Ami megőrjít egy bemutatkozásban

indította: Andrea
Tibor
Tibor küldte
március 07. 14:08

@Krisztina: köszönöm a gyöngyszemet, ezt ki is felejtettem :) Ennél már csak az lehetne cifrább, hogy "Nem levelezek, mert az időpocsékolás. Hívj fel, lássuk, milyen gyorsan tudod kitalálni a telefonszámomat!"

2
Krisztina
Krisztina küldte
február 28. 22:54

@Tibor: Nekem a kedvencem a "mondd meg te, én milyen vagyok"...

1
Tibor
Tibor küldte
február 17. 16:13

Nekem is van két kedvencem: 1) Kb. ez a megfogalmazás: "A személyes találkozásban hiszek". Aki ilyen mélyenszántó felütéssel mutatkozik be, annak mit írjak? "Szeva, talákozzunk szeméjjessen hónap dilután ötkó a Fincsi kávézóba! De eegyere ám!" Én is a találkozásban bízom, mivel kizárt, hogy olyannal alkossunk párt, akivel NEM találkoztam. A találkozás során válik szinte kézzelfoghatóvá az, ami 2D-s fénykép és néhány mondat volt. Így, vagy úgy, megelevenedik. 2) Jellegében a "mi a fenét írjak ide? / akármit is írhatok..." Erre sem egyszerű első levelet írni... "Gondulom jófej vagyol mer pengén átlátod a dógokat." A bemutatkozás arról szól, hogy első megközelítésben mit szeretnék a többiekkel közölni. Igen, valószínűleg a saját nézőpontomból fogok írni, jobb esetben a hozzám közelállók megfigyeléseit is megosztom. Ez alapján dönthetnek, akik látják az adatlapomat, hogy szeretnének-e velem ismerkedni, vagy sem. Igen, van benne némi "lutri". Ha a magad "hangját" mered használni a megfogalmazásához, csak azok fogják igazán értékelni, akikkel dolgod lehet. A többiek lapoznak, és ez így van jól...

2
Balázs
Balázs küldte
február 11. 08:31

@Zsuzsanna: Ezen jót nevetek, regisztrál valahová, nem is nézi meg, csak egy fizetős oldalról átmásolja a szöveget! Néha azzal kiegészíti, nem fog tudni válaszolni, mert nem előfizető!

Zsuzsanna
Zsuzsanna küldte
február 11. 08:21

Bemutatkozás? Ha egy bemutatkozás helyett annyit olvasok ezen az oldalon, hogy: "sajnos nem vagyok előfizető, nem tudok itt írni". Nem őrjít meg. Csak tovább lapozok.

1 3
Tünde
Tünde küldte
december 13. 00:13

@Lili: Életünk utolsó negyedében már vannak elvárásaink. Rendben is van. De az irreális elvárásokat tudnám tovább fokozni. Dohányzik, de olyat keres, aki nem dohányzik. Megfordítom a helyzetet, ha valaki nem dohányzik, annak kellemes társ lehet egy dohányzó. Direkt nem mondom, hogy ki a nő és ki a férfi, mert bizony teljesen mindegy.

1
Tünde
Tünde küldte
december 13. 00:05

@Lili: Na ez gáz. Régen én is találkoztam hasonlóval. Nem emlékszem a méretekre, de azt megjegyeztem, hogy magas és dagadt. De ő a filigrán nőkhöz szokott hozzá. Csak ilyenek írjanak. Tudod, hogy milyen a tökéletes 160-as pasi? Commedi Centrálon láttam. 160 a magassága, 160 a kerülete és 160 a súlya. Ezen még most is mosolygok, ha így 1 téma kapcsán feljön a sztori. Biztos nem az én ideálom a tökéletes 160-as pasi.

Lili
Lili küldte
december 12. 17:25

@Tünde: végülis, itt is, ott is vannak feltételek. Nekünk is vannak elvárásaink másokkal szemben. Ezzel nincs semmi gond. Gond akkor van, ha ezek irracionális vagy nem következetes elvárások. Pl. kedvenc elvárás ffi részéről - a nő max. 165cm, max. 50 kg. Ugyanez a ffi 110 kg, 174cm.😄

1
Tünde
Tünde küldte
december 12. 16:41

Ez is egy gyöngyszem a bemutatkozásban: " Hasonló beállítottságú hölgy jelentkezését várom." Mint az állás hirdetések, ha ezeknek és ezeknek megfelelsz, jelentkezhetsz.

Tünde
Tünde küldte
december 12. 16:34

@István: Akkor most beállok a listázók sorába. Korábban elolvastam a bemutatkozásaikat azoknak akik kb. az én korosztályom. Aztán az adatoknál láttam, hogy fiatalt keres. Kívül vagyok azon a koron, ami neki megfelel. Így most már megnézem, hogy milyen korhatárt adott meg. Aztán elolvasom a bemutatkozását. Fölöslegesnek tartom az időt arra pazarolni, aki úgysem álna velem szóba. Én még az 1 év eltérést is komolyan veszem. Ha max. 59 évesig keres, akkor az nem 60 évest akar.

László
László küldte
december 12. 12:59

A "Szeretni, és szeretve lenni" című szösszenet. Nem lenne vele semmi baj, csak már annyira nem eredeti. Csak ma legalább négy bemutatkozásban olvastam.

1
István
István küldte
november 14. 18:34

Nekem az a kiakasztó, amikor sugárzik a soraiból, hogy listázik... Akkor nem fog mást tenni, mint néhány sablon kérdéssel, gyorsan ,,levizsgáztat". Ha pár mondattal nem tudod lenyűgözni, már offol is... Bár, az ilyen emberért nem kár, én azt mondom. Úgysem arra kíváncsi, hogy valójában milyen ember vagy, mi a történeted, és miért lettél olyan ember, amilyen; hanem azt nézi, megfelelsz-e a kis listájának. Véleményem szerint, ez már nem arról szól, hogy tudja mit, vagy kit keres, és képes a kompromisszumra, hanem a ,, tökéleteshez " ragaszkodás... Olyan pedig nem nem létezik, csak a mesében...🤷

1 2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország