Társkereső Dunaújváros

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunaújváros környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunaújvárosi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb dunaújvárosi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes dunaújvárosi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes dunaújvárosi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunaújvárosi társkereső férfiak

Néhány dunaújvárosi társkereső bemutatkozása

Kedves Látogató! 26 éves egyedülálló édesanya vagyok. Komoly kapcsolatot keresek kizárólag, programorok kíméljenek! 🙂 Vidám természetű, kedves, őszinte nő vagyok akinek még humora is van. Gyermekemet maximálisan én nevelem, előző kapcsolatom semmit sem befolyásol mert nem tartjuk a kapcsolatot. Kizárólag hasonló kapcsolatot kereső férfi vagy akár idősebb Úr levelét várom. Szép napot! 🙂

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Alexa (26)

Szép napot kedves látogató.. :-) Komoly kapcsolat reményében regiztem az oldalra.. Remélem sikerül megtalálnunk egymást.. :-) szeretnék egy olyan kapcsolatot amiben nincs jelen a hazugság , és van értéke az adott szónak.. Tudom nem egyszerű a mai rohanó világban de szerintem nem lehetetlen. Mindenki a boldogságot keresi kérdés merünk és tudunk e érte tenni. Nem egyszerű egy kép alapján eldönteni ki szimpatikus és ki nem hiszen nem mindenki fotogén. :-) Kívánom mindenkinek találja meg azt az embert akiért regisztrált.. :-) ui: Nincs facebo okom...

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Viktor (43)

Most költöztem vissza Magyarországra 4 év után 🇬🇧 ✈️ 🇭🇺 Az egyetemet nem rég fejeztem be, így mint magán vállalkozó kezdem el új kis életem Magyarországon. Sport pszichológiát végeztem, és egyesületekkel valamint egyéni sportolokkal dolgozok együtt. Még a nyár végéig szüleimmel lakok amíg nem találok egy jó kis lakást magamnak. Sportos, activ #worldchampion és #Europeanchampion👩🏼‍🎓👩🏼‍🏫🧜🏻‍♀️🧘🏼‍♀️🏊🏼‍♀️🚴🏼‍♀️🥇

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Lilla (25)

Szia kedves idegen. Egy kedves , jóindulatú, őszinte férfi vagyok sportos alkattal bár az utóbbi években felszaladt néhány kiló fölösleg. Az életben nyitott vagyok és sok minden érdekel,de annyi mindennel sajnos foglalkozni nem lehet, mert az életet élni is kell. Szeretek sütni - főzni , olvasni , keleti kultúra és gasztronómia, harcművészetek, természet, horgászat, japán autók velük kapcsolatos autósport és tuning, és más egyebek , de a ház körüli munkától sem riadok vissza. Nem fogom és nem is szépítem én Németországban élek. Elértem ezt azt az életben , de hiányzik egy társ akivel megoszthatom az életem és lehet közös programokat tervezni.

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Tamás (40)

69 éves ,sportos , fiatalos,nyugdíjas kozmetikus vagyok.Szeretek a természetben lenni,sokat túrázok, úszok, gyalogolok, minden nap jógázok.Szeretem az élet minden percét jól megélni,mindenben az egyensúlyra törekszem, Szeretek otthon is lenni, jókat, egészségeseket főzni,kertészkedni, olvasgatni.imádom a jó zenét.A legfontosabb a másik elfogadása, nem megváltoztatása.Ha szereted a természetet,a sportos életet,szeretsz jókat enni, sokat nevetni,utazni, Téged kereslek.Nyugodt, de nem unalmas életet kedvelők társaságát keresem.Legfontosabb az őszinteség,a megbízhatóság, az egymásra figyelés.

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Zsuzsa (70)

Szia! Szeretném megtalálni azt a lányt aki kiegészít, azt a bizonyos másik felemet , amely által jobb leszek és ő jobb lesz általam. Hogy ki vagyok? hmm magam sem tudom :) na jó sejtem :P Napról napra változom, de még is valahol ugyanaz maradok legbelül, egy srác aki gyerekkora óta szereti a számítástechnikát, az a fiú aki mindig is utált hazudni és megbántani másokat, de olykor hibát vét és mégis sikerül mást bántania. Az a gyerek vagyok aki a sci-fikért bolondult és bolondul, aki a republic 67-es út című számát szerette kiskorában az egyik legjobban. Szeretem a csendet a nyugalmat, szeretek sétálni és hosszasan beszélgetni. hát egyenlőre ennyi :)

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Attila (31)

Aktív életet élek, sok időt töltök a természetben, szívesen járok túrázni és kirándulni, de színházba, moziba, koncertekre és hangversenyekre is. A hétköznapi dolgok éppoly fontosak, úgyhogy nem fakadok sírva, ha a víz tetejére feljön a nokedli, vagy leszakad egy gomb a kabátról... viszont a befőttek kinyitásával hadban állok! Ebből látszik, nem vagyok tökéletes, sosem leszek, viszont szerencsére elég toleráns vagyok és állítólag van humorom, még önmagamon is tudok nevetni. gondolatom egy társra, akivel úgy kiegészítjük egymást, mint egy félbetört pénzérme két darabja. Akivel jókat lehet nevetni, beszélgetve nagyokat sétálni, felfedezni mindazt, ami eddig kimaradt az életünkből. Szeretni és gondoskodni valakiről, aki ezt igényli és igazán megérdemli. Minden nap tanulni valami apróságot, -akár önmagamról-, amivel egy picivel több lehetek és amelyet egy társ inspirációja által tehetek meg. Persze nem árt az sem, ha az illető jó kondiban van... csak a fentebb említett befőttek miatt! :-)

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Éva (60)

Egyedűl élek,kertes házban lakom,álatokat nem tartok.Keresem társam,kinek még vannak reményei a késő szerelemre.Csak a kölcsönös szimpátia érint meg.Szeretem a vozódást,az érintést,a símogatást.Szívesen eljárok táncolni,vagy beszélgetni jó társaságba.Koromnál 10-ével fiatalabbnak látszom orvosom szerint.Nincs betegségem.Jól mozgok,kedvelem a kerti munkát,a virágokat.Ezermester alkat vagyok,mindent meg akarok javítani./alegtöbbet meg is tudom/Internetezem,mert sok információt kapok az élethez.Romantikus lélek vagyok és ezt nem restelem.Nem vagyok valásos.Az isten bennünk van,én ebben hiszek.Fontos az első találkozás,hogy van -e szikra,hit az eggyüttlétre.

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Sándor (77)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Dunaújváros

Dunaújváros

Fejér megye

Dunaújváros

+36 (1) 604 3102