Társkereső Velence

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Velence környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb velencei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány velencei társkereső bemutatkozása

Sziasztok! Imádok focizni! Linkin park<3 Heterosexuális vagyok! :) Single

Egy velencei társkereső férfi, Dávid (19)

Üdv! elmúltam 50, vega vagyok, tehát a szuper pörköltökkel, rántott húsokkal nem lehet levenni a lábamról.Szeretek főzni, és szoktam is. Szeretek bringázni, futni, sajnos már csak kisebb távokat, fél maraton,szeretek vitorlázni, hajózni,egy öreg terepjáróval közlekedem, és nem, nem veszek, lizingelek senki kedvéért olyan kis helyes női autót! Szeretem ha egy nő szelíd és okos, szeretem ha tudja , ismeri az alázatot, tiszteletet, és tudja hogy ezért cserébe a férfi ,férfi lesz , megbízható,őszinte, szerető támasz.A Velencei-tó mellett élek egy hobbi tanyán , messze a civilizációtól kb néhány km-erre. Értem én a pálmafás fotókat amit felraksz a társkereső oldalakra, és szeretem is pl Görögországot, de a luxust nem , én olyan lakóautós típus vagyok, sőt, nem riadok vissza még a sátrazástól sem.Havonta néhány alkalommal tolmácsolni járok németországba, és minden maradék időmet kitölti a hajózás, és az alapítványom, szóval ritkán unatkozom.

Egy velencei társkereső férfi, Lajos (59)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Velence

Velence

Fejér megye

Velence

+36 (1) 604 3102