Adventi társkeresés

indította: Annus
Judit
Judit küldte
december 03. 16:53

🙄bejgli illatot érzek.. 😁

Mária
Mária küldte
november 30. 13:27

Amennyiben engem beiglivel kínálnának, meghatódva elfogadnám (ha a kínálónak tiszta a keze, a körmei, tiszta a szalvéta, amiben nyújtja felém :)) Nekem eszembe sem jutna beiglivel kínálni azt, akivel találkozót beszéltem meg (túl régen volt randim, inkább a készülődésre koncentrálnék, úgy gondolom). Egyetértek Lászlóval, hogy így advent idején felerősödik bennünk egyféle szeretet éhség is, meg a "jólennevalakiheztartoznimár" érzés is :), az együtt ünnepelni lehetőségéről meg már nem is beszélve :)

2 1
László
László küldte
november 29. 13:43

Hogy a bejgli hozzá tartozik-e, szerintem attól függ szereti-e a kedves társkereső. Csakúgy, mint a forralt bor. Az adventi időszakban szerintem sokkal inkább, egy nem rossz értelemben mondott, szeretet éhség erősödik fel a szívekben. Kívánok minden kedves társkeresőnek szeretetteli adventet!

4 3
Béla
Béla küldte
november 29. 11:41

@Annus: Kedves Annus, egy karácsony környéki találkozón kedves gesztus a bejgli,.... egy Nagykarácsony környéki találkozón meg kifejezetten ajánlott! :))

Krisztina
Krisztina küldte
november 29. 08:53

Nem az a kérdés, hogy kérsz - e beiglit, hanem az, hogy amikor ilyen szigorítások vannak, hol tudsz normális körülmények között leülni beszélgetni valakivel, akit most látsz először... Mondjuk akár csak egy kávé, vagy tea mellett...

1
Krisztina
Krisztina küldte
november 29. 08:38

@Annus: Én ezen még egyáltalán nem gondolkodtam. Most elég nehezen kivitelezhető egy randi, mert sehova nem lehet beülni. De ha beiglit kapnék, nem ugranék el előle, viszont beiglit sütni nem tudok :)

2
Zoli
Zoli küldte
november 29. 08:02

Kedves Annus én azt gondolom , hogy mindenféleképp kell a bejgli hiszen ezáltal is látja a partner hogy gondoskodó vagy. Bár nem tudom mekkora hagyománya van a bejglinek manapság de szerintem nem lehet melléfogni vele. Minden erőfeszítés megéri a fáradságot hiszen mindenből tanulunk és talán kicsit nosztalgiázunk egy kicsit.

Annus
Annus küldte
november 28. 12:08

Na akkor ugorjunk neki még egyszer. Másként megfogalmazva. Az adventi táskereséshez hozzátartozik-e a beigli vagy sem? Azaz, az ismerkedés fázisában, egy karácsony környéki találkozón, vonzó vagy taszító a beigli kínálása? Lehet-e visszautasítani a kínálást, mondván, hogy tele vagy vele, mint a déli busz?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország