Társkereső Dorog

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dorog környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dorogi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

dorogi társkereső nők

Első Találkozás

dorogi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online dorogi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online dorogi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb dorogi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes dorogi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes dorogi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dorogi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dorogi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dorogi társkereső férfiak

Néhány dorogi társkereső bemutatkozása

Márti vagyok!Egyedül élő,63 éves fiatalos nyugdíjas hölgy.Hosszú házasság után megözvegyültem.Nem igazán jó egyedül.Remélem,hogy valahol létezik és megtalálom a"másik felem",de nem minden áron.Társat keresek komoly kapcsolatra.Sok oldalú egyéniség vagyok.Többet a személyes találkozáskor,amely sorsdöntő is lehet akár.Cél:A"boldogsághoz vezető út" legyen! "Indulj felém bizalommal,én viszem az őszinteségem.Találkozunk félúton." Boldogságot nem tudunk Neten vásárolni.Ahhoz bizony nekünk ,magunknak kell tennünk.Ha el szeretnéd érni a gondolataidat,akkor nem elég ha csak sóvárogsz.El kell indulnod.Hinned kell a beteljesülésben,bíznod kell a sors támogatásában,és fel kell vállalnod,akkor is ha az egész világ összefog ellened.Nincs reménytelen helyzet,csak beletörődés van.Nincs félelmetesebb döntés annál,ha feladod.,mert kishitű vagy.Senki nem akarhat helyetted,senki nem dönthet helyetted és senki nem élhet helyetted.Ha csak egy kicsit is szereted vagy tiszteled magad,akkor megengeded,hogy az történjen ami számodra a legjobb.Magyarázatokat gyártani,kifogásokat keresni könnyebb út.Ez tény.De ha élni szeretnél,nem pedig csak túlélni akkor ne félj a változástól."Ha azonos az életfelfogásunk,célunk,akkor kérlek jelezd felém.

Egy dorogi társkereső nő, Márti (63)

Ismerj meg komoly kapcsolatot keresek 36 èves vagyok max 40 èves korig keresek

Egy dorogi társkereső férfi, Varga (36)

Kalandorok kíméljenek! Még mindig keresem az igazit!

Egy dorogi társkereső nő, Margit (61)

Nem szeretnék senkit hülyének nézni, meg kell ismerni és kiderül hogy milyen vagyok 😊

Egy dorogi társkereső férfi, Lajos (34)

Még bízom benne,hogy megtalálom a páromat.Komoly társat keresek de olyat akinek van humorérzéke.Alkohol és más káros szenvedélytől kíméljetek!

Egy dorogi társkereső nő, Gyöngyi (57)

Sziasztok Barna-nak hívnak 18 éves leszek szeretek vezetni és az autókat Szakképző iskolába járok villanyszerelöire

Egy dorogi társkereső férfi, Barna (20)

Bár nem igazán hiszek már az internetes társkeresésben és volt idő mikor azt hittem nem is lesz már erre szükségem az élet máshogy írta a forgatókönyvet.Őszinte ember lévén hasonló beállítottságú férfit keresek akinek egy barátra,társra nőre van szüksége.Vidám természetű vagyok a nehézségek ellenére és aki még hinni akar benne hogy valakinek szüksége lesz rá.Szeretném a hátralévő éveimet egy olyan férfi oldalán eltölteni akinek nem csak a külsőségek fontosak és aki akkor érzi teljesnek magát ha nincs egyedül . Köszönöm hogy elolvastad :)

Egy dorogi társkereső nő, Lídia (51)

György vagyok. Régeb sokat lógtam rossz emberekkel, mára ez megváltozott. Van gyerekem, ez ne tévesszen meg senkit. Jelölj, ha nem tudod melyik az új profilom, akkor mindkettőt.

Egy dorogi társkereső férfi, györgy (30)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Dorog

Dorog

Komárom-Esztergom megye

Dorog

+36 (1) 604 3102