Társkereső Balassagyarmat

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Balassagyarmat környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb balassagyarmati társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

balassagyarmati társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online balassagyarmati társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as balassagyarmati társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es balassagyarmati társkereső férfiak

Néhány balassagyarmati társkereső bemutatkozása

Hello:) Már a regisztrációnál elég sok dolgot kellett megadni magamról🙂 Ha ezek után is érdekellek írj:)

Egy balassagyarmati társkereső nő, Ildikó (40)

Vidám, bohém természetű, örök optimista vagyok. Fontos a tolerancia, mindenkinek maradjon meg a saját egyénisége. Szeretem a zenét, sportot, természetet. Írhatnék sok szépet magamról, vagy elhiszed, vagy nem. Természetesen vannak hibáim, én is ember vagyok, de őszinte beszélgetéssel minden megoldható.

Egy balassagyarmati társkereső férfi, Dezső (52)

Sziasztok! Régóta keresem a társam aki megbízható, hűséges, segítőkész, romantikus! :) Ha magadra ismersz, és kíváncsi vagy rám, kérlek jelentkezz! :)

Egy balassagyarmati társkereső nő, Adrienn (31)

A velünk történő dolgoknak mindig mélyebb értelmük van. Pár szót magamról dióhéjban: Mindenre érdeklődő, de valós értékeket preferáló, család centrikus, természetkedvelő, kertészkedni, alkotni, jókat beszélgetni, utazni, olvasni barát ember vagyok. A többiről majd lehet személyesen. ;) Csodákkal Teli Napokat és Sikeres Társtalálást Mindenkinek! :)

Egy balassagyarmati társkereső férfi, Timót (42)

Ha egy komoly, de vidám természetű, érdeklődő társat keresel, talán itt az alkalom... Szeretek utazni, zenét hallgatni, kirándulni, de mindez egy őszinte, megbízható társsal az igazi. Komoly kapcsolatot keresek, amiben szinessé tehetjük az magányos hétköznapokat.

Egy balassagyarmati társkereső nő, Márti (53)

Sziasztok, keresek olyan nőt aki elfogadna minden rossz és jó tulajdonságommal. Szóval ha szeretnéd megtudni mik is ezek szívesen megmutatom őket csak akarni kell. Szeretek nevetni . Pozitívan élek megragadom az élet pozitívumait inkább mint a másik oldalát. Sportolok és igyekszem haladni az árral. Táncolni nagyon szeretek. Sütni is szeretek. Főzni már kevésbé. Gyere igyunk meg valamit. :)

Egy balassagyarmati társkereső férfi, Dominik (34)

Komoly kapcsolatot keresek, olyat, aki igazán társam lesz. Sokak számára fura csaj vagyok. Hát, ez igaz is. Ezért nem könnyű olyan társat találnom, aki ezt jól viseli. A munka szempontjából arra tettem fel az életemet, hogy segítsem az embereket. Ezt eddig egy racionálisabb segítő szakma keretei között végeztem, de most már spirituális tanácsadóként dolgozom. Na, ezt egy kicsit nehezen viselik a férfiak, de én nagyon átérezem, és egyre kivételesebb képességeim jönnek felszínre. Ezt azért írom le, mert nem akarok zsákba macskát árulni. Ezen a ponton nyugodtan ki lehet lépni az adatlapomból. Amúgy nem elvárásom egy férfival szemben, hogy spirituális érdeklődésű legyen, csak fogadja el, hogy én ilyen vagyok, és ne akarjon megváltoztatni. Ez nálam nem a "kicsit hóbortos, spiris a csaj, de majd kinövi" kategória, hanem ebből élek. Szóval ez nem valószínű, és remélem, ez marad a következő 40 évre. :-) Amúgy tök normlis vagyok. :-) Nem vagyok karcsú, sportos, inkább van mit fogni rajtam, ez valakinek vagy bejön, vagy nem. Szeretek tanulni, beszélgetni másokkal, zenét hallgatni és énekelni, utazni, fürödni. Szeretetteljes, elfogadó, őszinte és egyenrangú kapcsolatra vagyom. Csak simán egy igazi királyra, aki mellett én is királynő lehetek. Cserébe kaphat a királyom tőlem egy csomó figyelmet, szeretetet, megértést, támogatást és igen sok t. :-) Az adatlapomon az van, hogy molett vagyok, ami úgy látom, sok férfit visszatart az ismerkedéstől. Szerencsére azért elég arányos a testalkatom, és nem úgy nézek ki, mint egy disznó. Ráadásul most kiderült, hogy egy csomó mindent nem ehetek, és már 2 hét alatt is viszonylag sokt fogytam. Nem kamuzok, h. csoda karcsú vagyok, mert annak nem lenne értelme, de remélem, fogyok még, és valami normál testalkara varázsolom magam. :-)

Egy balassagyarmati társkereső nő, Nóra (43)

Egy rövid bemutatkozó szöveget rendszerint megkövetelnek a társkereső oldalak. Kihagyhatatlan és megkerülhetetlen. Az esetek többségében a bemutatkozó szöveget figyelmen kívül is hagyjuk, hisz egy feltöltött kép többet mond ezer szónál. Oldalakat lehetne arról írni, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező párt keresek és milyenekkel rendelkezőt nem. Szabadidőmet szívesen töltöm a hobbijaimmal, ahogy az emberek túlnyomó többsége, Ezen szabadidős tevékenységek közül néhány: Horgászat, akvarisztika, természetjárás, gyaloglás..

Egy balassagyarmati társkereső férfi, Gábor (36)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Balassagyarmat

Balassagyarmat

Nógrád megye

Balassagyarmat

+36 (1) 604 3102