Társkereső Ráckeve

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Ráckeve környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ráckevei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ráckevei társkereső férfiak

Néhány ráckevei társkereső bemutatkozása

SZIASZTOK! ÖSZINTE,KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEK. ÉN EGY ÁTLAGOS KEDVES JÓSZIVÛ ÓDAADÓ SRÁC VAGYOK.SZERETNÉM MEGTALÁLNI A TÁRSAMAT,ÉLETRE SZÓLÓ KAPCSOLATCÉLJÁBÓLÖSZINTÉN TUDOK SZERETN,ÉS SZERETNÉK SZERETVE LENNI.VÉLEMÉNYEM SZERINT AZ IGAZI ÉFTÉKEKET A SZIV ADJA AMELYET A SZEM NEM TUD IGAZÁN ÉRTÉKELNI.

Egy ráckevei társkereső férfi, Zoltán (38)

Magamról röviden.Szeretem tudom közhely de szeretem pl bernipásztort hiába nő meg akkor is egy játékos mackó.Szeretek vezetni külünösen esőben és hóban talán azért mert ott derül ki hogy mennyire tud az illető vezetni mégha ez nem is rally.Szeretem a focit melyik pasi nem szereti nem én nem az európai gurulós focit szeretem hanem az amerikai de én most többet nem írok mer tovább lapoznál

Egy ráckevei társkereső férfi, Petya (32)

Van egy 13 éves fiam és egy 15 éves lányom.Komoly kapcsolat a cél.

Egy ráckevei társkereső nő, Mónika (42)

Kedves Ismeretlen! Köszönöm, hogy elolvasod soraim. Sziasztok!Szeretnék egy társat találni.Aki életem része lehetne, aki hasonlóan gondolkodik mint én.Két lábbal állok a földön,reális gondolkodású egyszerű ember vagyok,szeretek moziba járni,várost nézni,nyaralni kirándulni,utazni és még sok minden mást. Akit keresek Szeretnék egy barátnőt aki elfogadja,hogy nem vagyok tökéletes(lehet egyenesen béna). Kb.21 éve nem próbálkoztam ilyesmivel,de azért mégis bele vágok. Milyen barátnőt szeretnék?Valószínűleg túl nagyok az elvárásaim,megpróbálom röviden leírni Korban 37-46 éves között lehetne. Legyen hűséges,elfogadó,kedves,őszinte,mosolygós,aranyos,segítő,bújós,ragaszkodó,néha megértő (ezt most nem sorolom tovább).Testalkat 155-170 cm magas, vékony de arányos,öltözködése sportos,elegáns,laza, alkalom függvénye.Haj viseletben bírom a bubi frizurát a hosszú hajat a göndört a copfot kinek mi áll jól.Úgy is az összkép számít. (Álmodozni azért szabad)mondtam,hogy béna vagyok!?! Úgy érzem ezek visszafelé is elvárhatók. Kivéve a haj! Most már befejezem,ha mégis kíváncsi lennél keres meg! Köszi Sziasztok

Egy ráckevei társkereső férfi, Lukács (51)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Ráckeve

Ráckeve

Pest megye

Ráckeve

+36 (1) 604 3102