Társkereső Lajosmizse

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Lajosmizse környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb lajosmizsei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

lajosmizsei társkereső férfiak

Néhány lajosmizsei társkereső bemutatkozása

Elsősorban kutyabarát vagyok, imádok szinte minden fajta kutyát (nekem is van egy).Kedvenc időtöltésem a film vagy sorozat nézés,de hobbisportként airsoftot űzök. Szeretem a történelmet, nem riadok vissza a hosszú sétáktól sem. Olyan párt keresek aki vágyik a szeretetre és a gondoskodásra.

Egy lajosmizsei társkereső férfi, Bence (18)

Szeretném megtalálni a partot ahova kiköthetem a vitorlást .ameddig a sziget királynője aki vagy tan szívesen lát !? Ohajtanám vágyaink hogy ossze hullamozanak es egymasba fonódjanak ujj dallamokat zengve robbajlón a végtelen szférákon át hátha valamely bolygó száműzöttje , kóbórló lélek világ fohásza édes köztűnk reményt meleg otthont szerelmet és kettőnknek jövőt talál ! Vagyok a semmi a mindenség .hízelgő tükörben a szemed az lehet tán, valakinek láthatom magam !

Egy lajosmizsei társkereső férfi, Kommor (29)

Keresem a cimborámat aki elfogadja a rigolyáimat. Cserébe én is elfogadom az övét, természetesen együttélésről lehet csak szó. Egyébként erdész, vadász, horgász, gazdász, madarász, bogarász vagyok. Még a vérem is zöld színű. (Komolyan!) Nagyon élvezem a nyugdíjas állapotomat. Állandóan bütykölök valamit, időnként farigcsálok is. (Lásd a feltöltött videót.) Kütyürajongó vagyok, azaz informatika, mobilteló, fotó és videoapparát, motorok stb. jöhetnek. Azt hiszem, a 21. századot nekem találták ki.

Egy lajosmizsei társkereső férfi, Tibor (67)

Feri vagyok ,Lajosmizsèn lakom családdal,itt is dolgozom .A vègzetsègem szakmunkás kèpzö.Társamat keresem aki elèrhető közelsègben lakik ,mèg gyermektelen ,ès szívesen megismerkedne velem ,èn egy otthonülő vagyok ,mert a szorakozó helyek villága nem vonz ,ès táncolni se szeretek,de ez nem jelenti azt hogy a meg felelö partnerrel ne szeretnèk kimozdulni pl.moziba ,kirándulni strandolni stb .A zenèt is szeretem csak inkább itthon .Kicsit fèlènk vagyok ,tehát csajok ha igy is láttok bennem lehetösèget ,ti is írhattok ,ha kèrdèsetek van szívesen válaszolok.😊

Egy lajosmizsei társkereső férfi, Feri (24)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Lajosmizse

Lajosmizse

Bács - Kiskun megye

Lajosmizse

+36 (1) 604 3102