Társkereső Pusztaszabolcs

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pusztaszabolcs környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb pusztaszabolcsi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány pusztaszabolcsi társkereső bemutatkozása

Egy pusztaszabolcsi társkereső férfi, Krisztián (28)

Szia!Nem igazán tudok magamról semmi gizda vagy napképű dumát írni,ismerjük meg egymást nem testi kapcsolatot keresek!!Csók

Egy pusztaszabolcsi társkereső férfi, Gyuri (29)

Tünde vagyok vidám természetü,kirándulast,társasági életet szeretö vigkedélyü,szeretek sütni fözni,sétálnui csak ugy ,beszélgetni, Vendéglátásba dolgozom mint pultos.virágkötö és kereskedö válallkozó szakmám van.3 nagykoru gyermek édesanyja vagyok.hosszutávu kötetlen kapcsolatot keresek ami ha jo minden egymásközt komolyra is fordulhat

Egy pusztaszabolcsi társkereső nő, Tunde (49)

„A szerelem képes megváltoztatni az ember életét, egyik pillanatról a másikra.” Paulo Coelho Kedves,megbízható,figyelmes fiú vagyok.Keresem a párom,komoly kapcsolatra vágyom.Eddig a munkámban találtam meg magam,de szeretnék egy olyan lányt,akivel megoszthatom a gondolataimat,akiben társra találok a hétköznapok során.Ha szeretnél megismerni ,írj pár sort magadról. :)

Egy pusztaszabolcsi társkereső férfi, Dávid (27)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Pusztaszabolcs

Pusztaszabolcs

Fejér megye