A nők inkább magasabb férfit keresnek. Mi lesz így az alacsony pasikkal?

indította: Balázs
Marci
Marci küldte
április 05. 08:46

Én megvagyok a 171 centimmel. Szerintem sokkal inkább a testarány fontos . Bár az alacsony lányok/nők többsége alapból olyan cuki😊

2
Reverencia
Reverencia küldte
április 04. 18:01

Részemről nem fontos kritérium a férfi magassága. Beérem egy káros ektől mentes, intelligens alacsonyabb férfivel is. 😇

Zoli
Zoli küldte
január 22. 12:30

@Éva: Kedves Éva, A fórumokban páran már érintettünk érdekes témákat 😀 És voltak építő jellegű hozzászólások. Zoli

Éva
Éva küldte
január 21. 20:00

@Zoli: Kedves Zoli!😊 Természetesen humornak szántam.😊 Részemről mindenevő vagyok,s szívesen olvasok el bármit bármilyen témában. Üdv: Éva

1
Zoli
Zoli küldte
január 21. 17:33

@Éva: Kedves Éva, Lehetséges a művészettörténet is 😀 Ha visszaolvasol, akkor érthetővé válik hogyan jutottunk ide. De már befejeztük 😀 Zoli

Éva
Éva küldte
január 21. 16:25

@Zoli: Szia! Hűha,jó helyen járok?🤣 Legközelebb Művészettörténet lesz a témakör🤣

Krisztina
Krisztina küldte
január 21. 10:16

@Lili: Igazad van...bár én úgy érzem, a netes társkeresés elakad a külsőnél, nagyon kevés esetben jut el odáig a dolog, hogy a másik kíváncsi legyen a belső értékekre is...nagyon felszínes lett a világ...és benne mi, fogyasztási cikkekké váltunk...kiegészítéssel azzal, hogy a "netes társkeresés"...

1
Kata
Kata küldte
január 19. 04:43

@Zoli: Kedves Zoli! Ebben a témában sokkal jobb szakirodalmak is vannak. A testséma és a téri tájékozódás fejlesztése sokkal komplexebb, az oldaliság csak egy részterülete. De jól gondolod, az is hozzá tartozik. A téma kifejtése hosszadalmas lenne és ez nem szakmai fórum, ezért nem untatnék vele senkit .😊

1
Attila
Attila küldte
január 18. 10:09

Nemrég egy valaki aki szaunában fenti padon ült én meg a lenti padon, mindig viccelünk, régebben mondott olyat, milyen jól nézel ki, mondatát tovább folytatta, nézd még el is hiszi.. Nevetünk mindannyian..:) De ahogy mondom ő fent ült és mondja nekem nagyobb lett a hátam.. ( talán kondicionáló tornától mondom magamban ) Erre a válaszom nekem ez volt: Szívünk legyen nagyobb! Pici csend majd mindannyian egyakarattal így szóltunk igen, Így..

1 2
Emese
Emese küldte
január 17. 21:18

Kedves Zoli, nagyon érdekes, köszönöm!

1
Zoli
Zoli küldte
január 17. 18:04

@Emese: Kedves Emese, Közben szakirodalomban megnéztem a testséma-zavart: "V.7.2. Testséma fejlesztése Farmosi (2011) szakirodalmi elemzése alapján A térbeli tájékozódó képesség fejlesztése során bekövetkező zavar a bizonytalan testsémára vezethető vissza. A probléma onnan ismerhető fel, hogy a tanítvány nem tud tájékozódni saját testén, nincs megfelelő képe a saját testéről. Az ilyen problémával küzdő tanulók példának említve, nem tudják az egyik lábukat keresztezni a másik felett, képtelenek a hátukat domborítani, homorítani, nem képesek végrehajtani a lábkulcsolást, karkulcsolást, stb." A testséma-zavar egyik jellemző - és szerintem leggyakoribb - előfordulása, amikor az illető nem tudja megkülönböztetni a bal- és jobbkezét. Zoli

1
Emese
Emese küldte
január 17. 17:00

Kedves Lili, teljesen egyetertek. Pont ma volt egy kb. 160 centis, gerincferduleses paciensem, se jokepu, se gazdag. Megis olyan kedves, mosolygos, ertelmes ferfi hogy ket perc mulva mar nem is emlekeztem a kulsejere. Boldog hazassagban el. Masik pelda akirol mar irtam: egy kb. 160 centis baratnom masodszorra egy kb. 140 centis ferfi szemelyeben talalta meg a szerelmet. Olyan a fellepese, a modora, az udvariassaga, hogy mast ne mondjak, annyira ferfias, a szo jo ertelmeben ! hogy a magassaga teljesen elfelejtodik. p.s. Kivancsi vagyok, szeretek a miertekre valaszt talalni. Lajos kerdese kivancsiva tett. Stop okoskodas 😀

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország