Társkereső Tokodaltáró

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tokodaltáró környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tokodaltárói társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tokodaltárói társkereső nők

Első Találkozás

tokodaltárói társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online tokodaltárói társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online tokodaltárói társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb tokodaltárói diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tokodaltárói keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as tokodaltárói társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tokodaltárói társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tokodaltárói társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tokodaltárói társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tokodaltárói társkereső férfiak

Néhány tokodaltárói társkereső bemutatkozása

Komoly kapcsolatot keresek. Egy kapcsolatban az őszinteség,bizalom és az egymás iránti tisztelet a legfontosabb. Olyan társat keresek aki tud szeretni és ki tudja mutatni az érzéseit. Van gyerekem és dohányzok. Soha nem azt néztem kinek milye van. Nekem egy a lényeg az akivel együtt vagyok tudjon szeretni és őszinte legyen.

Egy tokodaltárói társkereső nő, Anikó (38)

Keresztyén, hagyományos értékrendet és Természetet kedvelő, káros szenvedélyektől mentes, egyedülálló férfi vagyok. Törekszem az egészséges, sportos életmód mindennapokba történő beillesztésére, a megfelelő fizikai és a szellemi táplálék bevitelére, a kiegyensúlyozottságra. Alapvetően barátságos, pozitív életszemléletű vagyok, igyekszem a rosszban is meglátni a jót. Szeretem az állatokat, különösen a lovakat és a kutyákat, macskákat. Tulajdonképpen a hivatásom kötődik a mezőgazdasághoz és a lovakhoz: szakgimnáziumban szaktanárként dolgozok. Szeretek kirándulni (gyalog, bringával, kenuval, lóval), olvasni, zenélni és zenét hallgatni, fényképezni, kertészkedni, kellemes társaságban tevékenykedni. Hasonló beállítottságú, gyermekbarát Hölgy Társamat keresem, akivel együtt evezhetünk tova az Élet vizén.

Egy tokodaltárói társkereső férfi, László (36)

Tatabányán élek, ahol legtöbb időmet vállalkozásommal és kiskutyámmal töltöm. Szeretek utazni, beszélgetni, nevetni, imádom a tengert. Romantikus, becsületes és családbarát vagyok. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek, nem dohányzó személyében. Számomra nagyon fontos két ember között az a bizonyos szikra, anélkül nem működik. NŐ szeretnék lenni egy férfi oldalán. Légy a Társam, Szerelmem MINDENBEN!

Egy tokodaltárói társkereső nő, Olgi (59)

Sokat dolgozom és meglehetősen aktívan élek. Nagyon nem vagyok oda a fociért, de a sportokért viszont igen és nem nézni szeretem. Hétközben edzésekre járok, hetente 1-2-3 alkalommal, és ahogy a szezon elkezdődik hétvégenként egy-két napot kerékpározom. Ez gyakran túra, ezért sokat utazom. Kerékpárról a legszebb a világ :-) De szeretek "csak úgy" autózni is. Szeretem a zenét, mondhatni majdnem "mindenevő" vagyok, de a mindenben is csak az igényeset kedvelem. Értem ezt a mai slágerlistás daloktól, az igazi jazz csemegéken át - érintve a rock zenét is, - a komolyzenéig. Nem nézem a televíziós csatornák reklámtól és tudatmódosítástól csöpögő napi egyvelegét, de nézek filmeket, sőt egyes sorozatokat is, persze sajátos időbeosztásban. Szeretem az utazást, a természetjárást, minél több mindent meglátni. Széles a baráti köröm, amit igyekszem folyamatosan ápolni. Feszegetem a határaimat, a szavak többféle értelmében is. Nem vagyok egy egyszerű eset és nem jellemző, hogy valaki első látásra megkedvel. Tudok makacs és konok, határozott is lenni, ha annak épp ott értelme és szüksége kívánja. Mindezek miatt velem tud unalmas és nagyon zajló is lenni az élet. És volt már, hogy valaki miatt szinte mindent feladtam, megváltoztattam, de akkor nem érte meg, talán most...

Egy tokodaltárói társkereső férfi, Tibor (54)

152 cm magas vagyok,átlagos testalkattal és néhány plusz kilóval. Nem tudom mit is írhatnék magamról,talán annyit,hogy imádom a zenét,melyek szép érző számokat tartalmaznak.Keresek valakit,akivel lehetne levelezni,kicsit jobban megismerni egymást,aztán ha szimpatikusak vagyunk egymásnak,akkor jöhet a találkozás.De lehet,hogy ez csak egy álom. Szükségem lenne egy barátra aki enyhíteni tudná a magányomat pl. a levelezéssel. Nem bisztos,hogy mindenki úgy gondolkozik mint én, másnak mást jelent az ismerkedés.

Egy tokodaltárói társkereső nő, Gizike (67)

Egy tokodaltárói társkereső férfi, Ákos (29)

Bár nem igazán hiszek már az internetes társkeresésben és volt idő mikor azt hittem nem is lesz már erre szükségem az élet máshogy írta a forgatókönyvet.Őszinte ember lévén hasonló beállítottságú férfit keresek akinek egy barátra,társra nőre van szüksége.Vidám természetű vagyok a nehézségek ellenére és aki még hinni akar benne hogy valakinek szüksége lesz rá.Szeretném a hátralévő éveimet egy olyan férfi oldalán eltölteni akinek nem csak a külsőségek fontosak és aki akkor érzi teljesnek magát ha nincs egyedül . Köszönöm hogy elolvastad :)

Egy tokodaltárói társkereső nő, Lídia (51)

Szia István vagyok. Egyedül élek saját házba! Vagyonőr ként dolgozom Pesten! Keresek egy komolykapcsolatra gondolató rendes nőt! Ja nem iszok nem dohányzok!

Egy tokodaltárói társkereső férfi, István (46)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Tokodaltáró

Tokodaltáró

Komárom-Esztergom megye

Tokodaltáró

+36 (1) 604 3102