Társkereső Sárkeresztes

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sárkeresztes környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sárkeresztesi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

sárkeresztesi társkereső nők

Viki vagyok, a társam keresem
Mosolygós, vidám, laza, sportosan elegáns Nő vagyok. Tartós párkapcsolatot keresek.Társat a hétköznapokban is. Mivel nincsen még Gyermekem, igy ez is terveim között szerepel. :) Nem zavar, ha van már Gyermeked, vagy Gyermekeid, csak szeressél még Gyermeket! Ha úgy érzed, hogy Te is ilyen kapcsolatot keresel, merj megszólitani :) Aztán kiderül, hogy van, vagy nincs kémia kettőnk között :) Sok mindent lehetne irni, és valószínűleg hosszú lenne, és lehet el sem olvasnád? Azt gondolom, hogy egy személyes találkozás egészen más, mint itt irogatni, levelezgetni.Hisz a papír mindent elbír, bármit lehet írni, de a személyes találkozás egészen más, sok mindent eldönt.Az első benyomás, amikor érzed a másik illatát, energiáját, kisugárzását, látod a mosolyát, érzed, hogy ott van. Tudsz e vele beszélgetni? Akkor úgy is kiderül, hogy jól érezed e magadat a másikkal, szivesen vagy vele? És ha nincs az a bizonyos szikra, akkor lehet bármilyen jóképű stb, akkor sem lesz belőle semmi.Számomra fontos, hogy valami megfogjon Benned.A hangod, a kisugárzásod, a mosolyod, a stílusod, a Lényed. Romantikus, szeretgetős, bújós, nagyon nagy szeretetet adó, gondoskodó, és szeretet, simogatást, szerelmet, tiszteletet és még sorolhatnám a csupa csupa jó dolgot,igénylő Nő vagyok! De azt gondolom, Mindenki erre vágyik!!! Fontos számomra az őszinteség, hogy saját magadat adjad.Ne akarj más lenni, mint ami Vagy. Legyél humoros, jókedvű, szenvedélyes, romantikus,igényes önmagadra és környezetedre, ha kell gyerek, ha kell igazi Férfi,számomra sármos ,aki feltétel nélkül elfogad olyannak, amilyen vagyok, szeret, tisztel, imád. Természetesen mindezek viszonzásra is találnak :) Legyen csodás napod! Viki

Viki

42
Kedves sárkeresztesi társkereső

Első Találkozás

sárkeresztesi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online sárkeresztesi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti sárkeresztesi társkereső nők

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső férfiak és nők számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Sárkeresztes

Sárkeresztes

Fejér megye