A napszemüveges fényképek a társkereső oldalakra valók?

indította: Balázs
Áron
Áron küldte
június 06. 22:17

Szerintem ha a napszemüveges kép mellett akad még 1-2 napszemüveg nélküli is, akkor nagy baj nem lehet.

László
László küldte
május 26. 19:34

@Judit: Azt nem tudom, hogy lehet-e erre a társkereső oldalra felrakni napszemüveges képet, de nálam az van, hogy amikor 3 fényképet feltöltöttem, akkor ezen a társkereső oldalon csak 1 fényképet engedélyeztek, vagyis a másik 2 fényképpel valami gondjuk volt a moderátoroknak. Mondjuk a másik 2 fényképet az összes többi társkereső oldal elfogadta, így azokon 3 fénykép van kint 1 helyett. A másik 2 fényképpel szerintem nincs semmi gond, mert azokon lehet látni, hogy állok, vagyis normál álló kép. Mondjuk láttam lányoknál ezen az oldalon álló képet, ami alapján az én fényképeimnek is engedélyezve kellett volna lenniük, de mivel nem én döntök, így szerintem valakinél megengedett egy fénykép típus, másnál pedig nem megengedett, gondolom több moderátor van és ki hogyan dönt éppen akkor, amikor ellenőrzi a képeket, az alapján vannak kint az emberek képei a társkereső oldalon.

Judit
Judit küldte
május 26. 18:02

Már lehet napszemüveges képet is feltenni? Az egyik új belépő napszemüvegben van.

Róbert
Róbert küldte
május 01. 15:58

@Andrea: Szia! Ember lánya! Ezt mondom én is személyesen az ember fia! Néha féltem, hogy a az illető személy szaladni fog a mobiltelefonommal. 😂😂😂 A nap a szemembe süt és a fénykép olyan amilyen.

Tibor
Tibor küldte
április 27. 22:40

Ma ismét próbáltam képet feltölteni, nem napszemüvegest. Ismét nem sikerült. Kezd érdekes lenni.

Tibor
Tibor küldte
április 27. 17:29

Napokban új képet töltöttem fel,második képnek. Első alkalommal nem sikerült, törölték, másnap sikerült, akkor törölték az eredeti profilképem, kérdés, kérés nélkül. Elég érdekesen kezelik a képeket az oldalon.

Évi
Évi küldte
április 27. 16:10

Nagyon jó lenne,ha megengedett lenne a napszemüveges fotó. Alapban szemüveges vagyok és napsütésben nekem kell a napszemüveg! Elég sok jól sikerült fotón,napszemüvegben vagyok és sajnos ide nem tehetem fel.

Róbert
Róbert küldte
április 26. 22:57

Legyen fénykép lehetőség a napszemüveggel is. Lehetne benne ebben a dologban és szabályzatban lazítani. Természetesen ne a profil képen! Például én személyesen napszemüveg nélkül néha furán hangzik de furcsán érzem magam. A nap a szemembe süt és a fénykép is olyan amilyen. Ezért is inkább megkérem a vad_idegen nőket, hogy fényképezzenek le. Bár csak de, félek attól, hogy egy nagy futás lesz a mobiltelefonommal. 🤔🤨 Természetesen védeni kell a szemünket. Az egészséges életmódot erre is kiterjeszteni lehetne?

Judit
Judit küldte
április 23. 09:52

Szia! Szerintem nem valók a napszemüveges képek a társkereső oldalakra. Engem az is zavar,ha valakivel beszélgetek és nem veszi le a napszemüvegét.

László
László küldte
április 23. 09:29

Erre a válaszom: Nem. Mit rejteget a sötét szemüveg mögött az illető? Egy fotó erejéig ki lehet bírni napszemüveg nélkül is. Nekem az allergiám miatt kora tavasztól késő őszig szükséges, mivel sok esetben erős kötőhártya gyulladással is jár.

Ancsi
Ancsi küldte
április 22. 18:21

A rendszer a gyógyszemüveges képet is törli, ha az fényre sötétedő... és a kép a szabadban készült.

1
János
János küldte
április 22. 16:39

Feltöltöttem egy szemüveg nélküli profilképet, egyet melyen olvasó szemüveget viselek, és megpróbáltam egy napszemüvegest harmadik képként feltölteni (egész alakos), de az üzemeletető törli rendszerint. A szabályzat, ha jól olvastam csak a profilképre vonatkozik, valamit figyelmen kívül hagytam?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország