Első személyes találkozás

indította: Réka
Judit
Judit küldte
december 03. 11:28

@Éva: oo köszönöm szépen.. de igazából nem vagyok bölcs egyáltalán..ez azért túlzás.. csak van véleményem,amit néha sikerül is megfogalmazva ide lepötyögni.. Persze ez az én véleményemet tükrözi.. és elfogadom ha mas osztja,vagy egyáltalán nem ért vele egyet. Mind különbözőek vagyunk és ezt tudomásul kell venni(vannak akik erre nem képesek😄🤭) Én ilyen vagyok :kimondom ami a fejembe motoszkál rögtön,és nem gondolkodok azon hogy puderozzam..összepofozzam formássá és emészthetővé tegyem.. Az életben voltak helyzetek ahol tanácsolták:nem kifizetődő megmondani a véleményemet.. és igen volt amikor ebből hátrányos helyzetbe kerültem.. de ha a helyzet nem tetszett akkor se változtattam.. hanem fogtam a kalapom.. és helló... A mai világban rengetegen nem azt teszik és nem úgy élnek ahogy gondolják..hanem úgy ahogy azt a társadalom a környezet az adott helyzet megkívánja. De akkor nem vagyunk önmagunk!!! Egy életünk van és ezt az egyet kell úgy élni hogy nekünk tetszedjen..és mi érezzük magunkat jól benne. Hiszem azt ha jók vagyunk a környezetünk is jóvá válik miattunk. Naiv vagyok bizonyos mértékig mert naivnak lenni olyan jó.. 😄😊😊😊😇de átlátok dolgokon,és megadva az esélyt így a jónak...már pozitívan állok a dolgokhoz. Inkább legyek ilyen mint mondjuk az alattam lakó nálam 1evvel idősebb eltartott buta ostoba 13eves aggyal rendelkező csaj..aki helyett épp most vasalok..🤔 Szeretek dolgozni,mindent amim eddig volt én kerestem es teremtettem elő. Önálló vagyok?igen Van véleményem?naná Házias sok mindenhez értő vagyok!még szép A férfiaknak ez nem kell..nem imponáló??legyen az ő bajuk..🤭 (pedig mennyi vidámságtól..és egyéb dologtól fosztják meg magukat...) Az idősebb férfiak fiatalabb nőket keresnek..hát keresgeljenek csak.. Majd valakinek én leszek a tökéletes pont neki való.. és az életem hátra lévő jó pár évtizedét már vele fogom kéz a kézben leélni..amit kívánok még minden csajnak is aki itt vagy akár hol keresgél.

2
Judit
Judit küldte
december 03. 10:58

Sziasztok mindenki. Hát most éppen egy milliomos férfi emberre vasalok..és a kedves családjára...és igen hal istennek közben a leendő főnökömmel egyeztettem a jövő heti menüről..ide is bekukkantottam (még jó hogy egy nő száz felé tud figyelni🤭) No szóval. Senki se csüggedjen megráztam a kis karácsonyi üveg gömböcskét és a hópelyhecskék sokat sejtetően hullottak alá😃😃😉 Mindig vannak kivételek.. biztos itt is köttettek nagy nagy szerelmek.. Mindenesetre ha a véleményünk mást is tükröz.. ne adjuk fel mert ahogy a papám mondta anno:ott b....a meg a radai rossebb..mamaa (nagypapám kántor volt..és helyben illetve a környező falvakban orgonazott..énekelt.. ahova mindig elkisísértem..úgyhogy én is nagy nagy templom járó Isten félő ember vagyok..még akkor is ha más vonatkozasban is sűrűn használom az Isten kifejezést.. 😊😊😇) Szoval🤔az egy jó jel hogy ide beregisztraltunk,mert a kezdő lökést megadtuk:készen állunk egy új és más fajta kapcsolatra(azért más.. mert a réginek vége.. és azokat a hibákat már nem fogjuk elkovetni..tanultunk minden egyes elmúlt kapcsolatból..........ugye???!!😃😉 Tehát előre a Lenin-i úton.. és várjuk a nagy találkozást. 🤔🤔nemtudom minden pasi 😴vagy dolgozik megint...???Hát így hogy akarnak maguknak partnert ..aki bújik hozzájuk.. 😄 Bírom amikor olvasható naluk: legyen..🤭🤭

1
Éva
Éva küldte
december 03. 10:32

@Judit: Szia Judit! 😊 Nagyon szeretem a hozzászólásaidat. Mindig lenyűgöz bölcs,választékos gondolataid bármilyen téma területén! Fantasztikus nőnek tartalak! Bizony én a pasik helyében sorban állnék a kegyeidért😊 Bármit hoz neked az élet,az egyszer biztos hogy az a férfi aki téged megkap ragyogás,boldogság lesz minden napja melletted. Sugárzik belőled a szeretet,a jóindulat,a tiszta önzetlen lelked! Maradj mindig ilyen!😘 Puszillak😘 (Ne értsd félre,a pasikat szeretem,hetero vagyok)

Márta
Márta küldte
december 03. 09:47

Kedves Judit! Megint csak egyet kell értenem Veled,minden szavaddal. Akár én is írhattam volna 🙂. Már régóta itt vagyok és már más társkereső oldalakat is kipróbáltam a sok év alatt, igaz voltak kisebb, hosszabb kihagyások. Ugyan azt érzem, mint Te. Nem itt fogom megtalálni a társam, de van egy kis baj! Egyedül már a kedvenc hobbimhoz, a bringázáshoz,túrázáshoz is egyre kevesebb kedvem van. A barátaim pedig az ország különböző pontján élnek nem tudunk sűrűn találkozni. Tehát nem nagyon van ismerkedési lehetőség ,mint a mi fiatal korunkban: voltak2-3 napos búcsúk, bálok, diszkók, ahol még beszélgetni is lehetett. Marad ez a "húspiac". Meglátom meddig bírom,mikor lesz elegem,egyenlőre szeretem olvasgatni a fórumot, abból is sokat lehet tanulni. Kitartást kívánok mindenkinek!!

Judit
Judit küldte
december 03. 00:27

@Ildikó: ez eléggé egy zárt közösség...sokan régóta ismerik itt egymást...van aki eléggé aktív.. és láttatja magát.. van aki meg csendes megfigyelő. Hát ne legyen igazunk mi itt csak kezdő tarskeresők vagyunk.. Megszerettelek volna nézni de nem tudtalak. 🤗azért lehet másképp alakul majd ..a jövőbe nem látunk bele..

Ildikó
Ildikó küldte
december 02. 20:49

@Judit: ezután a kb. 3 hónap ittlét után én is hasonlóan gondolkodom.

Judit
Judit küldte
december 02. 19:13

Még nem volt ilyesmi .. még senkivel se jutottam odáig itt hogy személyesen szeretett volna megismerni. Igazából én úgy gondolom hogy a rendes életben a megszokott körülmények közt kell ismerkedni,!és ez a fajta azoknak való akiknek nincs idejük és lehetoseguk eljárni társaságba...ahol ismerkedhetnének. Halvány emlékeim😄🤭🤭közt dereng hogy a közvetlen környezetemben lévő fiú,illetve férfi volt akibe szerelmes lettem..ott minden napos,vagy inkább úgy fogalmaznám elég sűrű volt a találkozás...mire az ismerkedésből közös társasági szórakozás.. kikapcsolódások közepette kialakult az érzés. Itt ránezek egy fenykepre..egy adatlapra és rögtön elkéne határozni:igen ő kell nekem!????? Eléggé a dolog szerintem kissé mű..idegen. Hát hogy a viharba tudjuk itt a másikról ukmukkfukk majd hogy ővele esek szerelembe és együtt öregszik meg és élünk míg világ a világ.. mikor még azt se tudom milyen a hangja..hogy eszi a levest..mitudomen akármi. Ez olyan mint egy katalógus...és válogatni kell.. hát mik vagyunk mi valami portéka??? Vad idegen embereknek meséljek magamról olyan dolgot amit basszus más sokkal közelebb és régóta engem ismerő ember se tud lehet... Hogy engem egy rossz fénykép miatt tovább lapoznak ..miközben dunsztjuk sincs arról hogy a világon ilyen őszinte aranyos házias vicces csaj nincs több és jobb ... 😃😁🤣 Szóval az én életem lehet egy ideje eléggé a munkára és a gyermekeimre koncentrálodott..de igazából valahogy az az érzésem hogy nem a netes tarskereses ahol én megfogom találni.. bocsánat😁😁🤭🤭 ahol engem fog a jövendőbelim felfedezni.. mármint nem a jövendőbeli férjem..csak a jövendőbeli társam.

2 2
Éva
Éva küldte
november 28. 21:35

@Bálint: Én is megnéztelek Bálint,igaz a nagyanyád lehetnék😀 Viccet félretéve,valóban komoly gondolkodású,okos fiatalember vagy.A földön élsz,s tudod mit akarsz. S nem csak jól nézel ki,hanem ott a buksidban is nem kevés van😊 Fiatal korod ellenére érett gondolkodású,bölcs fiatalember vagy.😊

Éva
Éva küldte
november 28. 21:28

@Péter: Sajnos,van egy banda aki erre specializálódott😒

Éva
Éva küldte
november 28. 21:26

@Pisti: A nőknél ugyan ez a pénzlehúzós sztori,csak annyi különbséggel, Amerikai katonának adják ki magukat.

Balázs
Balázs küldte
november 28. 18:51

Kitartást Kedves Judit! Csak még nem érezte meg a pogácsa illatát! 😀

1
Judit
Judit küldte
november 28. 18:31

Első személyes mi???! Hát odáig még nem jutottam 😔 Majd csak valaki elhív randira.. 🖊✉megírja levélben.. 💌 🥁közhírré téteti😀 🕊így küldi... Lehet épp alszik rá 1et..🛏 Finom volt a 🌰

1 1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország