Társkereső Székesfehérvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Székesfehérvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb székesfehérvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

székesfehérvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online székesfehérvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb székesfehérvári diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb székesfehérvári diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes székesfehérvári keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes székesfehérvári keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as székesfehérvári társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es székesfehérvári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti székesfehérvári társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti székesfehérvári társkereső férfiak

Néhány székesfehérvári társkereső bemutatkozása

Társat keresek, nem kizárólag kapcsolat a célom. Ha ennek ellenére maradtál, picit többet is elárulok magamról. 😉 Számomra a humor és a bizalom jelenti egy jó kapcsolat alapját. Szeretek koncertekre, moziba járni, vagy bárhová, ahová végre nem egyedül kellene mennem 😜

Egy székesfehérvári társkereső nő, Szilvia (42)

Szeretnék egy rendes, megértő lányt találni, aki hű társam lenne mindenben. Jelenleg magányosan élek. Szeretek sokat beszélgetni, közösen megnézni egy jó filmet... Természetimádó vagyok, ezért van kiskertem és szeretem is. Gyógynövények, sok gyümi és a cicáim... Bicajjal járok heti 1-2 alk.(8 km). Zenét hallgatni is szoktam vagy még többet TV, videózni NET-ezni. A műszaki dolgokhoz is vonzódom. De ami a leginkább megdobogtatja a szívemet, az lehet, hogy Te lennél az!?

Egy székesfehérvári társkereső férfi, Béla (52)

Nem ideiglenes kapcsolatot és nem partnert keresek. Olyan pasit keresek akivel lehet beszélgetni bármiről, nevetni, együtt közös programokat szervezni , akivel közösen jól érezhetjük magunkat és ha úgy van elmélyíthetjük kapcsolatunkat . Ahol nem muszájból és nem kötelességből tesszük amit teszünk hanem mert valóban úgy szeretnénk. A kezdeményezés a férfi dolga 😀 a nő csábít, a férfi hódít, aztán a nő választ, kell vagy nem. Ez ilyen egyszerű.

Egy székesfehérvári társkereső nő, Ágnes (48)

Az ember ilyennek vagy olyannak ítél valakit, azután pont az ellentétét látja meg benne. Eleinte szeret, majd a végén meggyűlöl valakit; vagy kezdetben közömbös iránta, később pedig már imádja. Sosem lehetünk biztosak benne, ki vagy mi lesz létfontosságú a számunkra, sem abban, hogy kinek vagy minek tulajdonítunk majd jelentőséget. Meggyőződéseink mulandóak és ingatagok, még azok is, amelyeket a legszilárdabbaknak vélünk. Akár az érzelmeink. Nem szabadna bíznunk magunkban.

Egy székesfehérvári társkereső férfi, Benjamin (25)

Keresem társamat,lelkitàrsamat akivel megèrtenèm magam, mert màr nagyon sokat csalòdttam sajnos eddig.Szeretem az öszinte,nyitott pàrkapcsolatot.Nem vàgyom arra hogy pàrom tökèletes legyen,de legyen megèrtö velem ès türelmes,èn is megèrtö ember vagyok ès tisztàban vagyok azzal hogy èn sem vagyok tökèletes.Szeretek fözni ,szeretem az àllatokat.Szeretek utazni ès ùj dolgokkal megismerkedni.Ha hasonlò dolgok vonzanak ès tartòs kapcsolatra vàgysz akkor ìrj.Csak olyan szemèlyek ìrjanak akik komoly párkapcsolatot szeretnènek!!!

Egy székesfehérvári társkereső nő, Anna (57)

21 eves vagyok, van szakmam, igaz nem abban dolgozok. 3 eve dolgozom, raktaroskent, targoncaskent, biztos munkahelyem van. Szobatarsammal vagy is a legjobb baratommal elek mar majdnem egy eve. Imadok biciklizni, egyik heten a velencei tavat kerulom meg, masik heten a balatont, jarok edzeni rendszeresen es nem utolso sorban imadom a tetovalasokat..talan ez latszik is egy ket kepen.😁😁 Szivesen ismerkedek fiatalabbakkal is, bar eddig nem volt sok szerencsem, valahogy mindig koppantam. Ugy hogy ha felkeltettem az erdeklodesedet, legyel legalabb 17 es maximum 30. Irhattok nyugodtan, nem harapok! Komoly kapcsolatot keresek, es nem utolso sorban imadom a romantikat!:)

Egy székesfehérvári társkereső férfi, János (23)

Komoly kapcsolat reményében szeretnék ismerkedni magas, kedves, szórakoztató fiúkkal. Szeretek bulizni,sokat nevetni, kerékpározni, úszni, kertészkedni, főzni, moziba, színházba járni. Magas, hosszú, barna hajú lány vagyok. Kissé bolondos, szinte mindig vidám, kreatív, szenvedélyes típus. Elég sok minden érdekel. Szeretem az állatokat, a természetet. Igazi (zöld) környezetvédő típus vagyok. Szívesen kirándulok, utazgatok, főleg ha van kivel. Sokfelé jártam már. Nagyon érdekelnek más kulturák, szokások. Hobbim a rajzolás,és a fotozás ( főleg természetfotózás )

Egy székesfehérvári társkereső nő, Dóra (32)

Megpróbálom röviden: Komoly, hosszú távú kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Nehezen kezdeményezek, de ha a kezdő lökés megvan onnan folytatom a dolgot. Utazni is kész vagyok, ha az ideális párjelölt nem a közvetlen közelemben van. Általában a nálam maximum 2-3 évvel idősebbekhez vonzódom, velük azonos az érdeklődési körünk. A párkapcsolatokban türelmes vagyok, nem sietek, a kapcsolat alakulásának tempóját általában a másik félre bízom. Nem vagyok bulizós alkat, sokkal szívesebben ülök be egy kávézóba, mint egy nagyobb builiba. Szeretek sétálni, kedvenc sportom az úszás. Televíziót ritkán nézek, általában a számítógépet bűvölöm. A hétköznapokban tanárként dolgozok. Általában a szemet nézem meg először, számomra az a legvonzóbb. Romantikus alkat vagyok.

Egy székesfehérvári társkereső férfi, András (34)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Székesfehérvár

Székesfehérvár

Fejér megye

Székesfehérvár

+36 (1) 604 3102