Társkereső Heves megye

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Heves megye környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb Heves megyei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

Heves megyei társkereső nők

Első Találkozás

Heves megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online Heves megyei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online Heves megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb Heves megyei diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb Heves megyei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes Heves megyei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes Heves megyei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Heves megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Heves megyei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Heves megyei társkereső férfiak

Néhány Heves megyei társkereső bemutatkozása

Francia nyelvszakos középiskolai tanár vagyok. Özvegy. Már nyugdíjas, de vállalkozóként most is aktívan dolgozom. Szeretem a szépet, tudok mindennek örülni. A legkisebb apró élménynek is. Régen az elhunyt férjemmel rendszeresen jártam vadászni, horgászni. Imádok utazni, színházba, moziba járni. Az utazásom célpontja elsősorban a lányaim és az unokáim, mivel nem Magyarországon élnek. Külföldön tanultak és ott találták meg "életük párját". De szívesen utazom máshová is. Szoktam is kisebb utakra , hogy megismerjem a sok szépséget, ami körülvesz minket. Rendszeresen járok úszni. Talán ennyit magamról.

Egy Heves megyei társkereső nő, Marika (66)

Magamról röviden: Alapjáraton zárkózottabb, szerényebb, introvertált alkat vagyok. Sokszor "menekülök" a gondolataimba a világ elől, az általam meg nem értett dolgok elől. Főleg, ha "önvédelmi módba" kapcsolok ..... :) én kretén :D :D .... De mellette érdeklődő, őszinte, kitartó, kompromisszumkész, és megértő is vagyok. Egy szeretnivaló, érett gondolkodású, értelmes nőt keresek. Aki nem az elvárt, sablon férfit, nem egy macsó "szerepet" üldöz. Aki értékeli a személyiséget, a kitartást, a saját véleményt, még ha az eltérő is a sajátjától. Akivel tartalmasat lehet beszélgetni, akiben érzem, hogy van mélység, de mellette ugyan úgy lehet viccelődni, bolondozni, mint egy legjobb baráttal :). Valakit, akit tisztelhetek, becsülhetek a személyiségéért, és akit rajonghatok, csodálhatok a szépségéért. Lehetsz fura, "kattant", lehetnek fóbiáid, lehetsz magadbafordulós, zárkózott. Semmi baj nincs ezekkel. Megértem, elfogadom, és szeretem, bármilyen "gyíkod" van. Legyen szép napod! Szia! :)

Egy Heves megyei társkereső férfi, Tamás (29)

Sokfelé jártam, de a szülőföld az igazi. Sokat olvasok, tv nem, de jó filmek igen. Mindig indulásra kész vagyok a természetbe s ehhez is jó lenne egy jó barát aztán a többit meglátjuk. Falun nőttem fel, szüleim tanárok voltak, s akkoriban úgy éltünk, mint mindenki: csirke, liba, az igazgatónál disznóölés, szüret. Énekeltünk, táncoltunk, szalonnát sütöttünk, kint főztünk, később a tanítványaimmal is minden vasárnap. Szeretek így élni, kinyílt virágnak is örülni. Szabad vizekben úszni, sokat biciklizek, ping- pongozom ha lehet, erdőt járok, gyógy- es fűszernövényeket, gombát szedek. Szóval természetközeli , de időnként kulturális életre gondolatom.

Egy Heves megyei társkereső nő, Zsuzsa (65)

Romantikusabb lenne az utcán egymásba botlani, de talán pont itt találkozunk. Barátaim szerint megbízható, figyelmes, normális gondolkodású, "igazi jó gyerek" vagyok.​ Bár ők is tévedhetnek... :) Jelenleg a munkám áll az első helyen, de remélem ez hamarosan megváltozhat. Amíg egyedül élek, addig sem búsulok, igyekszem szabadidőmet hasznosan és tartalmasan tölteni, sorrendiség nélkül: nyelvtudásom továbbfejlesztése, aktív sport, főzőcske, tudatos étkezés, igényes filmek, barátok, skót juhász kutyám társasága. Szabadidőmben és munkám kapcsán is sokat utazom. ... és a lényeg: Kedves, helyes, decens, egyenes, szeretetre éhes, de nem eszperente... :), családcentrikus párom keresem, hagyományos értékrenddel. Hiszek a szerelemben, az évtizedekre, egész életre szóló kölcsönösségben, egymás megbecsülésében. Nagyon nehéz pár mondatban bemutatkozni, ill. kitűnni a hasonló helyzetben lévők közül. Nem vagyok az elhúzódó levelezés híve, ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, inkább előnyben részesítem a személyes találkozást.

Egy Heves megyei társkereső férfi, András (37)

Nem irok sablonos szövegeket..én sem vagyok átlagos 50 es..Az élet mindenkinek más lapot osztott..Ne itélkezz elsőre..mert nem vagyok egy fotogén fenomén..Aki gyereket szeretne az ne is irjon..Mindennek oka van .Igazábol olyan társat keresek..aki tudja mit jelent az "Adott szo"--"Hüség"--Megbecsülés"..elcsépelt szavak..viszont én ilyet keresek aki tudja és betartja. " Amit nem teszek meg:Bár azt mondják sokan a Nő dönt mindig..én mégsem fogok Elsőként ráirni egy férfira sem.Bár mennyire is szinpatikus lenne.Ha én tetszem akkor tedd meg az első lépést.. Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy továbbadni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon, és örökre a tiéd marad. /Buddha/"

Egy Heves megyei társkereső nő, Henrietta (50)

Nincs túl sok a szabadidőm a munkám miatt, de ami és aki fontos arra mindig találok időt! Szeretek mozgalmas életet élni és aktívan tölteni az időmet! Sokrétű az érdeklődésem, de nem tudok halálosan komolyan gondolni az életre! Sok esetben inspirálnak a kihívások! Határozott elképzeléseim vannak az életről, de rendkívül spontán tudok lenni! Azonban ami ennél is fontosabb, a személyes találkozások híve vagyok, úgyis ott válik el a sz.r a májtól! :-) Legyél talpraesett nő, legyenek saját elképzeléseid az életről! Legyél kompromisszumkész, de azért az sem baj, ha bizonyos esetekben kész vagy élni és nem agyalni minden sz.ron! Ne vegyél mindent véresen komolyan és nem árt ha valahol a bugyraidban szunnyad némi amit elő lehet hívni! És-sel nem kezdünk mondatot, de nagyon fontos hogy dologzz és a pénzt munka árán akard elérni-ez fontos! Más f.szával nem verjük a csalánt! Én nem verem így hát te se tedd! Közteherviselés... Szerintem egy tök átlagos csaj is totál bele tud illeszkedni ebbe a képbe! Ha pedig van benned bármi plussz hidd el az csak a Te javadat szolgálja!

Egy Heves megyei társkereső férfi, Gábor (35)

Az ismerkedés során pusztán jobbra, vagy balra tolható tárgyak lettünk, a fotók top szögből elkapott, képszerkesztő programmal agyonretusált „műremekek”, melyeknek köze sincs a valósághoz. Ma kell, de nem intimitás. Románc kell, de nem kell a múltcsomag, azt vidd máshová. Senkinek nincs kedve a botlásaidat, a kudarcaidat, a sérelmeidet, az érzelmi csomagodat analizálni, elfogadni pedig főleg nem. Erre csak nagyon kevesek állnak készen.Én a kivétel vagyok, és azt is keresem. Drága 50-60 közötti urak, nézzetek tükörbe, és lássátok reálisan magatokat. Tehát ne roppanós húsú bombát keressetek magatok mellé, valahogy nem passzolna. Ráadásul azok a pipikék ( vagy inkább csak tömni való libák), minden ujjukra kapnak helyes, fiatal férfit azt hiszem. Vidám, független, talán túlzottan is őszinte, nő vagyok. ideiglenes kapcsolat nem érdekel, de ne félj, nem akarok a nyakadra költözni, van hol laknom. Házasságot sem tervezek, nem ez a lényeg. Ha bonyolult a kapcsolat státuszod, akkor sajnálom, de ne írj nekem!!!! Először légy független, aztán kezdhetünk ismerkedni. Ragaszkodó, kompromisszumkész vagyok. Hosszú távú, kölcsönös ragaszkodáson és vonzalmon, szereteten alapuló kapcsolatot szeretnék. ideiglenes dohányzást sem tudok tolerálni, és akár ideiglenes lerészegedést sem. Tiszta fejjel élek, ezt szeretném a másiktól is. FONTOS! Állatbarát vagyok, benti tartással két cicám van. Soha semmiért nem adnám őket.

Egy Heves megyei társkereső nő, Judit (54)

37 éves vagyok, 7 éve egyedülálló...Azóta elég mostohán bánt velem az élet, úgyhogy most próbálom újraépíteni az életemet és ehhez keresek társat magam mellé. Őszinte ember vagyok, így mindenféle szégyenérzet nélkül írom le, hogy anyagilag nem vagyok eleresztve, tetszik vagy sem, jelenleg édesanyámmal élek, hiszen nem tudok saját lakást fenntartani, plusz nem is nagyon szeretek egyedül élni. Úgyhogy, aki pénzes partyt keres, lapozhat is tovább! Egyébként diplomás vagyok, Egerben végeztem két szakon, jelenleg pedig egy ferences könyvtárban dolgozom archivátorként, egész álló nap antik egyházi könyveket digitalizálok. Magányos lovasként tengetem mindennapjaimat, szabadidőben sokat netezek, mint minden tisztességes férfi focit és mindenféle más sportot nézek, edzegetek, úszni járok, jógázom, önkénteskedem, illetve imádok zenét hallgatni, sorozatokat, filmeket nézni. Szerintem a világ összes filmjét láttam már, legalább háromszor :-). Nem tudom mi lehet még érdekes, 185 cm vagyok, a súlyom az edzés miatt hol ennyi, hol annyi, most épp megszaladt velem a ló és valahol 110 kg környékén tengődöm :-) Jah, és tudom, hogy rossz szokás, de dohányzom...alkoholt viszont nem fogyasztok, még néha sem. Kb. ennyi... Ha szimpatikusnak tartasz és szeretnél jobban megismerni nyugodtan kérdezz bátran, ha tudok, válaszolok szívesen bármire. Akit keresek: 22-40 év közötti, gyöngyös és környéke (max 70 km, Bp. még belefér), ne legyen molett, csendes, kedves, aranyos, humoros, és kizárólag tartós kapcsolatot kereső. Akit nem keresek: távkapcsolat (100+ km), plázacicák, discokirálynők, pénzhajhászok, programorok. A gyerek nem kizáró ok, de nagyon nem szeretem ha éreztetik velem, hogy csak a "második vagyok a sorban".

Egy Heves megyei társkereső férfi, János (38)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső