Társkereső Vác

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Vác környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb váci társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

váci társkereső férfiak

Néhány váci társkereső bemutatkozása

21 éves Váci srác vagyok bár akár Pesti is lehetnek mert sokat tartózkodom pesten. Szeretek a szabadban lenni sétálni. Imádok biciklizni napi szinten biciklizek. Sokat sportolok. Szeretek buliba járni barátokkal haverokkal. Ha esetleg jobban meg szeretnél ismerni írj bátran.

Egy váci társkereső férfi, Árpi (22)

Egy 50 év körüli átlagos férfit keresek ismerkedés céljából.

Egy váci társkereső nő, Ildi (46)

Sziasztok Englóner Gergő vagyok 18 éves igazából annak reményében regisztráltam ide hogy talájak magamnak egy aranyos és kedves barátnőt tartós kapcsolatot szeretnék! Magamról picit többet imádom a állatokat vicelödö humoros általában jó kedvű vagyok a kedvemet nehéz el rontani és nehéz föl idegesíteni :) remélem meg találom aszt a lányt akit keresek

Egy váci társkereső férfi, Gergő (18)

Szia. :) Bettina vagyok, 24 éves és Vácon élek. Környezetem pozitív személyiségnek tart, leginkább mosolygós vagyok, és próbálok pozitívan állni az élethez. Hiszen gyönyörű. Azok közé az emberek közé tartozom, akik szeretik a munkájukat, így nem is nehéz vidámnak és mosolygósnak lenni.

Egy váci társkereső nő, Bettina (25)

*Kutyás és/vagy gyúrós kép helye.* Mivel úgyis a fotók alapján alkot véleményt a többség, így ide teljesen véletlenszerű információkat írhatok. Szóval szerintem a bundás kenyér tejföllel és sajttal a legkirályabb. Ja, és lakótársat is keresek egyben, mert nem könnyű az élet, ha szakácsként tanulsz programozónak. Feltéve persze, ha rezisztens vagy az offenzív cinizmusra. "Ha előbb születek meg, biztosan öregebb lennék." - Bácsi a buszon.

Egy váci társkereső férfi, Krisztián (24)

Üdv a világ végéről! Itt lakom a semmi közepén, átvitt és szó szerinti értelemben is. Ez a tény félig-meddig megmagyarázza, miért regisztráltam. Napokig, néha hetekig nem látok embert (a szomszédaimon kívül), így elég nehézkes az ismerkedés. Ha érdekel egy értelmesnek mondott kissé különc lány, aki díjazza a lazaságot, spontán megmozdulásokat, kirándulásokat, utazásokat, jó könyveket, filmeket - jó helyen jársz! Mi a fontos számomra? Az, hogy mentalitásunkat, érdeklődési köreinket, preferált életstílusunkat tekintve mennyire illünk össze? Dióhéjban most ennyi, a többit úgyis megbeszéljünk, ha úgy alakul!

Egy váci társkereső nő, Haleku (37)

54 éves, elvált, romantikus alkatú, jó humorú férfi vagyok. Nem dohányzom és alkoholt is csak kimondottan ünnepi eseménykor és akkor is csak maximum pár pohárral fogyasztok. Nincsenek káros szenvedélyeim, szerencsejátékot sem játszottam soha. Sok minden érdekel, ennél fogva velem szinte bármiről lehet beszélgetni. Három felnőtt korú gyermekem van, jelenleg a legfiatalabbal (a fiammal) élek. A lányaim már anyukák, tehát unokáim is vannak, akiket szintén nagyon szeretek. Szeretem a természetet és gyűlölöm azokat, akik tönkreteszik az élővilágot. Természetesen, mint mindenkinek, így nekem is vannak hibáim. Szeretek lustálkodni pl. Olyan társat keresek, aki magasságban (maximum 170 cm) és korban is illik hozzám. Legyen megértő, türelmes, őszinte és hűséges. A személyes találkozást részesítem előnyben, de tudom, hogy előbb egy kicsit meg kell ismernünk a másikat és ehhez pár levélen keresztül vezet az út.

Egy váci társkereső férfi, István (54)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Vác

Vác

Pest megye

Vác

+36 (1) 604 3102