Társkereső Gárdony

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gárdony környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gárdonyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

gárdonyi társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as gárdonyi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es gárdonyi társkereső férfiak

Néhány gárdonyi társkereső bemutatkozása

Életvidám, humoros embernek tartom magam.Szerencsés vagyok, mert szeretem a munkám de ez nem azt jelenti, hogy ez tölti ki az életem.Szeretek új dolgokat kipróbálni, megismerni, felfedezni.A személyes találkozásban hiszek!

Egy gárdonyi társkereső férfi, Zoltán (36)

Szia! Az utóbbi pár évben gyökeresen megváltozott a gondolkozásmódom, a dolgokhoz való hozzáállásom. Az önfejlesztésnek köszönhetően a csalódások átalakultak tapasztalássá. A problémák kihívássá, amik felett megpróbálok győzedelmeskedni. Pozitív hozzáállás vezérel. Remélem, hogy hasonlóan vélekedsz és akkor van már közös pont ami mentén elindulhatunk. :) A második képen a hölgy akivel vagyok, ő a húgom. :) tl;dr: ENFP Üdv! ps: Nem vagyok a hosszan tartó levelezgetés híve, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor javaslom az élő találkozást. Köszönöm szépen!

Egy gárdonyi társkereső férfi, Gábor (40)

Társam keresem egy hasonló adottságú férfi személyében. Vidám, optimista, szókimondó, barátságos nő vagyok. Szeretem az életet élni, új helyeket felfedezni, új embereket megismerni.

Egy gárdonyi társkereső nő, Erzsébet (54)

Egy nyugodt kisvárosban élek. A fővárosban dolgozom. Hétvégéim szabadok. Szabadidőmben szívesen ténykedek a természetben. Fiatalon is rendszeresen spotoltam és most is igyekszem hetente néhányszor időt szakítani rá. Úszás, futás, evezés, kerékpározás, kirándulás vegyesen, de csak amatőr szinten, amennyi jól esik. A jó könyveket is szeretem. Mit tartok jó könyvnek? Szerb Antal Utas és holdvilág, Karinthy Ferenc novellák és egyéb gondolat keltő, vagy/és szórakoztató művek. Koncertre, színházba, moziba szívesen megyek, ha van kivel. Jelenleg egyedül élek. Két felnőtt gyermekem kirepült már a családi fészekből, de tartom velük a kapcsolatot. Dióhéjban ennyit rólam. Bővebben, ha az eddigiek felkeltették az érdekődésedet. Üdv Attila.

Egy gárdonyi társkereső férfi, Attila (50)

Nem szeretnék hosszan levelezgetni, a személyes benyomás a legfontosabb. Független diplomás, nő vagyok. Gondolkodásban és külső megjelenésben is fiatalos. Keresem a párom, szerelmem, társam, hasonló érdeklődéssel és hasonló paraméterekkel. Szeretek kirándulni és utazni a nagyvilágban, egzotikus helyeken is könnyen feltalálom magam. Szeretem a természetet, a kertet és a finom ételeket, kellemes békés harmonikus életet, tartalmas beszélgetéseket. Érdekel a régészet, filozófia, pszichológia, ezotéria, művészetek.

Egy gárdonyi társkereső nő, Judit (62)

Kedves Hölgy ki olvasod adatlapomat, tudd meg rólam, hogy a Velencei-tó mellett Agárdon élek és programozóként dolgozom. Nem voltam még házas és gyerekem sem született. Nem vagyok teljesen kocka, az informatika mellett az egyik hobbim a táncolás, abban is a latin eredetű salsa. Introvertáltnak születtem, így még ma sem veszem rossz néven a kezdeményezést másoktól, ezért nyugodtan jelentkezhetsz te is nálam ha úgy gondolod, tudnánk beszélgetni. Csillagjegyem Rák és tudom, mi az az udvariasság! Ha lejjebb görgetsz akkor azt látod, hogy a kit keresek mezők alaposan meg vannak határozva. Nekem ez az álom, de emiatt ne zárd ki magadat! Ezek nem korlátok vagy kizáró dolgok, csak kiindulás, hogy még se maradjon üresen. Arra is kérlek, ne a fotóm alapján ítélj, nem vagyok fotogén! Ezért kerültem a kamera mögé és dolgoztam operatőrként is. Kedvelj, írj, adj egy füstjelet kérlek!

Egy gárdonyi társkereső férfi, Gábor (34)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Gárdony

Gárdony

Fejér megye

Gárdony

+36 (1) 604 3102