Társkereső Gárdony

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gárdony környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gárdonyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

gárdonyi társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes gárdonyi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as gárdonyi társkereső férfiak

Néhány gárdonyi társkereső bemutatkozása

Hűséges, kedves, aktív ember vagyok! Az embereket szolgálom!

Egy gárdonyi társkereső férfi, Attila (46)

Életvidám, humoros embernek tartom magam.Szerencsés vagyok, mert szeretem a munkám de ez nem azt jelenti, hogy ez tölti ki az életem.Szeretek új dolgokat kipróbálni, megismerni, felfedezni.A személyes találkozásban hiszek!

Egy gárdonyi társkereső férfi, Zoltán (36)

Társam keresem egy hasonló adottságú férfi személyében. Vidám, optimista, szókimondó, barátságos nő vagyok. Szeretem az életet élni, új helyeket felfedezni, új embereket megismerni.

Egy gárdonyi társkereső nő, Erzsébet (54)

Kedves Hölgy ki olvasod adatlapomat, tudd meg rólam, hogy a Velencei-tó mellett Agárdon élek és programozóként dolgozom. Nem voltam még házas és gyerekem sem született. Nem vagyok teljesen kocka, az informatika mellett az egyik hobbim a táncolás, abban is a latin eredetű salsa. Introvertáltnak születtem, így még ma sem veszem rossz néven a kezdeményezést másoktól, ezért nyugodtan jelentkezhetsz te is nálam ha úgy gondolod, tudnánk beszélgetni. Csillagjegyem Rák és tudom, mi az az udvariasság! Ha lejjebb görgetsz akkor azt látod, hogy a kit keresek mezők alaposan meg vannak határozva. Nekem ez az álom, de emiatt ne zárd ki magadat! Ezek nem korlátok vagy kizáró dolgok, csak kiindulás, hogy még se maradjon üresen. Arra is kérlek, ne a fotóm alapján ítélj, nem vagyok fotogén! Ezért kerültem a kamera mögé és dolgoztam operatőrként is. Kedvelj, írj, adj egy füstjelet kérlek!

Egy gárdonyi társkereső férfi, Gábor (34)

Nem szeretnék hosszan levelezgetni, a személyes benyomás a legfontosabb. Független diplomás, nő vagyok. Gondolkodásban és külső megjelenésben is fiatalos. Keresem a párom, szerelmem, társam, hasonló érdeklődéssel és hasonló paraméterekkel. Szeretek kirándulni és utazni a nagyvilágban, egzotikus helyeken is könnyen feltalálom magam. Szeretem a természetet, a kertet és a finom ételeket, kellemes békés harmonikus életet, tartalmas beszélgetéseket. Érdekel a régészet, filozófia, pszichológia, ezotéria, művészetek.

Egy gárdonyi társkereső nő, Judit (62)

Szia! Azt mondták a tőlem sokkal okosabbak, hogy magamat jellemezni túl pozitív jelzőkkel kicsit öntelt dolog lenne, nem? Akkor pár szóban felsorolom azon tulajdonságaimat amit a barátaim mondtak rólam. :) Vegyesen, hogy ne csak jó legyen: jószívű/együtt érző/lelkiismeretes, lelkes, megértő, udvarias, támogató, sokat beszélő - de jó hallgatóság, spontán, ironikus, kicsit naiv, néha szórakozott. :) Le merem írni, hogy komoly kapcsolatot keresek, ha TE is, akkor már van valami közös bennünk. :) E/3: MBTI: ENFP, szeret beszélgetni, pozitív beállítottságú, macsektartó, mozi/színház fan, szűk baráti társaság párti, szeretek új helyeket felfedezni. Igyekszik egészséges életmódot folytatni. Ha még nem rohantál el, azaz ikszelted be instant az adatlapomat, akkor akár fel is vehetnénk a kapcsolatot. :) Üdv és köszönöm, hogy vetted a fáradságot, azaz elolvastad az idáig leírtakat. :D ps: Nem vagyok a hosszan tartó levelezgetés híve, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor javaslom az élő találkozást. Köszönöm.

Egy gárdonyi társkereső férfi, Gábor (40)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Gárdony

Gárdony

Fejér megye

Gárdony

+36 (1) 604 3102