Társkereső Dorog

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dorog környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dorogi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány dorogi társkereső bemutatkozása

Nem szeretnék senkit hülyének nézni, meg kell ismerni és kiderül hogy milyen vagyok 😊

Egy dorogi társkereső férfi, Lajos (34)

Kalandorok kíméljenek! Még mindig keresem az igazit!

Egy dorogi társkereső nő, Margit (60)

Sziasztok Barna-nak hívnak 18 éves leszek szeretek vezetni és az autókat Szakképző iskolába járok villanyszerelöire

Egy dorogi társkereső férfi, Barna (19)

Még bízom benne,hogy megtalálom a páromat.Komoly társat keresek de olyat akinek van humorérzéke.Alkohol és más káros szenvedélytől kíméljetek!

Egy dorogi társkereső nő, Gyöngyi (56)

György vagyok. Régeb sokat lógtam rossz emberekkel, mára ez megváltozott. Van gyerekem, ez ne tévesszen meg senkit. Jelölj, ha nem tudod melyik az új profilom, akkor mindkettőt.

Egy dorogi társkereső férfi, györgy (29)

Bár nem igazán hiszek már az internetes társkeresésben és volt idő mikor azt hittem nem is lesz már erre szükségem az élet máshogy írta a forgatókönyvet.Őszinte ember lévén hasonló beállítottságú férfit keresek akinek egy barátra,társra nőre van szüksége.Vidám természetű vagyok a nehézségek ellenére és aki még hinni akar benne hogy valakinek szüksége lesz rá.Szeretném a hátralévő éveimet egy olyan férfi oldalán eltölteni akinek nem csak a külsőségek fontosak és aki akkor érzi teljesnek magát ha nincs egyedül . Köszönöm hogy elolvastad :)

Egy dorogi társkereső nő, Lídia (50)

Elváltam, autóbuszos személyszállítással foglalkozom vezetem a buszokat és a vállalkozást is.Családcentrikus vagyok, nagyon szeretnék gyermeket de nem minden áron! Teljesen önálló és független vagyok.hobbym a munkám😁szabadidőmet a barátaimmal töltöm leginkább.

Egy dorogi társkereső férfi, Ádám (33)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Dorog

Dorog

Komárom-Esztergom megye

Dorog

+36 (1) 604 3102