Társkereső Balassagyarmat

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Balassagyarmat környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb balassagyarmati társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

balassagyarmati társkereső nők

Első Találkozás

balassagyarmati társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online balassagyarmati társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online balassagyarmati társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes balassagyarmati keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as balassagyarmati társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es balassagyarmati társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti balassagyarmati társkereső férfiak

Néhány balassagyarmati társkereső bemutatkozása

marika vagyok keresem azt a korban hozzám illő társat akivel meg a hátra lévő időnket szeretetben és boldogságban tölthetnénk el.egyedül élek két lányom van saját háztartásban élnek

Egy balassagyarmati társkereső nő, Marika (68)

Szia kedves társkereső..Komoly kapcsolat céljából keresem társam Nógrád megyéből.A többit kölcsönös szimpátia esetén majd személyesen.

Egy balassagyarmati társkereső férfi, József (43)

Egyedül élek egy szép kertes házban,egyedúlálló társamat keresem hosszú távra egy kedves,intelligens ónmagára is igényes zenét,gasztronómiát kedvelő káros szenvedélyektől mentes úr személyében.

Egy balassagyarmati társkereső nő, Krisztina (82)

Kezcsók a hölgyeknek. Én egy elvált,s gyermekét egyedül nevelő apuka vagyok. S csak komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra.

Egy balassagyarmati társkereső férfi, Pál (42)

Kedves vidám mosolygós vagyok. Szabadidőmben szeretek kirándulni olvasni zenét hallgatni moziba menni.Őszinte megbízható társat keresek egy komoly kapcsolathoz.Számomra nem a külső a legfontosabb a belső sokkal fontosabb.

Egy balassagyarmati társkereső nő, Emese (42)

Sziasztok, én eggy vidám, optimista, inteligens pasi vagyok! Szeretek utazni, motorozni, szeretem a természetet és az àllatokat! Nagyon jó a humorom és a természetem!

Egy balassagyarmati társkereső férfi, Zsolt (47)

Sziasztok!Szeretnék ismerkedni..majd ami kialakul😊Nagyon rámenős és kamu férfiak ne írjanak!Csak az őszinteséget szeretem..túl sok az a férfi aki normálisnak teszi magát utánna kiderül hogy csak álca..hamar megunnak és nem kitartóak egy kapcsolatban

Egy balassagyarmati társkereső nő, Viktória (28)

Csak azt az embert akarom megtalálni aki érdemes arra hogy vele legyek. Elég abból hogy hátba döftek. De egyedül lenni is rossz. Olyat szeret amilyen vagyok. Én elfogadok mindenkit olyannak amilyen. A műkörmöket kivéve mert attól falnak megyek :) Aki rám akar írni tegyek válaszolok.

Egy balassagyarmati társkereső férfi, Ákos (19)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Balassagyarmat

Balassagyarmat

Nógrád megye

Balassagyarmat

+36 (1) 604 3102