Társkereső Dorog

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dorog környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dorogi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dorogi társkereső nők

Néhány dorogi társkereső bemutatkozása

Ismerj meg komoly kapcsolatot keresek 36 èves vagyok max 40 èves korig keresek

Egy dorogi társkereső férfi, Varga (36)

Kalandorok kíméljenek! Még mindig keresem az igazit!

Egy dorogi társkereső nő, Margit (60)

Sziasztok Barna-nak hívnak 18 éves leszek szeretek vezetni és az autókat Szakképző iskolába járok villanyszerelöire

Egy dorogi társkereső férfi, Barna (19)

Izgő, mozgó, fenekén megülni nem tudó típus vagyok. Keresem hasonló adottságú oldalbordám. Szeretem a természetet( kirándulás, túrázás), biciklizést, utazást, motorozást, táncot, színházat.Ha hasonló èrdeklődéssel bírsz, várom jelentkezésed.

Egy dorogi társkereső nő, Tímea (48)

Sziasztok. Imádom az èletet, ennèl fogva vidám termèszetü ès pozitiv gondolkodású vagyok. Ellenben valaki hiányzik mellőlem.

Egy dorogi társkereső férfi, Norbert (40)

"Az óceán megszámlálhatatlan vízcseppből áll. Egyik csepp sem akar más lenni, mint ami. Egyszerűen elfogadja azt, ami van. Nem akar kő lenni, nem akar sótlan lenni. Csak teszi a dolgát, simogatja a halakat, öleli a többi cseppeket és gigászi erővel formálja a parti sziklákat. És mindeközben maradéktalanul boldog." Ha szeretsz kirándulni, zenét hallgatni, filmet nézni, szereted ha meglepnek finom édességekkel, és ételekkel, akkor lehet van bennünk közös. :)

Egy dorogi társkereső nő, Viktória (41)

György vagyok. Régeb sokat lógtam rossz emberekkel, mára ez megváltozott. Van gyerekem, ez ne tévesszen meg senkit. Jelölj, ha nem tudod melyik az új profilom, akkor mindkettőt.

Egy dorogi társkereső férfi, györgy (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Dorog

Dorog

Komárom-Esztergom megye