Társkereső Dabas

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dabas környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dabasi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány dabasi társkereső bemutatkozása

"Aki mindent elveszít,az mindent megtehet.. Ha a pillanat a csengő, én éppen csengetek.."

Egy dabasi társkereső nő, Edina (42)

Egy normalis pasi vagyok akit meg kell ismeri es meg latod milyen

Egy dabasi társkereső férfi, Pál (40)

Nyugdíjasként aktív életet élek, de többségében kellemesebb lenne egy partnerrel megélni, élményeket gyűjteni.

Egy dabasi társkereső nő, Rózsa (65)

Sziasztok! Mártha Gábor vagyok komoly kapcsolatot Dabas és környékén

Egy dabasi társkereső férfi, Gábor (19)

"Én nem az életemhez, a napjaimhoz, a perceimhez ,hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot. Szigetet a szívemhez, erős kart a botlásaimhoz, hogy bársonyos puha öl legyek a magányához, hogy ünnep legyek perceihez, hogy oltalmazó menedék legyek gyengeségeihez. Ne menj előttem,lehet,hogy nem tudlak követni.Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni.Gyere mellettem és légy a barátom."

Egy dabasi társkereső nő, Klári (52)

rock & roll, és apple pie. csípem a kutyámat, mert mindig leugat ha valami hülyeséget csinálok. állítólag elég megnyerő vagyok. Van dumám, és őszintén megfogom mondani mit gondolok. Úgy gondolom, hogy valakit csak személyesen tudsz megismerni. Akkor ha látod a szemeit, az arcát, és az apró kis dolgokat, amik a jellemét formálják. Szerinted?

Egy dabasi társkereső férfi, Norbert (23)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Dabas

Dabas

Pest megye

Dabas

+36 (1) 604 3102