Társkereső Dunaújváros

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunaújváros környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunaújvárosi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb dunaújvárosi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb dunaújvárosi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes dunaújvárosi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes dunaújvárosi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunaújvárosi társkereső férfiak

Néhány dunaújvárosi társkereső bemutatkozása

Életvidám nő vagyok .Szeretem az életet. Ha te is így vagy jelentkezz.

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Kata (46)

Szép napot kívánok neked kedves látogató! Remélem ez a kis bemutatkozásom fel kelti az érdeklődésed irántam.😊 Én egy régi módi srácnak tartom magam: -Aki a tettekkel, a szavakkal kíván egy hölgyet meghoditani és nem különböző képekkel.🙂 -Aki nem a külső alapján ítéli meg a hölgyet hanem beszélgetés alapján alkot róla véleményt. 🙂 -Számomra a belső tulajdonság sokkal fontosabb és jobban meg tud fogni mint a külső.🙂 -22 esztendős vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide.

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Renátó (22)

Szia ! Kata vagyok 44 éves egyedül élek gyerekeimmel keresem öszinte megbizható társam komoly kapcsolatra!

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Katalin (45)

Szia! Köszönöm, hogy benéztél! ;) Dunaújvárosban lakom. Nem vagyok a kopasz kigyúrt "rossz fiú" kategória! Normàlis értékrendel rendelkezem!!! De egyszer volt, hogy bűnöztem! Pennys szatyorral mentem a Sparba vàsàrolni!!! 😂😂😂😂😂 Keresem vidàm, mosolygós, pozitív, flúgos csajszikàm!!!😊🌹🥂 Fontos szàmomra a nyugodtsàg a kiegyensúlyozottsàg a megbízhatósàg a tisztelet a jókedv és a humor!!! 😃 Ha tetszik amit làtsz, akkor írhatsz te is! Még csak tollat sem kell ragadnod! De siess lassan!!! 😂😂😂

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Attila (45)

Őszinte, család centrikus, megbízható nő vagyok, csak komoly szándékú férfiak keressenek, kalandorok kíméljenek! Szép napot! ☺️

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Lia (55)

Sziasztok! Dunaújvárosban élek egy albérletben és Székesfehérváron dolgozok egy Informatikai cégnél, mint fejlesztő. Szabadidőmet a hétvégék illetve hétközben a délutánok teszik ki. Ilyenkor általában barátokkal/haverokkal ütöm el az időmet, vagy kipihenem a hét fáradalmait egy jó film kíséretében. Alapvetően társasági ember vagyok és ha tehetem mindig kimozdulok otthonról, amikor van rá lehetőségem (és nem vagyok fáradt). Szeretem a kreativitást és a spontán ötleteket, amikor egy kis kikapcsolódásról van szó. Röviden ennyi, ha további részletek érdekelnének, vagy felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran. :)

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Gergő (23)

Vidám ,pozitívan gondolkodó nő vagyok.Szeretem a nyugalmat a boldog életet.Jól sütök ,főzöm ,ha vn kinek .Szeretetre vágyon de nagyon.Sokat vagyok mozgásban ,kedvencem a kerékpározás,túrázás.Olvasok ,mikor kikapcsolódásra vágyom

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Etelka (59)

"Ha nem hagyod, hogy bárki közel kerüljön hozzád, nem csak azt akadályozod meg, hogy esetleg megsebezzenek. Azt a boldogságot is eldobod magadtól, ami mindig eltölti az embert, ha teljesen kitárja valakinek a szívét, és lesz, ami lesz, beleveti magát az életbe". Szia kedves ismeretlen! Nem hiszek az alkalmi kapcsolatokban, így nem is olyat keresek. Legyen kölcsönös szimpátia, legfontosabb érték számomra a bizalom, és az őszinteség! Személy szerint inkább a személyes találkozókat preferálom, ott vagy megismerjük egymást, vagy nem. Akkor nekifutunk másodszorra.... Szeretném megtalálni a társam, (persze ki nem:)) Sok sok beszélgetés, egymás megismerése...Hogy mi a hobbim? Természetjárás, kerékpározás, fotózás... Ha szeretnél megismerni, írj bátran!

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Balázs (47)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Dunaújváros

Dunaújváros

Fejér megye

Dunaújváros

+36 (1) 604 3102