Álom és valóság

indította: Csilla
Jani
Jani küldte
május 01. 16:41

Én azt vettem észre, hogy az álmodozás az megvan a nők részéről tisztelet a kivételnek, de ami szomorú, hogy sokan úgy indítanak, hogy milyen ne legyen a másik, tehát az igények toronymagasan megvannak, miközben az a bizonyos egészséges önbizalom, már rég túl van azon határon ami normálisnak mondható önkritika pedig a zéróhoz közelit. Én csak tegnap regisztráltam, írtam is pár hölgynek, de sok közülük, még a legalapvetőbb emberi normákat sem ismeri, pl. megtisztel annyira hogy visszaír, bármi is legyen a válasz. Tehát ez a valóság, az álmodozás meg az hogy elhiszik hogy egy férfi lehet egy személyben, macsó, vicces és egyben komoly, házias, jó munkája van, jó fizetéssel, a társaság középpontja, sportos, jó képű, hűséges, családcentrikus stb. Csak halkan jegyzem meg, ilyen nincs.. :-)

1
Ági
Ági küldte
május 01. 16:29

A remény a legrosszabb gonosz, mert elnyújtja az emberek szenvedését. (Friedrich Nietzsche) ❤️

Erzsébet
Erzsébet küldte
június 26. 22:16

Jó kérdés :) Az álmom, hiszen társkereső forumában kerül szóba :-) Szóval az álmom, egy szerelem egy olyan társsal, akivel közös célokat tűzünk ki és valósítunk meg :-)

1
Mihály
Mihály küldte
június 26. 16:58

@Csilla: Van, több cél is, ha egy megvalósul, újabbat tűzök ki. Az örök elégedetlenség visz igazán előre.

1
Csilla
Csilla küldte
június 26. 07:52

Ki hova szeretne eljutni az életben? Miről álmodozik? És valójában hova jutott el? Van-e még a bakancslistán olyan, amit nem valósítottál meg?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország