A Nem téged kereslek jelenség oka a társkereső oldalakon

indította: Attila
Róbert
Róbert küldte
május 01. 10:03

Sziasztok! Emancipáció van! Ezt kell és kellene figyelembe venni! Itt vagyok már pár napja! A statisztikai hivatal adatai alapján és szerint ez van jelen! Tehát van 100 lány és nő és asszony. 1. Tehát a 55 ember, semmi ! Csak a like a Facebook és a Instagram! Az én részemről, le is út és fel is út! 2. Tehát a 25 ember, inkább a pénz kell és havonta 1 X ! Az én részemről, le is út és fel is út! 3. Tehát a 10 ember, mert nem vagyok Adonisz, nem tetszek. Ezt értem! Ezek a jó emberek! 4. Tehát a 5 ember, nem tudja kit és mit is akar vagyis akarnak? Ezt nem értem. Az én részemről, le is út és fel is út! 5. Tehát a 5 ember, összetéve + bonyolult élet, megfelelő, csak várni kell. Naponta és pénz is van! Ez igen nagyon kemény munka szakasz. A türelem 🌹 teremt. Az összegzés! 100 emberből csak 5 ember jöhet szóba! Köszi szépen, hogy olvasod! Üdv! Róbi

2
Ancsi
Ancsi küldte
május 01. 08:58

@Botond! Bocs, ha magadra vetted, egyedül a megjegyzésemet - mert Te kivétel lehetsz, pár társaddal együtt - de én arra a jelenségre gondoltam, amikor csak puszta szórakozásból keresgélnek itthon, mikor eszük ágában sincs semmit feláldozni egy itthoni társ megtalálása érdekében, csupán az elvárások sorolása jellemző rájuk. Azokról, akiknek itthon minden pocsék, mert bezzeg a külföldön minden csudijó.... Azokról, akik szerint - nemtől függetlenül - a magyar emberek igénytelenek, mert amikor hazalátogattak csak pfújjoltak....

Róbert
Róbert küldte
május 01. 04:45

@Botond: Szia! Benne ebben már megint igazad van! 1. Nem megyek a nők ellen! A nők azok angyalok! 2. Bár csak de az is igaz, hogy a nők részéről ez van, hogy játszani akarnak a férfiakkal mint a macska a az egérrel! (Azt hiszem, hogy személyesen találkozni fogok Ő vele. Mert ahogy viselkednek itt a társkeresőn a nők! Köszönöm szépen, nem kell)! 3. Én nékem édes+mindegy, hogy itthonról vagy pedig külföldről írsz és keresed a barátnődet. Ezt csak te tudhatod és te tudod. (A türelem rózsát teremt. Németország jó a jövedelem minimálisan a 4 X a hazai bérezésnél. Természetesen tudni kell németül ja és a jó beosztás is számít, mert aki kint akar dolgozni nyelvtudás nélkül az milyen jellegű munkát is végez? Kívánom, hogy legyen sok szerencséd a Kárpát medencében és a az Üveg hegyeken is túl).

Botond
Botond küldte
április 30. 21:53

@Ancsi: szia! Odaírtam, hogy a Németországban levő hölgyekkel beszélek. Én is itt vagyok és Németországban levő hölgyekkel próbálok csak beszélgetni. Bocsánat, hogyha mások is látnak, de a célom a Németországban élő magyarok.

Ancsi
Ancsi küldte
április 30. 21:31

@Botond! Aki nem él itt, szerény kis hazánkban az ne itt keresgéljen komolyan. Azok a honi társkeresőknek csak programorok.... Mert vajon te egy kapcsolatért hazaköltöznél? Nem? De elvárod, hogy hozzád költözzenek? Igen? Uff! Ez csak az én szerény véleményem....

Ancsi
Ancsi küldte
április 30. 21:29

@Róbert! Aki uális egészsége mellett mentálisan is egészséges, annak hiányzik az egészsége . Ennyi Ha bármi nincs meg, akkor ott csúszik legalább egy deszka.

1
Botond
Botond küldte
április 30. 21:12

Érdekes itt minden. 99%nem válaszol 😃most pedig felteszem azt a kérdést hölgyeim , hogy miért? Annyira jó az életetek, hogy csak egyszerűen jelentkeztek ilyen helyeken és aztán leszarjuk, hogyha valaki próbálkozik? Ezt pedig inkább a Németországban levő hölgyeknek írom! Helyettetek én szégyelném magam!További szép napot mindenkinek!

Róbert
Róbert küldte
április 30. 20:16

@Ancsi: 1. Nem történt semmi! 2. Én nálam a határ az, hogyha a nőknek nem kell a ! A uális élet és kizárólag a like! (Akkor lehet menni a kolostorba)! 3. Ja és édes+mindegy, hogy 30 éves lány, 40 éves a nő, vagy pedig 59 esztendős a az asszony!

Ancsi
Ancsi küldte
április 30. 19:54

@Róbert! Bocsánat, ha túlléptem egy határt :)

Róbert
Róbert küldte
április 30. 19:51

@Ancsi: Kíváncsian kíváncsiskodó kíváncsi nő vagy! 😂😂😂 1 szóval egy évvel fiatalabb. 58 esztendős. Ja és nem vagyok szégyenlős! 😂😂😂

Ancsi
Ancsi küldte
április 30. 19:33

@Róbert! És Te akkor mennyi is voltál?

Róbert
Róbert küldte
április 30. 19:25

@Ancsi: Ja és elfelejtettem írni! A az ex egy 30 esztendős csinos és karcsú nő volt! Minimális ! Főleg fent lenni a Facebook, Instagram és stb!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország