Társkereső Ráckeresztúr

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Ráckeresztúr környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ráckeresztúri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány ráckeresztúri társkereső bemutatkozása

Keresem az igazit. a természetemre azt mondják hogy szeszélyes.

Egy ráckeresztúri társkereső férfi, Imre (32)

Fúúú... Én nem vagyok egyéniség :) Sok a rossz tulajdonságom, és nagyon pénzes sem vagyok. Ha mond valamit, ENTP és ENTJ. Jekyll és Hyde. Szélsőséges, de mégis általános. Megismersz és rájössz :)

Egy ráckeresztúri társkereső férfi, Zoli (35)

Szakácsként dolgozom. Talán számít a kor talán nem. Ugy gondolom, hogy az érettséged nem a kor szabályozza. Beleuntam már abba, hogy vadásszak valakit aki velem tölti az estét. Testnek és léleknek egy pillanatnyi jólét viszont a magány másnap újra visszaköszön. Egyedül élek pesthez elég közel. Folyamatosan hajtom a célokat (Ház szépítés autó csere stb..) amiket szerencsére szépen sorban pipálgatok is ki. Szeretnék végre egy olyan NŐT találni aki a monoton napokat szebbé teszi és vele együtt építhetném a "váramat". Ne kezdjünk bele, ha egy szavas egyoldalú beszélgetést akarsz folytatni. Túlságosan nem is kedvelem a virtuális ismerkedést, így ha szimpatikusak vagyunk egymásnak hamar elhívlak egy kávéra ebédre bármire ahol személyesen ismerhetlek meg. Röviden ennyit tudnék mondani, ha úgy alakul a többit majd apránként :)

Egy ráckeresztúri társkereső férfi, Bence (22)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Ráckeresztúr

Ráckeresztúr

Fejér megye

Ráckeresztúr

+36 (1) 604 3102