Társkereső Veresegyház

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Veresegyház környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb veresegyházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány veresegyházi társkereső bemutatkozása

Egy kedves lányt keresek tartós abszolut komoly kapcsolatra.

Egy veresegyházi társkereső férfi, Márton (26)

Sziasztok lányok hőlgyek Komoly kapcsolatott keresek vagy majd kialakul Szeretek mindent amivel el lehet lenni kirándulni sportolni utazni

Egy veresegyházi társkereső férfi, Attila (33)

Szia.Életvidám, kicsit bolondos, közvetlen fiú vagyok.Szeretek beszélgetni, ezért bármiről szívesen beszélgetek bárkivel. Szabadidőmben játszok, olvasok kisebb regényeket, zenét hallgatok. Azért regisztráltam elsődleges célként, mert szeretnék barátkozni, és aztán ki tudja lehet később lehet belőle több is. :-)

Egy veresegyházi társkereső férfi, Ádám (21)

Egyedülálló anya vagyok 1 gyermekkel. Az apja nincs a képben, nem is él az országban, szóval nem bonyolult a képlet. Én olyan társat keresek, aki - ha passzolunk - akár még külföldre is költözne velünk. Jó fej vagyok, vicces kedves és érzelmes. Nem fogom titkolni, hogy az aktív értelmiségi ellenzékhez tartozom, és intenzíven érdeklődöm a politika iránt. Ezt nem árt tudni rólam, mert jó humoron van, de annyira azért nem, hogy ezen változtassak. Olyan pasi kell, aki elfogadja a nünükéimet, a gyerekemet, és nem fázik attól, hogy elfogadja a szeretetet!

Egy veresegyházi társkereső nő, Zsófi (39)

Üdvözöllek kedves látògatò,ròlam annyit érdemes tudni hogy 20 éves vagyok,Budapesttől nem messze lakom Veresegyházon,szabadidömben szeretek ismerkedni,beszélgetni,nagyon szeretem a tájakat,a kirándulásokat,mindenem a zene éjjel nappal azt hallgatok(még alvás közben is😆),szeretem a vicces és tartalmas beszédeket,sajnos hangulat ember vagyok,jò passzban kell elkapni,de törekszem mindig a legjobbat kihozni magambòl ,ha bármit szeretnél megtudni ròlam várom az üzeneted, Kellemes napot 😉😘

Egy veresegyházi társkereső férfi, Bence (20)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Veresegyház

Veresegyház

Pest megye

Veresegyház

+36 (1) 604 3102