A mackós alkat inkább előny vagy hátrány egy társkeresőn?

indította: Balázs
Csaba
Csaba küldte
október 30. 22:06

Üdv mindenkinek! Mi számít mackósnak a szőrös melkas vagy hogy 100 kiló felett vagy? Én egy elég csontos gyerek vagyok ilyen a genetikám van némi pocak de az a korral jön. Nyílván nem vagyok sportőrült de sportolok egész nap csupa hasznos dolgot.🙂 Bírok dolgozni ha kell egész nap betonozok is. Szóval nem az számít ki milyen nádi rigó hanem mit bír és mi van a fejben mekkora wz intelligenciája és kitartása.🙂

3
Éva
Éva küldte
október 30. 18:01

@János: Szia! Nagyon egyetértek a véleményeddel. Minden tiszteletem a Bölcs gondolkodásodhoz! Én is úgy gondolom,nem a látottak alapján szabad ítélkezni,mert semmi nem történik ok nélkül,illetve mindennek meg van az oka,mi miért van így. És igen,nem mindig szabad kimondani,amit gondolunk,s ha kimondjuk,tegyük úgy a másik lelke ne sérüljön.😊

1
Éva
Éva küldte
október 30. 17:53

@Tünde: Szia! Valószínűleg a testes úriember azért lehet hozzászokva a filigrán testalkatú hölgyekhez, mert fordítva a vékony hölgyek közül izgatóbb számukra a mackósabb férfiakhoz való vonzódása. Ezt tapasztalatból,ismerőseim köreiből bátorkodom leírni. Pl: egy kedves kolléganőm vasággyal együtt 50kg😂,párja több,mint 100kg felett van,imádják egymást. De meglehet közelíteni a miértjét emberileg is. Általában a testes emberek, vidám,humoros,jólérzik magukat a bőrükben típusú emberek többségében. A kisugárzásuk az előző mondatomban felsorolt jó tulajdonságaival vonzóvá is tudja tenni magát. Sokat jelenthet egy nő számára a belső értékrendje,függetlenül a mackós külsejétől. Nem mindig a külső jegyek alapján lehet jó a választás. A belülről jövő kisugárzás,értékrend többet jelent-het.

2
Tünde
Tünde küldte
október 30. 14:49

@Zoltán: Az mindenben eltűnnek a méretek. 😀 De azért jó felnézni egy férfire. 😔

Tünde
Tünde küldte
október 30. 14:46

@Gita: Tényleg ciki, hogy a 180 kg-os pasi max 50 kg nőt keres. És hozzá teszi, hogy ehez van szokva. Na de miért van ehez szokva? Ilyen a felesége? Talán minden filigrán nő tovább áll az első találkozás után? Lehet elgonolkodni ezen is, ha éppen ebbe a témába léptél be.

Zoltán
Zoltán küldte
október 29. 21:11

@András: Igen. És minél kisebb, annál magasabbat. Tékápé agyrém. Ember meg púpos lesz a sok puszitól. Ha adja, ha kapja, le kell hajolni...

Áron
Áron küldte
október 29. 19:16

Én 87 kg vagyok. Ennek így különösebb hátulütőjét nem tapasztaltam. A már lassan 2 év alatt mindösszesen 1 esetben lett felhozva ellenem, mint egyik ellenérv. Mondjuk ez nem csoda, mert azok a nők, akiknél bármiféle labdába rúghattam, nagyon ritkán voltak 70 kg alatt.

2
András
András küldte
október 29. 19:04

@Gita: Kedves Gita! A férfiaknál a magasság nagyon sokat számít. 170 cm alatt nincs élet. :) Tényleg vicces, amikor egy 155 centis nő 175-190-es férfit keres.

Gita
Gita küldte
október 29. 16:42

Hátrány bizony, de csakis a hölgyek számára! Viszont a legviccesebb az egészben, mikor egy hatalmas, mackós alkatú férfi azt írja kritériumaiba, hogy kizárólag filigrán alkatú hölgyet keres.

Andrea
Andrea küldte
október 29. 15:23

Sajnos hátrány...nőként írom:telt vagyok és ez fontosabb, mint az mi van a fejembe. Nekem nincs bajom a maci alkatú pasikkal, de van persze egy határ. Én se úgymond "szétfolyt "vagyok, ápolt, igényes NŐ. Sajnos ez itt kevés.

1
Andrea
Andrea küldte
október 29. 15:22

Sajnos hátrány...nőként írom:telt vagyok és ez fontosabb, mint az mi van a fejembe. Nekem nincs bajom a maci alkatú pasikkal, de van persze egy határ. Én se úgymond "szétfolyt "vagyok, ápolt, igényes NŐ. Sajnos ez itt kevés.

1
Attila
Attila küldte
augusztus 01. 18:07

Sziasztok, új "lakó" vagyok még itt, de érint ez a kérdés. Számomra mindenképpen előny, hogy ilyen szép nagy mackós alkat vagyok. Viszonylag sokáig tartott elfogadni önmagam, de úgy, hogy jól érzem magam a bőrömben, mi gondom akadhat? Egy nagyon jó előszűrő, hogy ilyen vagyok, megkímél az esetleges általánosító, vagy minősítő kapcsolatoktól. Nyilván nem lehet és nem is kell mindenki számára megfelelni, pont az a jó bennünk emberekben, hogy nem vagyunk egyformák. Kinek ez, kinek az tetszik. Sokan szeretnének változtatni a külsőjükön ilyen, vagy olyan formában, én csak az egészségem miatt tettem és teszem, de vannak határok. A genetikán nem lehet változtatni, hiszen mindannyian "hozott" anyagból dolgozunk. Életből lesett példával élve, ha paprikát veszek, mivel járok jobban? A boltival, amelyik csillog-ragyog-hibátlan de ízetlen, vagy a szomszédom által termelt zamatos girbegurbával? Csupán az a kérdés, hogy kinek mi ízlik jobban.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország