Társkereső Kerepes

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kerepes környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kerepesi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kerepesi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kerepesi társkereső férfiak

Néhány kerepesi társkereső bemutatkozása

Kedves látogató Mondhatnék sok mindent amíg nem ismersz meg, csak szavak. Olyan társat keresek aki nem akar megváltoztatni, hanem elfpgad olyannak amilyen vagyok. Van egy 13 éves kislányom aki velem él. Szedtem élni az életet. Nem nagyon hiszek a virtuális kapcsolatokban, inkább a személyes találkozás híve vagyok.

Egy kerepesi társkereső férfi, Sándor (44)

Szia! Egyedül álló apuka vagyok, van egy 3 éves kisfiam. Egy magam nevelem. És keresek egy olyan társat aki elfogadja a gyermekemet. Megbizhato, felelőség tudatos, egy tarsat magam és a kisfiam mellé! Hobbi: barmire vehetö vagyok. Kedvenc sorozatom a Smallville. Kedvenc filmeim: Marvel,DC filmek. De mindent meg nézek. Zenébe is mindent meg hallgatok. Ha többet szeretnél rolam tudni keres fel!

Egy kerepesi társkereső férfi, Poszkoli (27)

Nyitott a barátságságra, az ismerkedésre.Vidám az élet dolgait megoldó önálló nő vagyok. A találkozás fontos számomra... A szem mindent elárul.

Egy kerepesi társkereső nő, Mária (60)

Szia! Köszönöm, hogy 'benézel' és elolvasod az adatlapom. Már az is valami! :) Igyekszem röviden összefoglalni: Budapest közvetlen közelében élek, jelenleg egyedül egy kertesházban. Általában vállalkozóként szoktam ténykedni, főleg műszaki területen de volt már bioboltom is pl. Hobbijaim az öreg autók-motorok, autóépítés, kempingezés, kempingbuszozás. A kerti munka...mondjuk az nem.:) Szarkasztikus, vidám, szókimondó-ként írnak le mások. Kívül-belül fiatalos vagyok, úgy is élek-kommunikálok-viselkedem, ígyhát olyan párt keresek, aki hasonló vagy szereti ezt. Csak az fog kedvelni élőben, aki az örök csibészeket kedveli (nem pejoratív értelemben persze). Na erről ennyit, rommáinformáltam a kíváncsiakat asszem. Amennyiben többre vagy kíváncsi, nyomd meg nyugodtan a gombot!:) Komoly kapcsolatot keresek igazából, egy életvidám, nyitott, beszédes, humorkedvelő, nem prűd lány/hölgy személyében. Nyugodtan jelezheted Te is felém, ha érdeklődsz, mivel az emberek így szokták (el)kerülgetni egymást a keresőkön. Tapasztalat.:) Üdv: Gábor

Egy kerepesi társkereső férfi, Gábor (44)

A férjem 10 éve hunyt el. Utána volt 8 évig kapcsolatom, de betegség miatt ő is tavaly tavasszal elhunyt. Társat és barátot keresek akivel beszélgethetek. Szeretek táncolni, ha partnert találok sok vidám óránk lesz.

Egy kerepesi társkereső nő, Ildi (58)

Üdvözlök mindenkit! Köszöntelek Téged ki ellátogattál erre a hihetetlen helyre, hol a Denevér is magányosan jár. Térjünk is a lényegre. Ez az a pont ahol le kéne írnom milyen ember vagyok én...Akkor kezdjünk is neki: leírhatnám hogy mennyire helyes vagyok, inteligens, humoros, hogy ez a gyönyörű külső egy érző lelket és nyitott szívet takar, DE mindnyájan jól tudjuk, ezek azok a sablon szövegek melyek minden leírásban szerepelnek. A lényeges kérdés így az marad: Ki az akit én keresek? Nos ezt pedig egy olyan hoszú levélben lehetne szépen megfogalmazni, mint az élet maga, ugyanis minden egyes együtt töltött pillanat a része lehetne. Még saját magunk sem vagyunk képesek elmondani egyetlen pillanatban, hogy mennyi mindent érzünk. Akkor hogyan is mondhatnánk el, ezt egy egész életre vetítve? Így inkább csak kiragadok valami olyat, ami mindnyájunknak fontos.Talán a legfontosabb... a Figyelem, melyet mindenkiben folyton-folyvást keresünk. Arra a fajta figyelemre gondolok, amitől a két test egyszerre mozdul, mikor nem kell kitalálnod a gondolatait, mert ugyanazok mint a sajátjaid...

Egy kerepesi társkereső férfi, Zoli (28)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Kerepes

Kerepes

Pest megye

Kerepes

+36 (1) 604 3102