Társkereső Martonvásár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Martonvásár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb martonvásári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány martonvásári társkereső bemutatkozása

Szia. Keresem testi lelki társam,barátom,szeretőm egyben egy kedves hölgy személyében. Én egy nyugodt jókedvű érzelmeket adni és kimutatni tudó férfí vagyok. Szeretek rajzolni,festeni,gitározni,horgászni ,olvasni,íjászkodni stb.. :) ha szimpatikus vagyok írj nyugodtan. A személyes beszélgetést preferálom. Puszi.

Egy martonvásári társkereső férfi, Laci (44)

Szép napot mindenkinek Magamról annyit szeretnék mondani: Nem a szavak embere vagyok hanem a tetteké ,egyszer élünk és nem a szex vagy az alkalmi kapcsolat ami az életünk emlékezetessé teheti! hanem hogy bátorkodunk és elindulunk egy olyan úton amire majd idős fejjel lessz mire gondolni és azt mondani nem bántam meg hogy nem egy monoton utat járok be hanem egy egyedi saját utat! 😉 🙏

Egy martonvásári társkereső férfi, Béla (30)

Barátságos jó munkabírású,lendületes és kitartó embernek gondolom magam. Vannak céljaim a jövőt illetően a szakmámban és a magánéletemben egyaránt. Próbálok tiszta fejjel gondolkodni és a lehetőségeimhez mérten megvalósítani az álmaimat. Szeretem a kreativitást és a benne rejlő lehetőségeket. Szabadidőmben gyakran hódolok a szenvedélyemnek a kerékpározásnak,amit a hobbimnak is tekintek!

Egy martonvásári társkereső férfi, Gábor (39)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Martonvásár

Martonvásár

Fejér megye

Martonvásár

+36 (1) 604 3102