Társkereső Dunaújváros

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunaújváros környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunaújvárosi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

dunaújvárosi társkereső férfiak

Néhány dunaújvárosi társkereső bemutatkozása

Egyelőre ismerkedem,aztán majd alakul.Reménykedem,hogy vannak még komoly kapcsolatot keresők is. :)

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Margit (40)

Elsősorban komoly kapcsolat érdekel, de más is kialakulhat. Hobbi: tudomány, sakk, sportlövészet, csillagászat, természetjárás stb. Nem vagyok a szavak embere, csak ritkán beszélek sokat. :) Olyan feltaláló féle típus vagyok. 160cm, 54kg, rövid barna haj, zöldes szem.

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Csaba (34)

Szia ! Kata vagyok 44 éves egyedül élek gyerekeimmel keresem öszinte megbizható társam komoly kapcsolatra!

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Katalin (44)

Szia! Személy szerint inkább a személyes találkozókat preferálom, ott vagy megismerjük egymást, vagy nem. Akkor nekifutunk másodszorra.... Legyen kölcsönös szimpátia, legfontosabb érték számomra a bizalom, és az őszinteség! Az sem árt, ha tudsz helyesen írni :)...Mottóm: "A világűrt vétek ilyen kevés emberre elpazarolni".

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Balázs (46)

Őszinte, család centrikus, megbízható nő vagyok, csak komoly szándékú férfiak keressenek, kalandorok kíméljenek! Szép napot! ☺️

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Lia (54)

„A levél nem elég, a telefon sem, csak a találkozás. Mert kell a közelség, az érintés, a mosoly és kellenek a pillanatok.” Csitáry Hock Tamás" Alkotó, gondoskodó a személyiség tipusom. Aki kiegyensúlyozott, nyugodt férfit keres, akiben még parázslik a szerelem és csak arra vár hogy valaki lángra lobbantsa, az engem keres.

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, József (53)

Vidám ,pozitívan gondolkodó nő vagyok.Szeretem a nyugalmat a boldog életet.Jól sütök ,főzöm ,ha vn kinek .Szeretetre vágyon de nagyon.Sokat vagyok mozgásban ,kedvencem a kerékpározás,túrázás.Olvasok ,mikor kikapcsolódásra vágyom

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Etelka (58)

Sziasztok! Dunaújvárosban élek egy albérletben és Székesfehérváron dolgozok egy Informatikai cégnél, mint fejlesztő. Szabadidőmet a hétvégék illetve hétközben a délutánok teszik ki. Ilyenkor általában barátokkal/haverokkal ütöm el az időmet, vagy kipihenem a hét fáradalmait egy jó film kíséretében. Alapvetően társasági ember vagyok és ha tehetem mindig kimozdulok otthonról, amikor van rá lehetőségem (és nem vagyok fáradt). Szeretem a kreativitást és a spontán ötleteket, amikor egy kis kikapcsolódásról van szó. Röviden ennyi, ha további részletek érdekelnének, vagy felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran. :)

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Gergő (23)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook