Társkereső Hatvan

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hatvan környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hatvani társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

hatvani társkereső nők

Első Találkozás

hatvani társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online hatvani társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb hatvani diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as hatvani társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hatvani társkereső férfiak

Néhány hatvani társkereső bemutatkozása

Hosszútávú,szép és komoly kapcsolat kialakításához,kedves férfi bemutatkozását várom. Személyes ismerkedés döntő tényező a továbbiak kialakulásához,hiszen a szikra és a kémia megléte nélkül mindez lehetetlen.

Egy hatvani társkereső nő, Hedvig (58)

Kedves erre járó! Ismerkedni jöttem ide! Ahogy József Attila írta: "Keresek Valakit s nem tudom, ki az? A percek robognak, tűnik a Tavasz S nem tudom, ki az." Ja, hogy ez egy bemutatkozás? Olyanokat tudok magamról mondani, hogy szeretem az élő hangszeres zenét és szoktam olvasni is például! Romantikus hajlamaim vannak és alapjában véve kedves is vagyok, de nem állítom, hogy tör ki belőlem a bunkó vagy a sötétebb oldalam olykor-olykor. Propaganda ide vagy oda ember vagyok, ebből a fajból tökéleteset meg még a világ nem látott. Szaporíthatnám még itt a betűket, de nem hinném, hogy ezek a döntőek. A döntő Te vagy, aki ezt olvasod, ha egyáltalán olvasod... Szóval döntő személyiségek vagyunk mindahányan! Te hogy döntesz?

Egy hatvani társkereső férfi, Józsi (33)

Keresem párom egy kedves őszinte férfit. Szeretnék szeretni szeretve lenni. Szeretek kirándulni,filmet nézni,sétálni de sok mindent még amit két ember eggyüt csinálhat. A többet szeretnél tudni írj és válaszolok.

Egy hatvani társkereső nő, Edit (48)

Hali. Teljesen átlagos srác vagyok. Saját véleményem szerint szerethető vagyok barátként és akár pár ként is. Nincsenek nagy igényeim, rendesen járok dolgozni, néha eljárunk szórakozni a haverokkal. A koromhoz képest úgy gondolom hogy sokkal érettebb vagyok, ezt tükrözi hogy nálam idősebb barátaim vannak. Amúgy nincs bennem semmi , az elmúlt időszakban elkezdett érdekelni az edzés, különféle küzdő sportok, futás, biciklizés. Vicces vagyok, bolondos, nagyon tudok szeretni, persze viszonozzák azt. Komoly párkapcsolatot szeretnék, nem gondolatom kis programokra. Hobbim nem nagyon van, viszont imádom a természetet, az állatokat, nagyon szeretek a természetben sétálni, túrázni. Mondhatni hogy a zöldnek a bolondja vagyok 😅 Röviden ennyi, igazából lenne még mit mesélnem magamról, de azt már csak a társammal szeretném megosztani. Köszi hogy elolvastad 😊

Egy hatvani társkereső férfi, Gergő (24)

Vidám, őszinte nőnek tartom magam. Túl sok mindent nem írok a személyes találkozás híve vagyok. Csak függetlenek keressenek! Nem érdekből, és program vagy öl ismerkedem! Légy őszinte, és szeress mert azt kapod vissza!

Egy hatvani társkereső nő, Idikó (62)

Szeretnék már rátalálni arra, aki szeretne rámtalálni☺️Üdvözlet kedves látogató ☺️egy pár szót magamról. Átlagos értékekkel bíró ember vagyok, sokmindenben modern gondolkodású, de vannak dolgok amiben régimódi a szemléletem, ezek közt van az udvarlás is. Sokan úgy tartják hogy az udvarlás nem halt ki, csak ritka lett mint az a nő, akiért megéri fáradozni. Én nem gondolom hogy nem éri meg a fáradságot, mert mindenki megérdemel egy esélyt☺️Nyugodt természetű ember vagyok, szeretem a humor minden formáját☺️Asztalos a végzetségem, ezért a munkám egyben a hobbim is☺️Szeretem a természetet járni, és minden olyat ami kikapcsol. Egy hölgy társaságára gondolatom, nem csak tartós, inkább egy életre szóló kapcsolat céljából 🌷Örömmel ismerkedek ha van rám idöd, és valóban ezt keresed te is. ☺️🌷Vannak bizonyos tisztelet körök mint pár szó magadról, pár szó magamról, de hiszem hogy azt az időt személyes ismerkedésre is fordíthatjuk☺️A találkozó híve vagyok🌷Előfordulási helyem Ausztria 😂😂😂

Egy hatvani társkereső férfi, László (45)

Írhatnék ide magamról bármit de mégsem teszem. Inkább beszélgessünk és ismerjük meg egymást... Most azt szeretnéd megkérdezni kit illetve mit keresek... Keresem a tűt a szénakazalban de fogalmazhatok úgyis a fehér hollót aki őszintén tud szeretni akinek fontos az egymás iránti tisztelet és megbecsülés...

Egy hatvani társkereső nő, Zsófia (49)

Romantikusabb lenne az utcán egymásba botlani, de talán pont itt találkozunk. Barátaim szerint megbízható, figyelmes, normális gondolkodású, "igazi jó gyerek" vagyok.​ Bár ők is tévedhetnek... :) Jelenleg a munkám áll az első helyen, de remélem ez hamarosan megváltozhat. Amíg egyedül élek, addig sem búsulok, igyekszem szabadidőmet hasznosan és tartalmasan tölteni, sorrendiség nélkül: nyelvtudásom továbbfejlesztése, aktív sport, főzőcske, tudatos étkezés, igényes filmek, barátok, skót juhász kutyám társasága. Szabadidőmben és munkám kapcsán is sokat utazom. ... és a lényeg: Kedves, helyes, decens, egyenes, szeretetre éhes, de nem eszperente... :), családcentrikus párom keresem, hagyományos értékrenddel. Hiszek a szerelemben, az évtizedekre, egész életre szóló kölcsönösségben, egymás megbecsülésében. Nagyon nehéz pár mondatban bemutatkozni, ill. kitűnni a hasonló helyzetben lévők közül. Nem vagyok az elhúzódó levelezés híve, ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, inkább előnyben részesítem a személyes találkozást.

Egy hatvani társkereső férfi, András (37)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Hatvan

Hatvan

Heves megye

Hatvan

+36 (1) 604 3102