A hosszútávú párkapcsolat titkai

indította: Katalin
Maria
Maria küldte
augusztus 18. 00:15

@Csaba: Én úgy gondolom, hogy az embernek mindig pozitívan kell hozzáállnia a dolgaihoz, így a párkapcsolati dolgokhoz is:-) A múlt az alap, a jövő útjain mindig dolgozhatsz.... Ráadásul a jövőben, a jövő alakítgatásában, mindig van valami érdekes, valami új.... A múlt arra volt jó, hogy tanuljon, tapasztaljon az ember, a jövő már az új lehetőségeket nyitja meg számunkra... Nincs semmi baj: 51 éves vagyok, sok tapasztalattal és pozitívan állok mindenhez.... Sokszor nem könnyű, rengeteg kitartás kell hozzá..... Tartás... De azt hiszem, hogy ettől szép az élet, hogy sohasem unalmas.. Nem kell tőle félni és mindig örülni kell a lehetőségeknek. A való életben is azt mondják kollégák, betegek, ismerősök, hogy kb. 35-41 évesnek nézek ki ... Ez azt hiszem óriási elismerés, mert 51 éves vagyok. Sok mozgás, sport, kirándulás, szerintem nagyon számít itt is. :-) Igen, 51 éves vagyok, de nem áll meg az élet és igen, sok minden vár még rám:-) Remélem a legjobbakat! Mindenkit csak biztatóak, hogy remélje a legjobbakat....

1
Csaba
Csaba küldte
augusztus 17. 23:28

@Maria: „Valószínűleg én is ilyen leszek, mint ők” Már bocs, de 51 évesen az embernek inkább múltja van, mint jövője! :D

Maria
Maria küldte
augusztus 17. 21:20

@Csaba: Sziasztok:-) Kedves Csaba! Csak egyszerűen fogalmaztam.... Én így érzem és látom ... Nincs mit igazán.... Számomra a Nagyszüleim (apai és anyai ágon egyaránt) és a Szüleim a példaképek itt is.... (Amit ők adnak és adtak, ahogyan ők gondolkodnak és gondolkodtak, az nekem mindennél többet adott és jelent a mai napig... Valószínűleg én is ilyen leszek, mint ők.) Jó pihenést és jó éjszakát kívánok Mindenkinek:-) Marika

Csaba
Csaba küldte
augusztus 17. 21:08

@László: Nem.

Csaba
Csaba küldte
augusztus 17. 21:08

@Maria: Köszönöm. Te legalább érted, van aki meg megpróbálja megmagyarázni, hiába mondom, hogy nem úgy van.

László
László küldte
augusztus 17. 18:21

@Csaba: Ez az alap. Erre épül minden. Ha alap nincs, semmi nincs.

1
Maria
Maria küldte
augusztus 17. 17:38

Egy korábbi bejegyzésemet tettem ide, még egyszer....... Szíves figyelmetekbe ajánlom:-) Sziasztok:-) Igyekszem gyorsan megválaszolni a kérdést: A két ember - FÉRFI és NŐ - közötti "kémia", a "feszültség", a és az egyensúly, "izgalom" uális téren is... A folyamatos és rendszeres kommunikáció.... Az összhang kívül-belül, és lelki síkon egyaránt.... Hagyni, hogy mindkettőtöknek legyen ideje a barátaira..... Legyen időtök egymásra.... Néha igenis bújjatok el Ti ketten a világ elől... Szeretet, öröm, boldogság, kreativitás és türelem.... Felnőttek vagyunk már, megtalálod az utat Hozzá, megtaláljátok az utat egymáshoz.... Hagyd, hogy legyen ideje a saját életére, a barátaira, a hobbijaira, amitől igazán FÉRFI marad... Neked, Nektek.... Ne felejtsd el, hogy egy FÉRFI csak akkor maradhat FÉRFI, ha egy igazi NŐ van mellette..... Gyönyörű estét kívánok Mindenkinek továbbra is:-) Marikától

1
Csaba
Csaba küldte
augusztus 17. 16:08

@László: Ez kevés egy valamennyire is működő kapcsolathoz.

László
László küldte
augusztus 17. 15:42

Őszinteség Bizalom Tisztelt Szeretet Ha ezek közül egy hiányzik, nem kell erőltetni, mert nem fog menni a dolog.

2
Lizi
Lizi küldte
augusztus 10. 00:08

@Emese: Érdekes ez , éppen az ellenkezőjét tapasztalatam. Amikor nem volt kedvem ismerkedni egyáltalán, akkor tapadtak ezerrel , amikor pedig érdeklődő voltam , akkor jóval kevésbé. :) De egyébként a rezgésben én is hiszek, csak nem pont ebben a formában. :)

1
Emese
Emese küldte
augusztus 09. 18:31

Kedves István, nehogy azt hidd hogy minden nap bokszmeccseken veszek részt ahol ájulásig verjük egymást! Mi 40 felettiek sparringolunk, vagyis szimuláljuk a mérkőzést, nem ütünk teljes erővel, csak érintünk. Igaz, néhány lila folt így is elkerülhetetlen. Hetente 2x edzés, én fele gyors tempóban ugrálok mint a 20 évesek 😀 Egyébként most nyáron nincsenek edzések, 35 fok van, kibírhatatlan lenne.

1
Istvan
Istvan küldte
augusztus 07. 20:01

Szia Emese!! Szeretsz irogatniés elég érdekesek de hogy még bunyózni is eljárász nos ennek a fele se mese Emese !!!Nem bírnám szusszal melletted

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország