Társkereső Dunaújváros

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunaújváros környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunaújvárosi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb dunaújvárosi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb dunaújvárosi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes dunaújvárosi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes dunaújvárosi keresztény társkereső férfiak

Sziasztok! Zoltán vagyok. fényképes dunaújvárosi társkereső keresztény nők írjatok.
Írhatnék sablon dumát, menő szöveget, de fogalmam sincs mit írhatnék. Nyilván szeretnék találni egy olyan lányt, nőt, aki szeret össze, beszélgetni, együtt tölteni az időt valakivel, akit talán még szeretni is lehet. Csak szeretni akarok valakit, akiért érdemes élni. Kilenc éve vagyok egyedül és azt hiszem itt az ideje, hogy ezen változtassak . Különben megöl a magány, vagy be fogok dilizni :-) Ezen kívül még annyit lehet tudni rólam, hogy ha igazán őszintén mindent ide írnék, akkor kitiltanának innen. Mert hogy van egy álláspontom amit talán később le is írok ide. A lényege nagy vonalakban csak annyi, hogy az iskola ad tudást, de EMBERT nem. Sokan túl sokat akarnak, és ezért fognak magányosan elmenni. El kellene dönteni, hogy pénzt, társat, vagy diplomás gazdag bunkót keresnek a hölgyek, akinek tekintélye és BMW vagy Audi van a feneke alatt, de rendesen még beszélgetni sem tud , hogy kielégítse az állítólag szeretett nőt! Kicsit el kellene gondolkodni ezen! Nekem nincsen diplomám, egy tanulatlan bunkó paraszt vagyok aki azért dolgozik egy óvodában fillérekért mert imádja a gyerekeket és nem mellesleg volt olyan hölgy az életemben , akinek kettő diplomája van és hülyének érezte magát mellettem. Erről ennyit. Ha valakit érdekel egy olyan ember akinek van szíve, néha rossz napja, életét adná egyetlen nőért aki azt tudja őszintén, hogy "Szeretlek", néha úgy káromkodik mint a zivatar és épp úgy helyt tud állni a konyhában is mint az ágyban vagy a mosás mellett, akkor szívesen válaszolok minden kedves hölgynek , minden kérdésre és teljesen őszintén.Ez alap nálam. Viszont ha kigyúrt , tetovált , elkényeztetett , új gazdag , rommá iskolázott barmot keresnél, aki semmit nem tud az életről, akkor nem szabad koptatni a billentyűzetet , mert az ilyen nők engem baromira lehangolnak és nagyon nem érdekelnek, csak sajnálni tudom őket. Egyszerű , normális lányt keresek. Nem érdekel mid van, milyen iskolába jártál és az sem baj ha takarítóként dolgozol! Nem érdekel mennyi gyermek vesz körül - engem kb százhúsz naponta :-) - csak TE érdekelsz aki vagy! Ja és a is fontos nekem , úgy napi szinten, mert ha valakit megszeretek akkor sosem elég belőle! Ennél őszintébb nem merek lenni.... Azt hiszem a fontos és lényeges dolgokat le is írtam. Köszönöm a figyelmet és az időt amit rám szánt a kedves hölgy aki vette a fáradtságot és végig is olvasta!

Zoltán

43
hívő dunaújvárosi társkereső

Első Találkozás

fiatalos 30-as dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dunaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dunaújvárosi társkereső férfiak

Néhány dunaújvárosi társkereső bemutatkozása

Szia ! Kata vagyok 44 éves egyedül élek gyerekeimmel keresem öszinte megbizható társam komoly kapcsolatra!

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Katalin (45)

„A levél nem elég, a telefon sem, csak a találkozás. Mert kell a közelség, az érintés, a mosoly és kellenek a pillanatok.” Csitáry Hock Tamás" Alkotó, gondoskodó a személyiség tipusom. Aki kiegyensúlyozott, nyugodt férfit keres, akiben még parázslik a szerelem és csak arra vár hogy valaki lángra lobbantsa, az engem keres.

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, József (54)

Őszinte, család centrikus, megbízható nő vagyok, csak komoly szándékú férfiak keressenek, programorok kíméljenek! Szép napot! ☺️

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Lia (55)

János vagyok keresem a páromat egy olyan hölgy személyében aki mértő kedves és épp olyan szeretetre éhes mint amilyen én vagyok! Nem dohányzom nem iszok alkoholt,gyermekem nincs..viszont nagyon szeretem a gyerekeket! Dolgozok es egyedül élem mindennapjaimat szomorúan a leendő páromra várva!! Ha van kedvük a kedves hölgyeknek irjanak sszeretettel várom!!

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, János (46)

Vidám ,pozitívan gondolkodó nő vagyok.Szeretem a nyugalmat a boldog életet.Jól sütök ,főzöm ,ha vn kinek .Szeretetre gondolaton de nagyon.Sokat vagyok mozgásban ,kedvencem a kerékpározás,túrázás.Olvasok ,mikor kikapcsolódásra gondolatom

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Etelka (59)

Szép napot kívánok neked kedves látogató! Remélem ez a kis bemutatkozásom fel kelti az érdeklődésed irántam.😊 Én egy régi módi srácnak tartom magam: -Aki a tettekkel, a szavakkal kíván egy hölgyet meghoditani és nem különböző képekkel.🙂 -Aki nem a külső alapján ítéli meg a hölgyet hanem beszélgetés alapján alkot róla véleményt. 🙂 -Számomra a belső tulajdonság sokkal fontosabb és jobban meg tud fogni mint a külső.🙂 -22 esztendős vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide.

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Renátó (23)

Én egy hízelgős macskalány vagyok keresem a párom akinek akár egy életen át dorombolhatnék. Mindenem megvan, szeretem a munkám, van két felnőtt fiam akik már önálló útjukat járják. Egy valami hiányzik az életemből egy társ, annak reményében vagyok itt hogy megtalálom. Ha csak egy kicsit beszélgetni szeretnél mert Te is egyedül vagy már annak is örülnék. Megemlítem azt is hogy nagyon finom epertortát tudok sütni. Hedvig

Egy dunaújvárosi társkereső nő, Hedvig (48)

Sziasztok! Dunaújvárosban élek egy albérletben és Székesfehérváron dolgozok egy Informatikai cégnél, mint fejlesztő. Szabadidőmet a hétvégék illetve hétközben a délutánok teszik ki. Ilyenkor általában barátokkal/haverokkal ütöm el az időmet, vagy kipihenem a hét fáradalmait egy jó film kíséretében. Alapvetően társasági ember vagyok és ha tehetem mindig kimozdulok otthonról, amikor van rá lehetőségem (és nem vagyok fáradt). Szeretem a kreativitást és a spontán ötleteket, amikor egy kis kikapcsolódásról van szó. Röviden ennyi, ha további részletek érdekelnének, vagy felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran. :)

Egy dunaújvárosi társkereső férfi, Gergő (24)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Dunaújváros

Dunaújváros

Fejér megye

Dunaújváros

+36 (1) 604 3102