Társkereső Dunaújváros

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunaújváros környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunaújvárosi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb dunaújvárosi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb dunaújvárosi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes dunaújvárosi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes dunaújvárosi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunaújvárosi társkereső férfiak

Néhány dunaújvárosi társkereső bemutatkozása

Szia ! Kata vagyok 44 éves egyedül élek gyerekeimmel keresem öszinte megbizható társam komoly kapcsolatra!

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Katalin (45)

János vagyok keresem a páromat egy olyan hölgy személyében aki mértő kedves és épp olyan szeretetre éhes mint amilyen én vagyok! Nem dohányzom nem iszok alkoholt,gyermekem nincs..viszont nagyon szeretem a gyerekeket! Dolgozok es egyedül élem mindennapjaimat szomorúan a leendő páromra várva!! Ha van kedvük a kedves hölgyeknek irjanak sszeretettel várom!!

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, János (46)

Őszinte, család centrikus, megbízható nő vagyok, csak komoly szándékú férfiak keressenek, programorok kíméljenek! Szép napot! ☺️

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Lia (55)

Szia! -Dunaújvárosi vagyok. -Egyedülálló. -Egyedül élek saját lakásomban. -Dunaújvárosban az Isd Dunaferrnel dolgozom. -Sajat autóval rendelkezem. -Szeretem a szabadidőm a vízparton tölteni ha az időjárás engedi,szívesen kirándulok,mozizok. -Tetovált. -Szívesen beszélgetek,ismerkedek új emberekkel nem hiszem, hogy itt találom meg életem párját de hat mi veszíteni való van?!?

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Máté (25)

Vidám ,pozitívan gondolkodó nő vagyok.Szeretem a nyugalmat a boldog életet.Jól sütök ,főzöm ,ha vn kinek .Szeretetre gondolaton de nagyon.Sokat vagyok mozgásban ,kedvencem a kerékpározás,túrázás.Olvasok ,mikor kikapcsolódásra gondolatom

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Etelka (59)

Szép napot kívánok neked kedves látogató! Remélem ez a kis bemutatkozásom fel kelti az érdeklődésed irántam. Én egy régi módi srácnak tartom magam, nem a külső alapján ítélem meg a hölgyeket hanem beszélgetés alapján alkotok róluk véleményt. Számomra a belső tulajdonság sokkal fontosabb és jobban meg tud fogni mint a külső. 44 éves vagyok és komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide.

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Attila (43)

Én egy hízelgős macskalány vagyok keresem a párom akinek akár egy életen át dorombolhatnék. Mindenem megvan, szeretem a munkám, van két felnőtt fiam akik már önálló útjukat járják. Egy valami hiányzik az életemből egy társ, annak reményében vagyok itt hogy megtalálom. Ha csak egy kicsit beszélgetni szeretnél mert Te is egyedül vagy már annak is örülnék. Megemlítem azt is hogy nagyon finom epertortát tudok sütni. Hedvig

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Hedvig (48)

Szép napot kívánok neked kedves látogató! Remélem ez a kis bemutatkozásom fel kelti az érdeklődésed irántam.😊 Én egy régi módi srácnak tartom magam: -Aki a tettekkel, a szavakkal kíván egy hölgyet meghoditani és nem különböző képekkel.🙂 -Aki nem a külső alapján ítéli meg a hölgyet hanem beszélgetés alapján alkot róla véleményt. 🙂 -Számomra a belső tulajdonság sokkal fontosabb és jobban meg tud fogni mint a külső.🙂 -22 esztendős vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide.

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Renátó (23)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Dunaújváros

Dunaújváros

Fejér megye

Dunaújváros

+36 (1) 604 3102