Társkereső Székesfehérvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Székesfehérvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb székesfehérvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

székesfehérvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online székesfehérvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb székesfehérvári diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes székesfehérvári keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es székesfehérvári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti székesfehérvári társkereső nők

Néhány székesfehérvári társkereső bemutatkozása

Általában jókedvűen ,tettre készen élem az életem, vidám, önálló egyéniségként, de ez hogy "kész"vagyok, nem jelenti azt hogy ne hiányoznál Te belőle.. Hiszem hogy nem véletlenül történnek dolgok ,így bízom abban, hogy egy folyamaton megyünk át addig ,amíg újra megtaláljuk igazi társunkat.. Egy vidám, tiszta szívű, magabiztos társat, akivel együtt tervezhetünk aztán jövőt.. Szeretném a többi ünnepet már együtt tölteni.. Szeretem a programgondolató, okos, temperamentumos férfit-(így együtt)- társként, aki szereti az okos, de programgondolató Nőt társnak.. Velencei tó közelében lakom , mivel igazi vízicsibe vagyok, az feltölt engem, szóval jól érzem magam mióta nemrég ide költöztem.. Természetgyógyászként dolgozom, vállalkozóként, sok embernek segítek, előadásokat szeretek tartani, tanítani azt ami segít . Van egy dalmata kutyám, vele eléggé örömökben telik minden napom. Lányom már külföldön él. Várlak..

Egy székesfehérvári társkereső nő, Beáta (50)

Székesfehérváron lakok, jelenleg 22 életévemet töltöm. Szeretek túrázni,verseket írni, fotózni. Imádom az kutyákat, de legfőképp a farkasokat. Azért regisztráltam ide, hogy komoly kapcsolatot szerezzek, de nem hinném, hogy annyi esélyem lenne rá. Nem vagyok kigyúrt Mel Gibson, legfőképp nem Brad Pitt. Nem tartom magam helyesnek, se okosnak. Önbizalom vetekszik a nullával. A komoly kapcsolat alatt nem napokra/hetekre/hónapokra gondolok, mert az nekem nem játék, legfőképp nem a kapcsolat. Annak fogadlak el, ami vagy. Ha ki szeretnél használni jelzem, ehhez még annyira nem vagyok buta. Hűséget és őszinte érzelmeket szeretnék találni. "Szélsőjobbos nézet" Öltözéket általában fekete ruha és bakancs, de eltérek tőle néha, ha úgy van. Igazából őszinte leszek, építőiparban dolgozom, nem vagyok agyoniskolázott, mert 10 osztályom van. De ettől függetlenül ember vagyok! Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, nyugodtan írj, nem harapok.

Egy székesfehérvári társkereső férfi, Krisztián (23)

Ki is vagyok én? Én vagyok az is, akit jó sokáig irányítottak, sodródott és tévutakon járt, de én vagyok az is, aki hibáiból tanulva felállt és magára talált. Igen, halmoztam hibát is hibára, bántottam is, bár visszagondolva, ez nem volt mindig szándékos. A természetes egyszerűséget kedvelő nő, aki egy magassarkúban biztos hanyatt esne. És igen, tudok még rácsodálkozni, apró dolgoknak örülni, a lehetőségekkel élni, azokat kihívásnak tekinteni. Jó néhányszor átvágtak… Ezt nehezen viselem, az őszinteséget, még ha adott pillanatban fáj is, jobban kedvelem. Voltam nagyon mélyen is, de fel tudtam állni, s hibáimból tanulva sikerült önmagamra találni. Ahhoz, hogy a békességesség érzése átjárhasson, hogy elfogadjam magam annak, aki vagyok, hosszú út vezetett… Hisz így tudok csak bátran szembenézni elsősorban önmagammal, s ezáltal másokkal is. Ezt tudom nyújtani, se többet, se kevesebbet. Ki is vagyok én? Az évszámokra fittyet hányó, néha kacagó, ha valami fáj síró, mosolygó szívű ,,csaj”, egy ember a sok közül. Azok közül, akik minden körülményben hűek tudnak lenni önmagukhoz.

Egy székesfehérvári társkereső nő, Kriszta (36)

Komoly kapcsolat reményében vagyok az oldalon. Alapvetően nyugodt, türelmes, kedves, megbízható, lelkiismeretes, segítőkész, pozitívan gondolkozó, a szépet meglátó embernek tartom magam. Főzni nem tudok sajnos, de szívesen besegítek, házimunkában is kiveszem a részem. Nagyon fontos számomra az őszinteség, és a bizalom. "... Tudod mit szeretnék? Egyetlen dolgot... boldognak lenni... a másik felemmel... aki nem teherként éli meg mindezt... aki nem érzi rabságnak, hogy kapcsolatban van velem... aki szabad lehet mellettem... akivel elmehetek sétálni... akivel beülhetek egy kávézóba... akivel elmehetek egy moziba... akivel együtt fotózunk... jókat beszélgetünk... iszogatunk... nevetünk... elmegyünk bulizni... fantáziálunk... megvalósítjuk... egymást fotózzuk... összebújunk... elmegyünk nyaralni... elmegyünk egy jó baráti társaságba... és még folytathatnám... és mindezt úgy, hogy mindkét fél megtarthatná a saját életét... a saját barátait... jövünk-megyünk... együtt is, külön is... "

Egy székesfehérvári társkereső férfi, Dániel (41)

Szia! Természetesen "tökéletes" vagyok. Ha ilyen társat keresel hosszú távra komoly kapcsolatra, akkor keress meg! Ha bővebben érdekellek, akkor is keress meg! Ha nem, akkor ne keress meg! ;) Azért a tökéletességet ne hidd el, inkább ismerj meg! Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Én néha háromnak, néha kilencvenháromnak, de azért a legtöbbször leginkább e kettő között valahol (nem sokkal) 20 felett. :) A hajam színe változik a hangulatomtól függően időnként: most éppen barna és szőke, de ez alternatív. Néha hordok szemüveget, néha nem. A szemem színe eddig még mindig barna volt, de egy kis csalással akár... :) A kék engem is izgat saját magamon. Esetleg a zöld... :) Talán engem keresel, ha komoly, hosszútávú kapcsolatra gondolatsz, ha elvárod a hűséget, az őszinteséget tőlem, és tudsz, akarsz Te is ilyen lenni velem szemben. Talán engem keresel, ha meglátod a rosszban is a jót vagy legalábbis keresed... Ha próbálod pozitívan élni az Életedet... Nem engem keresel, ha az előző mondat nem igaz Rád, vagy nagyon fontos dolog az Életedben a politika, és elvárod, hogy az enyémben is az legyen! Nem engem keresel, ha nem érted, szereted a humort, az iróniát, mert az a lételemem... Nem engem keresel, ha a Házi tündérre gondolatsz, sőt! ;) Nem engem keresel, ha csak a rosszat látod az Életből. Nem engem keresel, ha az első mondatból nem érted ki, hogy az Ember úgy tökéletes, hogy tökéletlen. Hibátlan Ember?!

Egy székesfehérvári társkereső nő, Zita (51)

Anyira nem vagyok a szavak embere, de aki megnézi a profilomat, illetve elolvassa az adatlapomat az már egy jó pár dolgot tudni fog rólam! A személyes találkozó az ami nyílván döntő lessz, hosszútávú komoly kapcsolatot keresek, ezért is regisztráltam az oldalra! A klasszikus párkapcsolat híve vagyok, tehát Fiú-lány 😁😁😂🤣és egyáltalán nem probléma ha a hölgy, születése óta hölgy, mert ugye a mai világban már sosem lehet tudni😁😁😁😂😂🤣🤣😜 MERT ..... " ...HA TALÁLSZ VALAKIT AKI MEGNEVETTET, GYAKRAN MEGKÉRDEZI HOGY MINDEN RENDBEN VELED, VIGYÁZ RÁD ÉS A LEGJOBBAT AKARJA NEKED, NE ENGEDD ELMENNI, TARTSD KÖZEL MAGADHOZ, ÉS NE ENGEDD HOGY ELVEGYÉK TŐLED, ILYEN EMBERT UGYANIS NEM KÖNNYŰ TALÁLNI'... ÉS BIZONY ÉN IS MINT MÁSOK ..... "...NEM VAGYOK TÖKÉLETES, DE NEM IS TÖREKSZEM RÁ HOGY AZ LEGYEK".... TEHÁT.... "...GYŐZNI SOSEM KÖNNYŰ, DE MEGPRÓBÁLNI AZÉRT ÉRDEMES"........ ÚGYHOGY SZÁZ SZÓNAK IS EGY A VÉGE... ..."NEM ELÉG A JÓRA VÁGYNI A JÓT AKARNI KELL, ÉS NEM ELÉG AKARNI, DE TENNI, TENNI KELL"....😊😉😘👌✌👍

Egy székesfehérvári társkereső férfi, Ákos (53)

Friss nyugdíjas vagyok, egyedül élek. Napi 4 órában dolgozok. Életem során közgazdászként, mentálhigiénikusként és nyelvtanárként dolgoztam. Külföldön is éltem (angolul, németül beszélek). Elsősorban a művészetek érdekelnek, a versírás, a festés, az irodalom, a fordítás. Szívesen járok irodalmi estekre, kiállításokra, szeretem az kezdő színtársulatokat. Romantikus és keresztény filmeket nézek az interneten. A vallással kapcsolatban egyedi (és változó) elképzeléseim vannak, nem vagyok ateista. Szeretem a természetet, az állatokat, időnként szívesen kimozdulok. De (jelenleg legalábbis) inkább otthonülő vagyok. Nem vagyok sportos, de nem bánnám, ha valaki hívna, buzdítana, hogy mozogjunk. Viszonylag egészségesen étkezek, alkoholt csak kivételes alkalmakkor fogyasztok mértékkel. Van rajtam pár kiló felesleg. Érzékeny vagyok, érzelemgazdag, empatikus, elfogadó, megértő. Inkább komoly, de vevő vagyok a jó humorra. Megbízható vagyok, s hasonló társat keresek. Van egy gyengém: csak kevéssé tudok főzni. Ha kell, igyekezni fogok fejlődni e téren. Szeretem a gyerekeket, ha vannak unokáid, szívesen leszek néha velük. Egyelőre ennyit magamról. Folytatás(1 hét múlva): Randi-görcs Beregisztráltam egy társkereső oldalra. Manapság mindenki ezt teszi. Tettem fel néhány szimpi képet, a férfiak vizuálisak tudni illik. Kitöltöttem egy kérdőívet is. Nem hazudtam, minek, úgyis kiderül. Aztán még jellemeztem is magam, talán illik is - önismeretem ha van. Azóta minden nap szétnézek a neten. És kérdezem - mi baj lehet velem? Nem érdeklődik senki. Ilyenkor mit kell tenni? Igaz, megemlítettem, hogy főzni csak kevéssé tudok. Ez lenne az ok? Drága férfiak, féltek, hogy éhen haltok? Ha én élek, ti is fogtok, legfeljebb egy kicsit lefogytok. Bátran írjatok hát, ne féltsétek pocakotok!

Egy székesfehérvári társkereső nő, Éva (60)

Szerver üzemeltetőként dolgozom Székesfehérváron, így az infó és új technológiák is közel állnak hozzám. Ezen kívül szeretek főzni(édesszájú vagyok így érdemes elrakni a nasit a kötelemből ha szeretnéd hogy maradjon neked is), olvasni(sci-fi,fantasy általában), sorozatokat/filmeket nézni(szintén fantasy és sci-fi leginkább, de ebben akárcsak zenében mindenevő vagyok), játszani(lazításképp egy húzós nap után, nem ez az életem), utazni(idén Görögország volt, jövőre Albánia lesz), új dolgokat megismerni és kipróbálni(tervben van egy panda témájú tetoválás például, csak még nem találtam olyat aki meg tudná valósítani az ötleteim alapján). Hasonló beállítottságú páromat keresem, mert mégis csak jobb ezeket az élményeket közösen megélni, megosztani valakivel, akit szeretünk és viszont szeret. Elég snassz tudom...de pár mondatban nem lehet összefoglalni milyen is vagyok valójában, ahhoz a dark humor aljára kell jutni előbb, feltéve ha mindketten elég kitartóak vagyunk hozzá. Meg hát nekem könnyebb lehajolni, mint a csillagok után ugrálni... (^_^)

Egy székesfehérvári társkereső férfi, Márk (30)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Székesfehérvár

Székesfehérvár

Fejér megye

Székesfehérvár

+36 (1) 604 3102