Társkereső Csempeszkopács

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Csempeszkopács környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb csempeszkopácsi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

csempeszkopácsi társkereső nők

Első Találkozás

csempeszkopácsi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online csempeszkopácsi társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes csempeszkopácsi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as csempeszkopácsi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as csempeszkopácsi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es csempeszkopácsi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti csempeszkopácsi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti csempeszkopácsi társkereső férfiak

Néhány csempeszkopácsi társkereső bemutatkozása

Sziasztok! Olyan párt keresek aki komoly kapcsolatra vágyik. Vidám és őszinte embernek tartom magam. Én még nagyon szeretek bulizni koncertre járni. De a kirándulas, séták vagy csak az összebújós napok is bejönnek.

Egy csempeszkopácsi társkereső nő, Gyöngyi (48)

Szia😃! 190cm-er magas, céltudatos, kommunikatív, empatikus, humoros, néha ironizáló😃normális értékrenddel rendelkező Férfi vagyok, nem dohányzom, de nem zavar ha Te igen. Nem tartom magam sem nagyképűnek, sem beképzeltnek. Nincs pózolós fotóm napszemüvegben az autóm mellett, sem az edzőteremben és nem vagyok "ecsetfejű" sem. "Amit nem lehet megoldani kommunikációval azt meg lehet oldani még több kommunikációval" Pilát Gábor

Egy csempeszkopácsi társkereső férfi, Dániel (33)

15 év külföldi élet után nemrég költöztem haza Magyarországra. A Balaton-felvidék / Veszprém környékén szeretnék hamarosan letelepülni. A természet tölt fel, nagyon szeretem a fákat és a madarakat. Sokat olvasok, de szivesen barangolok is, és fedezek fel új tájakat. A waldorf-szellemiség áll közel hozzám. Szeretem megkeresni a dolgok mélyebb összefüggéseit és azt, ami az embereket egymással és a világgal összeköti.

Egy csempeszkopácsi társkereső nő, Dóra (41)

Szia! Komoly kapcsolat céljából , keresem a társam . Őszinte a személyiségem néha túlságosan is , szeretem a sok nevetés a jó zenét, tartalmasan beszélgetni , a jó mozit . Egyedül élek , de van egy tündéri 11 éves kislányom, kérlek ennek tudatában válaszolj csak Nagyon fontosnak a belső értékek , nem mindenáron keresek társat, boldog vagyok jelenleg is . Most ennyit egyenlőre később folytatom . :-) Kedves tőled, hogy elolvastad . Szia.

Egy csempeszkopácsi társkereső férfi, Zoli (39)

Általában kiegyensúlyozott, mosolygós ember vagyok. Anyaként a világ legboldogabb embere vagyok, de nőként még keresem a boldogságot. A hagyományos értékrend fontos számomra, a tisztelet, az őszinteség, az egymásra figyelés és az elfogadás a megbecsülés. Nem szeretem a mai anyagias világot, ahol a pénz ural mindent. Szeretek kirándulni, sütni, főzni, olvasni, barkácsolni. Nagyon szeretem az állatokat, vannak kutyáim, macskáim.

Egy csempeszkopácsi társkereső nő, Krisztina (48)

Komoly kapcsolatot keresek. Nem csak sexpartnert, nem is csak barátkozni akarok, konkrét elképzelésem van mit keresek. Röviden magamról: Imádok vezetni, utazni, olvasni, gitározni. #Musicforlife 🎶 Kedvenc műfaj: Sci-fi Mai napig kedvenc filmem az Interstellar. Könyvbe pedig Isaac Asimov műveinek respect! Pár általam imádott banda: Tool, Perfect Circle, Mastodon, Opeth, Korn, System of a Down, Soundgarden etc. Nem vagyok sértődős típus, a nemet is elfogadom, úgyhogy várom a válaszokat a leveleimre.

Egy csempeszkopácsi társkereső férfi, Dániel (27)

Elég a hazugságokból , ha nem bírod az Őszinteséget , meg se próbálj írni. Őszinte , becsületes , szeretetet adni tudó, és igénylő , férfit keresek , ---aki azért nem , tartozik , a mélynövésű , emberkék közé , --és az ördögnél kicsit jobb képű! Mindenképp a találkozás , a döntő, de alapból , azért néhány sort párszor váltsunk egymással . Nem , vagyok ---igényes , és hibátlan sem , ---de elég toleráns , vagyok másokkal szembe , -----volt olyan , hogy épp ez a tulajdonságom nem tetszett . szeretek sütni ---főzni , ---ha van kinek , kimondottan feldob . Talán még van egy kis idő, amit ketten , tartalmasan , egymás kezét fogva tudunk leélni . Talán éppen Te aki most ezeket a sorokat olvasod , ---én is kereslek , --találjuk meg egymást !

Egy csempeszkopácsi társkereső nő, Mária (69)

Sziasztok Összintèn van itt olyan nő vagy nő aki hűsèges ès összinte aki nem igen fontos a külső hanem a belső érték ? Aki komoly kapcsolatot szeretne? Vas megyében lakom 29 éves vagyok falusi őszinte hűséges kitartó házias nagyon céltudatos vagyok. Felsőcsatáron lakom eggyenlőre a szüleimmel ,olyan kapcsolatot szeretnék ami szeretetről szól és bizalom hűségről meg közös álmaink eggyütt megvalósításárol szól ha van ilyen és késöbbiekben ide is tudna hozzám költözni aki igazán komolyan is gondolja!!! Az irjon vagy jelöljön akinek nincs még gyereke kor 24-35 +- kor ig bár a mai világba ez kétlem hogy van ilyen

Egy csempeszkopácsi társkereső férfi, Jozsef (29)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Csempeszkopács

Csempeszkopács

Vas megye

Csempeszkopács

+36 (1) 604 3102