Társkereső Székesfehérvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Székesfehérvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb székesfehérvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

székesfehérvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online székesfehérvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb székesfehérvári diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb székesfehérvári diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes székesfehérvári keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes székesfehérvári keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as székesfehérvári társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es székesfehérvári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti székesfehérvári társkereső férfiak

Néhány székesfehérvári társkereső bemutatkozása

Szia! Gyöngy vagyok! Társkeresès cèljából regisztráltam☺Nem kapcsolatot keresek akiknek ez a formátum kell kedves Úri emberek akkor ne is irjatok! Szeretetremèltó,becsületes,ragaszkodó,romantikus,kapcsolatot szeretnèk! Sem családos sem,2.elem szeretnèk lenni!Van egy 15.èves lányom! Egyedül nevelem! Köszönöm,hogy megnèzted😊További szèp napot!

Egy székesfehérvári társkereső nő, Gyöngyike (45)

Az ember ilyennek vagy olyannak ítél valakit, azután pont az ellentétét látja meg benne. Eleinte szeret, majd a végén meggyűlöl valakit; vagy kezdetben közömbös iránta, később pedig már imádja. Sosem lehetünk biztosak benne, ki vagy mi lesz létfontosságú a számunkra, sem abban, hogy kinek vagy minek tulajdonítunk majd jelentőséget. Meggyőződéseink mulandóak és ingatagok, még azok is, amelyeket a legszilárdabbaknak vélünk. Akár az érzelmeink. Nem szabadna bíznunk magunkban.

Egy székesfehérvári társkereső férfi, Benjamin (25)

Keresem társamat,lelkitàrsamat akivel megèrtenèm magam, mert màr nagyon sokat csalòdttam sajnos eddig.Szeretem az öszinte,nyitott pàrkapcsolatot.Nem vàgyom arra hogy pàrom tökèletes legyen,de legyen megèrtö velem ès türelmes,èn is megèrtö ember vagyok ès tisztàban vagyok azzal hogy èn sem vagyok tökèletes.Szeretek fözni ,szeretem az àllatokat.Szeretek utazni ès ùj dolgokkal megismerkedni.Ha hasonlò dolgok vonzanak ès tartòs kapcsolatra vàgysz akkor ìrj.Csak olyan szemèlyek ìrjanak akik komoly párkapcsolatot szeretnènek!!!

Egy székesfehérvári társkereső nő, Anna (56)

21 eves vagyok, van szakmam, igaz nem abban dolgozok. 3 eve dolgozom, raktaroskent, targoncaskent, biztos munkahelyem van. Szobatarsammal vagy is a legjobb baratommal elek mar majdnem egy eve. Imadok biciklizni, egyik heten a velencei tavat kerulom meg, masik heten a balatont, jarok edzeni rendszeresen es nem utolso sorban imadom a tetovalasokat..talan ez latszik is egy ket kepen.😁😁 Szivesen ismerkedek fiatalabbakkal is, bar eddig nem volt sok szerencsem, valahogy mindig koppantam. Ugy hogy ha felkeltettem az erdeklodesedet, legyel legalabb 17 es maximum 30. Irhattok nyugodtan, nem harapok! Komoly kapcsolatot keresek, es nem utolso sorban imadom a romantikat!:)

Egy székesfehérvári társkereső férfi, János (23)

Komoly kapcsolat reményében szeretnék ismerkedni magas, kedves, szórakoztató fiúkkal. Szeretek bulizni,sokat nevetni, kerékpározni, úszni, kertészkedni, főzni, moziba, színházba járni. Magas, hosszú, barna hajú lány vagyok. Kissé bolondos, szinte mindig vidám, kreatív, szenvedélyes típus. Elég sok minden érdekel. Szeretem az állatokat, a természetet. Igazi (zöld) környezetvédő típus vagyok. Szívesen kirándulok, utazgatok, főleg ha van kivel. Sokfelé jártam már. Nagyon érdekelnek más kulturák, szokások. Hobbim a rajzolás,és a fotozás ( főleg természetfotózás )

Egy székesfehérvári társkereső nő, Dóra (32)

"Van, hogy csak egy pillanatot kapsz... Ami megérint. Egy mosolyt, egy kedves szót, egy ölelést. Aztán a pillanat elillan. Te pedig szomorúan nézel utána, és nem érted, miért... Miért csak ennyit kaptál? Aztán lassan kezded megérteni. Azért kaptad, hogy újabb erőd legyen. Hogy amikor már majdnem feladtad álmaidat, megérezd, hogy mire vágysz. Hogy ne érd be kevesebbel. Hogy újra átérezd, milyen az Igazi Pillanat. És várd tovább. Kitartóan. Mert eljön az a pillanat is. Ami örökké tart." Csitáry-Hock Tamás Egy fehérvári apuka vagyok, 11 éves a fiam. Szabadidőben kirándulás, városnézés, bringázás, télen korizás a program. Otthon TV, internet, LEGO a kikapcsolódás.

Egy székesfehérvári társkereső férfi, István (50)

Újrakezdőként a Társamat keresem. Kaland nem érdekel, csak komoly kapcsolatban gondolkodom. Két kamasz lányommal élek. A hit elválaszthatatlan része az életemnek. "Ahhoz, hogy egy férfi és egy nő boldog legyen együtt, ahhoz nem elég, hogy szeretik egymást. Nem elég a vágy és a törődés, a szeretet, az őszinteség, az önzetlen adás. Meg kell egymást ismerni, el kell egymást fogadni, hibáival és hiányosságaival együtt. El kell tudni fogadni egymás rigolyáit, hangulatváltozásainak hátrányait. Sőt, össze kell csiszolódni. Ezek nélkül nem tud két ember sokáig együtt boldog lenni. Mert a szerelemhez hozzátartozik a megismerés és az elfogadás."

Egy székesfehérvári társkereső nő, Klarisz (37)

Valaki azt mondta nekem, hogy ne szégyelljem a vágyaimat, hanem őszintén mondjam el mi az mit szeretnék. Csak így érhetem el az álmaimat és ez teljesen igaz is. Valójában olyan fiatal lányról álmodom aki tud szeretni egy olyan idősebb embert akinek van humora, megbecsüli őt és nagyon sok dolgot tanulhat tőle az élet bármely területén. Szeretem a gyerekeket és boldog lennék ha esetleg még megajándékozna ez a lány egy picurral. Nem titok hogy óvodában dolgozom sok kicsi emberke között és ezért is szeretem a munkámat. Gyakran hallgatok zenét és olvasni is szeretek ha van rá időm. Szeretek összebújni és amit még nagyon szeretek azt szerintem mindenki szereti. Általában nyugodt és csendes vagyok de néha nekem is van rossz napom, ilyenkor el vonulok és nem éreztetem másokkal hogy tiszta hülye vagyok :-)

Egy székesfehérvári társkereső férfi, Zoltán (43)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Székesfehérvár

Székesfehérvár

Fejér megye

Székesfehérvár

+36 (1) 604 3102