Amit kifejezetten kedvelsz egy társkereső bemutatkozásban

indította: Tibcsi
Maria
Maria küldte
augusztus 18. 18:53

@Tibcsi: és @Mindenki: Sziasztok:-) 1. Az aktuális képek Rólad... Nem olyan képek, amik 10-15 évvel ezelőtt készültek, hanem olyan képek, amik Téged ábrázolnak... Hogy lássuk, most hogyan nézel ki:-) Nekem sohasem okozott gondot, ha valaki megőszült és megkopaszodott.... Ez a korral jár:-) Az a tapasztalatom, hogy eddig mindenkinek jól állt az ősz haj, a kopaszodás. 2. Szabadidős tevékenységek - Mit szeretsz csinálni? Amikor szabadidőd van, ezt és ezt szeretsz csinálni.... 3. Milyen korú Hölgyeket // Urakat keresel és honnan? (Életkor és helyszín // régió // ország megadása) 4. Beszélt nyelvek - elképzelhető, hogy a keresett társad külföldi, külföldön keresed a boldogságodat... Ilyenkor érdemes megadni, hogy milyen nyelveken beszélsz... Ha több nyelven szeretnél értekezni, akkor add meg valamennyi általad beszélt nyelvet (pl. angolul és németül). 5. A feltöltött zeneszámok, kedvenc könyvek, filmek - mindent meg lehet hallgatni, kérdezgetni a másikat, hogy miért szereti ezt a zeneszámot.. Vagy a zeneszöveget angolul átolvasni, értelmezni. Most ennyit mára tőlem! További sikereket kívánok Mindenkinek:-) Szeretettel Marikától

Zoli
Zoli küldte
május 24. 09:51

@Lajos: Na ugye, ugye :) Zoli

1
Lajos
Lajos küldte
május 24. 00:59

@Zoli: Visszavonom az egész vitát... Kiismertél...

Csaba
Csaba küldte
május 23. 22:07

@Lajos: „Csabát már ismerhetjük (amennyire lehet valakit a topicok alapján) Nálam nem sikerül magát okosnak eladnia.” Ez nekem dolgom lenne? :D

1
Zoli
Zoli küldte
május 23. 20:45

@Lajos: Kedves Lajos, "Én is csak szép vagyok nem pedig tökéletes..." Neked csak egy hibád van, hogy túl szerény vagy :) Zoli

1
Zoli
Zoli küldte
május 23. 14:27

@Lajos: Fő az önbizalom! Zoli

Lajos
Lajos küldte
május 23. 14:18

@Zoli: Igen, volt ilyen talán nem is egyszer... Én is csak szép vagyok nem pedig tökéletes...

Zoli
Zoli küldte
május 23. 13:07

@Lajos: Kedves Lajos, Egyszer kiestél a játszott szerepből, és tettél egy durvább megjegyzést (már nem emlékszem pontosan hogy mit, de csúnyán megkritizáltál valakit/valamit) Azt a hozzászólásodat törölték is. Na az a te valódi éned. Legyen szép napod! Üdv. Zoli

Lajos
Lajos küldte
május 23. 08:51

Tehát összefoglalva: Zolitól van legalább két-három megoldás a személyemre/személyiségemre Csaba most állt elö a harmadik megoldással Emese már korábban megfogalmazta a "kórképemet" Ennyire pontosan lehet valakit megismerni a hozzászólásai alapján. Sosem tagadtam, hogy troll vagyok, de legalább az egyik legszebb... De ne gondoljátok, hogy ismerkedési céllal pont veletek fogok komoly leveleket váltani... Csabát már ismerhetjük (amennyire lehet valakit a topicok alapján) Nálam nem sikerül magát okosnak eladnia. Zoli, veled véletlenül keveredtem ebbe a vitába és te vagy az eggyika a keveseknek, akit nem tudtam felidegesíteni. Veled lehet nagyon szórakoztató vitákat folytatni... Emesével a legmagasabb tiszteletem ellenére is elbeszélünk egymás mellett, jó szokásunk szerint, de mindig nagyon érdeklödve olvasom az írásait. Nem ismertelek meg benneteket, de ezt gondolom rólatok a fórum alapján...

Emese
Emese küldte
május 22. 23:00

Zoli, Engem köt az orvosi titoktartás! 😀

2
Csaba
Csaba küldte
május 22. 22:04

@Lajos: Persze, a formális logika szerint igazad van. Ugyanakkor a hozzászólások koherenciája, szándéka világosan látszik. Igazából nem is fontos tudni, pontosan kit rejt a nicked, ha a hozzászólásaid alapján az a tapasztalat, hogy trollkodsz. Önmagában az egy jellemvonás, ha valaki ezzel a szándékkal van itt jelen. Persze lehet, nem tiltja semmi, csak szerintem kontraproduktív. Annyi azért kiderült, hogy elég nagy konfidenciával egy Németországban élő, balliberális világnézetű, nyugatos magyar troll vagy. :)

1
Zoli
Zoli küldte
május 22. 15:23

@Lajos: Kedves Lajos, Mint már írtam, az itteni hozzászólásaidból kialakult egy vélemény arról a profilról, aki "Lajos" néven van itt jelen. Azt, hogy az itteni kommentekből leszűrhető személyiség milyen korrelációban van a valós személlyel, nyilvánvalóan nem tudhatjuk (Emese talán többet sejt, de ez az ő dolga). Azonban magunkból kiindulva jóhiszeműen azt gondoljuk - mivel mi nem játsszunk meg magunkat - hogy itt mindenki a valós személyiségét adja. Ezt is leírtam már: 1. Ha te nem a valós személyiségedet adod, ahogy szokásodhoz híven burkoltan célozgatsz, sejtetsz erről, az szerintem a potenciálisan szóba jöhető társkeresőknek elriasztó. 2. Ha ez a valós személyiséged, azt inkább nem minősíteném. Üdv. Zoli

1 2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország