit sokan nem mernek mert még maguknak is hazudnak . Nagyon leegyszerűsítve **** partnert Keresünk !, (és innen kitörölte a rendszer azt a szót amiért ágyba bújunk ) ! Nem promt de a megfelelő előjátékkal és az élet végéig tartó utójátékkal ! Mert miről is van szó ? Keressük azt akit beengedünk a magánszféránkba , mert akivel nem tudod elképzelni , hogy hozzád ér és összefonódtok ott semmi sincs és nem is lesz ! Azt írod , hogy fiatalos , miért ? Ha Te nem gondolsz a beteljesült szerelemre és nem azért akarsz csinos és szép lenni , hogy tessél a férfinak akkor miért ? Ha nem akarsz engem meghódítani azért , hogy meghódíthassalak akkor miért ? Ha nem tetszik amit olvastál kérlek lapozz tovább de ha Te is így gondolod és szeretnél boldogságban élni akkor már ketten gondoljuk így és nem kell fölösleges köröket futni és van valami közös bennünk , akkor kérlek bátran szólíts meg mert az időnk az fogy és az előjátékhoz , ami az ismerkedés - barátkozás - megismerés - hez is sok idő kell , hogy maradjon a boldog utójátékra is ! A legrosszabb esetben megköszönöm és további sok sikert kívánok ! A napi rutinom elég sok időmet emészt fel de igyekszem válaszolni . A párba állók úgy 20-25 körűl egykorúak aztán egy 40 körüli pasi 30 körüli nővel áll párba. Álltalában ! Én egy 66 éves , rendezett körülmények között ,egy gyönyörű helyen , családi házban élek . Aktívan sportolok minden nap ,kivéve a hétvégét ! .179/78 norm testalkatú ember vagyok , kis magas vérnyomással de egészséges ! .....és azt is tudom , hogy míg tavalyelőtt 200 méter volt a drivom az idén 190 alatti és jövőre örülni fogok a 180.nak. Ez van ! Aki szeret nyüzsögni - pörögni, éjszakába járni és dohányzik az sajna lekésett rólam . A többit majd személyesen , ha eljutunk odáig ! Megtisztelő lesz számomra a válaszod . Ha hosszabb az jó de ha csak egyszavas NEM akkor is ! Ui. Nagy tisztelettel megkérlek , ha meg akarod mutatni magad , ne egy több éves fotóval tedd és ha kérhetlek egy portrét is tölts fel . Köszönöm ! 50-60 év körüli , nemdohányzó , hasonló adottságokkal rendelkező hölggyel szeretnék megismerkedni .Nem baj ha van jogosítványod !

András

67
igényes társkereső Pest megye
Sziasztok! Tibor vagyok. Komoly Pest megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Szia. :) Egy adatlap nem elég részletes ahhoz, hogy abból, mint embert és pasit megismerhess, de igyekszem mégis olyan részletes bemutatkozással szolgálni, ami segítséget jelent Neked, illetve biztosítja, hogy felesleges köröket ne fussunk. Tibornak hívnak, de szeretem, ha Tibinek szólítanak. Ha egy mondatban foglalhatnám össze milyen vagyok, azt mondanám olyan EMBER, akivel együtt élve az egyik pillanatban áldani fogod a Sorsot, hogy megismertél, a másikban meg ideglelést fogsz kapni tőlem. Ha elég bölcs és intelligens vagy akkor valószínűleg ki fogod tudni hozni belőlem a legjobbat. Találkozáskor egy kicsit távolságtartónak, picit gátlásosnak, fogok tűnni, de ha megnyílok akkor egy közvetlen, intellektuális humorral rendelkező embert fogsz megismerni bennem, akit mivel sok minden érdekel számos témában partnered lehet. Legjobban persze a természet és a történelem érdekel, hiszen biológia-történelem szakos tanár vagyok, de nem vagyok szakbarbár. Legyen szó irodalomról, költészetről, könyvekről, filmekről, tudományról, hétköznapi életről, élményekről mindig fogsz tudni velem beszélgetni, unatkozni nem fogsz mellettem. Alapvetően minden emberben igyekszem meglátni a jót, de ha valaki valami miatt számomra nem szimpatikus, nem fog alaposan megismerni. Társasági ember vagyok, de időnként szükségem van egyedüllétre, leginkább a természetben túrázva tudok kikapcsolni. Talán a legmegnyerőbb emberi tulajdonságom a megbízhatóság. Úgy gondolom ez nagy dolog, mert nagyon sok megbízhatatlan emberrel találkoztam. Sivatagba kerülve rám lehetne bízni a kulacsot. Mivel kedves és nagyon mély érzésű is vagyok (vannak akik szerint érzékeny), nagyon tudok szeretni. Ugyanakkor tudok cinikus, ironikus, flegma és undok is lenni, ha a helyzet úgy hozza. Szeretem a hasam és ez meg is látszik rajtam, de mivel a sport fontos szerepet játszik 15 éve az életemben nem egy hájpacnit fogsz látni személyemben Főiskolás éveim alatt kondiztam, futni és úszni jártam, amióta dolgozom a szobakerékpár lett a "legjobb barátom" és sokat túrázom, annak is a verseny szerű műfaját a teljesítménytúrázást űzöm. Pedagógusként dolgozom egy magán iskolában, de tanítottam középiskolában és éveket dolgoztam az építőiparban. Kit keresek? A legfontosabb szempontom, hogy kedves légy. Engem nem érdekel, hogy modell vagy, vagy van rajtad pár plusz kilo, légy kedves! A külsőségek annyiban számítanak, hogy légy ápolt és igényes magaddal szemben. Rajtam is van súlyfölösleg és haragszom is magamra, de mivel idén is meg tudtam csinálni a Kinizsi Százast (24 óra alatt 100 km gyalog 3000 m szintemelkedéssel), ez is bizonyítja, hogy odafigyelek az egészségemre, fittségemre. A másik fontos szempont az őszinteség. A hazugságot gyűlölöm. Nem szeretem, amikor egy nő egzisztenciális okok miatt választ egy férfit. Sajnos egyre többet tapasztalom ebben az anyagias világban, hogy a nők természetesnek tartják, hogy a pasinak lakása, kocsija van, pedig a nagy többségnek egyáltalán nincsen. Ne akarj rám telepedni. Én sosem fogok kocsmákba járni elinni, vagy eljátszania pénzt, nem foglak megcsalni. Én sem fogok rád telepedni. Nem várom el tőled, hogy minden programunk közös legyen (nem kell velem lesétálnod a Kinizsi Százast :)) Légy házias. Nem háztartási robotot értek ezalatt, mivel ebben a kérdésben modern felfogásom van. Hiszem, hogy egy pasinak is ki kell vennie a részét a házi munkában és segíteni kell a nőnek, de azokat a nőket nem szeretem, akiknek leesik a karikagyűrű az ujjáról, ha főznie, sütnie kell valamit. Légy hűséges, én is az vagyok, már átértékeltem magamat ami a uális programokat illeti, társat szeretnék, akivel közös jövőnket tervezhetjük.

Tibor

39
igényes társkereső Pest megye
Sziasztok! László vagyok. Komoly Pest megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Nyugdíjas villamosmérnök vagyok. Néhány éve elváltam, és azóta egyedül élek. Van két felnőtt lányom, akik már önállóak. Budapesttől kb. 50 kilométerre lakom egy rönkházban egy 3000 négyzetméteres kertben, aminek a karbantartása lefoglalja a napjaim nagy részét, Így eléggé itthon ülő vagyok. Ha az Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem mondanék ki mindent amit gondolok, de meggondolnám azt, amit kimondok. Értéket tulajdonítanék a dolgoknak, nem azért amit érnek, hanem azért, amit jelentenek. keveset aludnék, többet álmodnék, hiszen minden becsukott szemmel történt perccel, hatvan másodperc fényt veszítünk. Akkor járnék, mikor mások megállnak, és akkor ébrednék, mikor mások alszanak. Ha Isten megajándékozna még egy darab élettel.... Hanyatt feküdnék a napon, fedetlenül hagyva nemcsak a testemet, de a lelkemet is. A férfiaknak bebizonyítanám mennyire tévednek, amikor azt hiszik, az öregedés okozza a szerelem hiányát, pedig valójában a szerelem hiánya okozza az öregedést! Szárnyakat adnék egy kisgyereknek, de hagynám, hogy magától tanuljon meg repülni. Az öregeknek megtanítanám, hogy a halál nem az öregséggel, hanem a feledéssel jön. Annyi mindent tanultam tőletek emberek! Megtanultam, hogy mindenki a hegytetőn akar élni, anélkül, hogy tudná hogy a boldogság a meredély megmászásában rejlik. Megtanultam, hogy mikor egy újszülött először szorítja meg parányi öklével az apja ujját, örökre megragadja azt. Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga lenézni egy másikra, amikor segítenie kell neki felállni. Annyi mindent tanulhattam tőletek. de valójában már nem megyek vele sokra, hiszen amikor betesznek abba a ládába, már halott leszek. Mindig mondd azt, amit érzel, és tedd azt, amit gondolsz! Hogyha tudnám, hogy ma látlak utoljára aludni, erősen átölelnélek, és imádkoznék az Úrhoz, hogy a lelked őre lehessek. Hogyha tudnám, hogy ezek az utolsó percek, hogy láthatlak, azt mondanám neked: SZERETLEK! - és nem tenném hozzá ostobán, hogy " Hiszen tudod!" Mindig van másnap, és az élet lehetőséget ad nekünk arra, hogy jóvátegyük a dolgokat, de ha tévednék, és csak a mai nap van nekünk, szeretném elmondani neked, mennyire szeretlek, és hogy sohasem felejtelek el! Senkinek sem biztos a holnapja, sem öregnek, sem pedig a fiatalnak. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz. Ezért ne várj tovább! Tedd meg ma, mert ha sosem jön el a holnap, sajnálni fogod azt a napot, amikor nem jutott időd egy mosolyra, egy ölelésre, egy csókra, és amikor túlságosan elfoglalt voltál ahhoz, hogy teljesíts egy utolsó kérést. Tartsd magad közelében azokat, akiket szeretsz, mondd a fülükbe mennyire szükséged van rájuk, szeresd őket és bánj velük jól, jusson időd arra, hogy azt mondd nekik, " sajnálom", bocsásd meg", " kérlek", "köszönöm", és mindazokat a szerelmes szavakat, amelyeket ismersz! Senki nem fog emlékezni rád, a titkos gondolataidért! Kérj az Úrtól erőt, bölcsességet, hogy kifejezhesd őket! Mutasd ki barátaidnak és szeretteidnek, hogy mennyire fontosak neked...... / Gabriel Garzia Marquez /

László

67
igényes társkereső Pest megye
Sziasztok! Zsolt vagyok. Komoly Pest megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Szeretek nagyokat sétálni, főzni, szerelni,vagy bekuckózni nasival a kezemben. és csak olvasgatni,netezni, együtt filmezni, nekem Az érzelmek nagyon fontosak, de engem halkan kell szeretni. tettekkel nem pedig szavakkal hogy igy ugy szeretlek egy random alkalom szülte puszi többet mond minden szónál nem igazán értem, miért kell elmenni minden buliba, részt venni minden koncerten és bejelentkezni minden fesztiválról, amikor egy hatalmas kirándulás az ember párjával vagy barátokkal egy csendes, beszélgetésekkel töltött este is szuper élményt tud nyújtani... Hozzám hasonló, kicsit zárkózottabb emberekkel ismerkednék, akikkel feltöltődés az együttlét. Persze nem kell introvertáltnak lenni ahhoz, hogy előnyben részesítsd a belső értékeket, de az azért nagy igazság, hogy a csendesebb, befelé forduló emberek 99%-át nem a jó duma és a i szelfik nyűgözik le én is a belső értéket keresem nem a legszebb nőt: (lehet szép a tányér ha üres). introvertként pontosan tudom, hogy mivel kevéssé szerepelek társaságban magamnak valónak gondolnak. nagy tévedés, csak nem szeretek felszínes témákról beszélni ismeretlen emberekkel, Kiborulok ha valaki megkérdezi, hogy mizu, és tudom, hogy igazából kicsit sem érdekli az őszinte válasz csak egy kis figyelemre gondolatik unalmában. (ezeket az embereket energiavámpírnak tartom). Valójában az történik, hogy amíg nem érzem azt, hogy véleményem jól megfontolt, és hasznos addig nem fárasztok vele senkit így nem jártatom a számat hülyeségekről és feleslegesen. Kisebb csoportban vagy négyszemközt szeretek beszélgetni igy megadom a másiknak szükséges figyelmet. Ráadásul megvan az a szokásom is, hogy nem szeretem ismételgetni magamat, ne skatulyázz be a a „Magának való” jelzővel,mert én is tudok sokat beszélni filozofálni sok mindenről. hanem inkább kezdj valamivel jobban figyelni rám lássam az érdeklődést, Mert nem feltétlenül fogok küzdeni azért, hogy a címke lekerüljön rólam, hanem inkább nem keresem a társaságod. A barátságokat tekintve kevés barátom van de annál bizalmasabbak a kapcsolataim. akkor nyílok meg, ha már otthonosan érzem magam egy társaságban. A tolakodó, egymás szavába vágó nárcisztikus embereket viszont nehezen viselem. szeretek komoly és értelmes dolgokról beszélgetni. Értékelem a szoros, odafigyelő emberi kapcsolatokat, Gondolkodom mielőtt cselekszek, nem az a szószátyár típus vagyok. Képes vagyok erősen fókuszálni és elmélyedni abban a dolgokban ami érdekel igy gyorsabban tanulok új dolgokat stb-stb.

Zsolt

32
igényes társkereső Pest megye
Sziasztok! László vagyok. Komoly Pest megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Szia kedves Ismeretlen! Magamról: Elsősorban "Életfogytiglan" kapcsolatot szeretnék olyan valakivel, akivel megérdemeljük egymást, de ha sportoláshoz találok magamnak egy kellemes partnert már akkor is megérte regisztrálni. Építőmérnök vagyok, szeretem a munkám. De tényleg! Szeretem, hogy én osztom be az időmet, ez nekem a szabadság. Szeretek utazni, mozogni, szeretek beszélgetni, nevetni. Barátaim szerint jó humorom van, intelligens és művelt vagyok. Ha kérdezed őket minden ilyen nyilatkozatért fizetnem kell nekik egy sört :) Néha maximalista vagyok, de alapvetően mindig kompromisszumkész. Utálom a játszmákat, utálok veszekedni. Régebben versenytáncoltam, most aktívan futok, de túrázni és kerékpározni is szeretek. Szoktam síelni, motorozni, szóval az unatkozás szó nem ismert számomra. És milyen lányt szeretnék? Legyél jó fej, igényes magadra, legyél vicces vagy humoros, de legalább értékeld ezeket. Az összes többi dolog meg kiderül, hogy bejövünk-e egymásnak. 😀Ja, lehet, hogy ilyen csak a mesékben van? Na igen, sose választottam az egyszerű és könnyebb utat 👍😀. Ha ezek után magadra ismertél és még szimpatikusnak is találsz ( hidd el élőben még jobb vagyok 😉😂😂), akkor nyugodtan használd azt a "szimpatikus" gombocskát. És most még hosszabban leírva az erősebb idegzetűeknek, ha eddig nem fáradtál el benne: RÓLAD: Olyan társat szeretnék találni ebben a mai rohanó világban , - nem csak a munkával van kedve foglalkozni, mert már kipróbálta magát a választott hivatásában, szakmájában (értsd: nem munkamániás) -tartalmasan szeretné eltölteni velem és/vagy egyedül az idejét, szeret mozogni, utazni, szereti a jó társasságot (az esti program nem mindig a tv bámulás) -nem riasztja a párkapcsolat, vagy az azzal járó kötődés és kompromisszumok. (aki szingli akar maradni az felőlem maradhat) -tud szeretet adni és szeret szeretve lenni , és ez az egyik legfontosabb érték (azt hinnéd ez evidens, de sok ellenpéldát tudnék mondani) - a gyerekvállalás sem szitokszó számára, hanem rövid vagy középtávú terv (miután megtalálta az igazit), és nem a CSOK miatt!!! -szereti a jókedvet és a humort , különösen ha az enyémet is elviseli 😉 -nem nagyon dohányzik, mert én se teszem Bocs a sok szövegért, de végül is meg akarsz ismerni, és nem akarod, hogy raboljam az idődet feleslegesen, ha nem vagyunk egymásnak valók :)

László

39
igényes társkereső Pest megye
Sziasztok! Zoli vagyok. Komoly Pest megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Hogy ki vagyok, - akihez bánatodban hozzábújhatsz és vigasztalást nyújt - akinél, ha mérges vagy dühös vagy megnyugvást találsz - akihez hozzádughatod hideg lábad kezed, mert ezer örömmel melegíti fel - aki, ha beteg vagy ápol és aggódik érted - aki meghallgatja minden mondanivalód a legapróbb dolgoktól a legnagyobbig és nemcsak hallgat, de oda is figyel Rád - aki (sajnos vagy nem) megpróbálja megoldani minden problémádat - aki önző módon segít teendőidben, amiben csak tud, hogy több időt tudjatok együtt tölteni - aki örömmel hallgat, ha csak annyit mondasz el neki, hogy ma láttál két kicsi bogárkát :) - aki néha túl védelmező, bárki legyen is az aki ártott Neked - aki többre értékeli az együtt töltött időt, mint a bulikat és a haverokat (haver nem egyenlő barát) - aki nem igazán kedveli a nagy tömeget - akihez kevesen jutnak közel, de azokért, akik közel kerülnek hozzá tényleg mindenre képes - aki több napra is "eltűnik" az erdőbe, mert szeretek nagyon túrázni, sátrazni, minél többet látni Hogy kit keresek, - aki, ha bántja valami elmondja és nem elvonul, nem mondja, hogy hagyjam magára - aki elfogadja, hogy rendelkezem a Mérleg és a Ló minden ,,jó" tulajdonságával ? - akinek egyszer csak én leszek az első az életében, mert nekem is Ő áll az első helyen - aki eljön velem kirándulni esetleg túrázni (bár ez nem mérvadó :) ) - akinek megmutathatom azokat a szép helyeket, ahol már jártam (sajnos egyedül) - akivel rengeteg szép helyet fedezhetek fel, és sok-sok közös élményt élünk át, melyekre öregkorunkban a legjobb élményként emlékszünk vissza - aki már túl van a buliról-bulira korszakán - aki szereti az állatokat, növényeket lett-légyen az bármily csúf és visszataszító :) - aki elviseli, hogy eltűnők akár egy hétre is az erdőbe vadkempingezni, (de Te tudni fogod mindig, hogy hol vagyok, de az lenne a legjobb ha eljönnél velem) - aki velem szeretne családot alapítani, ha lehet kettőt - akit, ha megkérdezek este, hogy "Milyen volt a napod" nem csak az rá a válasz, hogy semmilyen

Zoli

41
igényes társkereső Pest megye
Sziasztok! Gábor vagyok. Komoly Pest megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Hiszek benne, hogy 40 felett is lehet második esély! Szeretnék egy csinos, kedves, érzelmes és értelmes, izgalmas de nyugalmas is sugározni képes lányt. Olyan valakit, aki tisztában van magával és az élettel, tudja mit szeretne és mit nem, aki nem pótapát keres. Én sem anyapótlékot vagy bejárónőt keresek, tudok és szeretek főzni, mosok-takarítok-vasalok, minden tekintetben önellátó vagyok. Stabil, az átlagtóól kicsit magasabb szintű egzisztenciám van, beszélek nyelveket és jó szakmám van, amit szeretek is. Egyáltalán nem gond, ha vannak gyerekei - nekem sajnos nincs, másképp alakult, de még bízok benne, hogy lehet, ha megtalálom a társamat hozzá. Sajnos a barátaim kicsit megfogyatkoztak az utóbbi időben, társaságba is kevesebbet jártam a magánéletemben történt változások miatt (igen, elváltam, ami sosem egyszerű; nincs benne titok, de erről majd személyesen inkább), ezért is választottam ezt a formáját az ismerkedésnek. Nem vagyok egy nagy dumás csajozógép, de tudok és szeretek beszélgetni, néha talán túlságosan is :-) Vannak hobbijaim, szeretek olvasni (szépirodalmat főleg), mindenféle zenét hallgatni és koncertekre járni (trash metáltól a jazzen, progresszív rockon és elektronikán át a komoly- és világzenéig, még a népzene is belefér), fotózni (filmre is), filmeket nézni (bár az utóbbi időben egyre nehezebb jókat találni), bringázni és túrázni, főzés mellett pedig jó éttermekbe is járni. Utazni is szívesen utazok, itthon és külföldön is; inkább az aktív pihenést választom, a 2 hétig tengerparton fekvés nem az én műfajom. Sokat önkénteskedek, egy jobb világ/ország érdekében. Összességében egy normális, kedves figurának tartanak, aki nyitott, elfogadó, higgadt és érdeklődő, kíváncsi a világra és másokra. Rossz tulajdonságaim is vannak, de arról majd személyesen, azokkal nem szerencsés reklámoznia magát az embernek :-) Ha ezek alapján úgy gondolod érdemes, örülök ha írsz!

Gábor

42
igényes társkereső Pest megye

Első Találkozás

legújabb online Pest megyei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online Pest megyei társkereső férfiak

Sziasztok! Attila vagyok. Online Pest megyei randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Kedves Látogatom ! Folyamatosan keresem a szót , keresem a hangot....de még nem találtam meg … ahogy még téged sem , és te sem engem … Jó hogy itt vagy … talán te vagy az !!! Magamról... Alapvetően vidám, mosolygós személy vagyok, s amikor nem jól mennek a dolgok, akkor is magabiztos vagyok...túlélem a világvégét is... Az élettapasztalatom sokat segít abban, hogy a melankólia tartósan ne telepedjen rám, de néhány kedves szó, egy megértő ölelés és biztatás is hatalmasat tud lendíteni a hangulatomon. Jelenleg ezt a barátoktól kapom meg, de leginkább arra gondolatom, hogy ezt olyan személytől is megkapjam, aki különleges helyet foglal el az életemben. Szeretem kifejezni a szeretetem adással, törődéssel, de az adakozástól hamar kiégek. Sosem voltam szépfiú.... de töretlen lendületű , szorgalmas , erős személyiség vagyok ! Mivel magamat kel ellátnom , ezért feltalálom magam a konyhában , a házi és a kerti munkákban egyaránt . De szívesen sétálok egy múzeumban is ! , Ha túrázunk , akkor velem teljes biztonságban vagy !! Gyerekkorom óta sportolok , szívesen elmegyek veled is ! De azt is megértem , ha egyedül szeretnél maradni, vagy a barátnőddel futnál , kávéznál stb... !! Rólad …. Nincsenek nagy elvárásaim … Valamilyen oknál fogva makacsul keresem azt a személyt , akinek én vagyok az igazi....Nincsenek elvárásaim sem a külsőddel , sem a belsőddel kapcsolatban ! Ha magadat szereted , és vidám vagy , akkor egészséges is vagy , és máris alkalmas vagy arra , hogy szeress valakit ! Mivel az én külsőm enyhén szólva is kihívásokkal küzdő , ezért nem biztos , hogy én teszem meg az első lépést …. de ne félj ettől.... egy szó is elég , hogy érezzük az érdeklődést . A mai modern világban mindenki hangoztatja a teljes egyenlőséget ! Én ezt támogatom ! S ha lesz köztünk valami , akkor várom is , hogy mindenben közösen döntsünk !! Örültem , hogy benéztél hozzám ! Szép napot !

Attila

48
Pest megyei társkereső
Sziasztok! Dezső vagyok. Online Pest megyei randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Merre jártok, hol keresselek benneteket? Merre járnak a rendes lányok? Azok akik nem ijednek meg, ha egy pasi virággal megy egy randira. Azok akik nem néznek furán, ha egy pasi felsegíti a kabátot. Azok akiknek nem idegen, ha egy pasi föléjük tartja az esernyőt ha szakad az eső. Akik nem félnek és nem gondolnak mögöttes szándékot ha egy pasi állja a sarat, amikor a 20. ruhát próbáljátok a boltban. Akik értékelik, ha egy hosszú órákon át tartó beszélgetés után a pasi még simogatja a hátát kicsit amíg békésen el nem alszik. Akik őszintén örülnek, ha egy pasi nem a kfc-s gyors kaját rakja a dobozban eléjük, hanem egymaga megfőz egy vacsorát. Akik bár csalódtak, de képesek bízni, képesek tanulni a hibáikból és képesek ezért őszintén örülni az apróbb és nagyobb figyelmességeknek, anélkül, hogy a saját szívüket féltve megijednének ettől. Akik hisznek még az önzetlenséngben és nem jut eszükbe, hogy jajj... Ha valaki akkor egy ilyen pasi, biztos össze tudna törni. Mert ezekre a dolgokra van szükségetek. Szeretnétek és akarjátok. Mégis ha jön egy idegen, valaki aki kitart a sokadik talán után is, aki nem fél és nem gyáva, aki mindezt szívvel adja, valami megfordul bennetek... Túl jó vagy nekem... Nem érdemellek meg... És boldogan futva egy újabb csalódásba menekültök el abból, amit igaz nem tudtok kontrollálni... Pedig lehetne igazi... Otthagyva egy embert teli kérdésekkel. Ahogy nekem is bárkinek van választása. Vagy apránként megtörve lesz olyan mint bárki más és legközelebb már kihasználni fog csak, vagy feláll és hűen önön magához egyedül folytatja tovább. Bár hajtogatni még mindíg nem tud, de mos, főz takarít magára tovább és bízik... Bízik, hogy egyszer a felesége kezét fogva, másik karjában kisgyermekével sétálnak majd, egy őszi reggelen. Merre járnak a rendes lányok? Hol keresselek benneteket?

Dezső

37
Pest megyei társkereső
Sziasztok! Ádám vagyok. Online Pest megyei randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
29-Éves , Jelenleg Mogyoródi független férfiként keresem életem párját, egy élet boldogságához, korban hozzám illő, fiatalos, filigrán, bájos hölgy személyében! Alapvetően romantikus, vidám, szórakoztató, társaságkedvelő férfi vagyok. Általában a párom a legjobb barátom is! Szeretek utazni, kirándulni, sétálni, kocsikázni, vagy csak kiülni esténként egy vendéglő teraszára. Szeretem tartalmasan élni az életem. Olyan társat keresek aki hisz még az igaz szerelembe, aki tud szeretni, és a szeretet el is tudja kételyek, fenntartások, szorongás nélkül fogadni! Aki nem csak társ, hanem oda adó es barát, és egyben, a legjobb barátom is tudna lenni! Számomra a bizalom, a megbízhatóság, és hűség, mindenek felett a legfontosabb! Komoly, tartós kapcsolatra gondolatom! Életem párját keresem, egy életre! És ez tényleg így van! Már nem hoznak lázba a programok. Persze tudom, hogy minden kapcsolat egy ismerkedéssel, barátkozással kezdődik el, és majd a vonzalom, a sors dönti el, hogy lesz e belőle egy komolyabb kapcsolat. Én kész vagyok ezt az utat bejárni. Egy átlagos férfi vagyok, talán kicsit az átlagosnál nagyobb érzésekkel és álmokkal. Egy olyan párkapcsolatról álmodom, ami stabil, amelyben megbecsülnek, értékelnek és szeretnek. Nem adok kevesebbet, nem csinálok semmit sem félgőzzel, nem tartok vissza semmit sem a szeretetemből. Cserébe viszont ugyanerre van szükségem, és semmivel sem kevesebbre! Egyenjogúságra gondolatom egy kapcsolatban, szeretném, ha minden viszonzott lehetne benne. Olyan nőre van szükségem, aki velem együtt akar egyre mélyebbre merülni a kapcsolatunkban. Tudom, hogy a kapcsolatoknak idő kell arra, hogy elmélyülhessenek, de azt is tudom, hogy örökké nem lehet várni. Türelmesen kivárom azt, akinek ezen nem kell a végtelenségig gondolkodnia...

Ádám

28
Pest megyei társkereső
Sziasztok! Alex vagyok. Online Pest megyei randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Szervuszkalács; -Szeretek zenét hallgatni és hangokat vagy dallamokat alkotni, táncolni, szabadnak lenni. -Szeretem a kellemes Ízeket és illatokat; kövér nem vagyok ennek eredményeképpen sem, inkább masszív, de azt hiszem, hogy gyengéd, ami a szavaimra talán nem igaz, mert abban nyers vagyok és primitív, faragatlan szókinccsel, de büszke vagyok rá, mert ezáltal egy vagy több gyerek is megérti...azt hiszem. ;) -Nem erőltetem magam annak az elméletnek köszönhetően hogy; ami nincs az emberre szabva, azzal felesleges erőszakoskodni, hiszen "mindennek" eljön a maga ideje, ha a Teremtő is úgy akarja. -Imádok aludni és álmodni, abból pedig inspirálódni, ahogyan a csodálatos mesék, játékok, ötletek és érzések által is, amelyek a gyerek és felnőttkort egyaránt színesebbé és boldogabbá, jobb kedvűbbé és nyitottabbá teszik. -Rövid Bajszos, rövid szakállas, barna szemű, barna hajú öreges fejkinézetű igaziság vagyok 188 centiméter magasan szemlélődve, emellett pedig filozófikus, futurisztikus időutazónak magát direkt hisz-ő feltaláló ötletgazda katona kicsinek tűnő, de egy kézzel mégis felfogható üteg szerű rugalmas fallosszal, aki bolondosnak és betegesnek tűnik távolról és közelről is viszont Isteni szándék vezérli. -Minden Istennek köszönhető, aki által létezhet-ő. -Úgy hiszem, hogy az ember szabadnak született, pedig maga az emberi élet, ami alapjába véve egy határokkal teli kötelék a szellemnek, a test létezhetőségének a velejáró következménye, mégsem ezért érzi az ember magát kellemetlenül és egyedül néha napján az élet folyamán; tehát Szeressük és Segítsük Egymást. "A falloszos rész pedig igen tudom ám, hogy nem piskóta és nem is almaszesz, vicces pedig még inkább NEM.......annyira, mint amennyire elképzeltem, de hát ez vagyok én."

Alex

30
Pest megyei társkereső
Sziasztok! Gábor vagyok. Online Pest megyei randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Szeretni lehet valakit sok mindenért: a külsejéért, a potenciájáért, testéért, annak aromájáért, illatáért, képességeiért, tudásáért, a befolyásáért, hatalmáért, pénzéért… Azonban ezek múló dolgok és mint ilyen a szerelem múlandóságának jelképei. Aki képes arra, hogy megértse, mit jelent a különbség a társat szeretni a jelleméért, érdekmentes odaadásáért, önfeláldozásáért, gondolataiért, a felelősségtudatáért, az rájön arra, miért hirdetik költők, írók, gondolkodók ezrei a szerelem megvásárolhatatlanságát és végtelenségét. Mivel azonban gyarlók vagyunk, így erre a felismerésre kevesen jövünk rá, vagy ritkán értékeljük kellőképpen ezeket a tulajdonságokat (mielőtt valaki azt hinné, megjegyzem, én sem vagyok kivétel). Mindezek következménye, hogy évszázados hiedelem a szerelem múlandósága. Pedig egy frászt múlandó! Sőt, a legállandóbb dolog az ember életében, ha egyszer találkozik vele. Ha csak arra kellene választ adnunk, melyek voltak életünk legboldogabb pillanatai az esetek döntő többségében olyan események lennének, amik olyan valakihez kötődnek, akit ezért-azért a legjobban szerettünk. A körítés, az anyagi helyzet, a hatalmi, egzisztenciális állapot, a uális túlfűtöttség a legritkábban döntő ezekben az emlékekben, sokkal inkább az emlék érzelmi töltése, a másik valakihez fűződő gondolataink, szeretetünk, féltésünk, odaadásunk. És ez az, ami nem vehető pénzen, ami nem kiváltható más értékekkel. et, gondolatat, testet, korlátozott érzelmeket, függőséget, talmi odaadást vehetsz bármikor, ha megfelelő ellenértékekkel rendelkezel. Ilyen emlékeket azonban nem. Ps : Sok férfi olyan, mint a frakk: ha nélkülözi a megfelelő környezetet, használhatatlan lesz !

Gábor

66
Pest megyei társkereső
Sziasztok! Gábor vagyok. Online Pest megyei randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Milyen vagyok: Szeretem a sportot, az erdőt, a természetet, az állatokat; az egyenességet, őszinteséget; észrevenni a szépet és a jót, és minden látszólagos(?) nehézség ellenére optimistának maradni az életben. Őszintén mosolyogni, nevetni, jól érezni magam is szeretek, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül. :) Alapvetően önálló vagyok, de jó volna megosztani egy nagybetűs társsal is az életemet. Remélem pont Téged kereslek. :-) Mégis kire gondolatom, kire gondoltam? Te lehetsz az én Párom/Társam, ha: - korban nagyjából illesz hozzám (ez praktikusan azt jelenti, hogy tőlem fiatalabb vagy - de ez nem feltétlen elvárás részemről!); - segítesz a mindennapokban túllépni a nehézségeken, és én is tudom ezt viszonozni, így egymás támaszai lehetünk; - elfogadsz a gyengeségeimmel, hibáimmal együtt, és én is ugyanígy vagyok/leszek veled; - felelősséget vállalsz magadért, tetteidért; - gyakran vagy jókedvű, vidám, pozitív kisugárzásod és optimista életszemléleted van; - mindig őszinte vagy velem (én is az vagyok, ezért is várom el viszont); - képes vagy alkalmazkodni és felelősséget vállalni a kapcsolatunkért (én is így teszek); - jókat tudunk egymással beszélgetni (bármiről, mindenről!), és elviseled, hogy tudok sokat beszélni (azért nem mindig!); - fejlett önismerettel rendelkezel és folyamatosan dolgozol magadon, s közben ugyanebben engem is segítesz, hogy fejlődhessek; - folyamatosan inspirálsz engem már a puszta létezéseddel is (mind a külsőddel, mind a belső értékeiddel, példáddal, tanácsaiddal, türelmeddel, segítőkészségeddel stb.); ...más most nem jut eszembe, de majd kiegészítem, ha mégis. Azt hiszem épp elég lesz ez így is. :-)

Gábor

35
Pest megyei társkereső
Sziasztok! Anti vagyok. Online Pest megyei randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Magamról: Őszinte, hűséges és megbízható típus vagyok. Igyekszem másokkal szemben tisztességes, egyenes és pártatlan lenni (néha emiatt túl nyers). Jó felfogó és problémamegoldó készséggel rendelkezem környezetem szerint. Idealista a látásmódom, mindig a jövőn jár az eszem a jelen helyett. Szélsőségesen introvertált és érzékeny vagyok. Nehezen bízom meg másokban és nehezen fejezem ki az érzéseim és gondolataim. Túl sokat adok mások véleményére, mindig próbálok megfelelni. Sokat várok el magammal szemben és másokkal szemben is. Kicsit rendetlen vagyok, ugyanakkor a túl nagy rendetlenség már zavar. Szabadidőmet videójátékkal és animék nézésével töltöm. Régebben filmeket is néztem és olvastam. Partneremről: Legyen kezdeményező, es és érzelemkifejező ugyanakkor gyengéd, kedves, empatikus. Legyen nyitott a problémák kezelésére, megbeszélésére. Ossza partnere hobbija iránti szeretetét, vagy legalább őszintén érdeklődjön iránta. Én nem iszom és nem dohányzom és fontos szempont, hogy a partnerem se dohányozzon. Amit a kapcsolattól várok: Teljes mértékű őszinteséget várok el mindkét oldalról egy kapcsolatban. Egy életre szóló társat keresek akivel egy közös világon osztozhatunk. Egymás felé rendkívül nyitott és szoros kapcsolatot szeretnék kiépíteni, ahol mindkét fél teljes mértékű bizalommal fordul egymáshoz és nincsen semmi amit el kéne rejteniük egymás elől. Az intimitás és gyengédség mellett szeretném ha meglenne és fönnmaradna a és romantika is a kapcsolatban. A céljaink eléréséhez szeretném ha együtt oldanánk meg a problémákat és segítenénk egymás fejlődését és a kapcsolat fokozatos kiépítését.

Anti

27
Pest megyei társkereső
Sziasztok! Attila vagyok. Online Pest megyei randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Sziasztok! Címszavak: humoros, kedves, kritikus, két lábbal a földön járó, racionális, néha hirtelen, nem szokványos, polgárpukkasztó, alternatív, természetbarát, inkább konzervatív, emberbarát, segítőkész, kissé visszahúzódó, néha vulgáris, szókimondó. Életem a botanika, a túrázás és a reggae zene. Szeretek evezni, focizni, dartsozni, társasjátékozni. Kevés barátom van, de ők közel állnak hozzám Imádom a fekete humort (akár a legmélyebb bugyrait :)), abszurd humort, szóvicceket, L'art pour l'art társulatot. Filozófiám: Mindenből lehet viccet csinálni! De tényleg mindenből. Szerintem sokat elárul egy emberről, hogy mit nem szeret. Íme: A politikailag korrektség intézményét gyűlölöm, mert álszent és hazug. A kommunizmust, szocializmust és minden hagyományromboló és uniformizáló ideológiát is megvetek, valamint a túlzott és felesleges nacionalizmust és vallási fanatizmust sem kedvelem. Nem szeretem a túl progresszív ideológiákat sem, valamint a modern popkultúrától is kiráz a hideg. A politikai butítást sem szeretem (pl: migránskampány). Semmi nem fekete vagy fehér. Szeretek agyalni a világ dolgain: pl. ideológiák, morál, erkölcs, az univerzum létezésének kérdései, Isten létezése. Nem árulok zsákbamacskát; valószínűleg nem vagyok könnyű eset, nem is volt hosszú kapcsolatom. Makacs vagyok, megvan a véleményem a dolgokról. Botanikusként dolgozok a Természettudományi Múzeumban, növények bűvöletében élek, kirándulok, növényeket gyűjtök, nem vagyok normális sokak szerint :) Inkább otthonülős vagy barátokkal levős (de szépen fogalmazok....) vagyok, de ha van megfelelő program, akkor megyek én akárhova! :)

Attila

29
Pest megyei társkereső

Első Találkozás

legnépszerűbb Pest megyei diplomás társkereső nők

Sziasztok! Arlett vagyok. Diplomás Pest megyei párkereső férfiakat keresek randizni.
A naptár szerint 64 éves leszek idén. Nem szeretnék "korban hozzám illő" társat találni, sokkal inkább lélekben hozzám illőt, kortól függetlenül :) Sajnos a "korban hozzám illők" közül nagyon is kilógok, amikor egy olyan koncerten voltam, ahol az én korosztályombeli közönség volt, csupa öregembert és asszonyt láttam, a maguk begyepesedett gondolkodásmódjával - ez nem látható, hanem érzékelhető volt -, betegségeivel, lelassult reakciójaival, stb. Ismerem azt a viccet, hogy: Ha elmúltál 30, néha vannak rosszabb napjaid. Ha elmúltál 40, néha vannak jobb napjaid. Ha elmúltál 50, és nem fáj semmid, vagy álmodsz, vagy meghaltál..... Ezzel a legmesszebbmenőkig nem értek egyet! Már csak azért sem, mert a 60+nem is szerepel benne.... Nem tudom, ki lesz az, aki elolvassa a bemutatkozásomat, aki egyáltalán végig olvassa, és veszi a fáradságot, hogy visszajelezzen, reményeim szerint pozitívan :) Itt most magamat kellene reklámoznom, felkelteni az érdeklődést, kitenni a kirakatba a csábító nem is tudom mijeimet. Ez a marketing. Felkelteni az igényt olyasvalami iránt, ami addig eszébe sem jutott a szerencsétlen delikvensnek. Bocsánat, negatív vagyok. Semmi bajom a marketinggel, a világ mostani berendezkedésével van bajom, hogy ebben a világban helye van egyáltalán a marketingnek.. Persze itt ez nem annyira helyén való megfogalmazás, hiszen aki itt van, annak van igénye erre-arra. Szóval, ha érdekel egy teljesen nem szokványos női személy, aki "csinosnak mondott, önhibáján kívül elvált", nyitott, a humorérzéket magasan értékeli, kész az új kihívásokra, bármikor megfőz egy ínycsiklandó babgulyást, eltáncol veled egy cha cha chát vagy lemegy spárgába (inkább a fejenállást választanám elsőre )írj, keress bátran!

Arlett

63
ingyenes Pest megyei társkereső

Első Találkozás

legnépszerűbb Pest megyei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes Pest megyei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes Pest megyei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as Pest megyei társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as Pest megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Pest megyei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Pest megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Pest megyei társkereső nők

Sziasztok! Arlett vagyok. Ingyenesen megismerhető Pest megyei férfiakkal találkoznék.
A naptár szerint 64 éves leszek idén. Nem szeretnék "korban hozzám illő" társat találni, sokkal inkább lélekben hozzám illőt, kortól függetlenül :) Sajnos a "korban hozzám illők" közül nagyon is kilógok, amikor egy olyan koncerten voltam, ahol az én korosztályombeli közönség volt, csupa öregembert és asszonyt láttam, a maguk begyepesedett gondolkodásmódjával - ez nem látható, hanem érzékelhető volt -, betegségeivel, lelassult reakciójaival, stb. Ismerem azt a viccet, hogy: Ha elmúltál 30, néha vannak rosszabb napjaid. Ha elmúltál 40, néha vannak jobb napjaid. Ha elmúltál 50, és nem fáj semmid, vagy álmodsz, vagy meghaltál..... Ezzel a legmesszebbmenőkig nem értek egyet! Már csak azért sem, mert a 60+nem is szerepel benne.... Nem tudom, ki lesz az, aki elolvassa a bemutatkozásomat, aki egyáltalán végig olvassa, és veszi a fáradságot, hogy visszajelezzen, reményeim szerint pozitívan :) Itt most magamat kellene reklámoznom, felkelteni az érdeklődést, kitenni a kirakatba a csábító nem is tudom mijeimet. Ez a marketing. Felkelteni az igényt olyasvalami iránt, ami addig eszébe sem jutott a szerencsétlen delikvensnek. Bocsánat, negatív vagyok. Semmi bajom a marketinggel, a világ mostani berendezkedésével van bajom, hogy ebben a világban helye van egyáltalán a marketingnek.. Persze itt ez nem annyira helyén való megfogalmazás, hiszen aki itt van, annak van igénye erre-arra. Szóval, ha érdekel egy teljesen nem szokványos női személy, aki "csinosnak mondott, önhibáján kívül elvált", nyitott, a humorérzéket magasan értékeli, kész az új kihívásokra, bármikor megfőz egy ínycsiklandó babgulyást, eltáncol veled egy cha cha chát vagy lemegy spárgába (inkább a fejenállást választanám elsőre )írj, keress bátran!

Arlett

63
modern társkereső Pest megye szívéből

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Pest megyei társkereső férfiak

Néhány Pest megyei társkereső bemutatkozása

A naptár szerint 64 éves leszek idén. Nem szeretnék "korban hozzám illő" társat találni, sokkal inkább lélekben hozzám illőt, kortól függetlenül :) Sajnos a "korban hozzám illők" közül nagyon is kilógok, amikor egy olyan koncerten voltam, ahol az én korosztályombeli közönség volt, csupa öregembert és asszonyt láttam, a maguk begyepesedett gondolkodásmódjával - ez nem látható, hanem érzékelhető volt -, betegségeivel, lelassult reakciójaival, stb. Ismerem azt a viccet, hogy: Ha elmúltál 30, néha vannak rosszabb napjaid. Ha elmúltál 40, néha vannak jobb napjaid. Ha elmúltál 50, és nem fáj semmid, vagy álmodsz, vagy meghaltál..... Ezzel a legmesszebbmenőkig nem értek egyet! Már csak azért sem, mert a 60+nem is szerepel benne.... Nem tudom, ki lesz az, aki elolvassa a bemutatkozásomat, aki egyáltalán végig olvassa, és veszi a fáradságot, hogy visszajelezzen, reményeim szerint pozitívan :) Itt most magamat kellene reklámoznom, felkelteni az érdeklődést, kitenni a kirakatba a csábító nem is tudom mijeimet. Ez a marketing. Felkelteni az igényt olyasvalami iránt, ami addig eszébe sem jutott a szerencsétlen delikvensnek. Bocsánat, negatív vagyok. Semmi bajom a marketinggel, a világ mostani berendezkedésével van bajom, hogy ebben a világban helye van egyáltalán a marketingnek.. Persze itt ez nem annyira helyén való megfogalmazás, hiszen aki itt van, annak van igénye erre-arra. Szóval, ha érdekel egy teljesen nem szokványos női személy, aki "csinosnak mondott, önhibáján kívül elvált", nyitott, a humorérzéket magasan értékeli, kész az új kihívásokra, bármikor megfőz egy ínycsiklandó babgulyást, eltáncol veled egy cha cha chát vagy lemegy spárgába (inkább a fejenállást választanám elsőre )írj, keress bátran!

Egy Pest megyei társkereső nő, Arlett (63)

Nyugdíjas villamosmérnök vagyok. Néhány éve elváltam, és azóta egyedül élek. Van két felnőtt lányom, akik már önállóak. Budapesttől kb. 50 kilométerre lakom egy rönkházban egy 3000 négyzetméteres kertben, aminek a karbantartása lefoglalja a napjaim nagy részét, Így eléggé itthon ülő vagyok. Ha az Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem mondanék ki mindent amit gondolok, de meggondolnám azt, amit kimondok. Értéket tulajdonítanék a dolgoknak, nem azért amit érnek, hanem azért, amit jelentenek. keveset aludnék, többet álmodnék, hiszen minden becsukott szemmel történt perccel, hatvan másodperc fényt veszítünk. Akkor járnék, mikor mások megállnak, és akkor ébrednék, mikor mások alszanak. Ha Isten megajándékozna még egy darab élettel.... Hanyatt feküdnék a napon, fedetlenül hagyva nemcsak a testemet, de a lelkemet is. A férfiaknak bebizonyítanám mennyire tévednek, amikor azt hiszik, az öregedés okozza a szerelem hiányát, pedig valójában a szerelem hiánya okozza az öregedést! Szárnyakat adnék egy kisgyereknek, de hagynám, hogy magától tanuljon meg repülni. Az öregeknek megtanítanám, hogy a halál nem az öregséggel, hanem a feledéssel jön. Annyi mindent tanultam tőletek emberek! Megtanultam, hogy mindenki a hegytetőn akar élni, anélkül, hogy tudná hogy a boldogság a meredély megmászásában rejlik. Megtanultam, hogy mikor egy újszülött először szorítja meg parányi öklével az apja ujját, örökre megragadja azt. Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga lenézni egy másikra, amikor segítenie kell neki felállni. Annyi mindent tanulhattam tőletek. de valójában már nem megyek vele sokra, hiszen amikor betesznek abba a ládába, már halott leszek. Mindig mondd azt, amit érzel, és tedd azt, amit gondolsz! Hogyha tudnám, hogy ma látlak utoljára aludni, erősen átölelnélek, és imádkoznék az Úrhoz, hogy a lelked őre lehessek. Hogyha tudnám, hogy ezek az utolsó percek, hogy láthatlak, azt mondanám neked: SZERETLEK! - és nem tenném hozzá ostobán, hogy " Hiszen tudod!" Mindig van másnap, és az élet lehetőséget ad nekünk arra, hogy jóvátegyük a dolgokat, de ha tévednék, és csak a mai nap van nekünk, szeretném elmondani neked, mennyire szeretlek, és hogy sohasem felejtelek el! Senkinek sem biztos a holnapja, sem öregnek, sem pedig a fiatalnak. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz. Ezért ne várj tovább! Tedd meg ma, mert ha sosem jön el a holnap, sajnálni fogod azt a napot, amikor nem jutott időd egy mosolyra, egy ölelésre, egy csókra, és amikor túlságosan elfoglalt voltál ahhoz, hogy teljesíts egy utolsó kérést. Tartsd magad közelében azokat, akiket szeretsz, mondd a fülükbe mennyire szükséged van rájuk, szeresd őket és bánj velük jól, jusson időd arra, hogy azt mondd nekik, " sajnálom", bocsásd meg", " kérlek", "köszönöm", és mindazokat a szerelmes szavakat, amelyeket ismersz! Senki nem fog emlékezni rád, a titkos gondolataidért! Kérj az Úrtól erőt, bölcsességet, hogy kifejezhesd őket! Mutasd ki barátaidnak és szeretteidnek, hogy mennyire fontosak neked...... / Gabriel Garzia Marquez /

Egy Pest megyei társkereső férfi, László (67)

Mottóm: még mindig hiszek a szerelemben. Két éve váltam el, jelenleg két felnőtt gyermekemmel és unokámmal élek saját otthonomban. Mérleg jegyben születtem, olyan is vagyok :) . Szeretem az embereket, örök bizakodó vagyok, hiszek bennük de nem vagyok naiv. Szeretem a vidámságot, lételemem a nevetés igyekszem csak pozitív kisugárzású emberekkel körülvenni magam. Hiszem azt hogy semmi sincs véletlenül a sors nagy rendező s ha észrevesszük apró ajándékait boldogan megyünk végig utunkon. Mostanra eljutottam odáig, hogy nyitott vagyok párkapcsolatra, barátságra, kapcsolatra. Nyilvánvalóan én is azért regisztráltam erre az oldalra, hogy párt vagy barátot találjak magamnak akivel jókat tudok beszélgetni, nevetni, aki elfogad s akit én is elfogadok. Aki nem akar megváltoztatni és akit én sem fogok annyi bizonyos. Hiszek abban hogy valaki vár engem lehetőség szerint az fog rám találni akit én is várok. Munkámról annyit hogy nagyon szeretem. Emberekkel foglalkozom mindig is emberekkel foglalkoztam sorsok játszódnak le előttem ilyen vagy olyan módon. Közigazgatásban dolgozom. Családomról: elváltam. Három gyermekem van 24, 23 és 20 évesek. Van egy unokám is két éves. Két lányom és unokám velem élnek. Ha nyitott vagy pl. kisgyermekekre akkor annyit mondhatok egy csodás kis kétévest ismerhetsz meg mellettem unokám személyében. Ma már gyermekeim is pártolják hogy új kapcsolatom legyen, mindenben támogatnak. Szeretem a színházat, a koncerteket, szeretek kirándulni, várost nézni. Szeretem az időmet barátaim társaságában tölteni. Vidám vagyok és másokat is sok-sok nevetéssel nevettetéssel ajándékozok meg. Ha továbbiakban felkeltettem az érdeklődésedet írj, és válaszolok szívesen. Mást most nem írnék magamról a döntés a kezedben van akarsz-e többet megtudni rólam. Annyit írnék még hogy nem vagyok Barbi baba, három gyermeket szültem. Külsőmre, öltözékemre igényes vagyok de nem vagyok agár vékony, igaz kövér sem. Úgy pont egészséges :) a külsőm. Úgyhogy divatmodellt személyemben nem kapsz.

Egy Pest megyei társkereső nő, Erzsébet (52)

Szia. :) Egy adatlap nem elég részletes ahhoz, hogy abból, mint embert és pasit megismerhess, de igyekszem mégis olyan részletes bemutatkozással szolgálni, ami segítséget jelent Neked, illetve biztosítja, hogy felesleges köröket ne fussunk. Tibornak hívnak, de szeretem, ha Tibinek szólítanak. Ha egy mondatban foglalhatnám össze milyen vagyok, azt mondanám olyan EMBER, akivel együtt élve az egyik pillanatban áldani fogod a Sorsot, hogy megismertél, a másikban meg ideglelést fogsz kapni tőlem. Ha elég bölcs és intelligens vagy akkor valószínűleg ki fogod tudni hozni belőlem a legjobbat. Találkozáskor egy kicsit távolságtartónak, picit gátlásosnak, fogok tűnni, de ha megnyílok akkor egy közvetlen, intellektuális humorral rendelkező embert fogsz megismerni bennem, akit mivel sok minden érdekel számos témában partnered lehet. Legjobban persze a természet és a történelem érdekel, hiszen biológia-történelem szakos tanár vagyok, de nem vagyok szakbarbár. Legyen szó irodalomról, költészetről, könyvekről, filmekről, tudományról, hétköznapi életről, élményekről mindig fogsz tudni velem beszélgetni, unatkozni nem fogsz mellettem. Alapvetően minden emberben igyekszem meglátni a jót, de ha valaki valami miatt számomra nem szimpatikus, nem fog alaposan megismerni. Társasági ember vagyok, de időnként szükségem van egyedüllétre, leginkább a természetben túrázva tudok kikapcsolni. Talán a legmegnyerőbb emberi tulajdonságom a megbízhatóság. Úgy gondolom ez nagy dolog, mert nagyon sok megbízhatatlan emberrel találkoztam. Sivatagba kerülve rám lehetne bízni a kulacsot. Mivel kedves és nagyon mély érzésű is vagyok (vannak akik szerint érzékeny), nagyon tudok szeretni. Ugyanakkor tudok cinikus, ironikus, flegma és undok is lenni, ha a helyzet úgy hozza. Szeretem a hasam és ez meg is látszik rajtam, de mivel a sport fontos szerepet játszik 15 éve az életemben nem egy hájpacnit fogsz látni személyemben Főiskolás éveim alatt kondiztam, futni és úszni jártam, amióta dolgozom a szobakerékpár lett a "legjobb barátom" és sokat túrázom, annak is a verseny szerű műfaját a teljesítménytúrázást űzöm. Pedagógusként dolgozom egy magán iskolában, de tanítottam középiskolában és éveket dolgoztam az építőiparban. Kit keresek? A legfontosabb szempontom, hogy kedves légy. Engem nem érdekel, hogy modell vagy, vagy van rajtad pár plusz kilo, légy kedves! A külsőségek annyiban számítanak, hogy légy ápolt és igényes magaddal szemben. Rajtam is van súlyfölösleg és haragszom is magamra, de mivel idén is meg tudtam csinálni a Kinizsi Százast (24 óra alatt 100 km gyalog 3000 m szintemelkedéssel), ez is bizonyítja, hogy odafigyelek az egészségemre, fittségemre. A másik fontos szempont az őszinteség. A hazugságot gyűlölöm. Nem szeretem, amikor egy nő egzisztenciális okok miatt választ egy férfit. Sajnos egyre többet tapasztalom ebben az anyagias világban, hogy a nők természetesnek tartják, hogy a pasinak lakása, kocsija van, pedig a nagy többségnek egyáltalán nincsen. Ne akarj rám telepedni. Én sosem fogok kocsmákba járni elinni, vagy eljátszania pénzt, nem foglak megcsalni. Én sem fogok rád telepedni. Nem várom el tőled, hogy minden programunk közös legyen (nem kell velem lesétálnod a Kinizsi Százast :)) Légy házias. Nem háztartási robotot értek ezalatt, mivel ebben a kérdésben modern felfogásom van. Hiszem, hogy egy pasinak is ki kell vennie a részét a házi munkában és segíteni kell a nőnek, de azokat a nőket nem szeretem, akiknek leesik a karikagyűrű az ujjáról, ha főznie, sütnie kell valamit. Légy hűséges, én is az vagyok, már átértékeltem magamat ami a uális programokat illeti, társat szeretnék, akivel közös jövőnket tervezhetjük.

Egy Pest megyei társkereső férfi, Tibor (39)

Természetet, állatokat barát sokat megjárt nő vagyok ,vidéken kertes házban élek .Keresem a társam, lelkemen keresztül vezet hozzám az út . Nos Őt keresem 😉 "Hogy miért nincs valakim? Mert nem Valakit keresek. Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, virágot hoz és betakar. A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és beszélgetni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán továbbmegy. A Valaki fontos ember, tudja mit akar, rám szól, ha elkenődött a festék, ha kilóg a blúz, ha ottmaradt a morzsa a fogamon. A Valaki fel és lecserélhető, ma van-holnap nincs, súlytalan madár, ki ágról ágra száll. Valakije Mindenkinek lehet. Én nem az életemhez, a napjaimhoz, a perceimhez, hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot. Egy csendet a magányomhoz, egy bölcsőt a gondolataimhoz, egy szájat a szavaimhoz. Gyógyírt az üvöltésemhez, szigetet a szívemhez, erős kart a botlásaimhoz. Hogy bársonyos, puha öl legyek a magányához, hogy ünnep legyek a perceihez, hogy oltalmazó menedék legyek a gyengeségeihez. Valakit, aki nem Valaki, aki egyetlenegy, aki csend, rend, káosz, kiáltás, muzsika és öröm. Akinek szeme, füle, bőre, szája, lélegzete vagyok, aki világ és világosság, aki súlyos és súlytalan. Akiben boldogan tudok lakni és nem szól rám, ha koszos cipővel az ágyra fekszem, aki a magasba dob és elkap, ha zuhanok. Akinek én vagyok a folytatása és ő az én elejem, aki kimondja, amit álmomban gondolok, akit betűkabátba burkolhatok, akinek nem vagyok sok és nem vagyok kevés, se túl hideg, se túl meleg, hanem pont jó. Aki akkor jön, mikor jönnie kell, aki megérdemli a kidobott éveket, az üres falakat, az elpazarolt ifjúságom, a zajos életem. Akinek cinkosa vagyok, pajtás és múzsa, akivel el lehet a ruhásszekrény aljába, aki lenyalja velem a fakanalat. És ez nem lehet Valaki, csak olyan, akinek a sorsa az enyém tükre, a folt a ruháján az én cérnámhoz való, a lépte visszhangzása altató mesém, illata béke, hangja megváltásom. Ezért van Senkim és ezért nincs Valakim. Mert a Valakire sohasem kell várni, az jöhet ma, tegnap, holnap, vagy akármikor. A sors-társ az más. Az akkor jön, mikor pontban jönnie kell és nem érkezik Valakihez vagy Bárkihez. Csak hozzám, mert én Én vagyok." Bihari Viktória

Egy Pest megyei társkereső nő, Csilla (48)

Én egy aktívan sportoló , önálló , magával békében élő , vidám ,megjelenés képes ember vagyok Drága és gyönyörű Hölgyek ! Én tudom - mert írjátok is - ,hogy ti a sziporkázó humorú , Pierce Bosnan , Leonardo di Caprió vagy a megfélemlíthetetlen Jason Statham hibridjét szeretnétek az oldalatokon tudni és az igazat megvallva , én sem utasítanám vissza a 30 éves Gina Lollobrigida közeledését de sajna ők nem itt keresnek párt. Valamilyen kompromisszumot kell kötnünk , ha nem akarunk a hátralévő életünkben egyedül ébredni . Hogy én mit szeretnék ? Először is azt , hogy innen olvasd hangosan mert , tudjuk , hogy a nők egyik erogén zónája a fülükben van ! :-) Tehát : Hogy ha hazaérsz elmeséld , hogy milyen öröm v. bánat ért. Hogy lássam a mosolyodat vagy megvígasztaljalak . Hogy ha éjjel felébredek akkor lássam és halljam hogy békésen alszol és szuszogsz mellettem . Valakinek akit szépnek látok azt mondani ,szia drágám de vártalak már vagy na gyere főzzünk valami finomat , vagy hogy milyen illatos az ágynemű - de jó lesz benne össze . Hogy törődjek veled , hogy törődhess velem . Hogy az ismerőseid szemében irigységet láss , hogy milyen rendezett pasiba karolsz bele . Hogy ha vasárnap reggel ágyba viszem neked a kávét és Te visszaaludtál , felsimogathassalak és szeretetet lássak a szemedben .. Vagy hallani azt , hogy gyere üljünk le egy kávéra , nem fognak elszaladni azok a virágok a kertből és Te tudod , hogy mindet neked ültettem ! Hogy mögéd lopózva átkaroljalak és megpusziljam a nyakad és Te erre megfordulsz és megölelsz ! Szeretem a pajkoskodást a vidámkodást a virágnyelnen évődést de gyűlölöm a képmutatást a mellébszélést . És most mondok egy meglepőt . Kimondom azt amit sokan nem mernek mert még maguknak is hazudnak . Nagyon leegyszerűsítve **** partnert Keresünk !, (és innen kitörölte a rendszer azt a szót amiért ágyba bújunk ) ! Nem promt de a megfelelő előjátékkal és az élet végéig tartó utójátékkal ! Mert miről is van szó ? Keressük azt akit beengedünk a magánszféránkba , mert akivel nem tudod elképzelni , hogy hozzád ér és összefonódtok ott semmi sincs és nem is lesz ! Azt írod , hogy fiatalos , miért ? Ha Te nem gondolsz a beteljesült szerelemre és nem azért akarsz csinos és szép lenni , hogy tessél a férfinak akkor miért ? Ha nem akarsz engem meghódítani azért , hogy meghódíthassalak akkor miért ? Ha nem tetszik amit olvastál kérlek lapozz tovább de ha Te is így gondolod és szeretnél boldogságban élni akkor már ketten gondoljuk így és nem kell fölösleges köröket futni és van valami közös bennünk , akkor kérlek bátran szólíts meg mert az időnk az fogy és az előjátékhoz , ami az ismerkedés - barátkozás - megismerés - hez is sok idő kell , hogy maradjon a boldog utójátékra is ! A legrosszabb esetben megköszönöm és további sok sikert kívánok ! A napi rutinom elég sok időmet emészt fel de igyekszem válaszolni . A párba állók úgy 20-25 körűl egykorúak aztán egy 40 körüli pasi 30 körüli nővel áll párba. Álltalában ! Én egy 66 éves , rendezett körülmények között ,egy gyönyörű helyen , családi házban élek . Aktívan sportolok minden nap ,kivéve a hétvégét ! .179/78 norm testalkatú ember vagyok , kis magas vérnyomással de egészséges ! .....és azt is tudom , hogy míg tavalyelőtt 200 méter volt a drivom az idén 190 alatti és jövőre örülni fogok a 180.nak. Ez van ! Aki szeret nyüzsögni - pörögni, éjszakába járni és dohányzik az sajna lekésett rólam . A többit majd személyesen , ha eljutunk odáig ! Megtisztelő lesz számomra a válaszod . Ha hosszabb az jó de ha csak egyszavas NEM akkor is ! Ui. Nagy tisztelettel megkérlek , ha meg akarod mutatni magad , ne egy több éves fotóval tedd és ha kérhetlek egy portrét is tölts fel . Köszönöm ! 50-60 év körüli , nemdohányzó , hasonló adottságokkal rendelkező hölggyel szeretnék megismerkedni .Nem baj ha van jogosítványod !

Egy Pest megyei társkereső férfi, András (67)

31 Budapesten töltött év és a válásom után épp 12 éve a Naszály hegy lábához költöztem, így könnyen ki tudjátok számolni, hány éves vagyok :-) A munkám továbbra is Budapesthez köt, ha az ottani nyüzsgésben elfáradok, klassz ide, a Nyugalomba haza érkezni. Ez a kettő jelenleg tökéletesen kiegészíti egymást és itt is állandó mozgásban lehetek, többnyire túrabakancsban, két örökmozgó foxi-keverékkel, de gyakran két keréken is 🚴‍♀️, a Dunakanyarban. Sajnos nem saját tollból, de régen fejezte ki ennyire találóan bármi/bárki is a mostanában jellemző gondolataimat. Vigyázzatok, ez lesz a hosszabb: "Én már nem... Én már nem akarok rohanni, elfáradtam. Nem akarok megfelelni senkinek. Nem tartozom elszámolással az életemről. Azt csinálok, amit akarok, ha én jól érzem magam, akkor nincs mit megbánnom. Csak meg akarok állni, abbahagyni a versenyfutást az idővel. Nem sietni, nem futni, csak sétálni szeretnék. Nem akarok azon agyalni, kinek hiányzom, ki szeret, ki nem, ki keres, ki nem, kinek számítok és kinek nem. Egy életem van, azt teszem, ami nekem jó, nem kérek a megfelelésből. Én már nem… Én már nem akarok válaszokat a múltamból, az emberektől, akik cserben hagytak, akik ott hagytak, akik miatt kifordultam magamból és akiknek nem számítok. Már nem keresem a miérteket, inkább csak elfelejtem a kérdést, és azt, hogy volt. Nem volt igazi, nem volt helyes, nem jó helyre szálltam fel, vagy csak rossz állomáson kötöttem ki, de már újra visszatértem és saját magam vagyok. Én már nem… Én már nem várok, de nem is rohanok, egyszerűen csak hagyom megtörténni a dolgokat, hagyom a sorsot, hogy engedjen. Nem várok senkire, nem vesztegetem az időmet. Én már elengedtem a múltam… Én még nem… Én még nem adom fel, szárnyalok. Én még élek, néha még futok, néha már nem rohanok, csak megyek az úton és ha kereszteződéhez érek, hagyom, hogy a szívem irányítson. Én még igen… Én még élek, még akarok szeretni, én még sok boldog pillanatot akarok, én még utazni gondolatom, én még táncolni akarok az esőben, stoppolni akarok az országúton, elfeküdni egy virágos réten. Ölelni akarom azokat, akiket szeretek, sikítani akarok egy hullámvasúton, látni a világ csodáit, piramist látni és hegyeket mászni, új kultúrákat megismerni. Én még ÉLNI akarok! Én már nem…. Én már nem félek, nem félek az egyedülléttől, nem félek attól, hogy nem kellek, nem akarok félni attól, hogy fájni fog. Én csak élek, ha kell őrülten, ha kell kockáztatva, minél több saját pillanattal, ami mind az enyém. Nem rohanok, nem futok, vagy ha igen, néha megállok, hogy körülnézzek, van-e mellettem valaki."

Egy Pest megyei társkereső nő, Hajni (42)

Szia :) Köszönöm, hogy rám kattintottál. A legfontosabb így kezdésnek! DOHÁNYZOM! Ha szerinted a dohányos emberek a társadalom ellenségei, alsóbrendűbbek mint jómagad és megveted őket, akkor 100%, hogy nem engem keresel. Természetesen én nem egy "paraszt" bagós vagyok... nem gyújtok rá a buszmegállókban, nem fújom a füstöt az emberekre és alapból igyekszem ennek a (káros) emnek egymagamban hódolni. Ha kisgyerek kerül a közelembe akár úton vagy bárhol akkor pedig igyekszem elrejteni vagy rá sem gyújtani, csak azért, hogy ne is lássa... Tudom ettől nem változik semmi sem, de én így érzem helyesnek. Ha te nem dohányzol az nekem rendben van, én viszont ha akarok rágyújtok, de mindenképp tiszteletben tartok másokat magam körül. Igaz, hogy mostanában már több kísérletem is volt arra, hogy ne gyújtsak rá, az elmúlt időszak rekordja pedig 10 nap volt! Ez minden gond nélkül eltelt és ha nem SZERETNÉK cigarettázni, akkor rá sem gyújtottam volna. Tehát nem vagyok láncdohányos és egyszer le is fogom tenni végleg, de az nem ma lesz. Aztán, hogy tovább rontsam a rólam alkotott képedet itt van még egy nagyobbacska tény. Szeretem az alkoholos italokat! Nem, nem minden pacsuli-lónyálat és nem mértéktelenül. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy utálok lerészegedni és mégjobban útálok másnapos lenni (nem is voltam már 10+ éve). Viszont szeretek öcskössel bedobni pár sört a hétvégén, apummal borozni, vagy inni vele egy kör házit stb... Hétköznap csak ritkán iszok egy sört de azt is csak szigorúan este. Nem vagyok a nappali italozás híve... Nos, talán ez lett volna az a két dolog rólam ami miatt általában az embert semmi perc alatt elítélik és a társadalom mocskának bélyegzik sajnos. Szóval, ha benned ezek negatív érzéseket váltottak ki akkor köszönöm a figyelmedet! Tehát, ha még itt vagy és olvasol az egy pozitív jel, köszönöm. Van néhány hobbim, könnyen beleszeretek új dolgokba és akár komolyan függőjévé is tudok válni bizonyos cselekedeteknek ha azok nagyon érdekelnek. Ilyen hobbijaim a fotózás, a gitározás, a számítógépes dolgok, tárgyak bütykölése stb... Vannak ezen túl más jellegű dolgok amiknek időnként szívesen hódolok, ilyenek például a túrázás, kirándulások és utazások, nyelvtanulás (bár ez utóbbi egy ideje el van hanyagolva nagyon), mozizás, olvasás, színház... és biztosan tudnék még mást is mondani, de ne csak erről szóljon minden. :) Kit keresek? Hiszen ez egy társkereső oldal, szóval illő lenne erről is írni pár sort. Hát kérem, nem egyszerű de a legfontosabb talán az, hogy NEM MINDEN ÁRON keresek társat! Nagyon jól érzem magam a bőrömben egyedül és igaz, hogy sokkal jobb lenne "valakivel" de csak akkor ha tényleg érzem is amit kell. Ebből talán levontad a következtetést, hogy nem kívánok programozni és az egytáboriokból is kinőttem már régen. Ha én rád írok, az azt jelenti, hogy valami megfogott benned és felkeltetted az érdeklődésem, ez nem azt jelenti, hogy "arra" hajtok, hanem sokkal inkább azt, hogy szívesen beszélnék veled, hogy megismerjelek kicsit jobban. A lány akit keresek az, kedves, a szája nem akkora mint a bécsi kapu és nincsenek olyan elvárásai amik nem normálisak --> ezt kifejthetném, de nem teszem. Főleg azért mert mindenkinek mást jelent a "normális" szó. Aztán ugye, legyen hűséges és tudja mit jelent az hogy megbecsülni valakit és megbecsülve lenni. Különösképpen nem ugrálok a műanyag dolgokért így pedig ahogy étkezések folyamán így társkeresés közben is kerülöm a "kamu" dolgokat. Tehát ha egy lány 5+ centis műkörmökkel, egy talicskányi vakolattal a fején és méretes műszempillával érzi csak magát jól, akkor én inkább elkerülöm. Nem ítélem el, csak nekem nem fér bele. Ettől függetlenül vannak határok amin belül egyáltalán nem zavar egy csinos smink, egy festett haj, egy diszkrétebb tetóválás vagy akár egy aranyos műköröm. De a külső számomra mondhatni csak másodlagos, igaz akkor is lényeges. A szemüveg az egyik gyengém, de nem elvárás, hogy szemüveges legyen a jövőbéli partnerem :) Egyébként szeretek és tudok is főzni. Van 2 háziállatom, 1 kutya és 1 macska. Az előbbi udvaron tartott az utóbbi pedig a szolgájának tekint... de hát ilyenek a macskák :) Én magam egyébként egy kertes házban élek, mely jelenleg is építés és alakítás alatt áll. Több generációs családi ház, a családi telken... így mondhatni, hogy egyedül élek, külön életterem van és külön bejáratom. Mivel éltem már pár helyen az országban és a világban is, így végül ez mellett döntöttem... Nem tudom mit hoz a jövő, igazából a vidéki élet szerelmese vagyok, így ha egyszer lehetőségem adódik egy tanyára költözni, akkor kicsi az esélye, hogy nemet mondanék rá. Akárhogy is nézzük, szerintem idáig már sokan nem olvassák el a bemutatkozást, de ha mégis eljutottál idáig akkor KÖSZÖNÖM SZÉPEN a figyelmed. Ha mindezek után érdekesnek találsz és szívesen megismernél akkor ne légy rest írni. Feltéve ha nem az a régimódi meggyőződés lebeg a szemed előtt, hogy a pasinak kell üzennie elsőnek. Legyen szép napod! Ölelés, puszi stb... kinek mi a szimpatikus :)

Egy Pest megyei társkereső férfi, Gábor (31)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek
Abony | Acsa | Albertirsa | Alsónémedi | Apaj | Aszód | Bag | Bernecebaráti | Biatorbágy | Budajenő | Budakalász | Budakeszi | Budaörs | Bugyi | Bénye | Cegléd | Ceglédbercel | Csemő | Csobánka | Csomád | Csévharaszt | Csömör | Csővár | Dabas | Diósd | Domony | Dunabogdány | Dunaharaszti | Dunakeszi | Dunavarsány | Dánszentmiklós | Dány | Délegyháza | Dömsöd | Ecser | Erdőkertes | Farmos | Felsőpakony | Fót | Galgagyörk | Galgahévíz | Galgamácsa | Gomba | Gyál | Gyömrő | Göd | Gödöllő | Halásztelek | Herceghalom | Hernád | Hévízgyörk | Iklad | Inárcs | Ipolydamásd | Ipolytölgyes | Isaszeg | Jászkarajenő | Kakucs | Kartal | Kemence | Kerepes | Kiskunlacháza | Kismaros | Kisnémedi | Kisoroszi | Kistarcsa | Kocsér | Kosd | Káva | Kóka | Kóspallag | Kőröstetétlen | Letkés | Leányfalu | Lórév | Maglód | Majosháza | Makád | Mende | Mikebuda | Mogyoród | Monor | Márianosztra | Nagybörzsöny | Nagykovácsi | Nagykáta | Nagykőrös | Nagymaros | Nagytarcsa | Nyáregyháza | Nyársapát | Penc | Perbál | Perőcsény | Pilis | Pilisborosjenő | Piliscsaba | Pilisjászfalu | Pilisszentiván | Pilisszentkereszt | Pilisszentlászló | Pilisszántó | Pilisvörösvár | Pomáz | Pusztavacs | Pusztazámor | Pánd | Páty | Pécel | Péteri | Pócsmegyer | Püspökhatvan | Püspökszilágy | Remeteszőlős | Ráckeve | Rád | Solymár | Szada | Szentendre | Szentlőrinckáta | Szentmártonkáta | Szigetbecse | Szigetcsép | Szigethalom | Szigetmonostor | Szigetszentmiklós | Szigetszentmárton | Szigetújfalu | Szob | Szokolya | Százhalombatta | Sződ | Sződliget | Sóskút | Sülysáp | Tahitótfalu | Taksony | Tatárszentgyörgy | Telki | Tinnye | Tura | Táborfalva | Tápióbicske | Tápiógyörgye | Tápiószecső | Tápiószele | Tápiószentmárton | Tápiószőlős | Tápióság | Tárnok | Tésa | Tóalmás | Tök | Tököl | Törtel | Törökbálint | Valkó | Vasad | Vecsés | Veresegyház | Verseg | Verőce | Visegrád | Vác | Vácduka | Vácegres | Váchartyán | Váckisújfalu | Vácrátót | Vácszentlászló | Vámosmikola | Zebegény | Zsámbok | Zsámbék | Áporka | Érd | Ócsa | Örkény | Újhartyán | Újlengyel | Újszilvás | Úri | Üllő | Üröm | Őrbottyán |

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső