Társkereső Lajosmizse

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Lajosmizse környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb lajosmizsei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

lajosmizsei társkereső nők

Első Találkozás

lajosmizsei társkereső férfiak

Sziasztok! Milán vagyok. Komoly lajosmizsei párkereső nők jelentkezését várom.
Heló! Milán vagyok. Nem igazán tudom, hogy mit mondhatnék, mert elég különc figura vagyok. Ha szereted a kihívásokat, a te embered én vagyok! :) Ha jellemeznem kellene önmagam, akkor egy kicsit monkos fickó vagyok. (Most nézem a 7. évadot, de nyugi, a tejtől nem félek, csak a pókoktól. De csak a kicsiktől. A nagy szőrösöktől nem. Azok aranyosak... :D) Őszinte és egyenes embernek tartom magam, akit nem érdekel, hogy mások vagy a környezete mit gondol róla, és ezt meg is mondom, hogy ha arra szükség van. De ezen felül egyben udvarias, és figyelmes is tudok lenni, ha arról van szó. Hobbijaimat tekintve nincs nagy repertoárom. Szabad időmben általában kultikus videó játékoknak hódolok, mint például a Beyond Two Souls vagy a The Last of Us. Ebből kitalálhatod, hogy nem vagyok nagy könyvmoly, de nem vetek meg egyetlen jó írást sem, ha arra van időm, vagy érdekel. A filmekért különösebben nem rajongok, a legtöbbet egyenesen utálom, de a kedvenceim között van a Forrest Gump, az Amadeus és természetesen kedvenc detektívem, Monk - A flúgos nyomozó... :) Szeretem a klasszikus zenét, a jó rockot, és az igényes metált, amiket olyan előadók képviselnek a számomra, mint Beethoven, a Poets of The Fall, Disturbed és az Apocalyptica. A pop zenét, a reppet, és a technót gyűlölöm, megvetem, utálom, és máglyára vetném, az összes törzsi képviselőjükkel együtt... (Bocs bieber, one direction, meg a többi tömegtermék a halál listámról... :D ) Délutánonként sportnak kb. másfél éve Wing Tsun kungfut gyakorlok. Ezen kívül úsztam, kosaraztam és kondiztam. Szeretek kirándulni, a természetben egy eldugott helyen lófrálni, de általában nem szoktam sehova el járni. Talán a megfelelő társaság hiányzik hozzá... :) Nem szoktam bulizni járni, ritkám iszom, akkor is csak mértékkel, és sosem dohányzom, nem is fogok... (Utálom a dohányosokat, de nyugi, megbocsátó ember vagyok. Még most rögtön elnyomhatod az utolsó szálat... :D ). Nincs bajom az állatokkal, de elkötelezett embergyűlölő vagyok. :) A humoromat általában nem sokan értik, (Erre gondolom, már rá jöttél) de ha kedves, okos, és aranyos vagy, akkor a te hallgatóságoddal is megelégszem. :) Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan. Nem veszíthetsz vele semmit... :)

Milán

21
igényes társkereső Lajosmizse

Első Találkozás

legújabb online lajosmizsei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online lajosmizsei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb lajosmizsei diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb lajosmizsei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes lajosmizsei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes lajosmizsei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as lajosmizsei társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as lajosmizsei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es lajosmizsei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es lajosmizsei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti lajosmizsei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti lajosmizsei társkereső férfiak

Néhány lajosmizsei társkereső bemutatkozása

Kedves, mosolygós, figyelmes, segítőkész , család és gyermekbarát ember vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, moziba járni, filmet nézni, barátaimmal találkozni és jókat beszélgetni, koncertekre menni.Szeretek zenét hallgatni és táncolni is, kirándulni menni és új helyeket megismerni. Amire gondolatom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetés, tartalmas időtöltés, egy olyan ember aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete, és ami nagyon fontos, elfogad olyannak, mint amilyen vagyok... :-)

Egy lajosmizsei társkereső nő, Eszter (41)

Szeretném megtalálni a partot ahova kiköthetem a vitorlást .ameddig a sziget királynője aki vagy tan szívesen lát !? Ohajtanám gondolataink hogy ossze hullamozanak es egymasba fonódjanak ujj dallamokat zengve robbajlón a végtelen szférákon át hátha valamely bolygó száműzöttje , kóbórló lélek világ fohásza édes köztűnk reményt meleg otthont szerelmet és kettőnknek jövőt talál ! Vagyok a semmi a mindenség .hízelgő tükörben a szemed az lehet tán, valakinek láthatom magam !

Egy lajosmizsei társkereső férfi, Kommor (30)

Jó humorom van, következetes vagyok, határozott de ha kell vajból van a szívem :) Nem vagyok tökéletes, de mindig törekszem arra, hogy saját magamnak megfeleljek és így próbálok élni is. Nem gondolatom arra, hogy valaki eltartson, de fontos, hogy fel tudjak nézni egy férfire mert már megpróbált valamit elérni az életében. Ha cicababát keresel műkörmökkel és nyafogással, az nem én vagyok :) Egy jó humorú pasit keresek, aki tisztel, elfogad olyannak amilyen vagyok, és akire én is fel tudok nézni és mellette mindig igazán nőnek érezhetem magam.

Egy lajosmizsei társkereső nő, Niki (36)

Keresem a cimborámat aki elfogadja a rigolyáimat. Cserébe én is elfogadom az övét, természetesen együttélésről lehet csak szó. Egyébként erdész, vadász, horgász, gazdász, madarász, bogarász vagyok. Még a vérem is zöld színű. (Komolyan!) Nagyon átérzem a nyugdíjas állapotomat. Állandóan bütykölök valamit, időnként farigcsálok is. (Lásd a feltöltött videót.) Kütyürajongó vagyok, azaz informatika, mobilteló, fotó és videoapparát, motorok stb. jöhetnek. Azt hiszem, a 21. századot nekem találták ki.

Egy lajosmizsei társkereső férfi, Tibor (68)

Kapaszkodj belém, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, ahol a szív, mint a csont, reped, és hullanak szép ezüst fejek, ahogy véres csatákban, sorban, hevernek a földön a porban, mert beteg időt élünk ahol, csalogány helyett varjú dalol, itt az élet is másként válogat, magának szüli a királyokat, én az idő ráncos homlokán, csak szállok apáim nyomdokán, a fejemre már nem kell babér, csendesen kering bennem a vér. Egyszer tudom, a virág lehull, szirmaival a szél messze fut, de amíg terítőd hófehér, nekem elég egy szelet kenyér, ha szíved tiszta hegyi patak, megbújok benne mint a halak. Még kapaszkodom, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, mielőtt magához húz az álom, átgázolok veled én a halálon

Egy lajosmizsei társkereső nő, Barbi (25)

Szerető, humoros ember vagyok. Szeretem a munkámat 37éve a Démásznál dolgozom. Öt felnőtt gyermekem van, egy felségtől és öt unokám akik szintén fontosak nekem. Olyan társat keresek akivel szeretetben, szerelembe tudukak még így 62 évesen is élni. Hiszen az igazi társat ők nem helyettesítik, hisz nekik is van társuk. Fizikán kívül az irodalmat, művészetet is kedvelem. Szívesen kirándulok és ha te is szivesen táncolok. Keleti sportok után a jóga maradt már, ja meg az úszás! Keress és válaszolok is.

Egy lajosmizsei társkereső férfi, Zoltán (62)

Kedves Látogató, üdvözöllek! Optimista emberként bízom benne, hogy az élet még sok szép dolgot tartogat számomra, számunkra. Szeretek jókat beszélgetni, bolondozni, nevetni és még sok minden mást...például a zenét. Őszinteség, harmónia, meghittség, egymás tisztelete és megbecsülése ezek a legfontosabbak számomra. Melegszívű, csendes, nyugodt természetű vagyok. Nem vagyok manöken alkat, de talán "bányarém" sem... Nincsen műkörmöm és műszempillám, de van lelkem. Keresem a Férfit, aki lenne a barátom, a barátm, a szövetségesem... Aki tudja mikor kell határozottnak és komolynak lenni, de tud lazítani is. Ismeri ezen szavak jelentését, és alkalmazni is tudja, mint - kedvesség, figyelem, gyengédség. :-) Ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan, igyekszem minél előbb válaszolni. Örülök, hogy benéztél, legyen csodás napod!

Egy lajosmizsei társkereső nő, Csilla (50)

Feri vagyok ,Lajosmizsèn lakom családdal,itt is dolgozom .A vègzetsègem szakmunkás kèpzö.Társamat keresem aki elèrhető közelsègben lakik ,mèg gyermektelen ,ès szívesen megismerkedne velem ,èn egy otthonülő vagyok ,mert a szorakozó helyek villága nem vonz ,ès táncolni se szeretek,de ez nem jelenti azt hogy a meg felelö partnerrel ne szeretnèk kimozdulni pl.moziba ,kirándulni strandolni stb .A zenèt is szeretem csak inkább itthon .Kicsit fèlènk vagyok ,tehát csajok ha igy is láttok bennem lehetösèget ,ti is írhattok ,ha kèrdèsetek van szívesen válaszolok.😊

Egy lajosmizsei társkereső férfi, Feri (24)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Lajosmizse

Lajosmizse

Bács - Kiskun megye

Lajosmizse

+36 (1) 604 3102