Bevált csábítási taktikák, most minden kiderül!

indította: Balázs
Béla
Béla küldte
október 07. 11:28

@Hajnal: az ösztön nem tanult, de tanulással, vagy betegségek által elnyomható. Tudatalatti is. Vagy hormonok által diktált. De lehet védekező mechanizmus is. Viszont formálhatjuk. Főleg a végeredményt. Nem kell elvetni, de bizonyos körülmények közt korlátok közé kell helyeznünk. Hisz van egy társadalmi evolúció is. Avagy "így rendeltetett." De erről szóban is beszélhetnénk kedves Hajnal (Most "csak" azért hivatkoztam rá, mert neki válaszolok... no jó, de azért bejelöllek!). Oh, bocsánat ezt nem ide kellet volna írni! De ez is egy ösztönből fakad valahol... :) Hadd legyek már én is egy kicsit képmutató! Hisz az nem ! Vagy igen? Kinek, hol a határ! Vagy a távolság, hova a sulykot elveti. Mi meg vagy észrevesszük, de nem szólunk, mert tetszik... Vagy nem. Talán el is vetjük. De a másik fél formálhatja! Az elemi ösztön viszont csak felszabadul... Körülmények, megélt időtartam, modifikáció, környezet szabályozza, vagy indítja el. Látta valaki az Ösztön (Anthony Hopkins) filmet. Most szívesen megnézném! ( https://port.hu/adatlap/film/tv/oszton-instinct/movie-7725 ) Szép napot!

Csaba
Csaba küldte
október 06. 21:28

@Ildikó: Miért ne lehetne önálló véleményed? Gondolom, jólesett leírnod ezt a mondatot, mert én ezt sohasem cáfoltam. „A teremtés az más” Miért lenne más? Ki ne találd, hogy nem vagyunk a természet része! Mi lesz a következő? A fizikai törvények sem igazak ránk, emberekre? Körülötted lokális szingularitás van? Isten nullával osztott ott, ahol a térben ember van? Vagy még? „Állatok az ösztönök után mennek” Ahogyan az ember is, és ez így helyes, ez így van jól. Az nem az én problémám, hogy egyesek fejében az ösztönök rosszak. Az ösztönök éppen a túlélést biztosítják: létfenntartás ösztöne, fajfenntartás ösztöne, és így tovább. Nézd meg a statisztikát: frontális ütközéskor kinek nagyobb a túlélésre az esélye? Az anyósülésen ülőnek, vagy a sofőrnek? Na, vajon miért? „A férfi a farka után megy, a nő, a szívére, jó esetben az eszére hallgat.” Legalább megtudtuk rólad, hogy szeretsz közönségesen kommunikálni. Nincs ezzel baj, egy újabb ismeret. Itt jegyzem meg, semmi baj azzal, ha valaki az egyetlen életében szeretne megélni szép pillanatokat. Akkor sem, ha az illető férfi, és akkor sem, ha nő. Továbbá a nő ettől még nem lesz p_r___s_t_i_t_u_á_l_t. Ja, mert Balázsnak megtetszett a preg_match() függvény.

1
Béla
Béla küldte
október 06. 11:33

@Hajnal: Ösztön-e? Igazából itt és általában mindegy.

1
Hajnal
Hajnal küldte
október 06. 08:58

Elgondolkoztam azon, amiket írtatok. A csábítás nem feltétlenül manipuláció, inkább figyelemfelkeltés. Azóta léteznek ezek a trükkök, amióta ffi és nő. Nem elítélendő dolgok ezek. Lehet viselkedés, öltözködés, stb, kinek mi az erőssége, vagy ki mit akar kiemelni magából. A csábítás csak arra hat, aki maga is fogékony rá. A bizonyos említett testrész és a szív működése nem ösztön? A párkapcsolatok, jó esetben, érzelmi alapúak. Az érzelem nem ösztön?

1 5
Ildikó
Ildikó küldte
október 06. 04:30

@Csaba: Én meg veled nem értek egyet. A teremtés az más, mert van egy teremtőnk, a Mindenható. Állatok az ösztönök után mennek, mi elméletileg intelligens lények lennénk...A férfi a farka után megy, a nő, a szívére, jó esetben az eszére hallgat. Hiába vitatkozol, van önálló véleményem. 😁

1
Csaba
Csaba küldte
október 05. 16:24

@Ildikó: Nem értek veled egyet. A zebra miért fekete-fehér csíkos? A krokodil miért olyan, mint egy fatörzs? Az szarvas agancsa miért hasonlít nagyon a faágra? Az egész élet manipulációra épül. A természetben is, ez nem emberi tulajdonság.

Ildikó
Ildikó küldte
október 05. 06:02

Ha már taktikázni kell = manipulálás, megette a fene az egészet. Adja mindenki önmagát, úgyis kiderül.

3
Maria
Maria küldte
szeptember 18. 19:32

@Csaba: Szia kedves Csaba! Nem értem, hogy mit írtál. Facebook profilom van és a Messengert használom, semmi több. Család, barátok és ismerősök miatt. Ilyen egyszerű vagyok. Azért írok, hogy végre elfelejtsétek a csalódásaitokat, azokat a dolgokat, amiket a múlt jelentett számotokra... Azokat a rossz dolgokat, amik igazán szomorúvá tettek és tesznek Benneteket... További gyönyörű estét kívánok Neked is és Mindenkinek az oldalon! Üdvözlettel: Marikától

Csaba
Csaba küldte
szeptember 18. 19:29

@Maria: Szerintem te azzal szórakozol, hogy bemásolod az AI-nak a hozzászólásainkat, mondasz hozzá ajánlást, milyen eredményt szeretnél, majd az AI válaszát idemásolod. :(

1
Maria
Maria küldte
szeptember 18. 18:47

@Csaba: Szia kedves Csaba:-) Rendben, elfogadom és megértem. Nem szabad ilyen bonyolultan gondolkozni... Szerintem átérezni kell az élet minden pillanatát, amikor csak lehetséges... Lazítani, amikor csak lehetséges, beszélgetni és találkozni egymással... Az élet olyan gyönyörű és csodálatos... Elhiszed nekem? Remélem, hogy nem haragudtál meg rám sem Te, sem a többiek, de én úgy gondolom, hogy sokat kell mosolyogni, nevetni, beszélgetni egymással.... És nagyon nagyon boldognak lenni, amikor csak lehetséges... Tudod és tudjátok, az egész élet lényege a lényedből áradó // a lényetekből áradó szeretet... Szeretet nélkül a szívedben // szívetekben semmit sem ér az élet... Ha van szeretet a szívedben // szívetekben, akkor minden van: türelem, megértés, együttérzés.... Minden... És ez a lényeg, hogy tudd // tudjátok befogadni a szeretetet és adni is szeretetet... Igazi szeretetet, tiszta szívvel és örömmel, boldogan... Amivel képes vagy // képesek vagytok várni az Igazira, képes vagy // képesek vagytok addig is akár egyedül is élni és boldognak lenni.... Maga a Hozzá vezető út is érdekes és egyedi utazás, csak erre gondolj // gondoljatok... Imádom ezt az egyedi utazást, mert csodálatos és csodálatos dolog NŐ-nek és FÉRFI-nek lenni. Azt is tudom, hogy egy FÉRFI szívét nem taktikával hódíthatjuk meg... Vannak "egyedi megnyilvánulási formák" // "technikák" a NŐK-nél és a FÉRFI-aknál, de ettől csodálatos és hihetetlenül érdekes az egész élet. Úgy gondolom, hogy a "feszültség", az "izgalom", a "kémia két ember között (FÉRFIAK és NŐK között), nagyon fontos az emberek életében... Mindezt értsd // értsétek rendkívül pozitívan ... Ami nem kellemetlen, hanem olyan, hogy gondolatsz // gondolattok rá... Hogy jó, hihetetlenül jó érzés... DE: nagyon örülök neki, hogy Téged is és még sokakat megmozgattam itt... Mivel egy-egy hozzászólásból rengeteget lehet tanulni, megtapasztalni, hogy ki hogyan látja a világot, hogyan reagál és hogyan gondolkodik... További gyönyörű estét kívánok Neked és Mindenkinek az oldalon: Marika

1
Csaba
Csaba küldte
szeptember 17. 21:11

@Maria: Vannak régről ismert, nem mellesleg működő praktikák, ennélfogva nem értek egyet azzal, amit írtál.

Maria
Maria küldte
szeptember 17. 00:50

@Balázs: @Mindenki: Nem létezik semmi féle taktika, szerintem! Ha már taktikázni kellene, akkor az már régóta nem Rólunk szólna.... Nem lennénk önmagunk általa.... A legjobb, ha önmagadat adod, ha nem játszod meg önmagad. Ha teljes tudatában vagy annak, hogy értékes és különleges vagy.... Legkésőbb a mai naptól kezdődően... Ha teljes tudatában vagy annak, hogy egy FÉRFI mikor és mitől érzi magát FÉRFI -nek... Ha teljes tudatában vagy annak, hogy egy FÉRFI hogyan maradhat és lehet melletted is FÉRFI... Ha tudod, hogy nem kell mindent irányítanod és nem kell mindent azonnal akarnod tudni... Nem kell mindent irányítanod ahhoz, hogy tökéletes összhangban legyetek egymással... Azért, mert valamihez idő kell, valamire és valakire tudni kell várni ....

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország