Társkereső Hegyhátszentjakab

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hegyhátszentjakab környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hegyhátszentjakabi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

hegyhátszentjakabi társkereső nők

Első Találkozás

hegyhátszentjakabi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online hegyhátszentjakabi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb hegyhátszentjakabi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes hegyhátszentjakabi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as hegyhátszentjakabi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as hegyhátszentjakabi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hegyhátszentjakabi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hegyhátszentjakabi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hegyhátszentjakabi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hegyhátszentjakabi társkereső férfiak

Néhány hegyhátszentjakabi társkereső bemutatkozása

Szia kedves érdeklődő, köszöntelek az adatlapomon! Segítőkész, vidám lány vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, ping-pongozni, sétálni. Ha felkeltettem érdeklődésed várom leveled.

Egy hegyhátszentjakabi társkereső nő, Rita (37)

32 éves nyugodt természetű, komoly gondolkodású, őszinte, kedves, udvarias, megbízható, segítőkész férfi keresi párját. Olyan párt, akinek nem a társadalmi rang, a végzettség, a pénz, és a legdrágább, legdivatosabb ruhák hordása a legfontosabb, hanem vannak érzései is. Szobafestő szakmám van, ezáltal építőiparban dolgozok, annyi különbséggel, hogy rám nem jellemző egyáltalán az építőiparos emberkék bunkó jellemtelen csajoknak fütyörészős stílusa. Természetesen a személyes találkozást tartom előnyösebbnek, mivel személyesen a legjobb ismerkedni. Ha szeretne valaki többet tudni a fenti sorok tudatában, azzal a hölggyel szívesen találkozom.

Egy hegyhátszentjakabi társkereső férfi, Attila (32)

Utazást, túrázást, kulturális programokat kedvelő életvidám társkereső vagyok. Szeretem a színházat, hangversenyt. Az életkor csak egy szám, szerencsére nem érzem magam annyinak, mint amennyi vagyok.

Egy hegyhátszentjakabi társkereső nő, Fatime (52)

Ügyeskezű, a koromnál lényegesen fiatalabb, táncot, zenét, kirándulást, barkácsolást barát pasi vagyok. Jelenleg Németországban élek és dolgozok, még kb. 1 évig. Olyan lányok, asszonyok ismeretségét keresem, akik nyitottak az új dolgokra, nem ragaszkodnak kifejezetten a lakóhelyükhöz. Nem az éveket számolgatják, hanem az a fontos számukra, ki mennyire tud fiatal, ha kell gyerek lenni. Van bennük elég bátorság, egy kis őrültség, bevállalni esetleg mások normáin túl mutató dolgokat. Mindent szabad, ami nem tilos, nem törvénybe ütköző, és senkinek nem okoz kárt, vagy fájdalmat. Az a kérésem kedves hölgyeim, ha írok valakinek, egy válasszal tiszteljen meg! Én is azt teszem.

Egy hegyhátszentjakabi társkereső férfi, János (63)

Rólam annyit,vidám természetü vagyok,szeretek a szabadba barangolni,nagyokat kerékpározni,szeretem a természetet,az állatokat.Táncolni,bulizni,énekelni,komunikatív vagyok.Nem vagyok otthon ülö.Hüséges,ragaszkodó,segítökész vagyok.

Egy hegyhátszentjakabi társkereső nő, Ibolya (51)

Szia!Őszinte leszek,mivel komolyan gondolom a társkeresést,csak így érdemes elkezdeni.Elvált,2 gyermekes fiatalemberként keresek egy megbízható szeretni,ragaszkodni tudó hölgyet.Én egyszerű,visszafogott komoly gondolkodású ember vagyok.Szeretem a romantikát.Szerény,csendes,nyugodt,házias egyszerű hölgyet szeretnék megismerni,aki gondolatik a szeretetre és a megbecsülésre,harmónikus kapcsolatra törekszik.Ha megértésre,kedvességre,gyengédségre gondolatsz sok-sok romantikára,hűséges vagy és komoly gondolkodású akkor érdemes lenne megismerkednünk.Azt a lanyt keresem,aki reggel kócosan is es smink nelkül is a leggyönyörűbb számomra..aki barát,ölelő karokkal vár haza..aki megkerdezi egy nehez nap utan milyen napod volt Kicsim?Akivel megoszthatom a reggeli kávém..akivel meghitten,közösen vacsorazhatnánk..akivel összebújhatnánk estenkent filmnezes közben..aki mellett nem tudnek úgy elmenni,hogy ne érjek hozzá..Van ilyen lány ?Egy várba királynőt bármikor lehet találni,de én olyan királynőt keresek,akivel várat lehet építeni...

Egy hegyhátszentjakabi társkereső férfi, Szabolcs (33)

Sportos, magabiztos, egyedülálló nő keresi a másik felét. Az ellentétek vonzzák egymást, állítólag, de én azért ebben annyira nem hiszek 😊 Elsőre ennyi, állítólag a társkereső oldalon az emberek 80 százaléka úgyis kép alapján válogat. 😊

Egy hegyhátszentjakabi társkereső nő, Gyöngyi (40)

Kedves Társkereső Nők! Szombathelyen születtem & élek.Le vagyok százalékolva, de ennek ellenére úgy élek, mint egészséges ember társaim.Sokan elítélnek, mert őszinte-humoros-becsületes-hűséges vagyok.De ettől függetlenül próbálok talpon maradni, és sajnos hozzá vagyok szokva a sorozatos elutasításokhoz (!).De nem adom fel, mert a zene & család tart életben.Minek a regisztráció,ha egyedül maradok,mert nem kapok esélyt a bizonyításra. A személyes találkozás híve vagyok,mert ide bárki bármit írhat,és az nem fedi a valóságot.Utálom a hazug & kétszínű nőket,akik nem képesek normálisak lenni.Nem értem,minek a magas elvárás,amikor nem a suli adja az erőt,hanem a gyakorlat,az pedig az ÉLET!Tény,hogy alapfokú van csak,de 21 évet (!) lehúztam már,és sorozatos diszkriminációnak vagyok kitéve,és ezáltal el vagyok küldve a társkereső oldalakon.Ebből van elegem!Ezért kérem a tisztelt Nő társkeresőket, hogy ne a külső alapján ítélkezzenek, mert a belső többet ér.Szépen kérlek kedves társkereső nő,hogyha írok neked,válaszolj nekem,mert a válaszból tudom,merre tovább! Előre is köszöntem.

Egy hegyhátszentjakabi társkereső férfi, Attila (39)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Hegyhátszentjakab

Hegyhátszentjakab

Vas megye

Hegyhátszentjakab

+36 (1) 604 3102