Társkereső Dunaújváros

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunaújváros környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunaújvárosi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

dunaújvárosi társkereső férfiak

Néhány dunaújvárosi társkereső bemutatkozása

Életvidám nő vagyok .Szeretem az életet. Ha te is így vagy jelentkezz.

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Kata (46)

Elsősorban komoly kapcsolat érdekel, de más is kialakulhat. Hobbi: tudomány, sakk, sportlövészet, csillagászat, természetjárás stb. Nem vagyok a szavak embere, csak ritkán beszélek sokat. :) Olyan feltaláló féle típus vagyok. 160cm, 54kg, rövid barna haj, zöldes szem.

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Csaba (34)

Velem egykorú társat szeretnék. Szeretem a sportokat. Később szerintem még írok ide...

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Erica (37)

Szia! Személy szerint inkább a személyes találkozókat preferálom, ott vagy megismerjük egymást, vagy nem. Akkor nekifutunk másodszorra.... Legyen kölcsönös szimpátia, legfontosabb érték számomra a bizalom, és az őszinteség! Az sem árt, ha tudsz helyesen írni :)...Mottóm: "A világűrt vétek ilyen kevés emberre elpazarolni".

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Balázs (46)

Szia ! Kata vagyok 44 éves egyedül élek gyerekeimmel keresem öszinte megbizható társam komoly kapcsolatra!

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Katalin (44)

„A levél nem elég, a telefon sem, csak a találkozás. Mert kell a közelség, az érintés, a mosoly és kellenek a pillanatok.” Csitáry Hock Tamás" Alkotó, gondoskodó a személyiség tipusom. Aki kiegyensúlyozott, nyugodt férfit keres, akiben még parázslik a szerelem és csak arra vár hogy valaki lángra lobbantsa, az engem keres.

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, József (53)

Őszinte, család centrikus, megbízható nő vagyok, csak komoly szándékú férfiak keressenek, kalandorok kíméljenek! Szép napot! ☺️

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Lia (54)

Sziasztok! Dunaújvárosban élek egy albérletben és Székesfehérváron dolgozok egy Informatikai cégnél, mint fejlesztő. Szabadidőmet a hétvégék illetve hétközben a délutánok teszik ki. Ilyenkor általában barátokkal/haverokkal ütöm el az időmet, vagy kipihenem a hét fáradalmait egy jó film kíséretében. Alapvetően társasági ember vagyok és ha tehetem mindig kimozdulok otthonról, amikor van rá lehetőségem (és nem vagyok fáradt). Szeretem a kreativitást és a spontán ötleteket, amikor egy kis kikapcsolódásról van szó. Röviden ennyi, ha további részletek érdekelnének, vagy felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran. :)

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Gergő (23)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Dunaújváros

Dunaújváros

Fejér megye