Társkereső Tass

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tass környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tassi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány tassi társkereső bemutatkozása

Ferenc vagyok, 26éves. Társam keresem Tass környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Egy tassi társkereső férfi, Nagy (27)

Szia! Rengeteg dolgot tudnék magamról írni,röviden megpróbálom megfogalmazni. Mindenkivel jól kijövő tipus vagyok,őszinte,udvarias,kedves,nem szeretnék beképzelt lenni vagy ilyesmi,rossz tulajdonságom aligha van. Azzal a cállal jöttem ide,találjak egy hasonlós gondolkodású,értelmes lányt,aki hozzám hasonlóan hosszútávú kapcsolatban gondolkodik. "Laza kapcsolatot" keresők,köszönöm,de kíméljenek. Én jelenleg Budapesten tanulok Gimnáziumba, 2 éve van jogsim,rendszeresen,sokat vezetek.Röviden ennyi,késöbb úgyis elmesélek mindent részletesen. Remélem hamarosan beszélünk,addig is minden jót kívánok! Szia!

Egy tassi társkereső férfi, Laci (20)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Tass

Tass

Bács - Kiskun megye

Tass

+36 (1) 604 3102