Társkereső Sorkikápolna

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sorkikápolna környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sorkikápolnai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

sorkikápolnai társkereső nők

Első Találkozás

sorkikápolnai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online sorkikápolnai társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as sorkikápolnai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es sorkikápolnai társkereső férfiak

Néhány sorkikápolnai társkereső bemutatkozása

Utazást, túrázást, kulturális programokat kedvelő életvidám társkereső vagyok. Szeretem a színházat, hangversenyt. Az életkor csak egy szám, szerencsére nem érzem magam annyinak, mint amennyi vagyok.

Egy sorkikápolnai társkereső nő, Fatime (51)

Párt keresek.Miért itt?Mert a munkahelyemen nincsenek hölgyek és mindenhová kocsival járok,nem találkozom senkivel.Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj rám nyugodtan ebben és másban is modern vagyok.Amiben viszont nem,őszinte,megbízható,humoros ember vagyok és ezt elvárom viszont is.Olyan lányt keresek aki max. 1 hét ismerkedés után hajlandó személyesen is találkozni.Nem virtuális barátnőt keresek.😉

Egy sorkikápolnai társkereső férfi, Tamás (43)

15 év külföldi élet után nemrég költöztem haza Magyarországra. A Balaton-felvidék / Veszprém környékén szeretnék hamarosan letelepülni. A természet tölt fel, nagyon szeretem a fákat és a madarakat. Sokat olvasok, de szivesen barangolok is, és fedezek fel új tájakat. A waldorf-szellemiség áll közel hozzám. Szeretem megkeresni a dolgok mélyebb összefüggéseit és azt, ami az embereket egymással és a világgal összeköti.

Egy sorkikápolnai társkereső nő, Dóra (41)

Átlagos termetű, mosolygós alkat vagyok. A hajam, a szemeim, a szemöldököm is barna; a belső tulajdonságaim valamivel jobbak. Érdeklődő, értelmes fiúnak tartom magamat, szeretem a tudományokat, a történelmet. Újságírónak tanultam, a főiskola után dolgoztam is a szakmában; de néhány éve egy nagy vállalatnál vagyok tanácsadó. Jelenleg egyedül élek szombathelyi lakásomban. Szívesen ismerkednék egy kávé mellett.

Egy sorkikápolnai társkereső férfi, Donát (30)

Elég a hazugságokból , ha nem bírod az Őszinteséget , meg se próbálj írni. Őszinte , becsületes , szeretetet adni tudó, és igénylő , férfit keresek , ---aki azért nem , tartozik , a mélynövésű , emberkék közé , --és az ördögnél kicsit jobb képű! Mindenképp a találkozás , a döntő, de alapból , azért néhány sort párszor váltsunk egymással . Nem , vagyok ---igényes , és hibátlan sem , ---de elég toleráns , vagyok másokkal szembe , -----volt olyan , hogy épp ez a tulajdonságom nem tetszett . szeretek sütni ---főzni , ---ha van kinek , kimondottan feldob . Talán még van egy kis idő, amit ketten , tartalmasan , egymás kezét fogva tudunk leélni . Talán éppen Te aki most ezeket a sorokat olvasod , ---én is kereslek , --találjuk meg egymást !

Egy sorkikápolnai társkereső nő, Mária (69)

Komoly kapcsolatot keresek. Nem csak sexpartnert, nem is csak barátkozni akarok, konkrét elképzelésem van mit keresek. Röviden magamról: Imádok vezetni, utazni, olvasni, gitározni. #Musicforlife 🎶 Kedvenc műfaj: Sci-fi Mai napig kedvenc filmem az Interstellar. Könyvbe pedig Isaac Asimov műveinek respect! Pár általam imádott banda: Tool, Perfect Circle, Mastodon, Opeth, Korn, System of a Down, Soundgarden etc. Nem vagyok sértődős típus, a nemet is elfogadom, úgyhogy várom a válaszokat a leveleimre.

Egy sorkikápolnai társkereső férfi, Dániel (27)

A magam életét élem a Paradicsomban, egy Vas megyei tanyán. Kísérleti régész és naplopó parasztasszonyként, vagy békabuzogánykötélverőként, vagy mókuspásztorként, vagy tolmácsként, vagy masszőrként tengetem éltem vitéz 7 éves fiammal. Embert keresek magam mellé, családfőnek. Nem akadt még rám az a férfitárs, aki tudja mindenben látni szépet és örvendeni is tud neki, és akar és képes is tenni azért, hogy az őt körbevevő világ még szebb legyen. Olyan jelentkezését várom, aki: -NEM fél sem embertől, sem államtól, sem vadkantól, sem jeges víztől, sem sem ... -több (de legalább is jobb) kézműves mesterséghez ért, mint én, vagy legalább is érdekesebb ember, mint én, ezáltal az ő meg- és kiismerése tartalmasabb időtöltést kínál számomra, mint magammal lenni -kiválóbb nálam vasvilla, fejsze, flex fegyvernemekben -magyar hazájáért tettleges tenni kész és tesz is -a kaland kedvéért érdeklődéssel fogyaszt gyilkos galócát vagy borzot, de legalább utcazenél -humorával fűszerezi és nemi műveltségével kiegészíti életem -füstölt sajtjaimon, csalánfőzelékemen és málén képes mindezt véghezvinni -akaratereje is legalább, mint az enyém

Egy sorkikápolnai társkereső nő, Fruzsina (32)

Sziasztok Összintèn van itt olyan nő vagy nő aki hűsèges ès összinte aki nem igen fontos a külső hanem a belső érték ? Aki komoly kapcsolatot szeretne? Vas megyében lakom 29 éves vagyok falusi őszinte hűséges kitartó házias nagyon céltudatos vagyok. Felsőcsatáron lakom eggyenlőre a szüleimmel ,olyan kapcsolatot szeretnék ami szeretetről szól és bizalom hűségről meg közös álmaink eggyütt megvalósításárol szól ha van ilyen és késöbbiekben ide is tudna hozzám költözni aki igazán komolyan is gondolja!!! Az irjon vagy jelöljön akinek nincs még gyereke kor 24-35 +- kor ig bár a mai világba ez kétlem hogy van ilyen

Egy sorkikápolnai társkereső férfi, Jozsef (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Sorkikápolna

Sorkikápolna

Vas megye