Társkereső Szulimán

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szulimán környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szulimáni társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szulimáni társkereső nők

Első Találkozás

szulimáni társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szulimáni társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online szulimáni társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szulimáni diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb szulimáni diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes szulimáni keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes szulimáni keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szulimáni társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szulimáni társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szulimáni társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szulimáni társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szulimáni társkereső férfiak

Néhány szulimáni társkereső bemutatkozása

Ismerkedek, barátkozok. A többit majd meglátom. Vagy kialakul a vonzalom, vagy nem. Semmit sem erőltetek. Egy mozgássérült nőt is lehet szeretni. Nekem olyan férfi kell aki a segítségével meg tud hódítani és akar szeretni. Aki mellett valóban nő lehetek. A férfi fogadja el, hogy a nőnek is van szabad akarata, véleménye. A nő is lehet beteg, sérült, nem tökéletes alakú. A férfi legyen férfi, ne csak egy élvezet hajhász, akinek első és egyetlen érdeklődése a . Képes legyen gondoskodni a párjáról. Nagyon szeretnék már találkozni egy olyan férfivel aki képes magamért szeretni, és nem csak hiánya van.

Egy szulimáni társkereső nő, Mónika (55)

Meglehetősen határozott férfi vagyok, tele jó tulajdonságokkal. Íme, néhány: - Azon kevés férfi egyike vagyok, aki ki tudja mondani, hogy "úgy érzem" és nem csak abban az összefüggésben, hogy "úgy érzem, meg tudnék inni még egy sört".  - Meleg, nyugalmat adó ölelésem van. - A mákos tésztát is szeretem. Amit várok: Legyél nő. Legyél cica is, vadmacska is. Akarjalak ne csak ölelni, de meghitten beszélgetni vagy akár vérre menően vitázni is veled. Persze, légy vonzó és ügyelj a külsődre, de légy tisztában vele, hogy a szépség mindennapos. Ne csak azzal akarj meghódítani. Légy energikus, pozitív beállítottságú. Fogadd el a saját hangulatosségedet. Legyél magabiztos. Legyenek barátaid, de ne tőlük várj megerősítést minden lépésed előtt. Legyen fantáziád és ne vesd meg a programokat. Humorod? Hab a tortán.

Egy szulimáni társkereső férfi, Zoltán (54)

Azt gondolom, ha valakit valóban szeretsz, úgy igazán a szívedből, annak add oda a létezés legnagyobb kincsét: a szabadságot... Ha erre képes vagy, akkor rá fog ébredni, hogy Te vagy az egyetlen, aki igazán szereti... ‎"Néha vidám vagyok, örült és vicces, néha csöndes, nyugis és visszahúzódó. Néha nagyon gondolatom rá, hogy velem legyen valaki, néha átérzem, hogy egyedül vagyok. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene, néha jó a csönd is. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik. Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik.

Egy szulimáni társkereső nő, Éva (53)

Sziasztok. Ha van szeretet, vagy szerelem akkor van tisztelet, és hűség. Nem vagyok egy sportos típus, de sok mindent szeretek az életben./Van lelkem ami érez/. Színház, mozi, beülni valahova kajálni, motorozni, de még sorolhatnám. Nem szeretek otthon ülni, néha jól esik lustálkodni. Szeretnék vissza térni újra az életbe. Légy vidám, kedves. Szeresd a zenét, akár hangosan hallgatni. Az életet élni kell, és nem szenvedni. Nekem fontos az első találkozás, nagyon sok mindent eldönt. Az a típusú ember vagyok aki szereti a romantikát. Szeretem éreztettni ha szeretek valakit, de azt is szeretem ha velem éreztetik, hogy szeretnek. Tudom támogatni a páromat, de jól esik ha ő is mellettem van, vagy elmesélni a másiknak, ha jó, vagy rossz történik. Szeretem a gyerekeket, hisz nekem is van, bár felnőtt. Röviden ennyi.

Egy szulimáni társkereső férfi, László (43)

Nem ígérhetem, hogy mindig erős leszek, de azt igen, hogy gyengén is igaz leszek és te látni fogod. Ha akarsz, így akarj. Nem ígérem, hogy minden percben nevetni fogok, de ha sírok, nem bújok el előled. Ha akarsz, így akarj. Nem ígérem, hogy mindig győztes leszek, de azt igen, hogy a kudarcaimat előtted mindig vállalom. Ha akarsz, így akarj. Nem ígérem, hogy minden percben szépnek látom majd az életet, de azt igen, hogy hagyom, szivárványt fess az égre. Ha akarsz, így akarj. Nem ígérem, hogy minden arcom csodaszép, de azt igen, hogy előtted az összeset vállalom. Ha akarsz, így akarj. Ígérem, hogy fogom majd a kezed, akkor is, ha nem értelek, ha távol jársz és várom, hogy visszatalálj. Ha akarsz, így akarj. Ígérem, hogy melletted leszek, akkor is, ha néha mennék már, és az utolsó utáni lélegzetemmel is küzdeni fogok értünk. Ha akarsz, így akarj. Ígérem, hogy ha menned kell, engedlek majd, csendben, könnyekkel a szememben, de nem kérlek, hogy maradj még. Ha így nem akarsz, sehogy ne akarj. Ígérem, hogy a seb sosem gyógyul majd be, de legalább igaz voltam. Bátrabb, mint az életben bármikor, vállaltam önmagam, és ha általad, vagy benned elbukom....vállalom. Ha akarsz, így akarj

Egy szulimáni társkereső nő, Szilvi (48)

András vagyok, 33, Pécs, NOKS, szoftverfejlesztő. Szeretnék megismerni egy kedves nőt, aki komoly és minőségi kapcsolatot szereretne, és aki a megismerkedést követően egy harmónikus, romantikus kapcsolatot szeretne kialakítani. Nem sajnálok erre sem időt sem energiát, számomra a kapcsolati és az érzelmi minőség igen fontos (vagyis nem programot keresek). Aki gondolatik az igazi emberi értékekre, bizalomra, hűségre, érzelmi biztonságra, törődésre, közös és izgalmas életre, egy igaz társra jóban és rosszban, valóban komoly szándékkal van ezen az oldalon és ezt olvassa, azzal örömmel megismerkednék. Beszélgessünk, levelezzünk, és majd meglátjuk mi alakul. Szeretek felszabadultan és tartalmasan beszélgetni neten, városban, tóparton, mekiben, bárhol. Jókedvű és igen pozitív személyiségnek tartanak a barátaim. Mosolygós napot kívánok!

Egy szulimáni társkereső férfi, András (33)

Életvidám, társaságkedvelő, természetbarát, örökmozgó nő vagyok, aki számára fontos az egészséges életmód és a kultúrális kikapcsolódás. Szeretek gyógyfürdőkbe járni, imádok túrázni, utazgatni, nyitott vagyok az élet örömeire. Káros szenvedélyem nincs! Keresem a korban, temperamentumban, érdeklődési körben és magasságban hozzám illő társat, akivel jókat lehet beszélgetni és együtt élvezhetjük az élet szépségeit. Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóságés az őszinteség. / Otthon ülök, komolytalanok, szenvedélybetegek kiméljenek /

Egy szulimáni társkereső nő, Ágnes (67)

András vagyok, Pécs, NOKS, szoftverfejlesztő. Szeretnék megismerni egy kedves, vidám nőt, aki komoly és minőségi kapcsolatot szereretne, és aki a megismerkedést követően egy harmónikus, romantikus kapcsolatot szeretne kialakítani. Az ismerkedésre nem sajnálok sem időt sem energiát. Fontos számomra az érzelmi intelligencia (nem programot keresek), igazi határozott, normális, mély érzésű férfi vagyok. Aki gondolatik az igazi emberi értékekre, bizalomra, hűségre, érzelmi biztonságra, törődésre, közös és izgalmas életre, egy igaz társra jóban és rosszban, valóban komoly szándékkal van ezen az oldalon és ezt olvassa, azzal örömmel megismerkednék. Később családot is szeretnék alapítani, ám ennyire biztos nem fogok előre rohanni. Szeretek felszabadultan és tartalmasan beszélgetni, sokat mosolyogni, viccelődni, tópartokon járni, házimozizni és zenét hallgatni. Jókedvű és igen pozitív személyiségnek tartanak a barátaim. Mosolygós napot kívánok! :)

Egy szulimáni társkereső férfi, András (33)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szulimán

Szulimán

Baranya megye

Szulimán

+36 (1) 604 3102