Társkereső Tárnok

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tárnok környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tárnoki társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tárnoki társkereső férfiak

Néhány tárnoki társkereső bemutatkozása

KedvesHölgyek ! Nem a milliomos herceg vagyok😊Viszont Tiszteletben tartom a Nö i nemet 😊Normális életvitelü dolgos ember vagyok☺ Szerintem beszélgesünk,hogy megismerjük egymást☺

Egy tárnoki társkereső férfi, Péter (45)

Sziasztok Lányok! Balázs vagyok 24 éves. Tárnokon lakom. Egy autóipari cégnél dolgozom, mint üzemírnok. Szeretek főzni,moziba járni. Szeretem az állatokat. Komoly kapcsolatot keresek!

Egy tárnoki társkereső férfi, Balázs (24)

Üdvözöllek a használt barátnők/barátok portálon! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam,ezért képem nem photoshoppal tuningolt,csak egy egyszerű INYI fényképezőgéppel készült. (INYI: Itt Nyomd Idióta) A tulajdonságok hiányát - ma már ódivatúnak számító belső értékekkel eggyensúlyozom ki,mint pl. őszinteség,szeretet,odafigyelés,törődés,kedvesség,humor,komolyság,stb.... Mindenkinek vannak hibái is,amiket vagy elfogad az ember,vagy nem! Ennek teljes tudatában én nem királylányt keresek magam mellé!! Komoly párkapcsolatot keresek!!

Egy tárnoki társkereső férfi, Attila (28)

Vidám.harmonikus .pozitiv beállitottságu Nő...aki a szereti megélni az élet minden percét.

Egy tárnoki társkereső nő, Szilvia (54)

Sziasztok:)Hát hol is kezdjem...talán megpróbálom az elején.Bálint vagyok, 27 éves egyszerű hétköznapi srác a sok közül szeretek Sportolni,futni,kirándulni,gépezni,zenét hallgatni,de nem vagyok az a bulizós fajta.. komoly,tartós kapcsolat reményében regisztráltam ide uh. aki csak egy éjszakás kalandjainak akar eleget tenni vagy csak le akar pattintani az első találkozó után az rossz helyen keresgél.Akit én keresek az őszinte,megértő,komoly,nem dohányzik és csak magát adja.Ha szeretnél jobban megismerni írj bátran nem harapok;-) Ne csak egy nehéz feladat legyek amit túl kell élni. Üdv.:Bálint

Egy tárnoki társkereső férfi, Bálint (27)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Tárnok

Tárnok

Pest megye

Tárnok

+36 (1) 604 3102