Társkereső Mezőlak

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Mezőlak környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb mezőlaki társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

mezőlaki társkereső nők

Első Találkozás

mezőlaki társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online mezőlaki társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online mezőlaki társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb mezőlaki diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes mezőlaki keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as mezőlaki társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as mezőlaki társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es mezőlaki társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es mezőlaki társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti mezőlaki társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti mezőlaki társkereső férfiak

Néhány mezőlaki társkereső bemutatkozása

Egy vagyok csupán a sok közül.....De a szívem hatalmas...nagyon tudok szeretni....Remélem Te leszel akinek ezt meg is mutathatom !! Találj meg , és kapsz egy nagyszájú, vidám duci , vörös 55 éves nőcit !! :) Még egy gondolatot......Ha rám írsz,és válaszolok, és a válaszom esetleg nem tetszik , vagy te mást vártál volna...Ugyan tisztelj már meg annyival , hogy írsz legalább egy " viszlátot" !!!! Köszönöm !!

Egy mezőlaki társkereső nő, Andrea (54)

Vidám, megbízható, család centrikus, segítőkész, hűséges. Sokaknak ezek elcsépelt szavak, nekem az életem! Ha jelentenek még valamit másnak is, akkor érdemes egy esélyt adnunk egymásnak! Keresem azt a NŐT, aki szereti ha kényeztetik, akivel meg van a kémia, akivel jó a szex, aki kicsit pajzán, aki szeretetet ad, és el is fogad. Lehet vele beszélgetni és szívesen jár színházba, koncertre. Vagy csak egyszerűen összebújva bámulni a csillagokat, nézni egy filmet, közben egy pohár bort kortyolgatva. De a legfontosabb a HŰSÉG, a bizalom, és az őszinteség!

Egy mezőlaki társkereső férfi, Zsolt (51)

Sziasztok judit vagyok es ketcsalados anya es en nagyon sokat csalodtam es sokszor kihasznaltak es szeretnem megtalalni az igazit aki boldogga tesz egy egesz eletre helyes magas kekszemu barna rovid haju es igazi alom pasi legyen aki egyben elfogadja a gyerekeimet is ugy ahogy vagyunk es jol kijon a szuleimmel is es csak szexiek legyenek es helzmyesek meg aki szereti a szexet mint en nagyon imadom nagyon puszi irjatok sokkan

Egy mezőlaki társkereső nő, Judit (37)

Szia! Több mint három éve elváltam. Három gyermekem van, 13,10 és 9 évesek, akik valamivel több időt töltenek velem, mint az anyjukkal. Ők töltik ki életem nagy részét. Ami nem azt jelenti, hogy elértem befogadóképességem határát. Itthoni munkát végzek, leginkább saját állataimmal foglalkozom, amibe két éve vágtam bele, ezért még bővülőfélben van. Egyáltalán nem vagyok gazdag, de számomra elfogadhatóan megélek, megélünk, és a terveim között szerepel, hogy a közeljövőben növeljem a bevételemet. Állítólag nem vagyok egyszerű eset, elismerem, van benne igazság, összetett vagyok, de azért nem megszerethetetlenül bonyolult.

Egy mezőlaki társkereső férfi, Tamás (43)

Az ÖRÖK kíváncsi típus vagyok. Egy igazi fekete bárány, aki nem érzi jól magát a nyájban. Minden érdekel, hogy mi, miért és hogyan működik a világban, az életben... Külsőre nem vagyok az a tipikus "nőcis" alkat.Magyarul kocsidísznek alkalmatlan vagyok, de egy előnyöm van! Nem szokott fájni a fejem!!!! Nem nézek TV-t. Imádok nevetni! Nekem nincs semmim, de megvan mindenem amire szükségem van. Ennek ellenére mégsem a PIN-kódod érdekel, hanem Te! Nem szponzort keresek, hanem egy egészséges hús-vér társat, mérhetetlen humorérzékkel!

Egy mezőlaki társkereső nő, Éva (49)

Sziasztok! Olyan társat keresek, aki igényli a szeretetet, gondoskodást, törődést és akit a tenyeremen hordozhatok. Egyáltalán van ilyen NŐ? Ha létezel, akkor ismerjük meg egymást, bízd rám magad és én boldoggá teszem a szíved, lelked, tested és az életedet. Tehát: adott egy elvált, független, romantikus, érzéki, szenvedélyes, ugyanakkor határozott férfi, aki szeret motorozni, utazni, főzni, kirándulni. A munkáját tekintve vállalkozó üzletember, aki mindig nagyon elfoglalt, valójában csak azért, mert egyedül él. Semmilyen káros szenvedélye nincs, levegőt is csak minden másodikra vesz, viszont rendkívül jó humora van... :) Túl van élete nagy csalódásán, amiből már teljesen "kigyógyúlt" és nem az igazit keresi, hanem az igazat... Egy csinos, ŐSZINTE, humorérzékkel megáldott társat keres, aki színt vinne az életébe. Akivel olyan kapcsolatot alakíthat ki, ami a megértésre, szeretetre, szerelemre, toleranciára és ŐSZINTESÉG-re épül.

Egy mezőlaki társkereső férfi, Fecó (46)

Kedves Társkereső Urak! Átlagon felüli egzisztenciával rendelkező, fiatalos felfogású, utazni, olvasni, zenélni és zenét hallgatni szerető 50-es humoros, pozitív gondolkodású cégtulajdonos hölgy vagyok, aki életében eljött az a pillanat, hogy megtalálja másik felét. Gyerekeim kirepültek, önálló családot alkotnak, tehát ezt az édes terhet nemrégiben letettem. Nyitott szívvel várom még aktív életet élő, nem nyugdíjas páromat, társamat, aki azonban tud magának szabadidőt csinálni hasonlóan hozzám, az elkövetkezendő néhány évtizedben utazni, felfedezni szeretné a világot, vagy akár csak Magyarországot, vagy csak egyszerűen vágyik egy intellektuális társra, akivel egy szép, tartalmas életet lehet élni/megélni.

Egy mezőlaki társkereső nő, Judit (55)

Érezd mit is takar az hogy társak. Ha be éred azzal, hogy tetszünk egymásnak, legyen kisugárzás, és feleljen meg az igényeimnek, akkor lépj hát tovább, mert nincsen semmiféle kisugárzásom, a hangom sem sármos,jóképű sem vagyok, de biztosan találsz majd ilyent, ha te ezt keresel. Ha viszont úgy érzed, hogy a társad,a szó szoros értelmében a társad, aki fogja a kezed ha elbotlanál, kinek tartod a hátad ha szükséges,és ha szerinted sincs helye az önzésnek a világon, mert a társak egymásra vannak utalva,"fogd a kezem,hogy foghassam a tiédet". És ha még a célod is ugyanaz mint az enyém, hogy a társam a kapcsolatunk alatt minden percben a lehető legboldogabb,és ha neked is az okozza a legnagyobb örömet, ha a társad te általad boldog és virágzik, hmm nos, akkor beszélgessünk, mert lehet hogy amaz ritka kivételhez tartozol, aki nem egyebet keres,hanem egy valódi társat, jóban rosszban, egy életre szólóan. Háát: várlak szeretettel, akár az utolsó pillanatig türelemmel, amíg létezem...

Egy mezőlaki társkereső férfi, Zoli (42)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Mezőlak

Mezőlak

Veszprém megye