A párkeresők első üzenetei mögött, milyen gondolatok lehetnek?

indította: Kata
Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 16. 11:05

Én sem görcsölök, ha meg kell szólítani itt a társkeresőn egy férfit, általában egy mondattal el szoktam intézni a kezdést, aztán vagy pozitív, vagy negatív válasz jön és folytatjuk, vagy nem. Nekem inkább azzal van bajom, hogy iszonyatos energiákat kell belefektetnem, hogy életben tartsam a társalgást, mert egy-két szavas válaszokat kapok és egy idő után már úgy érzem magam, mint egy tanítónéni, aki próbálja Pistikéből kiimádkozni a feleletet, hogy meglegyen az a fránya kettes. Na, ez legfeljebb az anyai érzéseket hozza elő belőlem, ami valljuk be, nem igazán szerencsés egy társkereső oldalon. Én mindig is azt hittem, hogy velem könnyű kommunikálni, de amióta neten keresek párt, rá kell jönnöm, hogy talán mégsem. Sokat gondolkodtam ezen, nem tudom mennyiben tehető ezért felelőssé az okos telefon, amin ugye pötyögni kell, ahhoz meg sokaknak nincsen türelme, meg ideje.

1
Zoli
Zoli küldte
április 16. 09:10

En nem gorcsolok ha beszelnem, irnom kell, a munkambol kiindulva sem! De irni azert nehezebb, mert felreertheto. Kulonosen, ha valaki nem jol hasznalja a mondatjeleket, (,) vesszoket, vagy valaki nem olvassa megfeleloen hangsulyozva! Egy holgy (mas oldalon!) megjelolt, hogy tetszem neki. Sajnos mindenben eltert az izlesemtol, de nem szerettem volna ha hiaba varja remenykedve a valaszom, igy irtam neki. A legudvariasabban jeleztem, hogy nagy megtiszteltetesnek erzem a jeloleset, de ugy gondolom nem en lehetek az a ferfi akire igazan vagyhat, es a tavolsag sem ezt segiti elo. A holgytol egy gyonyoru kioktato level erkezett ezutan, amiben lehordott, hogy en biztos bevertem a fejem, es honnan tudnam O mit akar! Termeszetesen elnezeset kertem!😂

1
Ági
Ági küldte
április 15. 06:50

Ilyenkor (is) örülök annak, hogy nő vagyok. És nem férfi. Mert, nem nekem kell udvarolni. :DD Iszonyatosan nehéz lehet a néhány kezdő mondatot eltalálni. A gyermek szülésről már nem is beszélve.. Mert, azt nem engedtem volna át. Semmi pénzért. :DD Kedves Kati. Az időjárás mindig hálás téma. Bár, az igazán profik, azon is képesek összeveszni. :DD Persze értem, amit írsz.. Talán, már rutinos öreg rókánénak számítok a netes társkeresőkön.

Tibcsi
Tibcsi küldte
április 12. 20:58

A párkeresők első üzenetei mögött a párkeresés gondolatai lehetnek. :)

1
Kati
Kati küldte
április 12. 20:32

Valóban a profilban nem mindig eldönthető kinek mivel induljon a levelezés. De azért szerintem kellene pár levélváltás hogy egyáltalán egy közös pont van-e, amin mondjuk érdemes elindulni a randin is. Ne ott derüljön ki hogy nincs is miről beszélgetni. Vagy ha például arra az egyszerű kérdésre hogy mit szeretsz csinálni szabad idődben, az a válasz, hogy add meg a telefonszámod. És te azt mondod hogy legalább pár dolgot áruljon már el magáról. Erre az a válasz, hogy te nem is igazán szeretnél ismerkedni. Ezzel nem nagyon van mit kezdeni. Ahogy én tapasztaltam a személyes jellegű dolgokat sem igazán szereti senki. Sem válaszolni, sem ha esetleg én mutatkozok be. Marad az időjárás????

Péter
Péter küldte
április 02. 21:52

Írtam már én is ilyen jellegű rövid üzenetet, mert szimpatikusnak ítéltem meg, de az adatlapján nem szerepelt semmi csak, hogy " komoly kapcsolatot keres, szívesen ismerkedne és írjanak neki bátran". Nincs sok alapozni való erre levelet fogalmazni, de mégis kell írni valamit ha szimpatikus az illető. Ugyanakkor én szeretek személyes hangvételű levelet írni, de olyat tényleg csak annak írok aki valamiért nagyon megfog és van mire alapozni. Az itt létem alatt eddig egyetlen egy ilyen tartalmasabb levél született. Volt az illetőnek 3 képe, és tartalmas adatlapja, aminek nagyon megfogott a mondanivalója. Vettem a fáradságot és kiírtam magamból az érzéseimet. Aminek meg is lett a hatása, és több levelet is váltottunk, s nem tartom kizártnak, hogy lehetett volna több is köztünk, de a távolságra hivatkozva, úgymond csírájában lett elfojtva az egész. De visszakanyarodva az eredeti témához. Ha a pasi aki a sukár szőkeherceg odavet egy szia megismernélek -et első levélként akkor a csaj odáig lesz meg vissza és nem hagyja veszni. Viszont aki nem rendelkezik ilyen adottságokkal annak, marad az egyéb figyelemfelkeltés. Szóval bejöhet a rövid tartalmatlan üzenet is, ha pont az ideálja írja.

Tünde
Tünde küldte
február 09. 15:33

Ez most furcsa lesz amit leirok. Vėgig olvastam a hozzászólásokat. Minden férfi kommentjével egyetértek. Személy szerint még nem kaptam olyan üzenetet ami nem lett volna egyértelmü,vagy mögé kellett volna látnom.. .Tudomāsom szerint a férfiak egyszerüen gondolkodnak. A válaszleveleimben ,van egy kedves megszólitásom,megfogalmazott levélsémám ,amit megirok. Kiegészitve az adott illetö számára elönyösen.Pedig minden válaszom visszautasitas volt idáig egy kivételével. 98%-ban újra irnak,amiben MEG IS KÖSZŐNIK,hogy irtam.😊Tehát nekem ezzel kapcsolatosan nincs negativ tapasztalatom.Kilógok a sorból..🙃

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
február 09. 14:36

Szerintem semmi különös. A fénykép alapján szimpatikus neki akinek ir. Próbál vele egy beszélgetést elinditani,mert szeretné jobban megismerni, és ha ez után még mindig szimpatikus, akkor a találkozás lehetőségét szóbahozni. Mert igazán itt lehet megismerni egymást.

Imola
Imola küldte
február 09. 14:07

Kata eredeti kérdésére reagálva: a gondolatainkat elsősorban érzelmeink irányítják. Ha félünk (az újtól, bizonytalantól, kilépni komfortzónánkból, fellvállalni hiányosságaink, stb), vagy ellenkezőleg: vakmerőek vagyunk (pl nincs reális képünk lehetőségeinkről és túllövünk a célon) egyformán sikertelenségre "ítéljük" magunk. Már az első üzenetnél.

Péter
Péter küldte
február 08. 19:14

Druszám és mások remekül kifejtették: Egyszerűen nem lehet tudni egy profilnál hogy miként érdemes indítani, ez nem látható Amúgy pedig amikor férfiak idegeneknek írnak ismerkedés céljából, a nők mégis mit várnak el? Ugyanis ahogyan itt olvastam, a nők elvárnák hogy a férfiak ismeretlenül is lehozzák a csillagokat az égből, s így jutottam el a kérdésig: Mégis milyen "gondolatokat" képzeltek el egy első üzenet mögött? Tehát amikor például kidob a rendszer vagy 20-30 jelöltet, és üzeneteket küldök mondjuk 10-12-nek, akkor nekem miféle mélyenszántó "gondolataim" lehetnének ezen vagy tucatnyi idegen lány kapcsán? Aki úgy csinál mintha ilyenkor mély "gondolatai" (érzelmei) lennének az csupán szépen hazudik

3
Péter
Péter küldte
február 08. 17:34

Írd le ide, te mit írnál pasiként egy nőnek.

Kata
Kata küldte
február 08. 05:33

Kedves László! Valóban a randin dől el minden, ebben igazad van. Azonban sok férfi egy beköszönésnél többet nem is reagál. Visszajelzés után sem. Ha valaki valóban ismerkedni szeretne egy hölggyel, a beköszönés kevés lesz. Gyanítom, hogy a nők többsége így látja, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország