Elítélendő egy férfi számára, ha a nő kezdeményez a társkeresőn?

indította: Éva
József
József küldte
április 05. 19:01

Szia ! Szerintem nem elítélendő, hiszen női egyenjogúság léttezik már egy ideje. Persze akit zavar az ne reagáljon.

Áron
Áron küldte
március 30. 20:53

Aki kezdeményez nálam egy üzenettel, az megkönnyiti a dolgomat, csak megfelelően reagálnom kell, és én mindig megteszem. Biztosan nem tartom elitélendőnek, sőt, kifejezetten tetszik, szerintem fenomenális. Bárcsak igy lenne. Mármint korosztályon belül is... :D

Mária
Mária küldte
március 20. 04:04

Aztán egy következő példa a tánc területéről jön: amikor táncolunk, akkor is a FÉRFI vezet... Egy jó táncpartnerrel a tánc még átérezetesebb, bár abból indulok ki, hogy ha táncolunk, akkor mindketten átérezzük a mozgást, a lendületet, a tüzet, a táncot és követjük a zene ritmusát... Egyenes tartjuk magunkat, kihúzzuk magunkat és büszkék vagyunk magunkra... Mert nagyon jó dolog táncolni és nagyon jó dolog a másik tudtára adni, hogy jó, hogy együtt táncolunk...:-) Ettől függetlenül, ha valakinek az jön be, hogy nőként kezdeményez, akkor azt elfogadom és megértem... Ezt mindenki saját maga dönti el és az, hogy mit tapasztalt.. Ha pozitív a visszajelzés, akkor miért is ne... Leírtam a véleményemet, ez is egy nézőpont... Gyönyörű, mozgással teli hétvégét kívánok Mindenkinek:-)

Mária
Mária küldte
március 20. 03:56

FÉRFI és NŐ között vannak különbségek: pl. azt szokták mondani, hogy férfiak "racinálisabbak", mint a nők és hogy a NŐK az érzelmek emberei... Sokat cseverésznek és gyakran kitárgyalják a férfiakat, gyakran többet képzelnek egy-egy történés mögé, mint ami valójában történt.. Képesek adott esetben túldimenzionálni a történéseket... A FÉRFIAK-nak sokszor több időre van szükségük egy-egy történés feldolgozásához // elfogadásához // megértéséhez, mint a nőknek... Sokkal gyakrabban van szükségük el, elvonulni vagy félrevonulni, mint a nőknek... Ezt ismerni kell és el kell tudnunk fogadni NŐ-ként A NŐ sokkal jobban képes összetartani a családot, a viták rendezését sokkal könnyebben, lazábban kezelik, ezáltal könnyebben, gördülékenyebben oldják a feszültséget adott esetben...

Mária
Mária küldte
március 20. 03:41

A NŐ kezdeményezhet, de tapasztalatom szerint sokkal nagyobb sikerrel jár a dolog, ha a FÉRFIAK kezében maradhat a kezdeményezés.... A vadászat, a sikerorientáltság, a versengés... a kezdeményezés sikerességének kérdése, az izgalom, hogy sikerül-e meghódítani ezt vagy azt a HÖLGYET.... Maga az udvarlás lehetősége - mind- mind megannyi izgalommal tölti el az embert... Aztán odafigyelni a hölgyekre a munkahelyen // az utcán // a piacon // a bankban // az áruházakban, kinyitni nekik az ajtót, előre engedni őket... Az elejtett 20Ft-os pénzérmét felvenni a földről és odaadni nekik... Majd az első randi után felhívni a HÖLGY-et, hogy hogy van és mikor lehet szó a következő randiról... Ezek mind-mind a férfiak igazi viselkedésének természetes részét képezik... Ők így tudnak férfiak lenni.. És ez az egész ettől szép és ettől érdekes... Ha lehet, akkor ezen inkább ne változtassunk....

1
István
István küldte
március 18. 20:10

@Zsolt: Ebben van valami

Éva
Éva küldte
március 17. 21:02

@Zsolt: Szia! Igen,ebben a személyiségjegyben,mint introvertált természetesen teljesen más reakció jön le,másként éli át és talán ösztönzi az illető féfit,illetve kedvet kap és nagyobb erőbedobással kezdi el keresni társát.

Zsolt
Zsolt küldte
március 17. 19:54

Nem hiszem. Ehhez elég, hogyha például akár kissé introvertált a személyisége a férfinak. 🙂 És jól is eshet neki, hogy a nő kezdeményezett.

2
Emese
Emese küldte
március 17. 07:22

Kedves Éva! Hát igen, az idők változnak. Változunk mi is, ki többet, ki kevesebbet, az ismerkedés terén is így történik. Van aki 60 évesen teljesen átvette az új ismerkedési módit, van aki semennyire és van aki részben. Szerintem mindenkihez illlik valaki aki hasonlóan gondolja mint ő maga, csak meg kell találnia. Teljesen egyetértek, ha az illető egy félreértett mondat miatt megsértődik, ott nem lett volna közös jövő mert nincs komunikáció. Ez az amit már fájdalmasan megtanultam: soha többet egy olyan társsal akivel nincs párbeszéd! Személyesen is többször történt hogy szimpatikusnak jelöltek, nekem is tetszett az illető és viszontjelöltem. Aztán nem történt semmi, nem írtak. Miért? Arra vár hogy írjak neki? Vagy csak "skalpokat" gyűjt? Viszont egyszer kaptam egy levelet egy kommentem kapcsán. Nyugodt hangú, őszinte, értelmes levél, aláírás kereszt és vezetéknévvel. Egy férfi akinek nincs rejtegetni valója! Nagyon értékeltem.

2
Éva
Éva küldte
március 16. 21:11

@Emese: Szia Emese! Lassan el kell felejtenünk mi volt a trendi. Nagyot változott a világ,s benne mi magunk is emberek egy nagy változáson mentünk át. A mai fiatalok nem is tudják hogy működik egy ismerkedés. Lecsapnak egymásra,mint a héják,s ha le lehetne ide leírni amit a saját fülemmel hallok a fiataloktól hogyan is ismerkednek egymással,de sajnos nem lehet,tudnék idézni eseteket🤣🤣🤣

Lajos
Lajos küldte
március 16. 20:56

Aki megalázva érzi magát mert nem kap választ a leveleire, annak talán nem való az onlájn társkeresés. Az valszeg a felhöktöl is személyes sértésnek veszi, hogy az esö tönkreteszi a szabadtéri programját. Aztán jönnek a megkeseredett, haragos bejegyzések, hogy senki sem hajlandó megváltoztatni a megváltoztathatatlant... Az egyenjogúság nem elöírás, van aki követi, van aki utálja és van aki elvárja. Ebben szerintem mindkét félnek rugalmasnak kell lennie és már a kezdetekkor tisztázni kell az alapelveket. De ez szerintem morgolódásra nem adhat okot, egyszerüen el kell fogadni...

2
Éva
Éva küldte
március 16. 20:54

@Lili: Szia Lili! Ez benne van a pakliban. Én inkább azt tapasztalom az elmúlt időben,határozatlanabbak lettek a pasik(Tisztelet a kivételeknek) Igazából nem is tudják sokszor mit akarnak. Pl. pár nappal ezelőtt szimpatikusnak jelölt egy férfi. Megnéztem,elolvastam reglapját,s jeleztem kölcsönös szimpátiám irányába. Elkezdtünk levelezni,beszélgetni,és egy apró malőr,félreértés áldozata lettem. Annyi történt egy szót félreolvastam és a történetének a mondanivalója teljesen másként tárult elém,amire vissza is kérdeztem. Megsértődött,s azt írta,nem jól értelmeztem azt a bizonyos egy mondatot és hagyjuk az egészet,nem látja értelmét a további ismerkedésnek és azonnal hibernálta magát. Tehát megfutamodott,homokba dugta a fejét,s az eszébe sem jutott,hogy mindent meglehet beszélni,tisztázni a kellemetlen félreértést,illetve hol mentünk el egymás mellett. Erről a pasiról az a szerény véleményem,aki egy egyszerű bagatell dolgon felkapja a vizet, nincs benne kitartás az valószínűleg egy kapcsolat sem lenne esetében hosszútávú.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország