Első Találkozás Személyes találkozó

indította: Maria
Maria
Maria küldte
október 11. 16:04

Itt úgy látom, hogy nagyon egyedül maradtam a rendszeres kimozdulásokat illetően.... 😊 Most vár a Bükk, egy rövid kis kardió edzés erejéig... 🌳🌳🎶🎶😎😎☀️☀️🌳🌳 A legjobb dolgok a legváratlanabb pillanatokban érhetnek.... Lesznek még alkalmak, egészen biztosan... További gyönyörű estét, gyönyörű álmokat kívánok:-) Marika

Maria
Maria küldte
október 02. 21:53

MEN_Miskolci Egyetemi Napok 2025_10_09-től 2025_10_11-ig. Gyertek el és érezzétek magatokat nagyon jól:-) Mert valójában örök fiatalok vagyunk, Táncolni, kimozdulni jó, Veletek megosztani az értékes gondolatokat a legszuperebb dolog a világon. 🌷Üdvözlettel: Marikától 🌷

Maria
Maria küldte
szeptember 18. 19:30

Miskolci Piknik - 2025_09_19-21. Gyere el és érezd // érezzétek magatokat nagyon jól:-) Mozogni, táncolni, kimozdulni nagyon jó.... Az egész város készül... Gyere // gyertek el, otthon ülni ráérsz akkor is, amikor már 95 éves leszel.. Üdvözlettel: Marikától

Csaba
Csaba küldte
szeptember 12. 19:39

@Lajos: „nem is tudok olyan áltudományos lenni” Ebben a fórumban se tudományosság, se áltudományosság nem volt, de még egy intelligens hétköznapi beszélgetésnek is meglehetősen erőltetett valami, felesleges moderációval, cenzúrával terhelve. Amolyan észak-koreai fórum hangulata van. :)

1 1
Csaba
Csaba küldte
szeptember 12. 19:33

@Lajos: Tehát farnehéz az üzenet. Emberben is van ilyen. :P

1
Csaba
Csaba küldte
szeptember 12. 19:32

@Emese: Igen, papír alapon ez érthető, mert nem tudsz javítani, de amikor egy szövegszerkesztővel írod a tartalmat, beszúrhatod a módosítást a megfelelő helyre, így elektronikus kommunikáció esetén nincs létjogosultsága az utóiratnak.

1
Zoli
Zoli küldte
szeptember 12. 11:24

@Lajos: Kedves Lajos, "mert a zárómondatom után úgy sem olvassa már ezeket a sorokat senki, mert a zárómondat a hozzászólás lezárására szolgál nem pedig arra, hogy üres fordulatokat használjak a hozzászólásomban össze-visza." Pedig lényeges lenne mindent elolvasni, mert az ördög a részletekben rejtőzik. Ugye a szerződések apróbetűs, az aláírások utáni részét sem olvassa el a többség, és ebből mindenféle bonyodalmak származnak. Zoli

1
Lajos
Lajos küldte
szeptember 12. 11:01

@Zoli: Kedves Zoli! Amióta Csaba magas szintü hozzászólásait nem olvashatom, magamra vállaltam, hogy én próbálom szinten tartani a fórumot. Örülök, hogy Te is úgy látod, hogy sikerült még ha nem is tudok olyan áltudományos lenni, mint kedvenc fórumtársam. Zárómondatként csak annyit mondanék: Itt a vége a hozzászólásomnak. És mivel vége van, ezért nem is akarok többet írni, mert a zárómondatom után úgy sem olvassa már ezeket a sorokat senki, mert a zárómondat a hozzászólás lezárására szolgál nem pedig arra, hogy üres fordulatokat használjak a hozzászólásomban össze-visza.

2
Zoli
Zoli küldte
szeptember 11. 21:57

@Lajos: Kedves Lajos, Erről a hozzászólásodról az alábbi vicc jut az eszembe: A bolondokházában a kertben van egy magas oszlop. Egyik nap látja a főorvos, hogy egy ápolt felmászik az oszlop tetejére, kitűz ott egy cédulát, majd lemászik. Napközben több ápolt is felmászik az oszlopra, elolvassák a cédulán lévő szöveget, bólogatnak, majd lemásznak. Ez így megy másnap is, ekkor a főorvos már nagyon kíváncsi, este lámpaoltás után nagy nehézségek árán felmászik ő is az oszlopon, és ezt a szöveget látja a cédulán: - Ez itt az oszlop vége! Továbbmászni felesleges! Zoli

1
Lajos
Lajos küldte
szeptember 11. 15:10

@Emese: Én is köszönöm a kiegészítésedet, nagyon sokat tanultam belöle. Csak még annyit tennék hozzá, hogy a zárómondat lezárja a mondandó közepét és onnantól már a vége következik. Ezért leggyakrabban a mondandó közepén/kétharmadánál található. Kicsit veszélyes a használata, mert az olvasó azt hiheti, hogy vége van a mondandónak és befejezi az olvasást, holott csak a szöveg felénél/kétharmadánál jár és a befejezést teljesen kihagyja...

Maria
Maria küldte
szeptember 11. 14:48

@Emese: Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, nagyon jól írtad! Üdvözlettel: Marikától 😊

1
Emese
Emese küldte
szeptember 11. 11:03

Úgy tudom, a P.S. a "post scriptum" jele. Valaki már leírt egy levelet, aláírta stb. de még eszébe jutott valami, azt odatette az aláírása alá, egy mondatban. Tehát valami komunikálandó dolog volt, nem a fő mondanivaló. Példa: Elmegyünk vakációzni, levélben elbeszélem a történteket részletesen. Egy oldal. Elköszönök. Majd eszembe jut még: Ja, összetalálkoztam Józsi bá-val, üdvözöl.

1 2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország