Társkereső Herceghalom

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Herceghalom környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb herceghalomi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány herceghalomi társkereső bemutatkozása

Szia Balogh Gyulanak hivnak .sz 1976.02.01. Jelenleg elvaltam . három nagy korú lanyok. s egy nègy èves kislányom is van. Tartóm mind a négyel a kapcsolatott Dolgozom raktárba mint targoncas. Szeretlek utazni. Fözni. Kirándulni sportolni is szoktam de sajna dohanyzom is. alkohol nem fogyasztók Csak ünnepekor vagy szülinapkor. de csak mèrtèkell . szeretnék kirprobálni új dolgokat. nem vagyok othol ülö típus .

Egy herceghalomi társkereső férfi, Gyula (43)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Herceghalom

Herceghalom

Pest megye

Herceghalom

+36 (1) 604 3102