Társkereső Dabas

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dabas környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dabasi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány dabasi társkereső bemutatkozása

"Aki mindent elveszít,az mindent megtehet.. Ha a pillanat a csengő, én éppen csengetek.."

Egy dabasi társkereső nő, Edina (42)

Egy normalis pasi vagyok akit meg kell ismeri es meg latod milyen

Egy dabasi társkereső férfi, Pál (39)

Szia! 52 éves, már régen elvált nő vagyok. Két felnőtt lányom van.Milyen férfit keresek? Inkább személyesen mondom el...

Egy dabasi társkereső nő, Klári (52)

Sziasztok! Mártha Gábor vagyok komoly kapcsolatot Dabas és környékén

Egy dabasi társkereső férfi, Gábor (18)

Én még mindig az igazit keresem,pontosabban azt,akivel egymás számára azzá válhatunk.Volt amikor letettem erről de ami számomra nem "igaz" az csupán pótlék lehet. Azt hiszem mindenki tudja magáról hogy mire vágyik,mit szeretne. Ennek tudatában vagyok "elérhető" :)

Egy dabasi társkereső nő, Kármen (42)

Barátságos, családcentrikus vagyok. Józan gondolkodású embrenek tartom magam. Kifogások a "miért nem-re" már nem érdekelnek. Nem számít nálam se a pénz se a háttér. Boldogságra vadászom, de szeretem a kihívásokat. Fiatal létemre kicsit komolyabban gondolkozom és ilyen nőkkel is szeretném felvenni a kapcsolatot is!

Egy dabasi társkereső férfi, Ricsi (26)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Dabas

Dabas

Pest megye

Dabas

+36 (1) 604 3102