Aki csak statiszta élete filmjében, rúgja ki a rendezőt

indította: Dénes
Tünde
Tünde küldte
március 13. 19:37

@Dénes Köszönöm a hasonlatot 😊

Dénes
Dénes küldte
március 13. 19:22

Tünde! Tudod ez olyasmi, mint a régi MTZ traktorok másfél személyes ülése, egyedül nagyon kényelmes, de ketten ülni benne jobb, mert szorosabban lehet egymáshoz .

1
Tünde
Tünde küldte
március 13. 19:18

@Dénes Két személyes rendezői szék...🤔🤔 és Spielberg mit szól hozzá? 😁 "bocsi..egy kis humor"...és az első gondolat..

Dénes
Dénes küldte
március 13. 19:08

Tündének: a rendezői szék jó, csak egy baj van vele, két személyes és egyedül foglalok helyet benne.

1
Dénes
Dénes küldte
március 13. 12:48

Köszi a választ, a történeted jó példa arra, hogyha feltornyosulnak a gondok, van ki erősebbé válik ettől. Szerintem mindenkiben meg van ez a képesség, csak bizonyos okok miatt nem mindenkiből jön elő.

Dénes
Dénes küldte
március 13. 12:28

Igen volt, de nehéz úgy beszélni róla, hogy ne legyen moderálva. A saját családom léte és nyugalma volt veszélyben (a fiamé és az édesanyjáé, pontosabban hármunké.) Ez elég ok szerintem mindenki számára aki biztonságot szeretne minden téren. Igaz, most már külön, de együtt neveljük a fiam, az elválás egymástól kultúráltan és békességben történt. Most is vannak kihívások, de ez csak a munkát érinti, ott viszont tenni kell a dolgunkat és akarni kell, úgyhogy ezt az akadályt is legyőzöm.

Dénes
Dénes küldte
március 13. 09:30

Dénes a Dénesnek😊 Örülök, hogy Nálad sikerrel zajlott le a rendező váltás :) Ha csak szavaid alapján egy embernél is hasonló történik, már megérte elindítanom ezt a fórumot.... Az publikus, hogy mi váltotta ki ezt a változást Benned? Mert általában kell, hogy legyen egy külső motiváló erő..

Dénes
Dénes küldte
március 13. 09:20

Tünde: Nem azt írtam, hogy nem én hozom a döntéseimet. Általánosságban értettem, hogy szerintem sok olyan ember van, akit befolyásol jelentősebb módban a külvilág, mint az normális lenne, mert kevés az önbizalmuk, és saját emberi értékeik így háttérbe szorulnak.

Dénes
Dénes küldte
március 13. 06:26

Igen, ez a "harc" félreérthetően hangzik, átfogalmazom. Csupán annyit jelent, hogy tenni kell érte, hogy az életed rendben legyen, ha ez sikerül, az egész lényed változik pozitív irányban és ezt a környezetedben élő emberek, barátok, ismerősök észreveszik, látják rajtad. Befogadóbb leszel, érdeklődőabb, ezt az emberek szeretik. Ezt "normális" értelemben értem, szívesebben keresik az ilyen társaságot, persze érdeklődő szemmel kell élni, van aki ezt kihasználja, vagy csak szeretné, ezt észre kell venni és a távolságot megtartani velük szemben, de a több ember között lehet kincset találni, ehhez kell a érdeklődő szem és a józan ész. Az önmagunkkal szembeni egészséges kritikus látásmód minket fejleszt, az eredeti szakmámból eredően ez nagyon fontos volt (most is az, de már szakmát váltottam), természetesen ha az elismerés megvan, elégedett vagyok, ez az a pont amikor nem szabad kényelmesen hátradőlni, hanem ezt a lendületet meglovagolva, továbbra is jót kell alkotni.

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 12. 22:26

@Tünde, szerintem: ha önmagaddal kritikus vagy, az annyit tesz ismered jó és kevésbé jó oldalad, magyarán ismered önmagad, ... önkritika. Aki pedig ismeri önmagát, tudja milyen megjárni a poklot, mit hoz ki belőle egy -egy adott szituáció, az nem fél dönteni, tenni, lépni a boldogságáért .Onnantól kezdve ő az élete rendezője. Dénes(42),mond, ha rosszul értelmeztem.🙂

Tünde
Tünde küldte
március 12. 20:56

@Dénes (aki utoljára írt) 😁😁 Jó olvasni, hogy elfoglaltad a rendezői széket. 🙂 De az utolsó soraid..hm... Miért kell kritikusnak lennünk önmagunkkal? Ez miért jó? És miért "harcolni" és "kell" a boldogságért? Nem érzed, hogy mindez mintha a kényszer érzését adná vissza...

Dénes
Dénes küldte
március 12. 20:24

Örülök a névrokonságnak, végre ketten vagyunk (Dénesek). Az őszinteség számomra a legfontosabb, ennek okán elmondhatom, hogy én kirúgtam a rendezőt, ráment mindenem és tönkretettek. Becsülettel felálltam a gödörből, újjáépítettem az életem, rendbejöttem, becsülettel végzem a dolgom és ami fontos, reggel tükörbe tudok nézni. Ma sem könnyű, de rendbejött minden. Nagy ára volt, de mindig próbáljuk meg a nagyobb képet látni, összetettebben gondolkodni, igenis legyünk kritikusak önmagunkkal szemben, legyen hajtóerőnk a holnapra, szeressük az életet, legyünk egészségesen érdeklődőak és harcoljunk a boldogságért.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország