Társkereső Kecskemét

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kecskemét környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kecskeméti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kecskeméti társkereső nők

Első Találkozás

kecskeméti társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online kecskeméti társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online kecskeméti társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kecskeméti diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb kecskeméti diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kecskeméti keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kecskeméti társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kecskeméti társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kecskeméti társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kecskeméti társkereső nők

Néhány kecskeméti társkereső bemutatkozása

Szia! Köszöntelek az oldalon! A legfontosabb: mindig ember legyél, lélekkel, érzelmekkel, némi humorral fűszerezve... Keresek én is, mint bárki más és mint senki más........ Nem elméletben keresek csak, hanem a valóságban is.. Vidám természetű, megbízható ,nem dohányzó vagyok. Hasonló adottságokkal rendelkező Férfit keresek. Nagyon fontos a kommunikációra való hajlandóság. Az érintésnek, egy-egy simogatásnak varázsereje lehet és van is. A jó szóról nem is beszélve... A megfelelő élethez hozzátartozik egy kedves társ ezért fontos az ismerkedés, barátkozás. Az ismerkedés csak lehetőség az életben. Valakire gondolni, valakinek hiányozni ....valakinek fontos lenni! Nem a tökéletes Férfit szeretném keresni, hanem a megfelelőt, aki hozzám illő. Nincsenek ideáim, semmi sincs kőbe vésve.... Írj bátran, beszélgessünk, ismerjük meg egymást, találkozzunk.... A többi már rajtunk múlik!

Egy kecskeméti társkereső nő, Kata (58)

"Ki minek gondol, az vagyok annak" (Weöres Sándor) Unintelligens, hazug, érzéketlen férfi keresi társát, akit kihasználhat. Remélem a fenti "önjellemzés" nem (teljesen) illik rám.Ennek eldöntését rád bíznám. Azonban csak akkor tudod meg, hogy milyen is vagyok, pontosabban, hogy milyennek látsz ("Ki minek gondol, az vagyok annak"), ha valamennyire megismersz. Szóval, csak azt szerettem volna érzékeltetni a fenti felsorolással, hogy nem kívánok beszállni az ilyen oldalakon szokásos öndicsérőversenybe, amikor a vélt elvárásoknak megfelelő jó tulajdonságokat magunkra aggatjuk. Ezek persze lehetnek igazak, de szubjektív dolgokról lévén szó, nem biztos, hogy mindenki ugyanazt érti alatta. Épp ezért csak néhány objektív(nak tűnő) dolog velem kapcsolatban, csupán címszavakban (az egyszerűség kedvéért abc-sorrendben): Alváshiány, beszélgetés, család, együtt töltött idő, film, hit, humor, irodalom (szép versek, jó regények, kerek esszék), kerekesszék, könyvtár, levéltár, múltfeltárás, önirónia, színház, úszás, zenehallgatás (komolyzene, népzene, jazz). Milyen társat keresek? Lényeg, hogy légy az, aki vagy. Minél kevesebb álarc, minél kevesebb (vagy leginkább semmi) smink, annál jobb. Légy szolid, de igényes kinézetű, érdeklődő. Fontos a hasonló érdeklődési kör, hogy legyenek közös élményeink és tudjunk miről beszélgetni.

Egy kecskeméti társkereső férfi, Ádám (42)

"Szeretni valakit nemcsak a saját boldogságodról szól. Akarnod kell, hogy ő boldogabb legyen nálad." Amire gondolatom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet átérezni az életet. Igazi, természetes nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, kirándulni, sportolni, egy jó beszélgetéssel szívesen megváltom a világot. Ami taszít, az az ízléstelenség,az igénytelenség, a szélsőséges nézetek, a közönségesség. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra gondolatik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.

Egy kecskeméti társkereső nő, Marcsi (52)

Üdv. Egy egész furcsa létforma vagyok, de inkább a vicces értelemben vett furcsa, ha a vicceimen nem is mindig, de rajtam biztosan lehet jókat nevetni. Hol is kezdjem?! Baromi nagy cookgeek vagyok ami abban merül ki, hogy szeretek főzni és van egy kis kertem amit ápolgatok hozzá... túl sok volt a Gordon... Szeretem a tánc szinte minden formáját meg néha beesek 1-1 hiphop órára az otthoni edzés mellett... Kedvelem a számítógéppel kapcsolatos dolgokat ebben tanulok (multimédiainfo) meg kockulással is szívesen töltöm az időm bár manapság már többször nézek inkább streameket (leginkább külföldieket) meg hasonló dolgokat.... ohh na meg a sok meme god... I speak english too, but i'm not sure if that's something i need here tho and a tiny bit of german. Nehezen bírom ki, hogy ne írkáljam tele a bemutatkozó szöveget emotikonokkal, meglehetősen furcsa csak tiszta szöveget írni. Szerintem ebből le is jön, hogy az esetek nagy részében nem szeretek komoly lenni értem ezt úgy, hogy ha kell akkor természetesen az vagyok, de nevetni meg szórakozni annyival kellemesebb időtöltés, mint halál komolyan üldögélni vagy akármi. Őszintén szólva regényeket tudnék még írni, de szerintem ez így elég, a lényeget talán sikerült kiemelnem. Esküszöm próbáltam egy értelmes képet csinálni, de belefújta a hajam a szemembe a szél... lol. Kecskeméten lakok, Szegeden tanulok.

Egy kecskeméti társkereső férfi, Jano (24)

"Olyan társat keresek, aki korban hozzám illik. Fontos, hogy megbecsüljön, szeressen, és kölcsönösen jól érezzük magunkat egymással. Megkapjam Tőle az érzelmi biztonságot. Elsősorban helybéli férfit keresek, de a kisebb távolság sem kizáró ok. Fontos a mielőbbi személyes találkozás, mert első benyomás személyes találkozó alkalmával sok mindent eldönt. Nem levelező társat szeretnék találni. Társat keresek, aki szívesen tölti velem szabadidejét, a hétvégéket, ünnepeket. Aki közös programokon is szívesen részt venne. Szeretek túrázni, utazni, imádom a természetet. Szeretném, ha a társam ezeken is részt venne velem, elkísérne a programokra. Fontosnak tartom, az előző kapcsolatát lelkileg már feldolgozta, elengedte. Aki még érzelmileg nincs túl ezen, aligha tud új kapcsolatot kialakítani. Elvárom, hogy felvállaljon, ne inkognitóban érdekes kapcsolat legyek számára. Merjen megjelenni velem társaságban és családjának, barátainak, ismerőseinek bemutatni. Megosztja velem, hol él, nem zár ki a magánéletéből. Nem partnert keresek!!!Aki a fenti elvárásoknak nem felel meg, kérem, ne is írjon! "

Egy kecskeméti társkereső nő, Mónika (45)

Szia Hogy mit írhatnék magamról? Púpos nem vagyok, fogaim épek, járásom normális, bőröm színe fehér, vannak tiszta ruháim, sőt van hol laknom is. Ez már lehet elég ugye? Na jó tisztelem a helyesírást, a természetet, a munkát, az önmegvalósítást. Vannak céljaim, és lesznek is kb. 85-90 éves koromig, ellenben nincs okos telefonom, térerőm , jó autóm, televízióm, olvasatlan könyvem. Tulajdonképp egy gazdatest vagyok amin társadalmi elvárások élősködnek, kevés sikerrel. Bejártam a fél világot motoron, könyvet írtam, siklóernyőzöm, egyedi motorokat építek, megtermelem a saját élelmem, és felépítem a saját házam. Olyan nőt keresek aki szeret kapálni és ügyesen kihúzza a tarackot, mert én ebben béna vagyok. Ezen felül jó ha szereti az állatokat, jó zenét, tetoválásokat, esetleg az embereket helyettem is, tud húst rántani, vagy ha nem akkor érje be azzal amit én produkálok. "Az emberek nagy része nem hagyható magára önmagával mert azonnal bajt csinál" - Fa Nándor Ami még fontos lehet, nem szeretnék elköltözni a nyugalom szigetéről, szóval igen, lehet hogy gáz de egy tanyán fogok élni a következő 50 évben, és ha egymásra találunk akkor Te is. Ezen felül szeretnék 2 semmirekellő kölköt akik tanfolyamok meg telefonnyomkodás helyett nagyítóval hangyákat gyújtogatnak, később pedig elkótyavetyélik a motoromat ha elpatkolok. Ezek fontos dolgok számomra. A tanya meg a nagyító már megvan... hangyák is...a többi még hiányzik :)

Egy kecskeméti társkereső férfi, Roland (37)

Pontosan tudom ide mit kell írni: szeretem az állatokat, a könyveket, szeretek új dolgokat kipróbálni, illetve a sportot. Az igazság az, hogy ezeket tényleg nagyon szeretem de sablonos megállapítások. Az, hogy szeretem az állatokat, nem fejezi ki hogy mennyire. Képes vagyok azt utca közepén a legcsinosabb ruhámban letérdelni, és hagyni, hogy az adott kutyus rám ugráljon és összenyaljon, feldöntsön, majd folytatom az utamat az irodába, miközben a hajamból szedem ki a beleragadt fűcsomókat. Szeretem a könyveket! Mindet! A csöpögős romantikától a véres thrillerekig. Mindenevő vagyok, legalábbis próbálkozom. A kiolvasott könyvek számáról tippem sincs, két-három darab hetente... Szeretem az új dolgokat! Nem vagyok egy otthon-ülős típus, bár próbálok minél több időt a családommal tölteni, de mindig kell új impulzus, új érdeklődési kőr, új emberek társasága. Könnyen ismerkedem, viszont nagyon kevés embert engedek igazán közel magamhoz. És a sport. Mióta az eszem tudom mindig sportoltam. Kézilabda volt a szerelem sportágam. A mai napig odavagyok érte, bár már nem játszom. De versenyszerűen szurkolok a lelátóról a barátaim meccsein. Jelenleg bokszolok. Na nem azt jelenti, hogy elfojtott agresszióval rendelkezem, és ez az egy hely, ahol ki tudom adni, csak egyszerűen kipróbáltam, megtetszett és ott maradtam. Pontosan tudom, hogy mit akarok, csak elég gyakran visszahúzódom és hagyom, hogy más döntsön helyettem. Hozzáteszem, hogy olyan emberek vesznek körül akik mindig a jó irányba terelnek. Ami még fontos infó: dohányzom. Tudom rossz szokás és le kéne tenni, rajta is vagyok, voltam eddig inkább kevesebb, mint több sikerrel, bár remélem a jövőidőt már nem kell felsorolom..

Egy kecskeméti társkereső nő, Tünde (28)

Heló! Milán vagyok. Nem igazán tudom, hogy mit mondhatnék, mert elég különc figura vagyok. Ha szereted a kihívásokat, a te embered én vagyok! :) Ha jellemeznem kellene önmagam, akkor egy kicsit monkos fickó vagyok. (Most nézem a 7. évadot, de nyugi, a tejtől nem félek, csak a pókoktól. De csak a kicsiktől. A nagy szőrösöktől nem. Azok aranyosak... :D) Őszinte és egyenes embernek tartom magam, akit nem érdekel, hogy mások vagy a környezete mit gondol róla, és ezt meg is mondom, hogy ha arra szükség van. De ezen felül egyben udvarias, és figyelmes is tudok lenni, ha arról van szó. Hobbijaimat tekintve nincs nagy repertoárom. Szabad időmben általában kultikus videó játékoknak hódolok, mint például a Beyond Two Souls vagy a The Last of Us. Ebből kitalálhatod, hogy nem vagyok nagy könyvmoly, de nem vetek meg egyetlen jó írást sem, ha arra van időm, vagy érdekel. A filmekért különösebben nem rajongok, a legtöbbet egyenesen utálom, de a kedvenceim között van a Forrest Gump, az Amadeus és természetesen kedvenc detektívem, Monk - A flúgos nyomozó... :) Szeretem a klasszikus zenét, a jó rockot, és az igényes metált, amiket olyan előadók képviselnek a számomra, mint Beethoven, a Poets of The Fall, Disturbed és az Apocalyptica. A pop zenét, a reppet, és a technót gyűlölöm, megvetem, utálom, és máglyára vetném, az összes törzsi képviselőjükkel együtt... (Bocs bieber, one direction, meg a többi tömegtermék a halál listámról... :D ) Délutánonként sportnak kb. másfél éve Wing Tsun kungfut gyakorlok. Ezen kívül úsztam, kosaraztam és kondiztam. Szeretek kirándulni, a természetben egy eldugott helyen lófrálni, de általában nem szoktam sehova el járni. Talán a megfelelő társaság hiányzik hozzá... :) Nem szoktam bulizni járni, ritkám iszom, akkor is csak mértékkel, és sosem dohányzom, nem is fogok... (Utálom a dohányosokat, de nyugi, megbocsátó ember vagyok. Még most rögtön elnyomhatod az utolsó szálat... :D ). Nincs bajom az állatokkal, de elkötelezett embergyűlölő vagyok. :) A humoromat általában nem sokan értik, (Erre gondolom, már rá jöttél) de ha kedves, okos, és aranyos vagy, akkor a te hallgatóságoddal is megelégszem. :) Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan. Nem veszíthetsz vele semmit... :)

Egy kecskeméti társkereső férfi, Milán (21)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Kecskemét

Kecskemét

Bács - Kiskun megye

Kecskemét

+36 (1) 604 3102