Bevált csábítási taktikák, most minden kiderül!

indította: Balázs
Csaba
Csaba küldte
szeptember 17. 21:11

@Maria: Vannak régről ismert, nem mellesleg működő praktikák, ennélfogva nem értek egyet azzal, amit írtál.

Maria
Maria küldte
szeptember 17. 00:50

@Balázs: @Mindenki: Nem létezik semmi féle taktika, szerintem! Ha már taktikázni kellene, akkor az már régóta nem Rólunk szólna.... Nem lennénk önmagunk általa.... A legjobb, ha önmagadat adod, ha nem játszod meg önmagad. Ha teljes tudatában vagy annak, hogy értékes és különleges vagy.... Legkésőbb a mai naptól kezdődően... Ha teljes tudatában vagy annak, hogy egy FÉRFI mikor és mitől érzi magát FÉRFI -nek... Ha teljes tudatában vagy annak, hogy egy FÉRFI hogyan maradhat és lehet melletted is FÉRFI... Ha tudod, hogy nem kell mindent irányítanod és nem kell mindent azonnal akarnod tudni... Nem kell mindent irányítanod ahhoz, hogy tökéletes összhangban legyetek egymással... Azért, mert valamihez idő kell, valamire és valakire tudni kell várni ....

Tibor
Tibor küldte
június 08. 16:37

Mozgássérült férfi lévén, se a "bevált" csajozós taktikák, praktikák, sem pedig az add önmagad kezdeményezés nem vált be!

Emese
Emese küldte
június 06. 22:30

Kedves Kriszta, Nekem is hasonló a tapasztalatom. Arc fotó: mondjuk 10 megkeresés. Egész alakos: 20- 30 megkeresés. Az biztos hogy a fotó számít!

Zoli
Zoli küldte
június 06. 14:53

@Kriszta: Kedves Kriszta, Eltűnt a hozzászólásom... viszont az egyik legrosszabb képem van beállítva profilképnek. Tavaly, fodrász után. Zoli

1
Zoltán
Zoltán küldte
június 06. 12:50

Én ha feltennék 5 képet, mindegyiken más benyomást keltenék. Nem tudhatom melyik kelt érdeklődést. Lehet hogy amit legelőnytelenebbnek gondolok, azon jönnek ki azok a vonások ami miatt beindítok valamit valakiben . Tudat alatt valakire emlékeztetheti, aki a vonzó férfiképet jelentette életében már valamikor. Vagy olyan is van hogy a képem alapján nem vagyok túl vonzó ahogy elképzel, de mikor találkozunk, már mást jelent az a képem utána. Ahány képem, annyiféle jellemet ki lehet fantáziálni. Valamelyiken olyan vagyok mint Freddie Mercury, valamelyiken szakállas orosz herceg. Egy hete szemüvegem van, most állítólag mint egy komoly orvos.

Kriszta
Kriszta küldte
június 06. 11:01

@Zoli: Én is csináltam ilyet, hogy nem éppen a legideálisabb képet tettem fel magamról, akkor azt találtam csak. Nem igen érdekelt. Írtam hozzá szépen megfogalmazott bemutatkozót Végül is amikor sikerült szert tennem egy aktuális fotóra és azt feltöltenem érdekes módon vhogy több lett az érdeklődő. Egy dolog biztos ! Ebből az a tanulság, hogy csak a külsőt nézik meg, még arra is lusta egyik-másik , hogy olvasson. Erre mondom én, hogy néznek, de nem látnak. Nem az ember fontos, csak a burkolat. Tisztelet a kivételnek.

Kriszta
Kriszta küldte
június 06. 10:56

@Judit: A kollagén kitölti a pólusokat😁🤣🤣 Inkább pici plusz , mint röntgen lelet legyek🤪😊 Én sült tarját falok éppen.

Norbert
Norbert küldte
június 06. 08:47

Sziasztok Nekem nincsenek taktikáim. Én mindig önmagamat adom. Szerintem nincs jobb az őszinteségtől. Ha valaki meg szeret akkor magamért szeressen.

1
Judit
Judit küldte
december 03. 13:24

Csináltam:tatár beefsteak et Ez csábításnak szamit???🤔🙄 Szerintem igen🤭 Egyenlőre a lépcsőházban osztottam szét a felét szeretettel..😊😇❤ A fiam nem szereti..😔 Erről jutott eszembe..valami..ide kapcsolódó szösszenet.. Réges rég.. még anno boldog szerelmes párkapcsolati éveimben egy reggeli kellemes ébresztő után.. a férjemmel az mindenben körömpörköltet faltunk úgy 7ora tájékán reggel..Istenem ..minden érzékem oda volt a gyönyörűségtől😃😊 Test és lélek megkapta ami jár neki. A kollagén szint a helyes táplalkozassal szinten tartható.. ez felel a bőrünk feszességéért..az izuleteinkert,csontozatunkert.. Valahol olvastam hogy bőrünk évente 1%ot veszít a kollagén szintjéből..🤔érdemes néha nem egészségesen táplálkozni mert a ezetünknek igen is szüksége van ilyesfajta dolgokra. Jah és meg valami..a sovány nők hamarabb oregszenek..a husisabbaknal a zsirpárnák kisimitják a ráncokat.

1
Lajos
Lajos küldte
december 01. 23:36

Nekem nincsenek bevált taktikáim, akkora nöcsábász nem vagyok. De én nem látom olyan egyszerünek a kérdést, hogy add önmagad és minden Ok... Én inkább vagyok sáros túrabakancs, mint elegáns étterem. Inkább megyek pléhcsárdába, mint céges partykra... Ha lehet inkább póló-farmer, nyakkendöt még nem használtam soha rojtosra... Inkább kisfröccs, mint pezsgö. Adjam önmagam a randin? Valszeg inget húznék elegánsabb cipövel a kényelmes bakancsom helyett. Pont elötte mennék fodrászhoz és elövenném a legszebb mosolyom... Ezek már csábítási eszközök, pedig rég nem a mindennapjaimat jelentik... A nevem a tenyerembe lenne írva, nehogy az idegességtöl elfelejtsem és az elsö korgy kv-mmal leöntöm a csajt izgalmamban. Pedig általában a nyugalom szinonímája vagyok. Az elsö néhány randi szerintem ha nem is csábítási taktikázás, de a folyamatos átverésröl szól. El kell adnom magam, meg kell gyöznöm arról, amit szerintem elvár tölem. Ezért a legjobb arcomat mutatom, mintha mindig olyan lennék... Aztán jön az összecsiszolódás, amikor már az ember lehet rosszkedvü, mert már számíthat a vigasztalásra és nem lesz olyan következtetés levonva belöle, hogy milyen morgós, komor pasi.

3
Éva
Éva küldte
december 01. 22:13

Sziasztok,szép estét!😊 Nincsenek taktikáim és nem is szeretném kihasználni ennek fortélyait,illetve bevetni olyan csábítási trükköt amivel becsapom a kiszemelt áldozatot. Az én elvem,add önmagad és légy őszinte,mert ha kiderül a való igazság neked fog fájni,sérülni a lelked a csalódástól.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország