Társkereső Gárdony

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gárdony környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gárdonyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

gárdonyi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti gárdonyi társkereső férfiak

Néhány gárdonyi társkereső bemutatkozása

Hűséges, kedves, aktív ember vagyok! Az embereket szolgálom!

Egy gárdonyi társkereső férfi, Attila (46)

Keresem a hozam illo tarsat akivel mindent meglehet beszelni

Egy gárdonyi társkereső férfi, István (55)

Szeretek utazni, kirándulni, úszni, beszélgetni, lazítani. Ha társam leszel, akkor mehetünk együtt. Vidám, de komoly, széles érdeklődésű hölgy vagyok.

Egy gárdonyi társkereső nő, Judit (62)

Életvidám, humoros embernek tartom magam.Szerencsés vagyok, mert szeretem a munkám de ez nem azt jelenti, hogy ez tölti ki az életem.Szeretek új dolgokat kipróbálni, megismerni, felfedezni.A személyes találkozásban hiszek!

Egy gárdonyi társkereső férfi, Zoltán (36)

Társam keresem egy hasonló adottságú férfi személyében. Vidám, optimista, szókimondó, barátságos nő vagyok. Szeretem az életet élni, új helyeket felfedezni, új embereket megismerni.

Egy gárdonyi társkereső nő, Erzsébet (54)

Kedves Hölgy ki olvasod adatlapomat, tudd meg rólam, hogy a Velencei-tó mellett Agárdon élek és programozóként dolgozom. Nem voltam még házas és gyerekem sem született. Nem vagyok teljesen kocka, az informatika mellett az egyik hobbim a táncolás, abban is a latin eredetű salsa. Introvertáltnak születtem, így még ma sem veszem rossz néven a kezdeményezést másoktól, ezért nyugodtan jelentkezhetsz te is nálam ha úgy gondolod, tudnánk beszélgetni. Csillagjegyem Rák és tudom, mi az az udvariasság! Ha lejjebb görgetsz akkor azt látod, hogy a kit keresek mezők alaposan meg vannak határozva. Nekem ez az álom, de emiatt ne zárd ki magadat! Ezek nem korlátok vagy kizáró dolgok, csak kiindulás, hogy még se maradjon üresen. Arra is kérlek, ne a fotóm alapján ítélj, nem vagyok fotogén! Ezért kerültem a kamera mögé és dolgoztam operatőrként is. Kedvelj, írj, adj egy füstjelet kérlek!

Egy gárdonyi társkereső férfi, Gábor (34)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Gárdony

Gárdony

Fejér megye

Gárdony

+36 (1) 604 3102