Társkereső Balassagyarmat

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Balassagyarmat környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb balassagyarmati társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

balassagyarmati társkereső férfiak

Néhány balassagyarmati társkereső bemutatkozása

Azt gondolom senki sem a kötelezően kitöltendő minimum 50 karakter alapján fog dönteni, hogy szimpatikus vagy sem az illető. Ha mégis ...tévedtem :D

Egy balassagyarmati társkereső férfi, Gábor (35)

Szia Ádám vagyok, jelen pillanatban Spanyolországban Marbellán élek és dolgozok amúgy Balassagyarmati vagyok. Én egy komoly kapcsolatot keresek aki el tudja képzelni velem itt Spanyolországban a közös jövőjét. Gyerekem nincsen. Ha többet szeretnél rórlam tudni kérdez bátran. Üdv

Egy balassagyarmati társkereső férfi, Ádám (35)

Csak azt az embert akarom megtalálni aki érdemes arra hogy vele legyek. Elég abból hogy hátba döftek. De egyedül lenni is rossz. Olyat szeret amilyen vagyok. Én elfogadok mindenkit olyannak amilyen. A műkörmöket kivéve mert attól falnak megyek :) Aki rám akar írni tegyek válaszolok.

Egy balassagyarmati társkereső férfi, Ákos (18)

Kedves Hölgy társkeresők! A magasságom az alakom az adatlapomból kitűnik. Ami nem az a személyiségem. Szerintem ezt pedig itt ezer szóval sem lehet leírni. Körvonalazni igen. Nagy körvonalakban megpróbálom leírni. Vannak pozitívumaim és negatív dolgaim is. Csak az a kérdés hogy valaki hogy tudja elviselni ezeket. :) Eléggé nyugodt természetű vagyok. Aki eléggé magabiztos. Sokat olvasok és nem képregényeket. :) Egyedül élek nincs sem barátnőm nincs sem családom. Sportolok. Remélem elég lesz ha több kell nyugodtan kérdezz. :) Nem harapok. :)

Egy balassagyarmati társkereső férfi, István (28)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Balassagyarmat

Balassagyarmat

Nógrád megye