30-as társkereső vagyok, de a fiatal külsőm miatt nem válaszolnak a leveleimre

indította: László
Alexandra
Alexandra küldte
február 24. 20:22

Elbizonytalanodik, talál társat és nem mindenhol lehet accountot törölni sajnos. Férfiban/fiúban is van ilyen sajnos, hogy elbizonytalanodik, van hogy én se kapok választ, amikor írok egy illetőnek, mert úgy vélem félénk lehet. Nem szeretek elsőnek írni, de van hogy kivételt teszek és van hogy én se kapok választ, pedig kedvesen írok szerintem.

2
László
László küldte
február 24. 17:00

Szia kedves Alexandra! én 3 hónapja regisztráltam be először társkereső oldalra. és hát én 20 -30 éves korosztály között keresgéltem. amit írtál van valami igazság. előfizettem egy oldalra és úgy már láttam mikor lép be az oldalra és mennyi olvasatlan levele van. előtte mikor írtam kb 10 lánynak levelet ezt nem láttam. és eléggé ledöbbentem mikor előfizettem és láttam hogy olvasatlan levelek száma 10+ itt láttam hogy nem veszik komolyan ezt a társkereső dolgot, csak elszomorított a dolog. úgyhogy rájöttem hogy nem bennem van a hiba :) csak azt nem értem minek lépked be ha még üzeneteket se olvassa el, és egy csomó ilyen profilt láttam :( így megnehezítik a dolgot a tárkeresésben. persze van köztük aki kiváncsiságból regisztrálnak be, de sajnos sokan nem veszik komolyan ez a gond.

1
Alexandra
Alexandra küldte
február 24. 01:28

Szia! Nem benned van a hiba. Sok lánynak egyszerű nem válaszolni, mert nincs annyi bátorságuk, hogy megírják, hogy nem vagy szimpatikus. Na meg ha a kiszemelt csődörük nekik nemet mond, ott a meghagyott leveled és tudnak rá egy igen írni. Én személy szerint igyekszem vagy azonnal, vagy később válaszolni. De a fiatal hölgyek esetében, aki olyan személyiségű, az visszanyúl az ilyen levelekért, ha minden kötél szakad, vagy egyszerűbb nekik ignorálni, mint gerincesen megírni, hogy nem. A környezetemben régen osztálytársamék nyíltan meg is mondták, hogy nem válaszolnak, mert jól jöhet később. Na meg sajnos van olyan hölgy is, aki azért nem válaszol, mert nem is biztos, hogy akar párt, csak daccból felregisztrált, hogy megmutassa az exének bárkit megkaphat. Lehet utálni hölgyek most, mert kifecsegtem a taktikát, de engem személyszerint zavar az ilyen hozzáállás. Meg van olyan hölgy is, aki csak az izom pasikra bukik és úgy gondolja, bizonyos emberek még a szavára se méltóak. Több szó, mint száz. A hiba valóban bennük van, és őket minősíti. Ha nem válaszol, te is ignoráld. Nem érdemes az ilyen hölgyekkel foglalkozni. Jah meg mégegy dolog, van aki csak zsebeli az üzeneteket és kérkedik vele a barátnői körben, hogy mennyire "kapós". Fel a fejjel, mindenki megtalálja a saját párját. Az ilyen hölgyek normális férfinak nem is valóak szerintem. Akinek meg nem inge...

9
Zsolt
Zsolt küldte
február 23. 22:29

Azzal nincs semmi gond Laci, ha nem teged valaszt, DE nem is boknek vissza egy "Nem" - et sem. Nekem eddig 2 sikerult.

1
Laci
Laci küldte
február 23. 22:03

Sziasztok! Nemrég gyarapitom a szingli tábort. De az a tapasztalatom ha írok a hölgyeknek akkor valahogy elfelejtenek válaszólni. Nem értem mindegyik írja hogy komoly kapcsolatokat akarnak. De azért írok nekik mert én is pont erre gondolatom hát mi a baj hölgyeim?

2
Zsolt
Zsolt küldte
február 23. 19:56

Laszlo! Aki nem kepes egy par szoval legalabb annyit valaszolni, hogy "koszi, nem", az oket minositi, hidd el. Az ilyen akkor sem kellene, ha utanam dobnak! Szoval ne is valtoztass semin. Akinek megtetszel, ugy is valaszol.

Zsolt
Zsolt küldte
február 23. 19:52

Nalam sem tolongnak. Fel a fejjel!

László
László küldte
február 23. 15:06

köszönöm szépen kedves Kata a válaszod! :) talán a sablonos szöveg miatt is lehet

Kata
Kata küldte
január 23. 18:39

Kedves László! Nem tudjuk, hogy milyen fotókat tettél fel, milyen stílusban írtál a lányoknak stb. Így nem tudunk ötletet adni, hogy min lenne érdemes változtatnod. Így látatlanban én azt javaslom: Tegyél fel - sportos, vidám - bulizós, elegáns - pasis, dögös - csábitó, hobbi stb. fotókat. Ha valamelyik egyáltalán nem vagy ezek közül, akkor azt ne, nehogy félrevezető legyen és csalódás legyen a vége. Önbizalom, kedvesség, magabiztosság, humor, jó szöveg! Ezt szeretik a nők!😉 Sok sikert!🍀

1
Mária
Mária küldte
január 22. 15:40

Én 63 éves társkereső vagyok és az én leveleimre sem válaszolnak :( Úgyhogy fel a fejjel László és kitartás, mert nem is kell Nekünk/Neked mindenkitől a válasz, csak attól (ne adj Isten azoktól), akik hozzánk/Hozzád illenek. Én is azt mondom, amit a Balász, tölts fel minél több olyan képet, ami különféle élethelyzetekben készült Rólad, hogy lássák sok minden érdekel (tippjeim: benti képek, szabadtéri felvételek, sport-túra-kerékpározáskor készült képek, tekézés, bowlingozás közben készült képek, vagy csak épp olyan, hogy ülsz egy asztalnél és kávézol ... bármilyen fotó, ami megmutatja a személyiséged több oldalát és azt, hogy mi mindent csinálsz szívesen). És - szerintem - esténként írj magadnak egy listát, hogy miért vagy Te főnyeremény egy lány/nő számára. Ennek célja nem az önfényezés - koránt sem! - hanem az, hogy Te magad tisztában legyél azzal, hogy mennyi mindenért lehet(ne) Téged szeretni és mi mindent veszít az, aki nem válaszol az általad írottakra. S ha még ezek után is kevés választ kapsz, akkor tudd, hogy az az ember aki előítéletből, vagy félelemből, vagy rossz tapasztalatból nem tud/mer válaszolni, az nem is érett egy párkapcsolatra és nem is őt keresed (mert sajnos ilyen is van). Én így látom ezt a kérdést, de Te csak annyit fogadj meg belőle, amennyit magadénak érzel a leírtakból 😉 Ja és sok sikert magunknak 😉

1
Balázs
Balázs küldte
január 11. 18:21

Szerintem tölts fel 5-6 fotót magadról, hidd el megtöbbszörözi az esélyedeit.

László
László küldte
január 11. 18:04

Több társkereső oldalra regisztráltam be, de egyiken se tudok ismerkedni mert nem válaszolnak a leveleimre, talán túl fiatalnak tűnöm koromhoz képest! bejelölt több nő a kedvencei közé engem. írtam nekik de nem válaszoltak :(

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország