Első Találkozás Személyes találkozó

indította: Maria
Maria
Maria küldte
szeptember 09. 17:50

Kedves Mindenki:-) Szeretném bejelenteni, hogy nem tűntem el, nem is vesztem el... A személyes találkozón még gondolkodom.... Tervezek, imádok tervezni... Főleg alaposan, a lehető legtöbb lehetőséget mérlegelve... A záró mondat mi más is lehetne, mint hogy: További gyönyörű estét kívánok Mindenkinek! Mindenki vigyázzon magára nagyon.... Ne agyalgassatok, ne tervezz túl sokat egyszerre és tanuld meg meglátni a napfényt minden nap!!! Hogy a legfontosabb jelmondat az, hogy gyönyörű vagy, hogy van önbizalmad és hited, hogy ne add fel annak reményét, Hogy egyszer TE is nagyon nagyon boldog, hihetetlenül boldog leszel valakivel, aki a legkülönlegesebb csillag lesz a Szíved égboltján.... Üdvözlettel: Marikától

Emese
Emese küldte
szeptember 06. 09:53

Mi, akik ott voltunk, jól éreztük magunkat 😀

2
Laci
Laci küldte
szeptember 05. 11:41

Nem hallani semmit a személyes találkozóról. Milyen volt?

Maria
Maria küldte
augusztus 31. 12:06

@Emese: @Tilda @Mindenki: 🙂🙂 E_G_Y K_E_D_V_E_S E_M_L_É_K_E_Z_T_E_T_Ő N_E_K_T_E_K 🙂🙂 Időpontja: Hétfőn szept. 1-én 17.30-kor Helyszín: Budapest, Mammut II épület, második emelet, a Libri Könyvesbolt és a DM között, most Scruton a neve. Espresso 800 ft, latte 1200-1500. Kedves Emese! Kedves Tilda! Kedves Mindenki, aki olvas engem és talán részt fog venni ezen személyes Találkozón:-) Vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy Kedves Olvasó, hogy mit is írtam:-) Nagyon jó érzés Benneteket újra olvasni: bár most nem tudok részt venni a találkozón, nagyon sok szeretettel ölellek és puszillak Benneteket! Érezzétek magatokat nagyon jól, gondolok Rátok majd... Évikét is szeretettel üdvözlöm, ölelésem és puszi neki is... Friss infó: Jelezte Évike, hogy nem tud jönni. Most olvastam. Csak hogy tudjátok.. 🌼🌼🌼🌼 Személyes találkozó Időpontja: Hétfőn szept. 1-én 17.30-kor Helyszín: Budapest, Mammut II épület, második emelet, a Libri Könyvesbolt és a DM között, most Scruton a neve. Espresso 800 ft, latte 1200-1500. Szeretettel hívnak és várnak Benneteket a két ező Emese és Tilda 🌼🌼🌼🌼 Addig is nagyon sok szeretettel gondolok Rátok! Ha van kedvetek hozzá, írjatok, szívesen olvasom az élménybeszámolótokat! Nem baj, ha nem írtok, majd beszélünk:-) Szeretettel: Marikától

1
Maria
Maria küldte
augusztus 30. 18:46

@Emese: @Tilda: @Mindenki: Kedves Emese és kedves Tilda:-) Sikerült beszélnem Évivel is, ott lesz ő is a megbeszélt helyen és időpontban. Érezzétek magatokat nagyon jól:-) Szeretettel üdvözöllek Benneteket: Marika 🌷 Emlékeztetőül: Hétfőn szept. 1-én 17.30 Frei kávézó, a könyvesbolt mellett, a Mammutban. Jól írtam mindent, ugye, ha nem, akkor írjatok legyetek szívesek ide és vagy rám....

Maria
Maria küldte
augusztus 29. 16:41

@Emese: @Tilda: @Mindenki: Kedves Emese! Kedves Tilda! Kedves Mindenki, aki olvas engem és talán részt fog venni ezen személyes Találkozón:-) Vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy Kedves Olvasó, hogy mit is írtam:-) Nagyon jó érzés Benneteket újra olvasni: bár most nem tudok részt venni a találkozón, nagyon sok szeretettel ölellek és puszillak Benneteket! Érezzétek magatokat nagyon jól, gondolok Rátok majd... Évikét is szeretettel üdvözlöm, ölelésem és puszi neki is... Írok majd, hogy hol és mikor:-) Addig is nagyon sok szeretettel gondolok Rátok! Ha van kedvetek hozzá, írjatok, szívesen olvasom az élménybeszámolótokat! Nem baj, ha nem írtok, majd beszélünk:-) Szeretettel: Marikától

Matild
Matild küldte
augusztus 29. 12:34

Köszönöm Emese ! A félreértések tisztázása céljából. Eddig három csoport találkozót eztünk Marika Miskolci tagtársunk ötlete alapján . Közös megbeszéléssel kettő a Margitszigeten volt, egy pedig a "nyóckerben" egy hangulatos retró kerthelyiséges vendéglátó egységben. Halkan jegyzem meg zárójelben, egyik sem terhelte meg a zsebemet, pedig akkor épp csak elkerülte a "nyögdíjam" a százezret. A helyszín tekintetében ötletgazda voltam.

1 1
Emese
Emese küldte
augusztus 28. 13:10

Mammut II épület, második emelet, a Libri Könyvesbolt és a DM között, most Scruton a neve. Espresso 800 ft, latte 1200-1500.

Maria
Maria küldte
augusztus 27. 23:04

@Csaba: Semmi baj, nem gond. Sok minden lehetséges, tudod: Lehet, hogy sokan nem tudják, hogyan kell ide írni.... Vagy nincs bátorságuk IDE írni... Lehet, hogy sokan szabadságon vannak, a Balatonon, a Bükkben, Korzikán, Szicíliában... Nem lehet tudni:-) Én akkor sem veszem magamra, ha egy magam leszek... Nem jó az időpont, nem jó a hely, nem, nem, nem... Ezen gondolkodni nem szabad, akinek van kedve és lehetősége, remélem, hogy el fog jönni.... Én is leszek, később, időpontokat, helyszíneken gondolkodom még... Az elfoglalt NŐ menedzsere leszek:-) 🙂😎 Kezembe veszem életem irányítását... Jó pihenést Neked is és Mindenkinek:-) Marika

Maria
Maria küldte
augusztus 27. 21:45

Sziasztok:-) Esetleg, ha úgy gondoljátok és van kedvetek, egy következő találkozás erejéig, akkor találkozhatunk az ősz folyamán valamikor és vagy röviddel Karácsony előtt Veletek.... Egyszerűen gondolkozzatok: egy kávézás, és vagy sütikézés, nézelődés, szerény vásárlással egybekötve.... Egy szombati napon, hogy ne kelljen szabadságot kivenni, plusz érjek haza időben visszafelé. Konkrét időpontokat és helyszíneket majd írok:-) Addig is vigyázzatok magatokra nagyon:-) Szeretettel üdvözöllek Benneteket: Marika Ez a kiírás még ráér, menjetek nyugodtan, én majd úgyis később leszek.... A vonat úgyis a Keleti pályaudvar helyett a Nyugati pályaudvaron áll meg, ez a központban van, jó kiindulópont... Addig gondolkodom, tervezek, ezek, mint egy jó menedzser👍

Andi
Andi küldte
augusztus 27. 19:23

@Emese nem baj, az élet ilyen, nem sikerülhet minden. Jó beszélgetéseket, ismerkedéseket kívánok nektek!

1
Matild
Matild küldte
augusztus 27. 15:59

Szia Emese!Kérlek írd meg hogy melyik Mamutban van a kávézó? Ritkán járok arra és nem akarok ott sokáig keresgélni. Köszönöm!Hétfőn tudok menni. Puszi. Tilda

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország